Találatok a következő kifejezésre: A nem terhes tesztet (406 db)

Én 38 hetes vagyok és soha semmit nem éreztem és érzek. Remélem ez megnyugtat.
Ne kívánd a szédelgést, hányást! Én 3 hete szenvedek tõle!Hidd el jobb ez így neked:) ! Minden jót!
Én most vagyok 30 hetes terhes!Az elsõ 2 hónapban szinte észre sem vettem, hogy terhes vagyok!Csak nyugi megmutatkoznak majd idõvel a terhesség jelei, annyira nem várd õket mert van közte rossz is , de sok jó is!:) Jó babavárást és ne izgulj!:)
A kérdező hozzászólása: Azért csináltam eddig nyolc tesztet, mert 6-on csak halványan látszott a hetediken volt jól látható a két csík, és ma nem bírtam ki teszteltem még egyet. :) Többet nem veszek, már hétfõig kibírom. :) )
Nekem semmi jel nem volt. Nem fájt a cicim, nem volt hányingerem, vizsgára készültem, nem aludtam sokat, mégsem nyomott el az álom napközben, mindent úgy ettem-ittam, mint elõtte, mensis érzés nem volt, szurka, görcs sem. És mégsem csináltam 8 tesztet, már megbocsáss... :) Csak egyet. Bízz a babádban, mert ha így folytatod, kissé idegroncs anyja lesz 8 hónap múlva.. 35 hetes km
Nekem az egyetlen jele annak, hogy teherbe estem, az volt, hogy iszonyúan feszült a mellem. De annyira, mint még soha életemben. Semmi szurkálást, vagy hasonlót nem éreztem, csak a mellfeszülést. Aztén a 10 hét környékén beköszöntött a hányás és az émelygés, de ilyen kicsi terhesen nem éreztem semmit.
A kérdező hozzászólása: viszek zsepit, húú már most könnyes a szemem :) ) remélem a boldogságtól fogok könnyezni, úgy mint mikor elõször megláttam a két csíkot :)
Vigyél zsepit, mert mikor meglátod könnyezni fogsz :-) (13:42, 44-es)
Szia! Nekem 8 hetesen jöttek a klasszikus tünetek (hányás, émelygék, fáradékonyság), aztán el is múltak a 14.héten. Azóta jól vagyok és mindet percét élvezem! :) 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A mellem nekem is nagy lett, egy számmal nagyobb cicfixet vettem szombaton, mindig estére úgy bedurran, hogy nem is dudok hason aludni. Itt olyan sokan írják, hogy puffadtak, székelési gondjaik vannak stb. Kicsit megnyugodtam, már várom a május 3-at nagyon, reggel kilencre megyek szorítsatok nekem! :D
2. válaszoló... a hányinger és hányás, gyomorégés, fáradékonyság késõbb jött, ha jól emlékszem... de ne kívánd. Örülj, ha nincs.
Én sem éreztem nagyon mást, csak a mellem lett nagyobb, még annál is, mint a menzesz elõtt általában. Ne izgulj. Ráadásul 8 teszt csak nem téved ...
A kérdező hozzászólása: Mindeki írja, hogy szurkál, görcsölget, hányingere van, hányt stb. Nekem miért nincsenek meg ezek a tipikus tünetek? Tiszta parán vagyok miatt! Van itt olyan kismama aki szintén nem érezte a terhességet?
Nem egyforma a szervezetünk. Van aki majd belehal és van olyan is, aki meg sem érzi és nincs semmi tünete. Én ilyen vagyok. Nekem még a cicim sem lett nagyobb. 37 hétig dolgoztam, s a doki is csodálkozott, hogy milyen erõs a szervezetem, hogy egy iskolában kibírtam táppénz nélkül. Lehet lesz más tüneted, lehet, hogy nem. Nem kell aggódni.
Szia! Akkor csak gratulálni tudok, mert tuti, hogy kismama vagy:) )) Az 5 teszt nem hazudik:) )
Valószínûleg terhes vagy, csak akkor még nem látta a doki. Menj vissza.
Tutti terhes vagy szerintem! Gratulálok! Mi 4 hónapja próbálkozunk, és ma jött meg negyedjére.:(
Mikor voltál dokinál? Mert tuti terhes vagy! GRATULÁLOK!!! Csinált ultrahangot a doki? És nem vette észre? Menj vissza mihamarabb és majd írd meg hogy mi lett! Sok boldogságot!
19??????nemérezted hogy mocorog?
akkor te már kb 4-5 honapos lehetsz.majd irj hogy milett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...... ez most a legboldogabb napom
Gratula, te tényleg terhes vagy és a tesztek sem hazudnak! Az viszont egy kicsit muris, hogy a doki nem vette észre a terhességedet.
A kérdező hozzászólása: ma voltam dokinál genetikai uh vizsgálaton 19 hetes terhes vagyok és egy pici lányom lesz...... teljes a boldogságom kivánom minden nõnek aki babát szertne hogy minél elõbb adja meg az ég ezt a csodát...

Két napja késik a mensim, de tesztet még nem csináltam. Mensire utaló jelek nincsenek. Lehet terhes vagyok? 8 hónapja próbálkozunk, de még nem késett eddig.

Legjobb válasz: csinálj tesztet lehet hogy már kimutatja. nekem minden menzeszre utaló jelek voltak még is terhes voltam :) remélem hogy terhes vagy :)

csinálj tesztet lehet hogy már kimutatja. nekem minden menzeszre utaló jelek voltak még is terhes voltam :) remélem hogy terhes vagy :)
A kérdező hozzászólása: Most vacsoráztam és nem esett jól az étel nem is tudtam megenni a kedvencemet: túrós tészta. Majd nem elhánytam magam.
Nekünk is pont 8 hónap után jött össze, és pár nap késé után csináltam tesztet. Remélem, sikerült! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy van folyásom: fehér, kicsit vizes. Ez jó?
csinálj tesztet és megtudod!!! :) légyszi értesíts e-mailben ha jön a baba :) :) brigi_mama

Ha a terhességi teszt egy hét után azt mutatja, hogy nem terhes, akkor terhes vagy nem? ! Kell még csinálni tesztet vagy nem? !

Legjobb válasz: nem értem a kérdést. Mikor csináltad a tesztet. Mikor voltatok együtt? A tesztet kb. fogantatás után 14-20 nappal kell csinálni, (hosszabb ciklusoknál még késõbb) elõbb nem hoz ki semmi eredményt.

nem értem a kérdést. Mikor csináltad a tesztet. Mikor voltatok együtt? A tesztet kb. fogantatás után 14-20 nappal kell csinálni, (hosszabb ciklusoknál még késõbb) elõbb nem hoz ki semmi eredményt.
A kimaradt menstruáció után kell tesztelni.
Milyen egy hét után?
Egy héttel az együttlét után még biztos nem mutat semmit! Egy héttel a kimaradt után meg már mutatnia kell! És ha egyszer halvány pozi akkor az 1 hét után is olyan! Én 8 hónapja teszteltem +at és az még mindíg ugyan olyan! Ha kijön a 2 csík akkor az ott is marad! Nem tûnik el csak úgy! :-) Üdv 38 hkm

Terhes-nem terhes? ! Vettem egy tesztet, mert fájtak a melleim. Minden menses elött szokott fájni de a férjem bogarat ültetet a fülembe, hogy talán babától van. Ma voltunk bevásárolni és megnyugvásként vettem 1 tesztet.

Megcsináltam.1 csík volt rajta. Most este a kukából kikandikált. Kivettem a tesztet és egy halvány második csik is volt rajta. Csak hétfőn jutok ujra bolt közelébe. Addig is volt már valaki ilyen helyzetben?!

Legjobb válasz: Igen, és most volt 6 éves :) Szintén úgy kukáztam ki a tesztet anno

Igen, és most volt 6 éves :) Szintén úgy kukáztam ki a tesztet anno
Ne idegeskedj! Nyugodtan ünnepeljétek meg, örülj! Ha pozitív és biztonságos légkörben növekszik akkor biztos nem lsz semmi baj, pesze dolgozni is tudsz meg mindent, csak ne idegeskedj, hanem pozitív megerõsítésekkel töltsd a napod, pl youtubeon vannak fent ehhez kapcsolódó anyagok de az is jó ha balogh bélát hallgatsz.
Drukkolok remélem nekem bent csücsül a 3. már :)
Bocsi hogy itt kerdezem meg de izgulok.en holnap reggel tesztelek ujra.tegapi es a mai delutani tesztemen idon tùl (1-2perc plusz) jelent meg a masodik csík csak az a gond hogy vékony .viszont szines mint a kontroll csík.szerintetek pozitiv? Egy fajta volt mind kettõ holnap discolorral tesztelek ujra.neked pedig sok boldogsagot a babahoz.
Én is kukáztam már két csíkost, itt szuszog mellettem két hónapja. Az elsõ babámnál másodpercek alatt ott lett a csík, pedig akkor mg csak 5 hetes voltam (kimaradt mensi), a másodiknál 12 hetesen vettük észre (nem menstruáltam még, szoptattam)
Én mielõtt itt gratulálgatnék, inkább szeretnélek megkérni, hogy tegyél fel egy képet, ha tudsz..:) Remélem utána gratulálhatok..:) Idõntúli pozi az nálam nem jelentett soha babát.:) (4-et szültem..:) )
Én is 17-ére nem várom. Tegnap óta görcsölget a hasam, mintha meg akarna jönni, mindig szomjas vagyok és szédelgek 2-3 napja. Hát nem tudom, remélem nekem is bent csücsül a pocakban.:)
A kérdező hozzászólása: Holnap rakok fel képet ha hasonlóan járok.De azt is leirom hogyha nem.vagyok terhes.Új tesztet veszek.Reggeli vizeletbõl csinálom.Köszönöm a sok választ.Szoritok azoknak akik babát várnak vagy szeretnének.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam ma a tesztet egyérgelmûen pozitiv:) ))
Gratulálok! Nekem PMS indult, úh szerintem sikertelen a hónap..
A kérdező hozzászólása: Èrtem.Köszönöm a vàlaszokat.
Én is csak most várom a 3. babát így passz :)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ.Szóval nem nyomhatta meg a doboz stb.Ès amiatt halvány a csìk.
A kérdező hozzászólása: illetve a nyomastol halvany a csik.
A kérdező hozzászólása: bocs össze vissza irok.Kicsit ideges vagyok.szóval ilyet a nyomás nem csinal csak a hcg ugye?!
Nem tudom, hogy lehet-e mástól, nálunk baba lett. Biztos ideges vagy nagyon, így ha nem tudtok sehol tesztet venni az biztos, hogy hétfõn már jobban fogja mutatni, ha baba van a dologban (bár hallottam olyanról is ahol nagyon sokáig alig mutatta ki a teszt). Ha a vonal olyan színû, mint a tesztcsík, nem pedig szürke és olyan vastag akkor ez elviekben hcg :) A tesztek egyébként idõvel ahogy száradnak egyre sötétebbek lesznek ezért lehet az, hogy egy nagyon-nagyon halvány vonal amit elõször esetleg észre sem vettél késõbb elkezdett látszódni. De olvastam itt száradási csíkról is, az nem tudom milyen, mert nekem a nagyon halvány csíkokból mindig gyerek lett. Így én amikor teszteltem másik babánál mindig rutinosan õrizgettem órákig :)
A kérdező hozzászólása: a csikot közben nézegetem.Az egyik csik erös piros.A masik halványan de hasonlo szinû teljes egyenes.Tehát gondolom nem száradási.Tehát gondolom hcg.Õ lesz a 3 dik baba.Fura idáig mindegyiket éreztem az elejétõl.Ès most pedig úgy érzem mintha még megjönne...
Én is most várom a 3.-at :) Hozzáteszem sokkal idegesebb vagyok, mint a másik kettõvel. :)
Ja én nekem az összesnél megvolt (megvan) ez a mindjárt megjön érzés...amit utálok.
A kérdező hozzászólása: Most néztem rá a tesztemre 100 szor szóval ez hcg.Terhes vagyok!!!Teljessen más mint az elsõ 2 baba.17én kéne mensiznem.Ès úgy érzem, hogy megjön.Kózben pedig tuti, hogy már nem.Sajna itt nincs nyitva már semmi csak hétfõn.De legalább nem veszek 100 Ujabb tesztet.
A kérdező hozzászólása: Az utolsótól kérdezném vagy attól aki 3 mat szült mát.Nehezrbb a terhesség?!Szülés vajudás.?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Ne add fel.szurkolok neked

Lehetek terhes? Még nem csináltam tesztet, de kiváncsi vagyok a véleményetekre!

A menstruációm ugyan megjött, de alig tartott 3napig és szinte alig görcsöltem.Néha szédülök,hányingerem van, fejfájás,fáradtság és még mindig van h?emelkedésem! ???

Legjobb válasz: Lehet, hogy elkaptál valami nyavaját. Szerintem nem vagy terhes, inkább beteg, de azért csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj.

Lehet, hogy elkaptál valami nyavaját. Szerintem nem vagy terhes, inkább beteg, de azért csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj.
ne pontozzatok le de ez az uj viros tünete is lehet...
Ne tesztet csinálj, nõgyógyászhoz menj el. Nem hiszem, hogy a H1N1-nek bármi köze van hozzá, de valamilyen gyulladás vagy fertõzés is lehet. Mellesleg, az orvos a tesztnél biztosabbat tud mondani a terhességgel kapcsolatban is :)
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert sok helyen olvastam arról, hogy terhesség alatt is megjöhett a menstruáció!! De inkább tesztelek eggyet!:-)
Melled? Feszül? Inkàbb reggel csinàlj majd elsö vizeletböl! :) Drukkolok! Ti meg ne ijesztgessétek szegényt!!! :)
Ijesztgetni?? A méhnyálkahártya-gyulladásom ugyanígy kezdõdött... és orvos által felírt gyógyszer kellett, hogy rendbejöjjek.
A kérdező hozzászólása: Méhnyálkahártya-gyulladás??? Jaj, ne.... Milyen tünete van még?
tuti nem vagy terhes! Nekem alapból 3 napig tart a mensim enyhe görcsökkel.:)

Deceberben volt meg utoljára a menstruációm csináltam tesztet de negativ lett és a hasam ugy fáj mintha megkellene jönie de nem jön lehet hogy terhes vagyok csak nemtudok róla?

Legjobb válasz: Hány napja késik? Csinálj még egy tesztet 2-3 nap múlva. Ha az is negatív, akkor jövõ héten menj el dokihoz. Az is lehet hogy terhes vagy, de simán lehet más oka is. Ezért mindenképpen doki. Ha pozitív akkor azért, ha negatív, akkor pedig azért.

Hány napja késik? Csinálj még egy tesztet 2-3 nap múlva. Ha az is negatív, akkor jövõ héten menj el dokihoz. Az is lehet hogy terhes vagy, de simán lehet más oka is. Ezért mindenképpen doki. Ha pozitív akkor azért, ha negatív, akkor pedig azért.
A kérdező hozzászólása: 1-honapja késik és majd a jövõ héten akarok a dokihoz meni. köszi a választ:)
Vegyél egy tesztet és csináld meg, neten keresztül senki nem lát beléd, de ezt már ezerszer olvashattad itt!
Úgy értettem hogy pár nappal késõbb is és ismételd meg! Ha semmi akkor irány a doki!
Terhes vagy!
Nem tudsz helyen írni.
Szijja nekem is október 20án volt meg és 5 napig tartott:) nálam tünetek naon nincsenek:S csak annyi h tegnap volt egy kis barna enyhe folyásom, lehet h beágyazódás volt:)
most mértem egy hüvelyit és 37, 3:O tegnap volt egy kis barnás volt a bugyimon de naon minimális, a tegnapi hõm, 36, 8 36, 9 most meg 37, 3... Akkor létezik, hogy biztos h sikerülhetett a beágyazódás és télleg terhes vagyok? segitsetek kérleeeeeek:)
Szia! Tudsz már valami biztosat?
Ha tõlem kérded akkor még nem mert csütörtök reggel tesztelek:)
ja és ma járok a ciklus 28.napján a reggeli hõm 37, 1 volt

12én kellett volna megjönnie. eddig nem mertem tesztet venni, mert nem vmi olcsó és nehogy fölöslegesen vegyek. most nagyon elkezdett fájni a derekam, pont mint amikor megjön szagokra érzékeny vok, lehetek terhes? vagy meg fog jönni.

Legjobb válasz: erre csak te tudhatod a választ. ha védekeztetek akkor nem vagy terhes de ha nem akkor megvan az esély. de az is lehet hogy ezek már a mensi elõjelei. jár még pár napot aztán ha nem jön meg vegyél egy tesztet. nem drágák. ajánlom a lilly ami kb 500 forint és megbízható is. használtam már 2szer és nekem bevált. sok sikert:)

erre csak te tudhatod a választ. ha védekeztetek akkor nem vagy terhes de ha nem akkor megvan az esély. de az is lehet hogy ezek már a mensi elõjelei. jár még pár napot aztán ha nem jön meg vegyél egy tesztet. nem drágák. ajánlom a lilly ami kb 500 forint és megbízható is. használtam már 2szer és nekem bevált. sok sikert:)
A Rossmanban van a Lily kétdarabos teszt 800ft körül árulják.Én is olyat vettem a második már nem is kellett.Üdv 31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nem védekeztünk, tervezzük a babát. már nagyon izgulunk, hogy összejött-e.
Szerintem babás vagy.Tesztelj nyugodtan.
Ha a tesztet drágállod, mit fogsz szólni a terhsség és a babával kapcsolatos dolok kiadásaira? nem túl jó így nekiindulni egy terhességnek... Amúgy a mensi elmaradása után 4-5 nappal már 98%-ban kimutatja a terhességet, egyes esetekben nem mutatja ki. De bizotsat úgyis csak doki tud mondani.
Ha pontos ciklusod van és 12.én jött volna meg, vegyél 2db-os lily-t ha holnap pl negatív 2-3 nap múlva ismételd , persze csak ha nem jön meg rendesen.
Szia! Babát terveztek a pároddal, és azon filózol, hogy vegyél-e tesztet??Ne haragudj, de ez egy kicsit nekem ellentmondásos. Nekem legalábbis mindig volt itthon, amíg össze nem jött a baba.De igaza van az egyik hozzászólónak, ha ezt drágállod, akkor majd a bevásárlást hogy oldod meg? Meg még azt a csomó kiadást, ami a babavárás és a szülés körül elõtte utána lesz? Fel kell kötni az alsót, ha az ember gyereket tervez. Üdv

1 nappal a mensim vége után voltam vkivel. Akkor lehetek terhes? Ez úgy 2 hete volt. Ezen a héten csináltam tesztet 2 is és negatív lett. (bár nem reggel csináltam)

Legjobb válasz: Szia! Én úgy lettem terhes, hogy a mensi alatt. És ez tuti , mert nem voltam együtt máskor a párommal! Szóval lehetsz. De ritka. Csinálj pár nap múlva még egy tesztet, de reggeli elsõ vizeletbõl! Akkor a legnagyobb a hcg tartalom a vizeletben!

Szia! Én úgy lettem terhes, hogy a mensi alatt. És ez tuti , mert nem voltam együtt máskor a párommal! Szóval lehetsz. De ritka. Csinálj pár nap múlva még egy tesztet, de reggeli elsõ vizeletbõl! Akkor a legnagyobb a hcg tartalom a vizeletben!
A kérdező hozzászólása: Remélem ...úgye az nem jelent rosszat ha fáj a mellem...mármint máskor is volt olyan h 2 hét után megint megjött fõleg mióta szexuális életet élek..jaj idegbaj vagyok..
2 héttel az aktus után a tesztnek elméletileg ki kellett volna már mutatnia, ha terhes lennél. Max. pár nappal késõbb ismételd meg. De szerintem nem vagy az és a mell fájdalomnak más oka van. Ha menzi óta telt el két hét, akkor most lehet a peteérésed és lehet azért van. Ne aggódj!
Nem valószínû! Nagyon kicsi az esélye. Ha pár nap múlva is negatív a teszt, (márpedig negatív lesz), akkor megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat
Nem lehetsz terhes
Mar miert ne lehetne terhes? Nem egy, nem ket no esett teherbe menzesz alatt, vagy az elmulasa napjan, netan a kovetkezo nap. Foleg ha a srac benne ment el.
A kérdező hozzászólása: hát elvileg nem bennem ment el..de nem tom...party volt..
A kérdező hozzászólása: noh ez csak vicc volt...csak a legjobbkor fagy ki a gép...:) barátommal voltam elvileg nem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!