Találatok a következő kifejezésre: A nem terhes (5785 db)

Terhes hőgörbe meddig egyezik meg a nem terhessel? A 14. dpo -ig? Vagy már előtte is látható valami különbség?

Találtam sok terhes görbét a neten, csak az a baj hogy azt nem látom, hogy nekik milyen volt el?tte a görbéjük.

Legjobb válasz: Köszi. Nekem kicsit magasabbra ment fel mint szokott. Remélem... :)

A kérdező hozzászólása: Köszi. Nekem kicsit magasabbra ment fel mint szokott. Remélem... :)
Ha jól tudom akkor a terhesség akkor valószínû ha a 16 dpo n is még mindig fent van ah õ akkor meg már biztos hogy ha a 18-20. napon is fent van. De hogy elõtte milyen jelek mutatkoznak a hõméréskleten ha terhes valaki, azt nme tudom, de szerintem semmi nem látszik. Én pl tudom magamról hogy 13. nap leszokott esni, és meg is jön... ha 15. napon még mindig fent lenne akkor szinte biztos lennék benne, hogy baba van.

Ha a (nem terheseknek való) munkám miatt nem szeretnék tovább dolgozni, akkor ki vesz fel veszélyeztetett terhesnek?

Legjobb válasz: Nekem a nõgyógyász írt javaslatot és a háziorvos vett fel táppénzre,1hete és végig lehetek így,mert nekem is olyan a munkám,amit nem végezhetek. 16hetes...

Nekem a nõgyógyász írt javaslatot és a háziorvos vett fel táppénzre, 1hete és végig lehetek így, mert nekem is olyan a munkám, amit nem végezhetek. 16hetes...
szia, alapesetben a nõgyógyász javaslatára a háziorvos vesz táppénzre, de van olyan is hogy a nõgyógyász tart táppénzen
Ebben az esetben a munkáltatód köteles téged áthelyezni az állapotodnak megfelelõ munkakörbe, ha ezt nem tudja megtenni, akkor viszont köteles állásidõre járó bért fizetni részedre. Persze ha nem akarsz ezen vitatkozni a fõnököddel, akkor a nõgyógyász javaslatára a háziorvosod táppénzre tud venni.
Szia! Ahoz nem kell veszélyeztetettnek lenni! Anélkül is kiír:) ! Fõleg ha rendi a dokid. Nekem meg sem indokolta a doki a javaslatban hogy mért vegyenek Tp.re? 5.héttõl nem dolizok, Sõt nem is kérdezte mit dolizok csak mondtam hogy nehéz!!
Ha a nõdokidnak tolsz egy kis pénzt, zokszó nélkül ráírja a papírodra. Nekem is olyan a munkám, de sajnos nekem volt bevérzésem, és emiatt táppénzen is vagyok. De nem is megyek vissza már. 7+1 kismami

Szülés után terhesvitamint meddig érdemes szedni? Ki, meddig szedte? Jó a nem terhes multivitamin tabletta is ugye?

Legjobb válasz: Szia! Szoptatás ideje alatt érdemes, utána már nem kell.

Szia! Szoptatás ideje alatt érdemes, utána már nem kell.
nekem 9hónapost szopizott, szinte végig szedtem.kisebb nagyobb kihagyásokkal(1-1hét, mert elfelejtettem) aztán most azért kezdtem el szedni majdnem egy hónapja, mert babát szeretnénk. szerintem jobb a terhes vitamin, mert abban pont annyi van mindenbõl, ami mindkettõtöknek elég.
Szoptatás ideje alatt mindenképp érdemes szedni a terhesvitamint. Abban minden olyan vitamin és ásványi anyag benne van ami neked és a manónak kell.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi. Csak elég drága vált be (a Femibion), de akkor szedem. Amúgy is rendesen lerongyolódtam szülés után. A piciért meg bármit!

Akik már teherbe estek, azok összehasonlították a hő görbéjüket a nem terhes hő görbéjükkel?

Volt a két görbe között különbség azon kívül, hogy nem esett le a h?mérséklet? Arra lennék kíváncsi, hogy magasabb volt-e a h? a peteérés után vagy csak a 14 nap után kezdett emelkedni? Az én görbém hasonló az el?z? havihoz és nem tudom, akkor ez azt jelenti, hogy ebben a hónapban sem sikerült vagy nyugodjak meg mert ilyenkor még nem lehet tudni semmit...? Még csak a peteérés utáni 8. napon vagyok így lehet hogy korán aggódok. :o)

Legjobb válasz: Még valami! Higanyos hõmérõt használtok és hónaljban méritek a hõt?

Higanyos és hónaljban.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó hozzászóló! Neked is köszönöm a hõ görbéket! Lehet, hogy kipróbálom a szájban mérést. Hány percig kell a szájban tartani?
Szerintem nem jó hónaljban mérni, nekem a szájban mérés jött be, de van, aki hüvelyben vagy popsiban méri. De én is a higanyosra szavazok. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Még valami! Higanyos hõmérõt használtok és hónaljban méritek a hõt?
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött. :((
Szia! Kiderült azóta mi a helyzet? :)
Nem terhes: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/bbfab7492f3c12390ee71d.. Terhes: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/bbfab7492f3c12390ee71d.. Szerintem a 14. dpo-ig akármi lehet, ha azután is fönn marad a hõmérséklet, akkor lehet babára gyanakodni, addig ugyanolyan, mint egy nem terhes görbe. Az normális, ha a 7. nap körül leesik egy kicsit, akkor van egy kis plusz ösztrogén, csak utána menjen vissza a megemelkedett szintre. Mielõbbi babásodást kívánok!
http://ciklus.hu/images/diagramok/59cdd29d27fdb31d1bb703bc54.. ez a nem terhes és ez a terhes: http://ciklus.hu/images/diagramok/59cdd29d27fdb31d1bb703bc54.. ha választani kéne, akkor pont fordítva mondanám.
A kérdező hozzászólása: Nagyon érdekes amit írtok! Köszönöm szépen! Még írjatok nyugodtan ilyen jókat! :) )
Igen, volt :D Tökéletes hõgörbék mellett nem sikerült sosem a baba, pedig tankönyviek voltak. Abban a hónapban, amikor megfogant ababa végre, nem volt hõmérsékletesés, emelkedé, csak a nyák utalt a köépidõs peteérésre, de akkor nem is voltam együtt a férjemmel, majd mensi elõtt 1 héttel megfogant a kisfickó, amikor se hõ, se nyák nem volt. Késõbb sem emelkedett meg a hõm. Azt hiszem terhesen volt a hõm eddig a legalacsonyabb :)
állítólag van beágyazódási hõleesés, talán az volt? nem tudom. a lényeg, hogy ne keseredj el a görbe miatt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet. nekem tünetem se volt, csak a szokásosak. azt hittem, hogy meg fog jönni
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszoló! Köszönöm, hogy megosztottad Velem a hõ görbédet. Tényleg a nem terhes görbéd az amire azt mondanám hogy babás, mert magasabb a hõd, de a terhes görbéd meg úgymond nyugodtabb és egyenletesebb. Nekem is leesett a hõm a 7. napon emiatt aggódtam, de Neked is! :) Köszönöm!
Oh, sajnálom :( Legközelebb sikerülni fog! :)

8 napja késik a mensesem, +terhes teszt, terhes tünetek ma az orvos ultrahangozott (meg se vizsgált) azt mondta nem vagyok terhes! Hogy lehet?

Legjobb válasz: Hülye volt az orvos! Keress másikat! Az én orvosom azonnal elküldött vérvételre + ultrahangos vizsgálattal is megállapította hogy terhes vagyok annak idején... 6 hónapos kicsi fiú anyukája...

Hülye volt az orvos! Keress másikat! Az én orvosom azonnal elküldött vérvételre + ultrahangos vizsgálattal is megállapította hogy terhes vagyok annak idején... 6 hónapos kicsi fiú anyukája...
Ehh. Pont most olvastam egy cikket, hogy a magyarországon dolgozó orvosok száma összvissz28ezer, ebbõl kb 4ezer doki 65 év feletti! hát nem kell csodálkozni ha ilyen hülyeségeket csinálnak mint a te dokid is. Nyugdíj korhatár körül már kissé kopottabb a tudás. persze nem mindenkire igaz és tisztelet a kivételnek. Az én dokim ilyet soha nem állítana mint a tied.
Az orvos dilis.Menj máshoz!
De legalább manuálisan megvizsgált? Mondjuk az nem mérvadó, anyámat is úgy nyomogatta meg a doki (volt már akkor UH) és azt írta a leletre, hogy "Korai terhesség vagy mensest megelõzõ állapot", hiszen tapintásra ugyanolyan, csak a méhszáj helyzete másmilyen. 8 napja késik, az az 5. hét, hüvelyi UH-n petezsák már lenne, amennyiben valóban úton a baba (és ha megnézte volna a doki). Én is azt tanácsolom, menj el 2 hét múlva és kérj hüvelyi ultrahangot (bár sok orvos elküldi a betegét azzal, hogy olyan nem is létezik, pedig VAN!).
hát nem normális semmiképp, menj másik dokihoz...ha 8 napja késik, akár egy hét mulva is mehetnél már..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megfogadom és 2 múlva másikhoz megyek! A papíromra ezt írta:Méhen kívüli terhességrõl felvilágosítva Mikor kérdeztem tõle, hogy az van-e, azt mondta nem! Meg ha továbbra sem jön meg (10 napot várjak!!)menjek vissza eü-i kaparásra!!!!Normális?
Szerintem vagy menj másik dokihoz, vagy várj amíg kb 2 hetet késik. mert ha akkor mész el akkor már szívhang is lesz. lehet hogy nem látott még semmit, de akkor is vissza kellett volna hívnia késõbbre!!! ha 8 napja késik akkor már vagy 5 hetes kb. ha késõbb volt peteérésed, akkor lehetséges hogy nem látta még a petezsákot, de attól kicsit jobban is csinálhatta volna a dolgát. Válts dokit!! De ráérsz csak akkor menni ha 2 hete késik!
bocs, nem láttam h uh volt...amugy lehet h nem látott semmit, de igy nem jelentheti ki h nem vagy terhes...vissza kéne hivia késöbbre...
Hát szerintem is menj másikhoz. Csináltál azóta tesztet? Végülis lehet a teszt is hibás de a doki biztosan nem egy alapos fajta mert legalább elküldhetett volna egy laborra, ez a minimum. Vagy miért nem azt mondja, hogy menj vissza 2 hét múlva kontrollra. Nehogy ilyen dokinál szülj!!
menj másik dokihoz...uh kellett volna, bár max petezsákot látna...vagy még azt se, 2 hét mulva menj ujra dokihoz, addigra szivhang is lesz..
Szerintem azért nem látott semmit mert nagyon az elején vagy!!!
Szerintem meg nagyon sok olyan orvos van (fõleg sztk-sok), akiktõl vissza kellene venni a doktori címet. Én is találkoztam hasonlóval, na el is menekültem tõle! Mindenképpen keress fel egy másik orvost, ugyanis rengeteg dolog állhat amögött, hogy nem jön meg. Drukkolok, hogy babás legyél!

Lehetséges az unokatesóm nem terhes de még is el tudta játszani sőt a terhességi tesztel is csinált valamit hogy pozitív lett! 100% hogy nem terhes! Hogy csinálta?

Nekem nem árulta el mert csúnyán össze vesztünk!

Legjobb válasz: honnan tudod,hogy nem terhes? amúgy pozitív tesztet szerezhetett ismerõsétõl is

honnan tudod, hogy nem terhes? amúgy pozitív tesztet szerezhetett ismerõsétõl is
JAjj de gyerekesek vagytok mán. Te tényleg terhes vagy, aszt mondod, de a barátod ne agyerek miatt béküljön ..... Õ nem terhes, de ezzel akarja megfogni...ja, és még van is vmi amit a pisibe kell rakni és pozi lesz. Persze....Te nem-e lehet h tõled lopta aszt a pisit ?....
10-es.nekem is pont ez jött le :) )))))
A kérdező hozzászólása: Mert õ mondta mesélte nekem hogy elhagyta a barátja és eljátssza majd hogy terhes!! Aztán késõbb a barátja mesélte nekem én erre rögtön hogy tesztet mutatott? és aszt mondta igen elõtte csinálta meg! Azóta el telt egy kis idõ se has se semmi ... szerintem az ilyen szánalmas csak érdekelne hogy játszotta így ki a tesztet..!
ja szóval így akarja visszaszerezni a paliját, kis pitiáner az unokatesód, hát szerzett terhestõl származó vizeletet
Ez egy régi trükk, van ismerõse, rokona stb. aki terhes, elkér tõle egy kis pisit, azt jónapot, 4 hónaposan (amikor meg látszani kezdene) meg "véletlenül" elvetél.... De az is lehet h tényleg terhes, mitõl 100%hogy nem az?, Te honnan tudod?
de miért baj ha terhes? terhes vizeletet nem nagy cucc szerezni persze hogy el tudja játszani, de max kilenc hónapig, utána valamit produkálni kell:)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy gyerekes vagyok!!!!! Mert távol áll tõlem!!!!! Nem Lophatta Tõlem Hisz Át Sem jár hozzánk! 2 K***-a Nem érdekel mit csinált csak kíváncsi voltam a kis furfangosságára!
Lényegtelen.egy fiatal pasi inkább csak lelécel ha meghallja hogy a volt barátnõ terhes, tehát ezzel senki nem fogja a pasiját visszaszerezni. :)
de fura, hogy mindketten terhesek vagytok, és mindkettõtökkel szakítottak pont akkor, mielõtt kiderült volna:) Na ahogy itt a többi válaszoló jó szándékkal igyekezett válaszolni: szerezz egy ismerõstõl vizeletet, és mártsd bele a teszted, majd mondd meg a szerencsétlen exednek szomorú szemekkel, hogy ez nem kötelezi semmire, csak akkor menjen vissza, ha tényleg szeret:)
A kérdező hozzászólása: Igen ezért is vesztem vele össze nagyon ! én hasonló cipõbe vagyok de én tényleg terhes vagyok és inkább a barátomnak nem mondok semmit mert én aszt akarom h én miattam és remélhetõleg a szerelmünk miatt békül ki velem nem a baba miatt! Hallatom arról is h valamit a pisibe kell rakni vagy valami ilyesmi és annak hatására pozitív lesz.. az biztos furfangos volt!!!!!!

Hogy néz ki egy terhes nő hőgörbéje? Mi a külömbség egy terhes és egy nem terhes nő hőgörbéje között?

Legjobb válasz: Ez volt a nem terhes görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. Ez volt a terhes görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. A különbség az hogy a nem terhes görbe menszesz elõtt 1-2 nappal már általában elkezd csökkenni, ebbõl sejteni lehet, hogy megjön. Van amikor a menszesz második napján esik csak le, ez ritkább. Ha terhes vagy ez a görbe fent marad, és nem jön meg:)

Ez volt a nem terhes görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. Ez volt a terhes görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. A különbség az hogy a nem terhes görbe menszesz elõtt 1-2 nappal már általában elkezd csökkenni, ebbõl sejteni lehet, hogy megjön. Van amikor a menszesz második napján esik csak le, ez ritkább. Ha terhes vagy ez a görbe fent marad, és nem jön meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ment a zöld kezecske

9 hetes terhes vagyok (aktus után). Nem érzek semmit a menszim 2x rendesen megjött. A 3. késik már vagy 1 hete. Nincs semmi tünete, hogy terhes lennék. 1 hónapig abbahagytam a sportot és gyógyszert is szedtem a térdemre. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.

ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.
tényleg azt miért irtad, hogy terhes vagy e? mérd meg a hõdet.
Az fura, hogy aktus után nem érzel semmit:)
9 hetesen már orvoshoz kellene menned, mert már van szívhang ha terhes vagy. Ez a legbiztosabb módja, hogy megtudd!
Ezzel azt akarod mondani, hogy amióta együtt voltál a barátoddal azóta kétszer rendesen megjött, de arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Van már vmi híred?
A kérdező hozzászólása: igen arra gyanakszok:( mostmár a 11. hétben lehetek( ha persze terhes vagyok) még mindig nem mertem tesztet csináltatni:S
Én is így vagyok, de nekem kevesebb a mensim a szokottnál, és vhogy nem olyan. Én szombaton szeretnék menni dokihoz, ugyanis én a 9. héten lennék, de szerintem én nem vagyok terhes. De Neked azt kívánom hogy sikerüljön! :-)
Szólj ha van vmi! Szorítok Neked! Elõzõ válaszoló.
Ne haragudj, de nagyon zavaros amit írtál!Egyáltalán miért gondolod, hogy 9 hetes terhes vagy, ha tesztet nem csináltál, orvosnál nem jártál, kétszer megjött és tüneted sincs!Tényleg nem akarlak bántani de én ezt nem értem.Hogy a térdeddel mit akarsz azt meg végképp nem!Az lehet hogy az utolsó mensid ami kimaradt az tényleg annak a jele, hogy azóta terhes vagy, de az orvosok is mindig az utólso mensid elsõ napjától számolják majd, szóval ezt a 9hetességet felejtsd el. Ám én orvos nem vagyok úgyhogy tévedhetek is és lehet hogy neked van igazad. De az biztos, hogy ideje lenne elmenned orvoshoz, hogy megtudd mi a helyzet!Szurkolok, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!

Valaki érezte a nem várt mensi elött 3-4 nappal, hogy terhes?

Ha igen mit éreztetek?

Legjobb válasz: igen, kétszer, maikor terhes voltam a két gyerekkel, és kb 100szor, amióta terhes sdzeretnék lenni a harmadikkal. A tesztjeidnek higgy, ne a megérzéseidnek, tüneteidnek, mert ha nagyon terhes akarsz lenni, uolyan tüneteid lehetnek, mintha valóban terhes lennél

igen, kétszer, maikor terhes voltam a két gyerekkel, és kb 100szor, amióta terhes sdzeretnék lenni a harmadikkal. A tesztjeidnek higgy, ne a megérzéseidnek, tüneteidnek, mert ha nagyon terhes akarsz lenni, uolyan tüneteid lehetnek, mintha valóban terhes lennél
Hát csak utólag derült ki, hogy az okozta a panaszokat, elmaradt mensi napján reggel teszteltem +-t :) A 8.-9. DPO-n nagyon erõs hüvelybe nyilalló fájdalmat éreztem. Ez eddig csak akkor fordult elõ, mikor terhes voltam. Lehet, hogy véletlen, szerintem érdekes, hogy számtalan eseménytelen ciklusból mindkétszer akkor jelentkezett, mikor babát vártam. Ja és legutóbb állandó szédülés, ájulásközeli állapot jelentkezett a mensi elõtt 2-3 nappal. A többi tünet nálam csak késõbb jött. Írd majd meg, hogy mi a teszt eredménye!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, meg fogom mindenképpen:) Szép napot!
Én egybõl tudtam, kb a 11. napon csináltam a pozitiv tesztet!

Lehet a barátnőm terhes, ha nem mindig védekeztünk megfelelően, de soha nem "mentem" el benne, ?

Orvoshoz nem tudunk elmenni, mert a szül?k...... 4 negatív teszt, és 4 normális menstruáció. Terhességi ünetek relatívak. bármire rá lehetne fogni, hogy tünet...

Legjobb válasz: Terhes még lehet attól, bár kicsi az esélye nagyon, szerintem. 4 negatív teszt, 4 menstruáció azt jelzi elég egyértelmûen, hogy a barátnõd nem terhes!!! Tüneteket pszichésen tök könnyen lehet produkálni.

Terhes még lehet attól, bár kicsi az esélye nagyon, szerintem. 4 negatív teszt, 4 menstruáció azt jelzi elég egyértelmûen, hogy a barátnõd nem terhes!!! Tüneteket pszichésen tök könnyen lehet produkálni.
Mi az hogy mert a szülõk? Én ezt egyszerûen azért nem értem, mert ha ahhoz elég érettnek érzitek magatokat, hogy szexeljetek, akkor ahhoz miért nem, hogy a szülõk elé álljatok és tõlük kérjetek tanácsot és segítséget. Amúgy a szülõk sem ostobák, ráadásul nem csak akkor "csinálták", amikor a barátnõd megfogant...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Remélem nem terhes. Szülõ ismeri az orvost és nem örülne neki...
Én szülõként támogatnám a lányomat, egy nõgyógyászati látogatásban, és megfelelõ fogamzásgátlásban!Akkor lenne esélye normális kiegyensúlyozott szexuális életre(ha már egyszer itt tart)nem pedig tudatlanul, kétségek közt, rettegve tenni ugyanezt.TESSÉK MEGFELELÕEN VÉDEKEZNI!Ez mindkettõtök érdeke.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!