Találatok a következő kifejezésre: A nem mesi elött (10 db)

Ha valaki a nem várt mesi előtt pár nappal esik teherbe akkor megjön a mesi vagy sem, hanem akkor a nem várt mesi után mennyi idővel lehet uh-n látni vmit?

Legjobb válasz: szerintem nem jön meg,mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett,de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.

szerintem nem jön meg, mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett, de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.
ha a nemvárt menzi elõtt esel teherbe akkor vagy méhen kivüli lesz, vagy elmegy, mert mwegsem bir tapadni.ugyanis 7 nap a beágyazodás és ha ez nemtörténik meg akkor elmegy mert nembirja ki a menzit.De ha tényleg megtermékenyült akkor is elmegy mert csak akkor nemenne el ha beágyazodna a méhnyálkahártyába de mivel nincs rá ideje a menzi miatt ezért lelöködik a megtermékenyült petesejt.De egyépként a méhenkivüli terhesség is igy jön létre.Ha ilyenkor van peteérésed akkor ajánlatos orvoshoz fordulni.
azért vannak kivételek!például én... mensi elött kb 4-5 nappal termékenyült meg.és egészséges!mostmár 8 hónapos!
Én is mensi elõtt fogantam 2-3 nappal, és a bátyám is! :)
de ez nagyon ritka.
A bátyád is teherbe esett?Hûha:) No de komolyra fordítva a szót, mi is mensi elõtt néhány nappal babásodtunk meg.(Mivel a hónapban csak akkor votunk együtt a párommal, sajna messzevoltunk egymástól végig, így nem nehéz kitalálni, hogy mikor történt.)De nekem nem jött meg, és a mensi kimaradásától számítva 3 hét múlva már dobogott a szive.
Úh, én ma voltam nõdokinál, mert nem jött meg, a teszt szerint nincs baba. Doki kézzel nem érzett semmit, ha még két hétig nem jön meg, akkor uh. Én gyógyszert szedek, de vmikor elfelejtem. Sokszor van hasmenésem is, amikor ugye nem hat a gyógyszer. Mi is menezesz elõtt 5 nappal voltunk együtt, én biztos voltam benne, hogy nem lehetek babás, de most amiket írtatok, már nem vagyok biztos benne. Én szeretném ha az lennék, a párom viszont nem.
az elõzõ írónak!sztem ha a párod nem akarja akkor magadnak kár babát vállalnod.lehet hogy még nem komolyodott meg.nem tudja az apa" szerepet"

Vannak görcseim, mint mesi elött és közben olyanok csak nem annyira erősek. Tegnap volt 2 hete hogy próbálkozunk a párommal, és ma csináltam tesztet de negatív lett Remélem ez nem biztos eredmény, és van baba. Szerintetek lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én is azt hittem meg fog jönni, de szerencsére baba lesz belõle. Ha nem jön meg, akkor a kimaradt mensi utáni 3. nap már biztos az eredmény(persze, ha szabályos a ciklusod).

Én is azt hittem meg fog jönni, de szerencsére baba lesz belõle. Ha nem jön meg, akkor a kimaradt mensi utáni 3. nap már biztos az eredmény(persze, ha szabályos a ciklusod).
Persze, hogy lehet, nekem is ilyen görcseim voltak. Nekem már a nemvárt napján egyértelmûen pozitív tesztem volt, de utána 1-2 nappal már biztosat fog neked is mutatni. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

Multhéten vasárnap együtt voltam a barátommal, csak pettingeltünk, és mesi előtt voltam vagyis holnap kell h megjöjjön, még vasárnap bevettem egy 72 órásat, Terhes vagyok vagy nem?

ma pedig csinltam tesztet ami azt mutatta hogy nem vagyok terhes..Lehet h a 72 órás miatt nem is fog megjönni?

Legjobb válasz: Lehet mert az jól összezavarja a hormonokat de ha azt vasárnap bevetted akkor szinte kizárt hogy terhes legyél...

Lehet mert az jól összezavarja a hormonokat de ha azt vasárnap bevetted akkor szinte kizárt hogy terhes legyél...
Nem, még nem mutatja ki, ha terhes vagy sem. De nem kell félned, ha vettél be eseményutánit.
Ugyanmár. Kb annyi az esélye annak, hogy terhes legyél, mint annak, hogy holnap egy 20kilóméteres meteorit becsapódjon Budapestre. A 72órás tabletta nem vicc. Nem szabad ilyen felelõtlenül használni. Az egy hatalmas hormonbomba, ami teljesen összekavarhatja a ciklusodat, egészségtelen. Ebbõl kifolyólag csak nagy vészhelyzetekben szabadna használni. Ha a menstruáció elõtt (akkor ugyebár 95% hogy nincs peteérésed) újjazott (ahol szintén eszméletlen pici a lehetõsége annak, hogy bekerüljön sperma a hüvelyedbe), akkor nagyon kicsi az esélyed arra, hogy teherbe ess. Ezt még megfejelni egy hormonbombával.. Komolyan ez túlzás, és felelõtlenség. TUTI hogy nem lehetsz terhes nyugi, és lassan talán jó lenne ha felnõnél. Fontosabb az egészséged mint egy hülye paranoiád.
A kérdező hozzászólása: petting közben kerülhetett ondó a kezére de nem vagyok benne biztos...és ujjazott
A kérdező hozzászólása: de a teszt(lily)már kimutatná?
A kérdező hozzászólása: hát ez szar mert mikor aztmutatta a teszt h nem vok az sokkal megkönnyebbültebb lettem:S:S:S most megint idegeskedhetek
A kérdező hozzászólása: Bocs igazad van többet nem lesz ilyen felelõtlenség volt tudom....Der egyben lecke is..

3-4 napja Késik a nem várt mesim. Folyásom nincs, inkább száraz vagyok oda lent. Mensi előtt mindig volt folyásom. Egyéb tünet csak enyhe mell fájdalom, szédülés. Tesztelhetek már?

Legjobb válasz: Szerintem ha van otthon teszted, reggel már nyugodtan tesztelhetsz! Nekem sajnos még nem sikerült pozitívat tesztelni, de biztos nem várnék tovább. Elvileg már elég hcg-nek kell lennie a vizeletben, ha valóban babás vagy! Én szorítok! Csak bátran, hisz bátraké a szerncse!! :O)

Szerintem ha van otthon teszted, reggel már nyugodtan tesztelhetsz! Nekem sajnos még nem sikerült pozitívat tesztelni, de biztos nem várnék tovább. Elvileg már elég hcg-nek kell lennie a vizeletben, ha valóban babás vagy! Én szorítok! Csak bátran, hisz bátraké a szerncse!! :O)
En is 3nap keses utan teszteltem es halvanyan, de pozitiv lett.
nem hiszem

Ma kellett volna meg jönni, de még semmi jele! A hőm még mindig magas! Nem fáj semmi pedig szokott mesi előtt. Baba lehet a dologban?

Legjobb válasz: Szia. Nagyon reméljük, hogy igen, persze csak ha ezt szeretnéd. De ezt mi innen nem tudjuk megmondani. Ha nem jön meg, vegyél szépen egy tesztet, és holnap csináld meg. Nekem a mensi kimaradásának a napján két csíkos lett, de ez nem lepett meg, mert nekem óramû pontosságu szokott lenni. Sok sikert!

Szia. Nagyon reméljük, hogy igen, persze csak ha ezt szeretnéd. De ezt mi innen nem tudjuk megmondani. Ha nem jön meg, vegyél szépen egy tesztet, és holnap csináld meg. Nekem a mensi kimaradásának a napján két csíkos lett, de ez nem lepett meg, mert nekem óramû pontosságu szokott lenni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!igen mert már nagyon szeretnénk!Gratulálok neked
Lehet, hogy baba van a dologban. Reménykedjünk benne, hogy az lesz! :)
Tesztelj és megtudod!!! És oszd meg velünk is az eredményt, drukkolunk neked!

A nem várt mesi elött jellemzö a görcsölés, ha sikerült a baba?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat, tágul a méh stb.

Igen, elõfordulhat, tágul a méh stb.
Nekem ugyanolyan érzésem volt, mint mensi elõtt szokott lenni. Nem is annyira görcs, mint inkább tompa, feszítõ fájdalom a hasamban is és a derekamban is. Az egyetlen különbség az volt, hogy nem jött meg. :-)
A kérdező hozzászólása: köszi, ez sem görcs de álandó igen kellemetlen feszülés ami már tart második napja , és csak szerdára nem várom
Ez mindenkinél más, van, akinek ugyanúgy görcsöl, csak nem jön meg, van aki pedig semmit sem érez.Drukkolok a babóhoz!
Nekem gorcsolt a hasam par napig(azt hiszem 2 nap) a verses ideje kornyeken amikor kiderult, hogy terhes voltam.

Ha úgy fáj a mellem mint mesi előtt, de az még nem aktuális, akkor a fájáska lehet a peteérés jele?

Legjobb válasz: Félidõ környékén lehet peteéréstõl.Nekem mindig akkor kezdõdik és a mensiig tart.

Félidõ környékén lehet peteéréstõl.Nekem mindig akkor kezdõdik és a mensiig tart.
Szia nekem is félidõ után volt pár nappal, de csak akkor tapasztaltam ilyen tüneteket, mikor már élesben próbálkoztunk.elõtte sosem volt ilyen..de nekem csak a mellbimbóm fájt veszettül.

Ha már megvannak a tünetek, érdemes tesztet csinálni a várható/nem várható mesi előtt?

Még 3-4 nap van a mesimig, de olyan nehéz várni...a tünetek: rendkívüli étvágy, feszül? mellek, cigarettától való undor kb. két hete (ahogy egy kérdésemben is írtam már).

Legjobb válasz: ha két hete érzed a tüneteket, akkor azokat sajnos csak bebeszéled magadnak...legkorábban ugyanis mostanában érezhetnél bármit is, de valószínûbb, hogy csak a jövõ héten. ettõl még lehetsz terhes, de szerintem inkább bírd ki még azt a 4 napot.

ha két hete érzed a tüneteket, akkor azokat sajnos csak bebeszéled magadnak...legkorábban ugyanis mostanában érezhetnél bármit is, de valószínûbb, hogy csak a jövõ héten. ettõl még lehetsz terhes, de szerintem inkább bírd ki még azt a 4 napot.
Szia! En 4 nap mulva nem varom es csinaltam ma reggel egy erzekeny teszttel, mert nem birtam ki, de sajna - lett:( Szerintem erdemes mevarni a nemvart napjat, ha kibirod. Tudom nehez en sem birtam. Nekem is vannak tuneteim, etvagyam megnott, mindig ehes vagyok, szurkal a hasam, es egy kicsit erzekenyek a mellbimboim. Drukkolok neked ahogy + tesztelj!!
Szerintem még várj vele néhány napot. Ha korán tesztelsz és negatív lesz csak magadnak okozol egy nagy csalódást és még feleslegesen dobtál ki egy tesztet is. Az a 3-4 nap már nem olyan sok idõ. Addig próbálj meg valami másra gondolni.

Mesi előtt 3 nappal a magas hő normális? Hogy van ez? Ha nem megy leljebb lehetek terhes?

Legjobb válasz: Inkább valami vírus bújkálhat benned. A hõemelkedés csak a ciklus közepén a 14-15. napon utal peteérésre. A terhességnek nincs ilyen jele.

Inkább valami vírus bújkálhat benned. A hõemelkedés csak a ciklus közepén a 14-15. napon utal peteérésre. A terhességnek nincs ilyen jele.
A kérdező hozzászólása: 36.5 és 37 között van!Fáj a derekam, a cicim, mindig fáradt vagyok!A melleim megvannak duzzadva.Volt pecsételõ vérzésem!Nem jelent semmit?
Szia! Én is itt tartok mint Te. Nekem is magas ahhoz képest amennyi ezen a napon szokott lenni. Szóval ha nem kezd esni akkor siker. Én már félek minden reggel a méréstõl.. nagyon szorítok Neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!remélem sikerül!Ha nem megy leljebb egyszersem akkor siker?Szoritok nektek!
Igen. Mensi elõtt 1-2 nappal elkezd leesni a hõ. Ezt észre fogod venni(bár remélem nem lesz rá lehetõséged). És akkor meg is jön. A nagyon pici ingadozás még nem számít. Nekem pl. ilyenkor. 36, 8-9-rõl hirtelen leesik 36, 6-7 aztán a kontroll csíkom alá. Akkor már tudom hogy megint nem ment. szorítok
Elso valaszolonak: a peteereskor megemelkedik a ho, ami magas marad, majd a mensi elott kb. egy nappal hirtelen leesik, ha meg fog jonni. Terhesseg eseten a ho magasan marad es nem jon meg a menses!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Normális hogy 9hós lányomat nem érdekli a tévében a mese? Kicsi még hozzá? (Kíméljetek a káros neki, és miért akarom ott ültetni a tévé előtt kezdetű hozzászólástól)

Sokat játszunk, nem akarom órákra ott ültetni, csak kicsit furcsállom, mert amúgy érdekl?d?, örökmozgó baba.

Legjobb válasz: normális.nem muszály,hogy érdekelje.

normális.nem muszály, hogy érdekelje.
Szerintem normális. Az enyém is csak odapillant, de nem nagyon foglalkozik vele.
2-3 éves koruk körül érdeklõdnek a tv iránt a gyerekek.
Természetes, hogy még nem érdekli. Csak a mozgást látja, de nem érti a cselekményt. Majd 2-3 évesen fogja érdekelni. Kár oda ültetned még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
Normális, mert nem ért belõle semmit. A húgom is 9 hónapos, youtube-on szoktunk nézni kisbabáknak/gyerekeknek való videókat, színes háttérrel és nem túl gyorsan mozgó színes-mókás figurákkal, zenével, az nagyon tetszik neki. De nem sokat, mondjuk havonta 2-3x
Igen, kicsi még. Az én lányom is 9 hónapos, a tv-bõl a reklám szignálokat szereti, mert színes és zene, és akkor figyel pár másodpercig, hogy állatokat mutatnak, mert azok közül néhányat ismer :-)
18 hós a fiam és nem érdekli még(pedig néha jó lenne egy 15 percre:) csak az olyan reklámra néz oda amiben autók vannak.De nem baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!