Találatok a következő kifejezésre: A nem menszi (215 db)

és hõt mértél mostanában? Vagy nem is szoktál? Miért nem tesztelsz egyet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mértem reggel. 36.7 volt a hõm.
mindenképpen írd meg, nagyon várom a fejleményeket
A kérdező hozzászólása: Köszike! majd holnap megírom a választ.
drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. :)
ha 37 vagy afelett, akkor jót jelent igen.
A kérdező hozzászólása: Akkor holnap reggel mérek egy hõt. :) Ha 37 körül van akkor az jót jelent, ugye?
most már viszont mesi után vagy, lehet kellene venned egy tesztet. Vagy mérj egy hõt is, nem tart soká.
A kérdező hozzászólása: Nem mértem még hõt. Amikor a menszi elõtt hihetetlenül fájta mellem (2 hétig), akkor teszteltem és negatív lett.:(
A kérdező hozzászólása: MA reggel viszont már 37 votl a hõm.

Mi bajom lehet? Mar 2. honapja enyhe rozsaszin valadekot tapasztalok menszi elott 1 hettel szinte a nem vart napjaig.! Marc.13-an volt conisacios mutetem. Az utani honap rendben volt

most 2-3 napja tapasztaltam ezt ujra. 1honapja szinte minden nap,mig meg nem jott. Ilyen soha nem fordult meg elo velem.mit tehetnek?mit jelenthet ez a folyas?

Legjobb válasz: Feltétlen vissza kell menned az orvosodhoz,õ megvizsgál.Addig nem leszel nyugodt,míg meg nem bizonyosodsz,h van-e vmi probléma.:)

Feltétlen vissza kell menned az orvosodhoz, õ megvizsgál.Addig nem leszel nyugodt, míg meg nem bizonyosodsz, h van-e vmi probléma.:)
A kérdező hozzászólása: E honap 13-án telik le a 3 honap, most kell mennem kontrollra! de ez nagyon aggaszt mert soha nem volt ilyen.

Sokan mondják hogy nem lehet sexelni ha a csajnak menszije van, sokan meg azt mondják lehet? Most akkor lehet vagy nem?

a fogamzásgátlós védekezésre értem.

Legjobb válasz: Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..

Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..
A kérdező hozzászólása: ugy értem olyankor állitólag nem esik teherbe valaki szerint meg ugye pont akkor esik teherbe mert azok a termékeny napok
Ha fogamzásgátlót szed akkor nem mindegy mikor lennének neki? Amúgy meg általában nem a menszesz idõpontjára esik a peteérés. Az elég ritka. De nem kizárt. Édesanyám pl. azt mondta, hogy õk orvoshoz jártak és az derült ki, hogy a menszesz idején van a peteérése.
Teherbe eshet akkor is, igen. Van rá esély. De nem azokat nevezik a termékeny napoknak... Egyébként marhára nem egészséges olyankor szexleni.
1. fogamzásgátló szedése esetén nem értelmezhetõ az a fogalom, hogy "termékeny nap". 2. termékeny napoknak a normál (nem gyógyszerrel kontrollált) nõi ciklus közepét értik, értsd: mensturáció elsõ napjától számított 14. nap környékét. Ekkor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek. Ettõl eltérõ napokon is elõfordulhat, de sokkal kisebb eséllyel (hagsúlyozom: Gyógyszer nélküli ciklus!) 3. Fizikailag lehetséges a szeretkezés menstruáció alatt, ha ahhoz mindkét félnek kedve van, semmi nem tiltja, de a szervezet ilyenkor fogékonyabb a fertõzésekre, és sérülékenyebb is. Ezért csak óvatosan! 4. Õszintén, mielõtt elkezdesz szeretkezni, gyógyszerrel elnyomni a ciklusod és mensi alatt szexszelni, elõször tanulj, nézz utána annak, mit csinálsz!!! Ez az elméleti tudás kevés ehhez. Véleményem szerint a minõségi szexhez elméleti tudás is kell. Addig csak állati szinten marad. L27
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Mennyi az esélye annak hogy terhes legyek ha a barátom menszi utáni 10 nap után is háromszor (ezek külön alkalmak) belém élvezett? Nem védekeztünk.

Tudom felel?tlenség volt de most már nem tudok/tudunk mit tenni.

Legjobb válasz: 50-50%. Ezt nem lehet tudni. Mindenesetre jó esélyed van arra, hogy anya legyél.

50-50%. Ezt nem lehet tudni. Mindenesetre jó esélyed van arra, hogy anya legyél.
Akad bõven. Az idõ a lehetõ legjobb, tökéletesen fogamzásképes vagy, háromszor is, az háromszoros esély, minden lehetõség megvan rá! És tudtok még mit tenni, 72 órás tabinak hívják.
Jajj, nem elég, hogy ez történt, de még a 72 órát is hagytad letelni??? Az HÁROM NAP, ember!! Ez alatt nem jutott eszedbe, hogy talán gáz? Most persze már megkérdezed itt, de korábban ezt nem lehetett volna???
Érdemes védekezni és akkor nem kell babákat gyilkoslni, hajrÁ! Ha ahhoz van eszed, hogy k.félj, akkor talán az óvszerhez is lesz elég.
Hát az esély nagyon nagy, mert ha 14. napon lesz/volt peteérésed, akkor elképzelhetõ, hogy a spermiumok elélnek addig, vagy ha hamarabb volt akkor meg nagyon nagy esély van a terhességre. Barátnõm is így lett terhes, egyszer nem védekeztek a menszesz után volt kb. 8-9 nappal és utána elutazott a párja. Tehát tuti, hogy akkor esett teherbe, mert utána nem találkoztak 2 hónapig... Szóval sajnos nagy az esély a terhességre. Hát most nagyon nehéz mit mondani, mert nagyon felelõtlenek vagytok!!!! Az abortusz maradandó sebeket ejthet rajtad nem csak lelkileg!!! Úgy hogy ha egy mód van rá ne védekezzetek naptármódszer szerint mert az szar! Menj el és írass fel fogamzásgátlót. Ez nem nagy dolog ugye?? Barátodnak üzenem, hogy húzzon fel gumit, ha nem akar tini apa lenni!
Elvileg egyik sem konkrét "szabály". Reménykedj, reménykedj, reménykedj! Van, hogy egy csomó ideig próbálkoznak párok, mire végre megfogan a nõ. De hogy háromszor... Az azért sok. Egy is bõven elég. Idõ a legjobb volt. Nem teszem fel az ominózus kérdést, hogy miért nem védekeztetek... Hát, bízzunk benne, hogy nem.
Nem nem csökkenti. Nem [email protected] akarlak de miért nem védekeztetek valahogy? Vagy legalább szakitottottátok volna meg..valamennyivel még az is csökkenti az esélyét :( igy viszont nagyon nagy eséyled van rá hogy teherbe estél
A kérdező hozzászólása: én azt is hallatom mimnél fiatalabb valaki annál könnyebben esik teherbe. ez igaz? én 17 vagyok. de e közbe fel voltam fázva ez csökkentheti az esélyét a teherbeesésnek?
Elég sok mert pont a legveszélyesebb idõszakban szexeltetek védekezés nélkül.
Akkor imádkozz!!!
A kérdező hozzászólása: 72 óra már eltelt és tabit nem vettem be. válaszokat köszönöm.
van egy kalkulátor a http://www.timmermann.hu oldalán, ott ki tudod számolni, h a termékeny napokon voltatok -e együtt. Utolsó 3 mensi alapján kiirja, mikor van nagy esély a babára

A nem várt menszi tünetei ugyanolyanok vagy erősebbek voltak, aki fájlalta a hasát, nem jött meg és pozitívat tesztelt?

tudom, van, aki nem érez semmit, de engem most az érdekelne, aki érzett valamit már menszi környékén.

Legjobb válasz: én azt éreztem mintha megjönne, még hasam is görcsölt, de csak nem jött meg...s melleim nõttek s fájtak nagyon

én azt éreztem mintha megjönne, még hasam is görcsölt, de csak nem jött meg...s melleim nõttek s fájtak nagyon
Nekem sokkal erõsebb mensis görcsim voltak, amikor babás voltam, és én majd egy hétig negatívat teszteltem és vérezgettem, (akkor azt sem tudtam, hogy ez a beágyazódást is jelentheti, ugyhogy kétségbe is estem, hogy eddig bár terhes nem lettem, de azért normálisan menstruáltam, most meg még azt sem....:-)) A pozitív teszt számít, ha az van, akkor grat! Magnézium nagy dózisban segíti a beágyazódást és csökkenti a görcsöket!
Én pozitívat teszteltem kétszer is és 6 hetes terhes vagyok. Nekem most is görcsöl a hasam, nagyjából úgy mint amikor megvan. De pl. nekem nincs semmi terhességi tünetem ezen kívül, már ha ez annak számít. :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam, hogy a magnézium segítheti a beágyazódást, köszi az válaszokat!
http://www.babavaro.blogter.hu.Itt van néhány tünet felsorolva korai terhességnél.
Csak akkor szeretkezzetek védekezés nélkül, ha gyereket akartok!
A kérdező hozzászólása: eddig még nem jöött össze

Ha esett a hom, de nem a coverline ala, akkor az meg nem menszit jelez? Vagy keszuljek fel, hogy meg fog jonni?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/53e3037cab1588e176f2ea..

Legjobb válasz: azert meg varj egy napot

azert meg varj egy napot
Szerintem készülj a menzire. Még ha holnap feljebb megy akkor talán nem jön meg, de inkább pozitívan csalódj mint fordítva.
nekem ekkora esés (ebben az idõben) tuti mensi...

Mennyi ideig tart a barnázás és a hasszurka, ha a nem várt helyet babás vagyok? A normál menszim 5 napos szokott lenni, ez is véget ér 5 nap után?

Legjobb válasz: ha babás vagy, a barnázás NEM normális napokig, ha nem jött meg, csak barna van, sos tesztelj, ha pozi, menj orvoshoz!

ha babás vagy, a barnázás NEM normális napokig, ha nem jött meg, csak barna van, sos tesztelj, ha pozi, menj orvoshoz!

Sos? 28 hetes pocakos leszek kedden, és ma borzasztoan görcsöltem meg fájt a hátam? Menszi szerü görcsök de nem annyira? Mi lehet az oka? ez nem azt jelenti hogy baj van? Természetes?

Legjobb válasz: sziasztok!igen mostmár átment a görcs,de tegnap nagyon elkapott!algopyrin 1 szem és pihi!nagyon gyengén érzem még de már nem állandoan!már jobb!aranyosak vagytok nagyon!jaaa nekem is az van a papiromon hogy fenyegetõ koraszülés 1 hete voltam dokinál minden ok volt

A kérdező hozzászólása: sziasztok!igen mostmár átment a görcs, de tegnap nagyon elkapott!algopyrin 1 szem és pihi!nagyon gyengén érzem még de már nem állandoan!már jobb!aranyosak vagytok nagyon!jaaa nekem is az van a papiromon hogy fenyegetõ koraszülés 1 hete voltam dokinál minden ok volt
Hát ha így írod h borzasztóan görcsöltél az szerintem nem normális 28 hetesen...én elmennék orvoshoz hogy nézze meg minden oké-e. Azóta elmúlt már ?
Szerintem menj orvoshoz, akár ügyeletre, én biztos bemennék, mert ennyire fájdalmasan görcsölni nem normális ennyi idõsen.
29 hetesen enyhe görcsökkel mentem be a kórházba, bent is fogtak pár napra megfigyelésre. A zárómon az ok: fenyegetõ koraszülés. Kaptam tüdõérlelõ-injekciót, és mondták, hogy ha nem múlik el, akkor visszatartó-infúziót kell kapnom. De szerencsére odáig nem jutottam el, bent maradt a kislányom. Szóval szerintem mindenképp mutasd meg magad orvosnak. Ha nem is rögtön a szülészeten, de legalább a terhesgondozóban. Elõször én is oda mentem, ott mondták, hogy ha gyógyszer mellett is megmarad, akkor este menjek vissza a kórházba.

Rózsaszínes nyúlós nyálka 2 nappal a nem várt előtt, eddig mindig barna sűrű folyásom volt menszi előtt. Utalhat babára?

10.hónap sikertelenül?

Legjobb válasz: Háát.... Nem bízok már semmiben, csak más mint szokott és felmerült, hogy nem-e most sikerült...De a remény hal meg utoljára. Ez még nem vérzés, hátha baba.Köszi a választ.

A kérdező hozzászólása: Háát.... Nem bízok már semmiben, csak más mint szokott és felmerült, hogy nem-e most sikerült...De a remény hal meg utoljára. Ez még nem vérzés, hátha baba.Köszi a választ.
Szia! Én is a 10. hónapnál járok.:( Én ha meglátom hogy valami "szines" jön belõlem, akkor már tudom, hogy meg fog jönni! :( Remélem Nálad másképp lesz! Szorítok!
Szivesen. Majd írj hogy mi lett!!
A kérdező hozzászólása: Ok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!