Találatok a következő kifejezésre: A nem mensi közeledtével (2 db)

A nem várt mensi közeledtével erősödhet az alhasi szurkáló érzés, vagy ez már jel arra h tuti meg fog jönni? Eddig is fájt a hasam, most is tompa a fájdalom, csak gyakoribb.

Legjobb válasz: Nekem a 21.nap ota szurkal a hasam, altalaban a 24-25. napon szokott megjonni. Ma vagyok a 28. napon, es semmi. Ugyhogy nem biztos, hogy megjon :o)

Nekem a 21.nap ota szurkal a hasam, altalaban a 24-25. napon szokott megjonni. Ma vagyok a 28. napon, es semmi. Ugyhogy nem biztos, hogy megjon :o)
Utolsó válaszoló vagyok: mármint a mensi elõtt vagy után?
Nagyon gratulálok!!! :) Én ma vagyok a nem várt elõtt 4 nappal. Te mikor teszteltél?
De jó! Tiszta szívbõl GRATULÁLOK!!!! :) Nagyon vigyázz magatokra! Boldog babavárást és sok egészséget kívánok! :DDDD
Nagyon gratula. Vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Most csináltam tesztet és pozitív lett!Boldog vagyok és mindenkinek kívánom érezze ezt az érzést mihamarabb.
Az elso valaszolo vagyok: vasarnap tesztelek. Elobb nem merek.
Elképzelhetõ hogy baba, nekem is volt elõtte, aztán nem jött meg. Ha nem jön meg, rá 1-2 napra csinálj egy tesztet. Ha nem mutatja ki akkor várj még jó pár napot és tesztelj újra, mert ha terhes vagy, nem biztos hogy termelõdött elég hcg hormon a szervezetedben. Szorítok hogy ne jöjjön meg és legyen 2 csíkod, ha akartok babát! :)
Amikor terhes lettem (vártam hogy megjöjjön a mensi) nagyon nagyon szúrkált, azt hittem hogy meg fog jönni, de csak nem jött, jött helyette a gólya :) Simán lehet baba is :)
A kérdező hozzászólása: Mikor csinálsz tesztet?
A kérdező hozzászólása: 17-én volt peteérésem, a ciklusaim kb 33 naposak.Ma csináltam a tesztet.És boldog lettem!Szorítok mindenkinek!

Mensi szerű görcsök ês hasmenes ez a második napja. étkezésemm nem valtozott semmiben! Ez már a szülés közeledtét jelzi? 37 hetes km.

Elöre is köszi a vâlaszokat!!

Legjobb válasz: Szia. Igen,ezek már jelezhetik a szülés közeledtét :) A mensi szerû görcs jóslófájás,a hasmenés pedig azért lehet,mert a szervezet öntisztulást végez a szülés elérkezése elõtt :) Könnyû szülést neked :) 9 hetes kisfiú anyukája

Szia. Igen, ezek már jelezhetik a szülés közeledtét :) A mensi szerû görcs jóslófájás, a hasmenés pedig azért lehet, mert a szervezet öntisztulást végez a szülés elérkezése elõtt :) Könnyû szülést neked :) 9 hetes kisfiú anyukája
Mensi szerû görcs: amíg elmúlik, addig jósló fájás. Hasmenés van akinél végig van. 37, persze, hogy közel van. Össze vagy pakolva?
A kérdező hozzászólása: Tegnap keztem pakolni ma màr csak egy két aprosàgért kell elmennem...de nagyon izgulok màr....nem tudom mire szàmitsak.. Tudom ezt senki nem tudja...de màt nem tudok másra gondolni...lehet hogy mar egy het mulva kinnt lesz????Anyumnal es tesomnal sose jottek elobb a babak mint ahogy a kiirt napjuk volt....bar nem tudom ez jelent e valamit....mind1 a lênyeg h paràzok!!!!
Nincs kizárva, gyorsan szerezz be még mindent, ami kell. Azt hogy a rokonoknál hogy volt, nem jelent semmit. Ráadásul most jönnek mennek a durva frontok, az is sokban befolyásolhatja, hogy mikor jön a baba! Könnyû szülést! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!