Találatok a következő kifejezésre: A nem mensi előtti (58 db)

A vizes folyás már biztos a mensit jelzi? A hőm még fent. Holnapra nem várom, viszont a nem várt előtti 2-3nap barnázás még sehol.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864..

Legjobb válasz: Hát nekem úgy tûnik a görbe alapján, hogy baba lesz. :)

Hát nekem úgy tûnik a görbe alapján, hogy baba lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát ma már esett 0, 1tizedet a hõm és ráadásul egy halvány barna folt jelezte, hogy ma-holnap elkezdek barnázni. :((( Szóval ez a hónap szerintem elszállt. :( Pedig az ovu napjára esett a jónás napom is.
Szia! Szerintem várj még egy-két napot, mert ugye az sem mindegy, milyen tesztet használtál. Valakinek már a nem várt elõtt napokkal kimutatja a terhességet, valakinek meg csak a nem várt napja után jó pár nappal... Ne idegeskedj, már úgy sem rajtad/rajtatok múlik a dolog. :) ) Azért ha van bármi híred, nagyon várjuk. Drukkolunk! Üdv: 12+3 hkm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma így állok: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864.. A hõm még fent, de van egy - tesztem. :S
A kérdező hozzászólása: Köszi Neked is! Jól esik amit írtok, nagyon bízok! Majd megírom mi lett.
Bár én sosem mértem a hõm, de nagyon sokat olvastam róla és a látott görbe alapján bármi lehet... :) ) Minden szervezet más, én például a nem várt elõtt 4 nappal tudtam , hogy baba lesz, amit egy teszt igazolt is. Nálam például úgy mutatkozott, hogy savas lettem... A mellduzzadás pedig jóval késõbb jött, ami meg másoknál jelentkezett korábban. Nagyon drukkolok! Írd majd meg, hogy mi lett! Üdv: 12+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek, most kicsit el kezdtem bizakodni!
Szia! Szerintem is a hõt nézd, az pedig nagyon jónak ígérkezik! Sok sikert!
Szia! Nekem ugyanolyan vizes folyásom volt, mint mensi elõtt szokott, és mégis babás vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd megírom!
Leghamarabb holnapután. Majd írj, mi lett. Szorítok. :)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon bízom benne.Szerinted mikor tesztelhetnék?
A kérdező hozzászólása: Ja és a görbém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864.. 110327_1301184000_.png

Kb. 3-4 nap múlva lesz/lenne esedékes a következő mensim, csak reménykedem benne, hogy nem fog megjönni. A mensi előttihez hasonló hasfájás egyértelmű mensi-tünet, vagy jelenthet terhességet is?

Ami még emellett jelentkezett: éhség, émelygés (felváltva), és határozott cigiundor második napja.

Legjobb válasz: Sztem ez inkább terh., mint mensi:)

Sztem ez inkább terh., mint mensi:)
ez pont mindkettö lehet. majd 5 nap múlva ha nem jött meg tesztelj az már egy egész biztos képet mutat.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazad lenne :) De hiányolom pl. a mellfeszülést, vagy érzékenységet. A szagok sem irritálnak. Ez olyan megtévesztõ :) Az émelygés is tegnap valamivel erõsebb volt, tulajdonképpen reggeltõl estig, megszakítás nélkül, ma inkább az éhség domináns, egyedül a cigiundor változatlan. Ja, és épp ma reggel produkáltam egy negatív tesztet, persze lehet, hogy csak korai volt még...
Korai volt a tesztelés, a peteérés után 14 napra kell megjönnie, ez biztos, és utána kéne tesztelned, tehát várj még 5 napot:) de a cigiundor az jó jel, majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Rendben, feltétlenül megírom, szerintem, ha akarnám sem tudnám magamban tartani, persze abban az esetben, ha pozitív lesz... :) De már egyszerûen "muszáj volt" valamit csinálnom, akkor is, ha tudtam, nincs sok értelme, de annyira türelmetlen vagyok, és úgy idegesít, hogy nem tehetek semmit azon kívül, hogy várok. Pedig tényleg nem tehetek semmit :) A cigiundornak tényleg örülök, és jó jelnek is veszem, mert egyáltalán nem akartam rászokni, és amikor mégis sikerült, igyekeztem abbahagyni, de magamtól sosem ment igazán. Így is összesen csak 4 hónapot sikerült dohányosként eltöltenem, de az elmúlt két-három napban tényleg úgy érzem, ha fizetnének, hogy rágyújtsak, akkor sem bírnám.... :)
A kérdező hozzászólása: Ígértem, hogy megírom, bár sajnos nincs mit :( Nem a tesztelés volt korai, hanem csak azért lett negatív, mert (megint) nem vagyok terhes :(( Tegnap este, a 28. napon (talán idáig ha kétszer volt ilyen pontos) megjött... Mondjuk még életemben nem görcsöltem ennyire, és este már viszonylag gyakran nyilallt a hasam bal oldala (amit szintén SOSEM éreztem idáig), ráadásul iszonyatosan erõs... bár nagyon gyenge sosem volt, talán csak akkor, mikor még gyógyszert szedtem. Ja, és az émelygés ettõl függetlenül továbbra is megmaradt, gondolom, csak hogy ne legyen annyira egyszerû az élet... Ilyenkor olyan selejtesnek érzem magam :((

Clearblue tényleg kimutatja a nem várt mensi elötti napokban? Hány nappal elötte?

Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: A clearblue pont hogy nem a legérzékenyebb sõt... õ az utolsé az érzékenységi listán 50-es. A legérzékenyebb a qupido, meg ég valami 10-es, aztán gabriel, hcg, stb 20-as. Szerintem ne azzal tesztelj, vagy ha már megetted, akkor mensi után pár nappal! Szurkolok!

A clearblue pont hogy nem a legérzékenyebb sõt... õ az utolsé az érzékenységi listán 50-es. A legérzékenyebb a qupido, meg ég valami 10-es, aztán gabriel, hcg, stb 20-as. Szerintem ne azzal tesztelj, vagy ha már megetted, akkor mensi után pár nappal! Szurkolok!
bocsi, de a clearblue 10-es!az egyik legérzékenyebb!mensi elõtt 2nappal kimutatja!szió
Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20
Van ismerõsöm, akinek 1héttel a mensi elõtt már kimutatta a Clearblue.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Szia! Nekem konkrét tapasztalatom van ezzel a teszttel kapcsolatban! :) Én egy nappal a nem várt mensi elõtt használtam és kimutatta a babát! Van egy internetes oldal, ahol azt írják, hogy annak ellenére hogy valóban 50-es teszt, ez a legérzékenyebb ami forgalomban van! Szóval ki érti ezt? :) A lényeg, hogy én szívbõl ajánlom! Igaz halványan, de konkrétan ott volt a második csík egy nappal a mensi elõtt! :) Sok sikert Neked! 9 hetes kismama
Ja és a Lilly még két nappal az elmaradt mensi után, reggeli vizeletbõl is negatívat mutatott!
A Lily es a Medilab nekem se mutatta napokkal a menszi elmaradasa utan, a Qupido, az Acon (10es, de kiskereskedelembe nem kaphato) es a Clearblue viszont 3 nappal ELOTTE pozitiv lett. Igen, ellottem vagy 6 fele tesztet :D
Attól függ, hogy mikor termékenyültél meg, vagyis hogy mikor volt peteérése. A peteéréstõl 7-14 nap mire beágyazódik, és onnantól 1, 5 naponta duplázódik a HCG szint. Tehát ha félidõben volt peteérésed, akkor a mensi napján már kimutatja. Ha késõbb volt, csak késõbb fogja kimutatni.

Tojásfehérje szerű bővebb folyás az csak peteéréskor van ugye? A mensi előtti nem olyan?

Missed ab. -om volt 6 hete és a mensit várnám, de nem jön, viszont pár napja ilyen tojásfehérjés folyásom van. Arra gondolok, hogy most lehet pé. -m, akkor viszont csak két hét mulva számitsak mensire?

Legjobb válasz: Eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor jön meg, de sztem inkább peteérésed lesz. Nekem eü küretem volt, de az elõzõ mensihez képest ugyanúgy megjött a mensi.

Eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor jön meg, de sztem inkább peteérésed lesz. Nekem eü küretem volt, de az elõzõ mensihez képest ugyanúgy megjött a mensi.
Szia! Nem feltétlenül a peteeresre utal, nekem mezszeszt jelzett.
de.állítólag menses elõtt 1-2 nappal is tojásfehérje szerû vagy vizes
Akkor én vagyok az ellenpélda..amikor babás voltam akkor nekem olyan volt beágyazódás körül mint peteéréskor..kb három napig..tojáfehérjés és még nyújtható is volt...azt hittem kaptam egy extra petét ismét..de nem...egy babó lett belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem remélem mensi lesz, vagy pé.legyen mert baba az még nem lehet.

Ha valaki nem terhes, akkor mikor esik le a hő? Mensi napján, vagy már előtte? És mennyivel?

Legjobb válasz: változó.elõzõ ciklusomnál elötte nap.a mostaninál aznap.de olvastam már itt olyat akinek fenn volt még reggel és délelött meg megjött.

változó.elõzõ ciklusomnál elötte nap.a mostaninál aznap.de olvastam már itt olyat akinek fenn volt még reggel és délelött meg megjött.
Szia! Én most kezdtem a hõmérõzést 4-én, az volt az 1. ciklusnapom, aznap jött meg! Nekem 36, 8-37, 3 között volt a hõm az elsõ 6 napon, és a mensi utolsó elõtti napján esett le 36, 4-re, tehát 10-én, a 7. ciklusnapon! Úgyhogy nekem fent volt nagyon még mensi alatt is!
nekem menzi elött 1 nappal már 2/10 et lentebb eset majd amenzi napján pedig 4 tizeddel az elõzõ napihoz képest. de van akinek csak a menzi napján esik le!
nekem menzi napján. ha "lánykoromban" is tudtam volna, hogy ezzel meg lehet tudni, mikor fog megjönni a menzesz, nem kellett volna már napokkal a nemvárt menzi elõtt betétekkel rohangálnom :)
A legtöbb észre sem veszi.. Sõt, még nem láttam olyat, aki igen:)
mi van??? az én hasam nem puffad, beszélj a magad nevében. plusz amelyik pasit ez zavarja, az nem kezd lánnyal!
Ha így van, és normális a srác, akkor ez van, elfogadja. Ha hisztis p*csa, akkor meg neked ne kelljen. :D
A kérdező hozzászólása: nyilván nem mindenkinek ugyanazok a tünetei. nekem fel szokott puffadni, kb. egy héttel elõtte és egy hétig tart :(
Azt a kisfijjjúcskát, aki ezzel foglalkozik, el kell küldeni :-)

Mensi előtt melyik az a nap amikor már nem lesz megtermékenyités ha oda megy el a párom? Mennyivel előtte?

Ciklus.hu szerint 16.-án kell megjönni, de mindig 2-3 nap (- +) vagy késik vagy hamarabb jön meg. Párommal már egyszer csináltuk igy, nem lett baba bel?le. Most ismét szeretnénk igy.

Legjobb válasz: Ovu után 5 nappal és mensi elött már nemigen van esély.

Ovu után 5 nappal és mensi elött már nemigen van esély.

5 nappal a nem kívánt mensi előtti barnázás, lehet a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Ez nekem mindig mensit jelez. de kívánom neked baba legyen!

Ez nekem mindig mensit jelez. de kívánom neked baba legyen!
Nekem sajnos sárgatest elegtelenséget jelzett:( Remélem nálad nem, ha netán megjön, akkor menj el dokihoz és kérj labort a mensi 3. és 21.napján. Én hónapokig vártam vele, pedig nem kellett volna.
Hát itt sokszor olvastam, hogy beágyazódásnál volt picike vérzés vagy barnázás. Persze ez még bármi lehet. Nemvárt napján tesztelj egy érzékenyebb típusú teszttel (persze csak akkor, ha tudod mikor volt peteérésed).Írd meg a választ majd jó?
A kérdező hozzászólása: Sajna mensi.
A kérdező hozzászólása: Általában a ciklusom 26 napos, tehát elvileg szerdán nem kell, hogy megérkezzen, de a mai naptól a melleim is feszülnek, nem nyílalás van mint mensi elõtt, de barnázni mensi elõtt soha nem szoktam.
Szia! És mi lett belõle? Mensi, vagy baba?

Hányingerféle van, a szokásos patik kijöttek, majd szinte teljesen elmúltak mensi előtti napokban. (ma-holnap lenne aktuális, de eddig semmi, barna se) megőrülök már a pms kontra nem várt dillemától, lehet, h ez az izgulás előtte valójában pms tünet?

szal minden hónapban megfogadom, h a következő ciklus végét nem fogom végig idegeskedni, agyalni, h megjön-e vagy nem. Ehhez képest ált menetrendszerűen 1 héttel a nem várt előtt eszembe jut, h kb még egy 7 és akkor ugrik a majom a vízbe. (babát szeretnék, pco, ciszták,inzulingáz maybe enyhe pajzsmirigy alulműk, diétázom, úgy ahogy- nem számolva a szénhidrátot, csak nagyjából kerülve vagy lassú felszívódásúval pótolva, majdnem semmi cukor, plusz merckforminXR és minimál adag a pajzsmikire)szóval ált az ucsó 3 nap már tiszta dili, hiszti, sírás, idegesség, patik. Most nem vagyok dilis, csak inkább émelygek és ami tök fura, h kijöttek 1 héttel előtte a szokásos halántéki sűrű miteszer- patik, de csak kb2 napra, aztán elkezdtek eltűnni, már alig van. hőt nem mérem, mert túl összevissza élek, hasamban enyhe vmi érzés, de nem görcs, cicik inkább pár napja voltak nagyok, most semmi extra. érdemes tesztelni most napközben vagy csak várjak megint..

Legjobb válasz: Meg tudlak érteni, ismerõs érzések... Én is mindig megfogadom: nem érdekel, nem érdekel, stb. Az elmúlt 12 várakozós hónapban már minden tünetet produkáltam, amit egyáltalán lehetett. A vége persze mindig ugyanaz volt... Ebben a hónapban még hõgörbét is csináltam, ma lejjebb ment a hõm, de csak 1 tizedet, holnap kéne mgjönnie, de persze reménykedem, tüneteket nem keresek már, mert aazok úgyis mindig vannak, és nem érdekelnek. Drukkolok neked, hogy sikerüljön :) Mióta próbálkoztok?

Meg tudlak érteni, ismerõs érzések... Én is mindig megfogadom: nem érdekel, nem érdekel, stb. Az elmúlt 12 várakozós hónapban már minden tünetet produkáltam, amit egyáltalán lehetett. A vége persze mindig ugyanaz volt... Ebben a hónapban még hõgörbét is csináltam, ma lejjebb ment a hõm, de csak 1 tizedet, holnap kéne mgjönnie, de persze reménykedem, tüneteket nem keresek már, mert aazok úgyis mindig vannak, és nem érdekelnek. Drukkolok neked, hogy sikerüljön :) Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: hát, valójában nem is tudom, akár azt is mondhatnám, h évek óta, legalábbis aktívan sose védekeztünk, mert már 36évesek vagyunk, de kb 1 éve kifejezetten igyexünk. köszi a gyors választ, drukk neked is! mennyi a hõd? elsõ babád lenne?
Van már 2 nagy gyerkõcöm, és most szeretnénk egy picit. 9 éve vagyunk együtt a mostani párommal, és bár egész kis koruk óta együtt neveljük a gyerkõcöket, tavaly megérett a gondolat, hogy jó lenne egy közös :) Én 3 évvel vagyok idõsebb nálad. A hõm 36, 8 - ról esett 36, 7-re, de még a "vonal" felett van, állítólag még van esélyem. (Fura nekem, a másik 2 elég hamar összejött...)
A kérdező hozzászólása: hát igen, csak tudod azért a korunk az már számít, még ha amúgy nem is érezzük... amúgy nem akarlak elszomorítani, de amiket errefelé olvastam, inkább 37 és afölött szokott lenni a babás hõ, bár biztos függ az alaphõdtõl is.
Állítólag nem gond, mert nekem 36, 4 az alaphõm, és ez jóval felette van, sokan vannak az oldalon, akiknek sose ment 37 fölé, és mégis babásak lettek, úgyhogy nem keserítettél el :)
És persze, számít a kor is, kb. én úgy voltam vele, hogy lehet, több lesz, mint 1 év...
A kérdező hozzászólása: ú, mostmár kezdem egyáltalán nem érteni a testem, olyan mintha se mensi se baba nem lenne, hanem egyszerûen csak kihagyná az egészet. mert mintha már a cicik sem lennének megnõve, reggel még hõt is mértem, 36, 5, ami gondolom a tök normál (ete kevesebb volt 2tizeddel), bár nem méregettem nagyon eddig, hányinger, szagundor még van, meg étvágy is, viszont hasam már szinte egyáltalán nem érzem, ja és tegnap du csináltam tesztet is, h végre megnyugodjak így vagy úgy, mondanom se kell tök nega. akkor most meg e jön, meg baba se, de akkor mi van?!
A kérdező hozzászólása: mármint este farkas étvágy, plusz fáradtság, gyöngeség, reggel evés utántól megint undor, hányinger. ja és tegnap megláttam egy öreg nénit az utcán, mire elsírtam magam, de annyira, h azon közben már röhögnöm is kellett, mert olyan tipikus hormonális sírás volt, mint a filmekben. csak ugye nem tudom, h milyen elõjelû.. áá, vki tapasztalt már ehhez hasonlókat? miért viselkedik ilyen furán a szervezetem? köszi elõre is a válaszokat és bocsi a hülyeségemért

Mára, holnapra nem várom. Nincs mensi előtti hasfájás, egyéb mensi tünet. A mellbimbóm fehér mirigyes szerű és kicsit duzzadt. Folyásom sincs, száraz vagyok. Ma teszteltem egy negatívat. Reménykedhetek még babában?

Legjobb válasz: ha mára holnapra nem várod elég lett volna hétfõn tesztelned (ha addig nem jön meg). mire ez a nagy sietség? most eheted a kefét hogy mi a helyzet.

ha mára holnapra nem várod elég lett volna hétfõn tesztelned (ha addig nem jön meg). mire ez a nagy sietség? most eheted a kefét hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a drukkot!Az én mellbimbóm egyébként nem vörös és kimondottan nem is fáj, csak esetleg érintésre.Kicsit mint ha sötétebb lenne mint szokott, de lehet, hogy csak bekébzelem.:(
nekem a múlt hónapban a mensi helyett volt pé-m. kicsit késett... akkor nem volt semmi tünetem, száraz voltam én is elõtte, stb. persze ezerrel reméltem, hogy összejött, majd teszteltem egy negatívat (10 nap késéssel). rá három napra meg is jött :(( remélem neked inkább baba lesz. senkinek nem kívánom azt az érzést... olyan, mintha átvertek volna...
Mindenki más, nekem minden menszi elõtt olyan a mellbimbóm és mellé vörös és duzzadt. De Te attól még letsz babás! Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a drukkot!Gratulálok a pozitív teszthez!
Szia énis mára holnapra nem várom, de nekem már van 4 + tesztem. remélem neked is sikerül drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Egyébként néha a köldök tájékon fáj a hasam.Vagy ennek nincs köze az esetleges terhességhez?
Nekm 5 hetes volt a babám, amikor a teszt kimutatta. 4 hetesen még a kórházi teszt sem! Az elsõ gyanús jel a mellbimbóm volt, ami úgy nézett ki, ahogy te leírod. Szerintem simán reménykedhetsz! Szorítok!
azért még reménykedhetsz(elsõ)!
A kérdező hozzászólása: Akkor már nem is reménykedhetek ugye?:(
A kérdező hozzászólása: Hát ez az!Sajna türelmetlen tipus vagyok.:)
szerintem nem vagy babás :(
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban nekem is késett, csak akkor volt vizes folyásom, most meg nincs.Igaz még szinte nem is késik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!