Találatok a következő kifejezésre: A nem mensi előtt néhány (2 db)

A nem várt mensi előtt néhány nappal kell már valamit érezni ha babás lennék?

Legjobb válasz: Esetleg megjön-érzést, hasszurkát érezhetsz. Meg haspuffadást. De van, aki nem érez semmit, csak annyi, hogy a mensi elmarad. Drukkolok!

Esetleg megjön-érzést, hasszurkát érezhetsz. Meg haspuffadást. De van, aki nem érez semmit, csak annyi, hogy a mensi elmarad. Drukkolok!
Olyan érzésem volt mintha megakarna jönni és sokat járok pisilni. Nekem igy derült ki hogy babás vagyok. 4 hetes.
Szia. Nekem szurkált a hasam néha és a menzi elötti 2 napban már az a megjön érzés, meg nem volt folyásom (azóta se nagyon), a cickóm nagyon érzékeny volt, és hõemelkedésem volt ami menzikor sem ment le. Szorítok!

Milyen az a bizonyos mindjárt meg kell jönnie érzés? Nekem már évek óta van, hogy a mensi előtt néhány nappal érzem az alhasamat. Akkor így hogyan különböztessem meg a két érzést; ("előjelet"), hogy mi lesz vagy nem lesz?

Amúgy két terhességi tesztet is csináltam,amik szerint nem vagyok várandós.Akkor megnyugodhatok,hogy tényleg nincs baba?

Legjobb válasz: Ha atlepted a 28..29 ami eppen neked lenni szokott napot, csak utana ervenyes a teszt. En is ido elott megcsinaltam, nem volt csik, ra ey hetre ott volt. Most vagyok 6 hetes. A mindjart megjon a mellfeszules, az alhas fajdogalasa, es esetleg nezd meg a melled boret. Ha a dekoltazsodon kezdenek atlatszani az erek, akkor megnyerted!

Ha atlepted a 28..29 ami eppen neked lenni szokott napot, csak utana ervenyes a teszt. En is ido elott megcsinaltam, nem volt csik, ra ey hetre ott volt. Most vagyok 6 hetes. A mindjart megjon a mellfeszules, az alhas fajdogalasa, es esetleg nezd meg a melled boret. Ha a dekoltazsodon kezdenek atlatszani az erek, akkor megnyerted!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!