Találatok a következő kifejezésre: A nem mensi előtt mennyivel lehet (2 db)

A nem várt mensi előtt mennyivel lehet érezni esetleg terhességi tüneteket?

Legjobb válasz: Sztem a nem várt mensi környékén lehet tüneteket tapasztalni. (ami természetesen ugyanolyan tünet, mint a mensi), szóval, nehéz biztosat mondani a tünetekkel kapcsolatosan. Én ugyan még nem voltam terhes, de körülöttem szinte már mindenki babázik, innen az infó:) Azt nem írtad, mennyit késik a mensid.

Sztem a nem várt mensi környékén lehet tüneteket tapasztalni. (ami természetesen ugyanolyan tünet, mint a mensi), szóval, nehéz biztosat mondani a tünetekkel kapcsolatosan. Én ugyan még nem voltam terhes, de körülöttem szinte már mindenki babázik, innen az infó:) Azt nem írtad, mennyit késik a mensid.
A kérdező hozzászólása: még nem késik, ezért kérdeztem, hogy mennyi idõvel elõtte lehet tapasztalni dolgokat?
Akkor nem várt mensi elõtt érezhetsz tüneteket, elõbb, ahogy írtam is, nem valószínû. Ha balagondolsz, a megemelkedett hcg hormon okozza a tüneteket, de az csak a mensi környékén mutatható ki a szerevezetben, szóval, amíg jelen sincs, vagy csak nagyon kis mennyiségben, nem csinálhat galibát:) Sztem.
Inkább csak a menses kimaradás után lehetnek tünetek.
Én már elõtte több mint egy héttel éreztem, de szerintem egyénfüggõ. 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: és mit éreztél utolsó válaszoló??

Mitől lehet, hogy alacsony az alaphőm? Még mensi előtt, és most is, hogy késik, 36.5! a hónap elejét nem mértem, így sajnos nem tudom, akkor mennyi volt! Van még más is így ezzel?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Itt sok mindenre választ kaphatsz. Plusz rengeteg infot olvashatsz még a hõmérzõzésrõl. Amúgy nem lehet hogy csak annyiról van szó hogy digitálissal mérsz, és nem mérsz csipogás után hanem egybõl kiveszed? Vagy ha merül az elem, akkor is csinálhat ilyen.

http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Itt sok mindenre választ kaphatsz. Plusz rengeteg infot olvashatsz még a hõmérzõzésrõl. Amúgy nem lehet hogy csak annyiról van szó hogy digitálissal mérsz, és nem mérsz csipogás után hanem egybõl kiveszed? Vagy ha merül az elem, akkor is csinálhat ilyen.
Ez tényleg alacsony, de nem hinném hogy ez az alaphõd. Az alaphõ az a ciklus elsõ felébe látszik inkább és a lényeg hogy a pé után magasabb lenyen. Mivel nem mérted ezért nem tudhatod, de akár lehetett 35. valamennyi is. Úgyhogy a hõt mindig magadhoz kell viszonyítani. A következõ ciklusban mérd végig és akkor látni fogod a különbséget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
A kérdező hozzászólása: nem, higyanyossal, 5 percig reggel, alig mozdulok ébredés után, nehogy fals legyen az eredmény:)
A kérdező hozzászólása: bocsi, higanyos :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!