Találatok a következő kifejezésre: A nem mensi előtt mennyivel (6 db)

A nem várt mensi előtt mennyivel lehet érezni esetleg terhességi tüneteket?

Legjobb válasz: Sztem a nem várt mensi környékén lehet tüneteket tapasztalni. (ami természetesen ugyanolyan tünet, mint a mensi), szóval, nehéz biztosat mondani a tünetekkel kapcsolatosan. Én ugyan még nem voltam terhes, de körülöttem szinte már mindenki babázik, innen az infó:) Azt nem írtad, mennyit késik a mensid.

Sztem a nem várt mensi környékén lehet tüneteket tapasztalni. (ami természetesen ugyanolyan tünet, mint a mensi), szóval, nehéz biztosat mondani a tünetekkel kapcsolatosan. Én ugyan még nem voltam terhes, de körülöttem szinte már mindenki babázik, innen az infó:) Azt nem írtad, mennyit késik a mensid.
A kérdező hozzászólása: még nem késik, ezért kérdeztem, hogy mennyi idõvel elõtte lehet tapasztalni dolgokat?
Akkor nem várt mensi elõtt érezhetsz tüneteket, elõbb, ahogy írtam is, nem valószínû. Ha balagondolsz, a megemelkedett hcg hormon okozza a tüneteket, de az csak a mensi környékén mutatható ki a szerevezetben, szóval, amíg jelen sincs, vagy csak nagyon kis mennyiségben, nem csinálhat galibát:) Sztem.
Inkább csak a menses kimaradás után lehetnek tünetek.
Én már elõtte több mint egy héttel éreztem, de szerintem egyénfüggõ. 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: és mit éreztél utolsó válaszoló??

Volt már olyan, aki a nem várt előtt tesztelt pozitívot? Mennyi idővel? Olyanokra gondolok, akiknek rendszeres volt a mensijük.

Legjobb válasz: Nem várt elõtti délután. Azaz 13 nappal a tüszõrepdés és együttlét után.

Nem várt elõtti délután. Azaz 13 nappal a tüszõrepdés és együttlét után.
Nekem 27 naposak voltak a ciklusaim es a 26.napon delelott teszteltem pozit. :) 5+4hkm
Nekem 28 naposak voltam a ciklusaim, és 25. napon délután erõs pozitívat teszteltem. 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Nekem 28 naposak a ciklusaim és 2 nappal elötte már pozi lett:) 12hetes
Szia. Nekem 28-32 naposak a ciklusaim. A nemvárt elõtt 5 nappal pozitív lett a teszt. 9 hetes kismama

Mensi előtt melyik az a nap amikor már nem lesz megtermékenyités ha oda megy el a párom? Mennyivel előtte?

Ciklus.hu szerint 16.-án kell megjönni, de mindig 2-3 nap (- +) vagy késik vagy hamarabb jön meg. Párommal már egyszer csináltuk igy, nem lett baba bel?le. Most ismét szeretnénk igy.

Legjobb válasz: Ovu után 5 nappal és mensi elött már nemigen van esély.

Ovu után 5 nappal és mensi elött már nemigen van esély.


Mitől lehet, hogy alacsony az alaphőm? Még mensi előtt, és most is, hogy késik, 36.5! a hónap elejét nem mértem, így sajnos nem tudom, akkor mennyi volt! Van még más is így ezzel?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Itt sok mindenre választ kaphatsz. Plusz rengeteg infot olvashatsz még a hõmérzõzésrõl. Amúgy nem lehet hogy csak annyiról van szó hogy digitálissal mérsz, és nem mérsz csipogás után hanem egybõl kiveszed? Vagy ha merül az elem, akkor is csinálhat ilyen.

http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Itt sok mindenre választ kaphatsz. Plusz rengeteg infot olvashatsz még a hõmérzõzésrõl. Amúgy nem lehet hogy csak annyiról van szó hogy digitálissal mérsz, és nem mérsz csipogás után hanem egybõl kiveszed? Vagy ha merül az elem, akkor is csinálhat ilyen.
Ez tényleg alacsony, de nem hinném hogy ez az alaphõd. Az alaphõ az a ciklus elsõ felébe látszik inkább és a lényeg hogy a pé után magasabb lenyen. Mivel nem mérted ezért nem tudhatod, de akár lehetett 35. valamennyi is. Úgyhogy a hõt mindig magadhoz kell viszonyítani. A következõ ciklusban mérd végig és akkor látni fogod a különbséget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
A kérdező hozzászólása: nem, higyanyossal, 5 percig reggel, alig mozdulok ébredés után, nehogy fals legyen az eredmény:)
A kérdező hozzászólása: bocsi, higanyos :D
A kérdező hozzászólása: na persze nem katasztrófa ha becsúszik a baba..
Vegyél tesztet, akk mindent megtudsz majd! De sztem nem vagy az..
Kevés az esély rá, hogy terhes vagy. Kíváncsi vagyok, majd ha kiderül légyszi írd meg az vagy-e.
A kérdező hozzászólása: ok, hetfon irok majd mert vasárnap lesz 2 hete. köszi nektek :)
szerintem vegyél tesztet, mensi elõtt énis eléggé felpuffad a hasam.
teszt, de szerintem nem vagy az :)
mensi várható idõpontja után 10 nappal mutat a legtöbb teszt! Szóval legkorábban 5-6 hetesen tudod meg(ha terhes vagy) :)
A kérdező hozzászólása: ma vettem tesztet, azért nem csinaltam meg eddig, mert megjött hétfõn.. most még várok 2 hetet, és akkor csinalom meg a tesztet, bár ha meg is jött, akkor nem kellene, h gond legyen, de biztosra megyek :)

Melyek azok az olcsó tesztek, amik megbízhatóak? Mennyibe kerülnek? -nem drogériában! Mikor mutatják ki a leghamarabb a "tényt"? -a nem várt mensi előtt 1 nappal, vagy nem várt napján, vagy utánna 1. nappal?

Legjobb válasz: A legtöbb a nemvárt után a legmegbízhatóbb. Én pár száz forintért vettem a Pregnasens nevût, a nemvárt elõtt 2 nappal jót jelzett.

A legtöbb a nemvárt után a legmegbízhatóbb. Én pár száz forintért vettem a Pregnasens nevût, a nemvárt elõtt 2 nappal jót jelzett.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ!!!
Szia Én a vaterán vettem 75ft darabját. Nekem bejött kétszer volt + és jót mutatot. Ja a nem várt napján teszteltem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!