Találatok a következő kifejezésre: A nem mensi előtt (262 db)

A számított mensim előtt vagyok 6 nappal. Fájnak a melleim. Eddig nem szokott a mensi előtt. Lehet Ez baba?

Legjobb válasz: lehet. van kinek ez az elsö jele. csinált tesztet párnap mulva,. 32

lehet. van kinek ez az elsö jele. csinált tesztet párnap mulva, . 32
Ez ugyanannyira lehet baba, mint az, hogy meg fog jönni és azért fáj!6 nappal a mensi elõtt szerintem még kár keresni a "jeleket"!
Szia! Én is 6 nappal vagyok a menzi elõtt és nekem is fáj a cicim, én már múlt héten éreztem, remélem babánk lesz!!! Szurkolok Neked! És mindjárt megjön érzés... :-)

Lehetek terhes? A párommal mensi előtt 2 nappal nem védekeztünk. (március.4), aztán 6. án megjött rendesen.

Az lenne a kérdésem,hogy igy maradhatok terhes??Vagy nem?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. Már tesztelhetsz nyugodtan, ha baba van, akkor már biztosan kimutatja.

Igen, lehetsz terhes. Már tesztelhetsz nyugodtan, ha baba van, akkor már biztosan kimutatja.
Nekem változó. Van hogy nagyon görcsöl, van, hogy meg sem érzem, csak látom a folyásomból. Ha nagyon görcsölök, akkor én sem tudok úgy együtt lenni a párommal, mert "örülök, hogy élek" de mivel nagyjából tudom, hogy mikor lesz, így elõtte 1-2 napra megpróbáljuk tutira beiktatni. ;)
Én nem görcsölök olyankor, tulajdonképpen meg sem érzem, csak onnan tudom, hogy peteérésem van, hogy a folyásom bõvebb, és olyan nyúlós, tojásfehérjeszerû. De hallottam már más nõktõl is, hogy õk gyakran görcsölnek is.
Persze így is lehetsz terhes, de nem sok az esélye, de nincs kizárva. Én szoktam érezni amikor ovulációm van, de azért nem fáj annyira, hogy ne tudjak együtt lenni a párommal. Viszont érzékenyebb vagyok belül az együttléteknél az biztos, de kibírható!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) remélem hogy sikerül:) Egyébként ti is görcsöltök ovu alatt? Ha igen mennyire?Szerintetek ez nálam normális, hogy nem tudok együttlenni olyankor a párommal, mert nagyon görcsölök??
Szurkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba. :) Majd írj, ha teszteltél, hátha elsõre sikerült.
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnénk:) Ez volt az elsõ próbálkozásunk. Egyébként az a baj nálam, hogy mikor ovum van, annyira de annyira görcsölök, hogy olyankor nem tudunk együtt lenni..Igy remélem igy is összefog jönni..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ...Remélem terhes vagyok..:)
Egyébként babát szeretnétek, vagy csak úgy alakult, hogy nem védekeztetek?
Kisebb eséllyel, de teherbe lehet ilyenkor is esni. A ciklus bármelyik napján lehet spontán peteérés, tehát tulajdonképpen menzesz elõtt, után, sõt alatta is teherbe eshetsz. Bár tényleg kevesebb rá az esély, de lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ..Tehát akkor is teherbe lehet esni, ha nincs épp ovum? (nem voltam még ilyen helyzetben, ez volt az elsõ alkalom életemben, hogy nem volt védekezés:) :) )
Bár kicsi az esély, de lehetsz. Tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Tegnap csináltam tesztet, negatív lett:( Viszont ugyanugy görcsölget a hasam, hányingerem van. Nem tudom mi lehet ez , majd a nõdoki megmondja.

Ennyi hőleesés még belefér a nem várt előtt 3 nappal, vagy inkább mensi lesz ne is reménykedjek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3347e8ac11ced05df734e9..

Legjobb válasz: hát, elég valószínû, hogy az lesz :(

hát, elég valószínû, hogy az lesz :(
A kérdező hozzászólása: Semmi remény ugye?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3347e8ac11ced05df734e9..
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. A 29. napon kellett volna megjönnie. 14:10-es válaszoló voltam. majd írd meg, mi lett!
Szia! Megy a drukk!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: KÖSZI. :-) REGGEL MEGIROM HOGY ALAKULTAM.
Szia én csak ezt a görbét csatolom: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c.. 12. hetes km
Nekem is mindig megjött 3 tized esés után.De nem mindenki egyforma.Reméljük visszakúszik és ott is marad. Drukkolok 8 hetes kismami
Én is azt mondom, mint a legelsõ válaszoló, ez mensi lesz:(
ha mostanában jönne meg alapból, akkor, igen, biztató :)
A kérdező hozzászólása: Hát megvizsgáltam. Nos nehezen elérhetõ, mert csak gugolva és még ugy is nehezen értem el csak azt nem tudom eldönteni puha vagy kemény, mert nincs összehasonlitasi alapom. De zártnak zárt-amennyiben jól éreztem- Ez gondolom biztató ugye?
13:41 vagyok igen, szerintem is próbáld meg amit az elõzõ válaszoló írt. az sokkal biztosabb. a hõgörbe gyakorlatilag nem mond semmit, csak utólag.
Ennyi belefér. Nekem is pont így volt, aztán visszament, és babás maradtam. Amíg meg nem jön, addig van remény. Halkan mondom, mert lepontoznak érte: méhszájvizsgálattal én biztosabban meg tudtam mondani, hogy meg fog-e jönni, vagy sem, mint görbe alapján. Ha megjött, elõtte két nappal mindig leszállt a méhszájam és puha lett. Amikor teherbe estem, akkor kemény és nehezen elérhetõ maradt.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves utolsó remélem most végre nem bizakodom hiába. 3 éve várom a csodát :-( Máskor közvetlen a mensi napján esett csak le most vagy hamarabb jön meg vagy nem tudom miért eshetett ekkorát.
Szerintem meg belefér.Nekem is nagyon ingadozott, és mégis terhes lettem.A 8. dpo-n látom volt egy vérfolt, az meg lehetett a beágyazódástól!Drukkolok!
19.09 vagyok. Azóta ma reggel 36, 5 lett a hõm és meg is jött rendesen, bár még 2 nappal késõbb kellett volna. Szerintem a tiéd ahhoz képest tök jó!


Amennyiben nem sikerül a baba, mensi előtt hány nappal lehet számítani vizes folyásra?

Legjobb válasz: Nekem elõtte 1-2 nappal szokott kezdõdni.

Nekem elõtte 1-2 nappal szokott kezdõdni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! ha kb. 7 nappal elõtte van, az már biztos kudarc lehet?
hát valahogy ugy. de várd meg a menzi.

Fiúk, ti nem szoktatok parázni a csajotok mensije előtt, vagy ha késik picit?

mármint védekezés mellett is lehet bármi, semmi sem 100%-os és azért rendesen tönkrevághat egy baba több életet is, f?leg, ha mondjuk a fiú biztosan és soha nem akarna...

Legjobb válasz: Ha mondja a barátnõm,hogy késik akkor egy kicsit.

Ha mondja a barátnõm, hogy késik akkor egy kicsit.
Soha nem akarsz gyereket? Álmaim férfija!
Én szoktam:D fõleg akkor ha még azt is mondja, hogy hányingere van

Mióta abbahagytam a gyógyszert (3hó) azóta mindig fájt a mellett mensi előtt, most miért nem?

holnap kellene megjönnie.Fogyózom,lehet azért nem fáj,mert a szervezetem alakul át!

Hogy fájt a hasatok mensi előtt pár nappal, amikor még nem tudtátok, h. baba van?

nekem 2-án kellene megjönnie és tegnap este ota az alhasam,középen furán fáj,mintha csikarna,nem görcsöl,hanem mintha nyilalások lennének.A melleim fájni szoktak,most nincs semmi.

Legjobb válasz: "elnehezültnek", és "duzzadtnak" éreztem a méhem.

"elnehezültnek", és "duzzadtnak" éreztem a méhem.
olyan volt, mintha egy kisebb lufi lenne a méhem helyén. és valaki néha felfújná:-)
Nekem speciel sehogy... azért is lett gyanús, mert mensi elõtt szoktam érezni, de amikor babás voltam, akkor nem éreztem semmit.
ugyanúgy, mint máskor. már le is tettem arról a hónapról
Semmit nem éreztem másképp, mint egy normál mensi elõtt.

Előfordult olyan, akinek nem feszültek mellei a nemvárt mensi előtt és terhes volt?

Egyáltalán akiknek nem feszültek még a mellei és mégis terhesek voltak, mikor kezdtek feszülni, és n?ni, na és mennyit n?ttek mennyi id? alatt?

Legjobb válasz: Nekem se fájt,feszült,pici mellem van,talán a kis mellû nõknek nem fáj ennyire,vagy kitudja...

Nekem se fájt, feszült, pici mellem van, talán a kis mellû nõknek nem fáj ennyire, vagy kitudja...
Minden terhesség más, vannak tünetek amik valakinél vannak, valakinél nincsenek! Errõl számtalanszor lehet itt olvasni, nem vagyunk egyformák. Nekem nem feszült a mellem, nem hánytam, de émelyegtem, szédültem, van akinek fordítva van, van kinek nincs tünete, van akinek egy tünet pár hétig tart, van akinek hónapokig, van akinek egy tünete van és 4. héttõl van akinek csak 6-7. héttõl kezdõdik minden..... A terhesség az, aminél nem lehet mások tünetei alapján ítélni a saját állapotunkat..Nekem a mellem se nõtt meg egyébként, barátnõmnek 3-szor akkora lett.
Ilyen dolgokból nem lehet következtetést levonni. Ahány ember, annyi féle tünet. Még ugyanannál a nõninél is eltérhetnek a dolgok 2 terhessége közt. Nekem sose feszül a mellem, se mensi elõtt, sem peteéréskor, és akkor sem, mikor terhes lettem. Csak 5-6 hét körül kezdtem érezni õket, de persze akkor már tudtam az állapotomról. 12 hetesen már kinõttem a régi melltartóimat. De ez mindenkinél más.
Nekem pici melleim voltak, és nem emlékszem rá, hogy egyáltalán feszültek volna a terhesség során. Amikor megszületik a bab és belövell a te, na az rendesen fájt, de nekem ugyan nõtt a mellem rengeteget, de sosem feszült annyira, s nem éreztem se viszketést, se fájdalmat.
Nekem se mensi közeledtével, se terhesség idején nem fájtak a melleim, pedig ikreket vártam. Eredetileg 85B melltartót hordtam, szüléskor 90C-t, szóval nem változott sokat. Minden terhesség más, ezért egy-egy jelbõl nem lehet biztosra következtetni.

Hogy is van ez, mikor kell vissza esni a hőnek, a várható mensi előtt hány nappal. Ha nem esik le, akkor baba van?

Legjobb válasz: Sajnos nem ilyen egyszerû. Van olyan, hogy aznap esik le, vagy másnap, vagy napokkal késõbb.

Sajnos nem ilyen egyszerû. Van olyan, hogy aznap esik le, vagy másnap, vagy napokkal késõbb.
Nekem tartósan 36, 8-36, 9, és aztán leesik 36, 6-ra, akkor tudom hogy megjön.:(
Nekem ez sem mûködik, nekem mensi alatt még végig magasan van, ha elmúlt akkor esik le négy tized fokot.A sok, magas progitermelés miatt van. De általában aznap vagy elõtte nap esik le a legtöbb embernek.

Volt már olyan, aki a nem várt előtt tesztelt pozitívot? Mennyi idővel? Olyanokra gondolok, akiknek rendszeres volt a mensijük.

Legjobb válasz: Nem várt elõtti délután. Azaz 13 nappal a tüszõrepdés és együttlét után.

Nem várt elõtti délután. Azaz 13 nappal a tüszõrepdés és együttlét után.
Nekem 27 naposak voltak a ciklusaim es a 26.napon delelott teszteltem pozit. :) 5+4hkm
Nekem 28 naposak voltam a ciklusaim, és 25. napon délután erõs pozitívat teszteltem. 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Nekem 28 naposak a ciklusaim és 2 nappal elötte már pozi lett:) 12hetes
Szia. Nekem 28-32 naposak a ciklusaim. A nemvárt elõtt 5 nappal pozitív lett a teszt. 9 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!