Találatok a következő kifejezésre: A nem babáknak (9259 db)

Bukós babáknak való tápszer folyékonyabb, mint a nem bukós babáknak való, és ezért bukik most sokat?

Legjobb válasz: A bukós babáknak való tápszer sûrûbb, mint a sima tápszer.

A bukós babáknak való tápszer sûrûbb, mint a sima tápszer.
Szerintem a bukós babáknak az AR azaz antireflux-os tápszer épphogy sûrûbb, hogy kevésbé bukjon. A kislányom a Humana Baby Fitt pluszt eszi. Banános és sûrû. Ettõl nem igazán bukik leszámítva ha a hasán fekszik és megnyomódik a gyomra.
A kérdező hozzászólása: igen, ahogy a kedves utolsó írta. :) vissza "bukik" neki a tápszer, anyatej mikor büfizik, vagy ha nem büfizik, anélkül is vissza jöhet
Az az, hogy visszajön neki a tápszer vagy büfivel vagy a nélkül! De általában ez nagyobb mennyiségeket takar!
Bocsi az értetlenkedésért de mit jelent az h bukós a baba?? Nem tapasztaltam még és nem tudom mit takar. Elõre is köszi és bocsi h idekérdeztem :)
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm, mindenkinek ment a zöld pacsi
Ha bukik tõle akkor ne add! Nekem is bukós a babám igaz mi milupás tápit eszünk de sokat próbálgattunk és mikor valamitõl több lett a bukás azt nem adtam tovább!
A kérdező hozzászólása: Igazából a Nestlé Harmony-t szoktuk venni, csak volt egy kis kavarodás, és véletlenül kaptam egy ilyet 1 dobozzal. És most bukik tõle, viszont a Harmony-tól már hónapok óta nincs ilyen. csak az meg ráadásul iszonyat nehezen oldódik fel, míg az A. R. meg nagyon könnyedén. 10 hónapos amúgy. Akkor ne adjam inkább neki, igaz?
2es vagyok. Azt nem ismerem de az enyémnek a humana nagyon bejött pedig nagyon bukós volt. Arról nem beszélve, hogy felírva kb 650 Ft egy doboz tehát még az ára is jó!!!
A kérdező hozzászólása: Õ a nestlé Lactogén A.R. eszi, és sokat kibukik. Más tápszertõl, amit én amúgy sûrûbbnek találok, meg nem bukik..
Érteeem. Nagyon aranyosak vagytok köszi a segítséget. :) Nem tudom miért én szó szerint vettem a bukik szót :D Tiszta bolond vagyok. Nem is értettem h miért bukik a baba a tápszertõl. :D De még egyszer köszike nektek. :)

A nagy has nem nyomja össze a babát? Nem okos semmi kárt benne? Félek, hogy a növekvő babában kárt teszek, mert 100kg vagyok és van hasam ( 12 hetes).

Legjobb válasz: Nem nyomja össze. Nyugi. Tegyél lufiba vizet töltsd tele teljesen, és dobj bele egy halacskát, majd próbáld megnyomni. Nem fog sikerülni:) A babát sok minden védi, így nem tudsz benne kárt tenni.

Nem nyomja össze. Nyugi. Tegyél lufiba vizet töltsd tele teljesen, és dobj bele egy halacskát, majd próbáld megnyomni. Nem fog sikerülni:) A babát sok minden védi, így nem tudsz benne kárt tenni.
áh, dehogy, csinál magának helyet a hasban. meg hát körülveszi bizony a víz, ami védi. Most majd még nagyobb hasad lesz :)

Az a helyzet hogy 19 éves lány vagyok és már nagyon szeretnék a páromtól babát de átverni nem szeretném szerintetek korai lenne nagyon még gyereket szülnöm, hogy kérdezzem meg hogy ő is szeretne e babát?

Legjobb válasz: Üljetek le és beszéljétek meg, érdeklödj a tervei felõl mit szereetne csinálni mikor szeretne családot szerintem ezt jobb megbeszélni mintha bevállalod és utána a végén félelembõl vagy bármi más okból egyedül maradsz a babával.. elég korainak tünik de ha aanyagilag ugy állsz hogy te be tudod vállalni akár ugy is ha egyedül maradsz vele akkor hajrá

Üljetek le és beszéljétek meg, érdeklödj a tervei felõl mit szereetne csinálni mikor szeretne családot szerintem ezt jobb megbeszélni mintha bevállalod és utána a végén félelembõl vagy bármi más okból egyedül maradsz a babával.. elég korainak tünik de ha aanyagilag ugy állsz hogy te be tudod vállalni akár ugy is ha egyedül maradsz vele akkor hajrá
a biológiai szerelem elmúlása kb 3 év, sztem még várjátok meg hogy utána mi lesz
Nézd szerintem még korai. Éljetek egy kicsit. Legyetek együtt 2 év után szerintem még nem kéne. Hisz jól hangzik, de gondolj bele ez nagyon nagy felelöség elõször csak kérdezz rá õ hogy képzeli a jövõjét stb. Remélem megírod mibe maradtatok :) De ha te biztos vagy benne hogy ez a férfi akinek te gyereket szülnél akkor beszéljétek meg. Ha belemegy hajrá. Mondom szerintem korai de nem ismerlek így nem tudom készen állsz e rá. Én a magam 14 éves fejemmel el nem tudnám képzelni magam 30 alatt szülõként hisz az rengeteg kötöttséggel jàr és felelõséggell de ha mindketten akarjátok hajrá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Hát kb egy összebújásnál kérdezz rá csak úgy és kész.
A kérdező hozzászólása: meg akarom vele beszélni csak érdekelt, hogy a nagy többség mit mond a kérdésemre.
Igen azért van az oldal h kérdezz, de vannak dolgok amiket nem mi fogunk tudni neked megmondani hanem pl a párod. Egy jó kapcsolat alapja h meg tudjatok beszélni bármit. Ha te még ezt sem mered vele megbeszélni, hogy akarsz felnevelni egy gyereket vele közösen? Az rengeteg közös megbeszélni való és döntés.
A kérdező hozzászólása: 2 éve vagyunk együtt igen meg van de még a szülei is támogatnának fél éve élünk együtt
mióta vagytok együtt? és megvan hozzá az anyagi háttér? vagy ezen nem igazán gondolkodtál még? szerintem egy kis összebújós este felhozhatnád neki hogy mit szólna :)
Akkor meg kérdezd meg hátha de szerintem is várnotok kéne ..
A kérdező hozzászólása: azért van ez az oldal, hogy lehessen kérdezni 2 éve vagyunk együtt
Ha elég felnõtt lennél egy gyerek neveléséhez akkor a pároddal beszélnéd ezt meg nem pedig itt kérdezgetnél. Azon is sok múlik mióta vagytok együtt és õ mennyi idõs.
A kérdező hozzászólása: õ mindig azt mondja, hogy még várjunk de újabban meg úgy tûnik mintha várná, hogy apa legyen. 27 éves
19 évesen én biztos, hogy nem állnék le babázni, mert elsõnek leszeretnék érettségizni. azután egy szakmát szeretnék. sõt még egyetemre is elszeretnék menni. mire lenne rendes állásom, akkor már 26 éves lennék, de még mivel a 0-nál állnék még rászánnák kb. 5 évet, hogy a gyerekmnek legyen hol lakni. Ezek mellett nem tudnék eléggé foglalkozni a gyerekemmel. Jól gondold át mitcsinálsz és mik az elképzeléseid! kérdésedre válaszolva : igen kérdezd meg, hogy õ mikor szeretne és mik az elképzelései.

A Chillis bab tényleg nem hizlal?

Azt mondták többen, hogy a benne lév? chilli miatt nem hizlal, hiába van benne darált hús.

Legjobb válasz: Nem a darált hús hízlal, hanem a bab. Elég magas a ch tartalma, de a glikémiás indexe nem, és szerintem hasznos tápanyagokkal szolgál, ezért én gyakran eszem mindenféle babot, lencsét.

Nem a darált hús hízlal, hanem a bab. Elég magas a ch tartalma, de a glikémiás indexe nem, és szerintem hasznos tápanyagokkal szolgál, ezért én gyakran eszem mindenféle babot, lencsét.
A chilliben lévõ kapszaicinról (ez az alkaloida adja az erõsségét) nagyon sokféle gyógyhatást lehet olvasni a szakirodalomban, de arról még nem hallottam, hogy semlegesíteni az egyébként hízást okozó élelmiszerek hatását. (Szerintem ez is olyan legenda ízû dolog...)
A bab az nagyon tud hizlalni, mivel hatalmas a kalória és a szénhidrátértéke. De ha bele kalkulálod a napi mennyiségbe akkor természetesen nem hizlal. SEMMI SEM HIZLAL önmagában, mindig a túlzott kalóriabevitel a felelõs az elhízásért. A chipsek, a szalonna, vagy a táblacsoki sem hizlal ha a kalóriaigényednek megfelelõen viszed be õket. De ugye a húst olajon kell megpirítani, ami megint rossz diétában. Próbáld meg csirkemellbõl készíteni, bab helyett zöldbabbal, úgy nagyon kicsi lesz a kalóriatartalma.
Elõzõnek! Végre valaki aki normálisan fogja fel az elhízás lényegét, és nem egy bizonyos kajára mondja, hogy "na ez bizony hízlal"!
Engem biztosan nem. Bármennyire is szeretem, mellõzöm a fogyasztását, ugyanis nálam a chillis bab elfogyasztásának következménye egy kiadós hasmenés. Pedig tényleg nagyon szeretem, de nem éri meg :(

17 h1tes vagyok a második babámmal. Nagyon ritkán érzek valamit a hasamba. Nem baj az ha még nem nagyon érzem még a babámat?

Van otthon olyan készülékem amin hallom a szívhangját,viszont az els? terhességem alatt sokkal jobban és hangosabban halottam,mint most.A férjem azt mondja valószín?,hogy mélyen van a baba,azért hallom olyan halkan,hát nem tudom.Nektek mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy ritkán érzed a babádat, még nagyon az elején vagy. Én 16 hetesen éreztem elõször egyértelmû mozgásokat, de nem folyamatosan,kisebb kihagyásokkal. Van, aki csak 20 hetesen érez elõször valamit. A szívhangot én is hallgattam, nem volt mindig jól hallható, elõfordult, hogy tompábban szólt, attól függõen, hogy hol volt éppen a kicsi, vagyis merre fordult. Nincs okod aggódni, minden rendben nálatok! Boldog babavárást! 8 hós kisfiú anyucija

Szia! Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy ritkán érzed a babádat, még nagyon az elején vagy. Én 16 hetesen éreztem elõször egyértelmû mozgásokat, de nem folyamatosan, kisebb kihagyásokkal. Van, aki csak 20 hetesen érez elõször valamit. A szívhangot én is hallgattam, nem volt mindig jól hallható, elõfordult, hogy tompábban szólt, attól függõen, hogy hol volt éppen a kicsi, vagyis merre fordult. Nincs okod aggódni, minden rendben nálatok! Boldog babavárást! 8 hós kisfiú anyucija
szia Mintha én írtam volna a soraidat...:) Én is hallgatom a szívét és néha olyan erõs mintha nagyon közel lenne, máskor meg hallani a gyors pulzálásban sztem mást is és külön-külön akkor nem lehet fogni a szívhangot csak ezzel a másfajta hanggal együtt.De ha csak így hallod nincs gond ne aggódj, csak másképp fekszik , meg lehet nagyon belül is van.Nekem pl.a lepény a hátsó falon van, azt olvastam, h igy nehezebben érezni a mozgást, de azért már ha vmit érzel akkor az õ volt! Én is már éreztem a mozgását, de tegnap óta semmi, viszont tudom, h okés , mert hallani õt:) Most már nem kell sokat várni, h naponta jelentkezzen és neked is igy lesz!! Ne aggódj, kirúgják majd még az oldalunkat:) szia
Ne izgulj, nincs semmi baj! Én 16 hetesen éreztem elõször a babust , utána szinte semmi hetekig . Akkor azt gondoltam , hogy biztos nem is Õt éreztem , de utólag rájöttem , hogy de igen . 19+2 hetesen az ultrahangon kérdeztem, hogy baj e hogy még nem nagyon érzem , azt mondták , hogy egyáltalán nem baj . Mintha a kicsim meg akart volna nyugtatni , na attól a naptól kezdve érzem minden nap az én Drágámat. Minden rendben veletek is biztosan.

Az baj hogy már a második babámat várom és a 18 hétben járok de még nem igazán éreztem a mozgását az első babámat ekkor már éreztem?

Legjobb válasz: Szia, én az elsõ babámat várom és a 20. héten éreztem biztosan. Minden terhesség más, szerintem nem kell aggódnod!

Szia, én az elsõ babámat várom és a 20. héten éreztem biztosan. Minden terhesség más, szerintem nem kell aggódnod!
szerintem se aggódj ez miatt én is a 18.héten járok a második babával, és csak néha érzek valami kis mozgást.az elsõnél megcsak a 20.ét után éreztem hogy rug, bár hozzákell tennem hogy egéz végig nagyon lusta baba volt na de atán mikor kibújt utána nemlehetett vele birni és most má 7 éves sporttagozatos skolába jár.és szerintem van egy kis hiperaktivitása is.

26 éves kétgyermekes anyuka vagyok. A kisebb babám két hónapos. Elkezdtem inni a mályvateát, mire utólag elolvastam, hogy szoptatós kismamák nem használhatják. Mi lehet a babám baja tőle, ha továbbra is fogyasztom?

Napi háromszor szopik csak anyatejet,mert sajnos nincs tejem.

Legjobb válasz: Én is kivártam a szoptatás végét vele, de amúgy felesleges, nem jó semmire ez a tea. Nem tudom, milyen bajt okozhat, de ne kockáztass. Állítólag még felnõtteknek is hasmenést csinál (nekem nem csinált), szóval a babának is csinálhat. De mondom, nem jó semmire ez a tea, egy vacak.

Én is kivártam a szoptatás végét vele, de amúgy felesleges, nem jó semmire ez a tea. Nem tudom, milyen bajt okozhat, de ne kockáztass. Állítólag még felnõtteknek is hasmenést csinál (nekem nem csinált), szóval a babának is csinálhat. De mondom, nem jó semmire ez a tea, egy vacak.
Ha szoptatós kismamák nem használhatják, akkor ne folytasd! A baba legyen az elsõ!
Úgy tudom a mályvatea méregtelenit és hasmenést okoz, és emiatt nem ajánlott szoptatás alatt szedni. Megkíméled némi hasgörcstõl a babádat, és magadat az õ fájdalmas sírásától. viszont a mecsek babatea nagyon bevált. Igaz a babának nem neked :) Pocak rendeb tartó elemeket tartalmaz és nyugtató hatású gyógynövényeket... aszem citromfû, édeskömény és még valami.

Ma hajnalban sajna megjött a nem várt mensim. Holnapra nem vártam volna, de előbb jött meg. Reménykedhetek még, hogy babám van?

Nagyon úgy éreztem, hogy most sikerült, mert elég sok terhességi tünetem volt. Amikor p.érésem volt együtt is voltunk a párommal. A mai vérzésem viszonylag sok, egy tampon 2.3 óriág bírja csak. Reggel+ du egy kicsit fájdolgát a hasam is. De még mindig vannak tüneteim. ami persze, lehet hogy most a mensis tünetek. S?r? pisilés, érzékeny cici, szúró petefészek, éhes vok non-stop. Hangulatváltozás, ingerlékenység, kívánóság, ma szinte teljesen "felfordult a gyomrom" a rántott máj illatán, amit a párom ebédelt. alig bírtam elviselni, hogy érzem a szagát. Hát fájás, derék fájás.

Legjobb válasz: Én is ebben a szituban voltam pár napja! Egy csomó terhességi tünetem volt!Aztán megjött-másmilyen is volt mint szokott lenni-a mensim!!És még mindig reménykedtem..Csináltam tesztet és persze hogy negativ lett!!! Az orvosom azt mondta hogy már annyira szeretném a babát hogy a testem ezt produkálja!! Mindenki azt mondja hogy próbáljak ne görcsösen erre koncentrálni-gondolni..De könnyü ezt mondani!/nem megy/ Bár most megfogadtam.Mi szeptember óta probálkozunk! És te? Ha gondolod irj privátba!! SOK SIKERT A BABÁHOZ!

Én is ebben a szituban voltam pár napja! Egy csomó terhességi tünetem volt!Aztán megjött-másmilyen is volt mint szokott lenni-a mensim!!És még mindig reménykedtem..Csináltam tesztet és persze hogy negativ lett!!! Az orvosom azt mondta hogy már annyira szeretném a babát hogy a testem ezt produkálja!! Mindenki azt mondja hogy próbáljak ne görcsösen erre koncentrálni-gondolni..De könnyü ezt mondani!/nem megy/ Bár most megfogadtam.Mi szeptember óta probálkozunk! És te? Ha gondolod irj privátba!! SOK SIKERT A BABÁHOZ!
A kérdező hozzászólása: Szia, szerintem mér én is pszichésen produkáltam a tüneteket, lehet, hogy azért is, mert a nõérem most terhes, 17hetes, a 2bbáját várja. Mi még csak kb 2 hónapja próbálkozunk. 1x csak sikerül majd nekünk is! Sok sikert nektek is! :) )))))

Jelenleg GYED-en vagyok elsõ babámmal. A 2. babát szeretnénk, de nem tudom, hogy járnánk jobban. Mennyi lesz az alternatív felvetésekkel a TGYAS, GYED?

Röviden: 2007. szeptemberében kezdtem ezen a munkahelyen. Folyamatos munkaviszony azóta. Elsõ baba születése 2013. március 20. Azóta TGYAS, majd most GYED-et kapok. A bruttó bérem 168. 000. - forint. Nem voltam betegszabin. Mennyi lesz a TGYAS, GYED a 2. babánál? 1. A GYED 2014.március jár le. Ha maradok tovább GYES,-en és ez alatt születik a baba, mennyi lesz a TGYAS, illetve GYED? 2. Ha visszamegyek dolgozni, a GYED lejárta után, de nincs meg a 180 nap akkor mennyi lesz a TGYAS, GYED? 3. Ha visszamegyek, és nincs meg a 180 nap mennyi lesz a TGYAS, GYED?

Legjobb válasz: Köszi a választ. Most látom elírtam a születést. 2012-ben született az elsõ baba. Azért lenne fontos a kérdés, mert a munkahelyen nem örül. hogy vissza akarok menni arra a pár hónapra a 2. babáig, mondván a cég nem tudná finanszírozni. Csak azt hallottam, hogy, ha gyes alatt születik a 2. baba akkor a pénz nagyon kevés. Ezért szerettem volna konkrét számokat.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Most látom elírtam a születést. 2012-ben született az elsõ baba. Azért lenne fontos a kérdés, mert a munkahelyen nem örül. hogy vissza akarok menni arra a pár hónapra a 2. babáig, mondván a cég nem tudná finanszírozni. Csak azt hallottam, hogy, ha gyes alatt születik a 2. baba akkor a pénz nagyon kevés. Ezért szerettem volna konkrét számokat.

A második babát mikor kell érezni, hogy mocorog? Én 15+2 hkm vagyok de nem érzem meg. Nem probléma ugy-e?

Legjobb válasz: Nálam a negyedik babó, én is annyira féltem már mért nem érzem, hogy mozog, pedig vékony testalkatú vagyok, de 16+5 naposan megéreztem elõsször!:)

Nálam a negyedik babó, én is annyira féltem már mért nem érzem, hogy mozog, pedig vékony testalkatú vagyok, de 16+5 naposan megéreztem elõsször!:)
semmi gond en is a 16hetben lassan 17ben vagyok es nem nagyon ereztem meg...mellsofali lepenyem van, igy kesobb is fogom. neztek eddig, h hol fekszik a lepeny?
2. baba és a 17. héten kezdtem érezni. Ne aggódj még.
Nem véletlenül mellsõ fali a lepényed? Nekem 6-ból 3-szor az volt, és akkor 2-3 héttel késõbb éreztem az elsõ magzatmozgást, mint hátsó fali lepénnyel.
Hát én a második terhességnél a kislányomat már a 8. héten....az orvos azt mondta nem lehet...én meg azt mondtam: DE! Az én hasamban van és már van egy gyerekem... :D Ettõl függetlenül szerintem ne aggódj még, mert lehet, hogy lusta és alszik egész nap... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!