Találatok a következő kifejezésre: A nekem mellméreten (7 db)

A nekem egészséges mellméreten "túlnőttem". Gyakori hátfájásról nem beszélve. Eddig 70-es méretűek voltak, most már 90-es számú melltartó kell. 41 leszek, az OEP finanszírozná, hogy ne szenvedjek tőlük?

Legjobb válasz: Persze,hogy finanszírozza az OEP,ha egészségkárosító(hátfájás,gerinc-bántalmak),vagy ha pszichikailag károsító hatása van rád nézve.Azért nem árt egy plasztikai sebésszel is konzultálni.

Persze, hogy finanszírozza az OEP, ha egészségkárosító(hátfájás, gerinc-bántalmak), vagy ha pszichikailag károsító hatása van rád nézve.Azért nem árt egy plasztikai sebésszel is konzultálni.
Menj el egy plasztikai sebészhez aki megmondja érdemes-e írnod az OEP-nek vagy sem. Õk tudják melyik az a méret amikortól kapsz finanszirozást. Vagy ha esetleg gerincbántalmaid lennének tõle akkor mindenféleképpen megkapod az biztos.
Én javaslok egy ortopédiát, is hogy legyen róla papírod hogy a hátad nem bírja a terhelést!

Hogy kell értelmezni a mellméreteket? A betűk meg a számok nekem semmit sem mondanak pláne ha kombinálják őket? 65/C vagy 83/s a négyzete. Nekem ez érthetelen Mit jelölnek a számok és a betűk? Mi, mitől mekkora és hogy képzeljem el?

Mekkora egy átlag mellméret? Mekkor számít kicsinek és nagynak? Hogy mérik az ilyesmit?

Legjobb válasz: És ha azt irja a melltarton , hogy "size 32/70 ???? az mit jelent ???? az a kicsikhez tartozik nemde??? KOszi :D

Fiú vagy vagy lány?
Az én méretem 75D, mert vékony a derekam, kicsi a hátam, ezért 75, viszont a kosárméretem nagy, nagyok a melleim, ezért D. Már világos? Tehát egy 75Dset úgy kell elképzelni, hogy aránylag vékony vagyok, de nagy mellekkel. Hát valahogy így....
Van statisztikai összefüggés, de elõfordulhat 90B-s is, ami egy nagy testû nõ, ahhoz képest kis mellekkel. Mint ahogy lehet 70C is, vékony nõ, nagy mellekkel. A melltartó ugye nem csak a mellen van, hanem a pántja körbeveszi a mellkasod, ezért nem csak a mell mérete a lényeg egy melltartónál.
És ha azt irja a melltarton , hogy "size 32/70 ???? az mit jelent ???? az a kicsikhez tartozik nemde??? KOszi :D
Még annyival egészíteném ki az elõttem szólót, hogy az egyiket a mell alatt mérik, a másikat pedig a mell csúcsán(körbetekerik a mérõszalagot a cicijük körül, mellbimbó magasságba) Egy átlagos mell szerintem 75/B vagy 80/B.(talán még a 85-ös is, bár az szerintem már nagyobb) Az én mellméretem például abszolút átlag, se kicsi, se nagy.Ez a 75/B-s.Pont egy férfi tenyérnyi, ha megmarkolják. A kicsi : 65-ösök, 70-esek. A nagyok meg a 85 felettiek. Remélem tudtam segíteni. (25/L)
A kérdező hozzászólása: Sia Nem akartalak megbántani. Nem is vettem zokon, hogy megkérdezted. Csak szeintem gond nélkül kiolvasható Nézd, nem értettem mi mit jelöl.Megkérdeztem, megkaptam a válaszokat. Köszönöm szépen. egy benga
Ha zokon veszed, hogy megkérdezem, fiú vagy vagy lány, akkor te minek kérdezed meg mástól, he??????!Szerintem ne erõltesd ezt a mellméret témát, mert ha az eddigi válaszolók magyarázata alapján sem érted, akkor elég benga lehetsz.
én a lényegretörõ LÁNY vagyok, de együtt élek 8pasival, szóval gondoltam lefodítompasinyelvre, mert úgy szerintem érthetõbb, mint a többi válaszadó mellébeszsélése.
A kérdező hozzászólása: utolsó elötti kérdezõ -ha végigolvasod amit a zöld mezõbe írtam rögtön kiderül, hogy a tudatlan fiúk táborát erõsítem.Miért, ez most sokmindent megmagyaráz? utolsó válaszoloó - elég lényegretötõen magyaráztad el. Miért van az az érzésem, hogy nem nõ vagy? Mit kell és érdemes még tudnia cicikrõl, méretkerõl, ezközökrõl és a hozzájuk kapocsolódó tárgyakról, dolgokról? Milyennek kell lennie egy jó melltartónak?
lefordítom. a szám azt jelenti hogy milyen dagadt a csaj, a kosár meg hogy mekkora a melle. a 75 vékony 80 normális 85 dundi (általában, persze nem mindenkinél) akosár meg a b c d. az a az az überlapos, b állítólag átlagos, de még mindig nem az igazi, c normális itt kezdõdik a nagy, d az már nagy a többi meg ejtõernyõ
a szám a mellbõség(cm), a betû a kosárméret (A a legkisebb, és asszem F-ig van, az a legnagyobb) Asszem így van:)
Na most..:) A 32/70-es az ugyanazt a méretet jelenti, csak a 70es a melltartómérethez igazodva van megadva, a 32-es pedig egy olyan jelzésérték, ami azt tudatja, hogy ez s-es, m-es, l-es stb...mint a ruhákba is van hogy a 32 vagy 34 az S-es méretnek felel meg és így tovább..vagy a 32 még utalhat esetleg arra, hogy egy másik országban a 32es az az európai méret szerint 70-es..egy kiegészítõ info, kinek hogy könnyebb értelmezni...de neked csak a 70es a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Most akkor a 32/70-et hogy kell értelmezni?
4.hozzászólónak :igen, a 32/70 az kis méret.
A kérdező hozzászólása: Kezdem kapizsgálni.
73B nincs, ha 73 cm a melled alatt mért hossz, akkor az 75-re kell kerekíteni. Ha 72 lenne, azt visszafelé, 70-esre :)
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó még jobban összezevart! Ilyet nem ér Szia 25/L Tehát aszám a mellbõség amit a cicik alatt mérnek.Nekemies van mellbõségem.Mellkaskerületként kell érteni, igaz? A betû meg a kosárméret. Függ az egyik a másiktól? Ha ekkor a mellbõség akkor ekkor a cici? Minden mellbõséghez más milyen cici tatrozik? Van olyan is, hogy 90/B? A 90 már nagy a B meg normális. Akkor ezt hogy kell érteni? Mindig 5-ösével megy? 77/D ? 83/A? ennek van értelme? Még jó hogy ti tudjátok.
A szám a mell alatti kerülete a mellkasnak, a betû a kosárméret. Egy 75B pl. átlagos.
A szám az a mellkas körfogata, a betû meg a mell mérete. Van olyan, hogy 90B, az azt jelenti, hogy valaki elég kövér vagy széles a mellkasa, de a melle viszont nem nagyon nagy. a 32/70 pedig a kínai melltartók közt szokott lenni, szerintem itt a 70 jelenti a mellkas körfogatot cm-ben.
Az
Van egy ismerõsöm, akinek a fõ szempont, hogy a csajnak nagy melle legyen. Akinek csak az kell, ne is adja alább, mert az lesz, mint barátnõmmel: jól megszívta a sráccal, mert sose felelt meg neki teljesen. Szerintem, akinek a nagy mell kell, az keresse csak azt, aztán legyen boldog.
ennyi :)
ASOT: Ezek szerint a nagymellû nõk nem nõk? =D Egyébként mellméret alapján választani elég szánalmas, igen, de ugyanilyen szánalmas hajszín, vagy szemszín alapján is. Ami meg a "melyik a jobb" vitát illeti, kinek mi, illetve, melyik lány hogy játssza ki a kártyáit. Egy törékenyebb alkatú nõ, épp úgy meg tudja találni a stílusát, ahogyan nõnek érzi magát, ahogy egy nagymellû, vagy egy molettebb nõ. Lehet egy nõ elegáns dámás, pajkosan kislányos, törékeny szirén, és még elég sok minden más is, adottságok/ízlés szerint, ha megtalálja önmagát, mindig lesz olyan, akinek bejön. OFF: Nekem spec, egyáltalán nincsenek nagy melleim, de soha nem haragudtam azokra, akiknek van, miért tenném? Durva frusztrációim sincsenek, de azért egy plusz méretet nem utasítanék el. Azt pedig osztom, hogy egy nagymellû nõ is lehet nagyon aranyos, vannak ilyen barátnõim. Õket általában az bántja, hogy nincsen törékeny alkatuk. Akárhogy is nézzük, egy tényleg nagy melltõl elég esetlennek érezheti magát az ember lánya, hiába nem kövér hozzá (legalábbis ezt mesélték, lehet, hogy csak nyugtatni akarták a lelkivilágomat =D). Sztorik: Egy molettebb (nem kövér!!!) enyhén szólva telt keblû barátnõm egyszer konkrétan azt mondta, hogy õ férfiasnak(!!!) érzi magát mellettem. Nevetve kérdeztem tõle, hogy mégis hogyan érezheti ezt akkora mellekkel... Egy másik hasonló adottságú barátnõm is meg van veszve az alakomért, és egyfolytában ölelget, hogy milyen kis cuki és törékeny vagyok. Ilyenkor próbálok nem megfulladni a melleiben. Ez van: mindenki mindig arra vágyik, amije nincs, ahelyett, hogy jól érezné magát az adottságaival, amiken nem tud változtatni (az egészségtelen kövérség más téma).
23: Remek válasz volt, tényleg kicsit nézõpontok kérdése is az egész! (Ezt az off-ra). S így van, minden nõ megtalálhatja önmagát. Különben semmi gond azzal, ha a férfiaknak (kinek így, kinek amúgy) a mellméret IS számít. A mell(méret) is része egy nõnek. Ahogyan egy férfinek a farka alakja, formája, hossza, vastagsága. Akkor problémás, ha kizárólag ez számít, vagy jobban számít, mint az összes többi tényezõ együttesen...:)
BASSZUS! Ezek szerint megint nem értett valaki....remek.pffffff:) "ASOT: Ezek szerint a nagymellû nõk nem nõk? =D " ilyen hülyeséget nem mondtam de áhh hagyjuk
ASOT: "szóval nem kell sértésnek venned kérdezõ, de olyan mintha ezzel a mellmérettel a nõket védené és ajnározná." Egyébként tudom, hogy nem úgy értetted, csak picit kötekedtem, poénnak szántam, bocsi =) Azért a pénisz mérete és formája szerintem kissé más téma. Például én nem kérem meg az elsõ randin a pasit, hogy csapja már ki az asztalra, hogy leellenõrizzem, megfelel-e az elvárásaimnak =D Ha meg már megkedveltem a srácot, nem fogom kidobni a méretei, vagy az adottságai miatt, inkább keresünk valami más megoldást (pl különbözõ pózok, néha segédeszközök, intimtorna...stb). A melleket meg azért látni, így könnyû a "szûrés", bár sok lány elõszeretettel tömködi ki magát, ami ismét egy nagy baromság, szvsz. Bennem például biztos nagyobb frusztráció alakult volna ki, ha félrevezetem a pasikat, és olyanokat vonzok be, akik a nagyobb melleket szeretik, és elkezdtek volna megjegyzéseket tenni, és végül leléptek volna egy nekik megfelelõ leányzóval, vagy ha ez nem, akkor addig nyomorgatták volna az önbizalmam, amíg árnyéka sem marad. Szóval nem nagyon izgat, hogy a pasiknak számít a mellméret, akikkel én voltam, azoknak (megfelelt a B kosár. Mostani párom is elégedett velük, más meg nem érdekel ilyen téren.
igen reméltem h az :) de ha kell írhatok róla olyan 5 oldalas regényt is:) dse most nincs hozzá türelmem ...
"Azért a pénisz mérete és formája szerintem kissé más téma. Például én nem kérem meg az elsõ randin a pasit, hogy csapja már ki az asztalra, hogy leellenõrizzem, megfelel-e az elvárásaimnak =D Ha meg már megkedveltem a srácot, nem fogom kidobni a méretei, vagy az adottságai miatt, inkább keresünk valami más megoldást (pl különbözõ pózok, néha segédeszközök, intimtorna...stb)." Ez te vagy, írnám, hogy általánosságban igaz. De (sajnos?) egyre több nõ már nyíltan hirdeti, hogy ennyi meg annyi cm legyen (és bizony talán rá is kérdeznek, vagy ha nem megfelelõ a méret, elsõ alkalom után dobják a férfit, szóval, van ilyen is). :)
Egy ilyen név egy nõnek, hogy ASOT?Na mindegy, nem kötekszem.Én írtam, hogy a nagymellûek is lehetnek kedvesek, stb.Szerintem a nõ nem csak 1féleképp lehet nõies, ha "törékeny".Szerintem rengeteg féleképp, egy vékony nõ is meg a kövérebb is, meg a buszon 2 széknyi is.Mind a maga módján, Ahogy írtam is, nagyon sok lányt/nõt ismerek, És a 2. legnõiesebb a legkövérebb.Nem tudom hogy, de sugárzik belõle.Veled ASOT szívesen ismerkednék, az egyik legfontosabb erényed így is látszik.
Felõlem ismerkedhettek, de ASOT nem nõ. Áhh. Most lelõttem a poént.:D
De azért egy pillanatra elképzeltem nõi ruhában, bár fogalmam sincs, hogy néz ki, nem ismerem. S e képzet bearanyozta a mai estémet (hangulatomat):D
á, most látom, rosz helyrõl copiztam ki a nevet, scorpia akart lenni.
Miért kötekszel? A scorpiA teljesen jó név, minden rendben vele. Amiket írt, azzal sincs gond. Vagány neve van, ennyi, talán ebben a jegyben született.
Nem bele kötni akartam, kedvesnek látszik, csak a skorpió nem valami kedves állat.Ez talán kivétel: http://www.galaxyjatekaruhaz.hu/3806-4429-thickbox/kungzhu-n.. De ha csak a csillagjegye, az rendben van.
Ez a kis játék-valami nagyon nagy.:D Oks, akkor bocs ha félreértettem.:)
Igen, ASOT az nem nõ :) De jók a meglátásai (nem csak ebben a kérdésben) scorpia viszont fogalmam sincs de gondolom õ is férfi...vagy nem :)
Nem azért, Scorpio-ként is lehetne nõ (mondjuk az a semleges elnevezés), de ScorpiA-ként meg fõleg egyértelmû, hogy az.
persze, természetesen az embernek fontos minden, de vannak fontossági sorrendek, és senkit nem lehet hibáztatni azért mert mondjuk neki a nõ köldöke a lényeges vagy másnak a melle, lényeg h a mell is ott van a listán de nem a legfontosabbak között..:)
Nem ASOT, köszi, értjük. :D Különben nem feltétlenül, vannak olyan kifejezetten hímsoviniszta férfiak, akiket meg teljesen hidegen hagynak a nõi mellek. Bár esetükben bennem néha erõsen felmerül a gyanú, hogy talán valójában melegek, csak nem akarják beismerni maguknak sem. Nem vonzódnak a nõkhöz és ezért a nõkre haragszanak, s pont azért lesznek "nõgyûlölõk". Na, ez más téma. Elõzõvel egyet kell értenem: sosem tudtam, hogy miért kellene minden ember ízlésének egyformának lennie. Bármi okból más, épp ez a szép a világban. Egyáltalán nem hiszem, hogy egy kismellû nõt/kisfarkú férfit választó egyén azért épp azt választotta, mert nem kapott jobbat. Vagy egy vékony nõt/férfit választó azért döntött a választottja mellett, mivel nem kapott teltet/kigyúrtat. Kár ezen vitatkozni (a kérdés nem is kifejezetten errõl szól). Kis felületesség tényleg van abban, ha valaki CSAK a mellméret alapján választ.
Nem tudom, vannak-e ilyenek, de az õ dolgok. Kb. olyan, mint amikor csajoknak fontos a farokméret, az alapján szelektálnak. Egyik se jó vagy rossz, egyszerûen léteznek ilyenek mindkét nemben. Általában meg is találják egymást. :)
Akkor neked vagy kis fa-zod van, vagy nehezen jutsz csajhoz.Szerintem az ember volyannal járjon, aki teljesen megfelel neki.Ha nekem a nagymellûek kellenek, nem fogok egy lapos csajjal kezdeni, fõleg mert a nagy is lehet ugyanolyan kedves, okos, stb.Akkor miért kéne a másik?
A kérdező hozzászólása: Elõzõ, talán tanulj meg írni. Ha nem gond most nem osztom meg veled az intim méreteimet, de nem talált. :D Szerintem nem az tesz nõiessé egy nõt, hogy iszonyat nagy mellei vannak és nálam más dolgok fontosak, mint ez, ennyi.
A mellméret igen is számít de nem kell nagy dinnyéknek lennie de azért deszka se legyen.
3. vagyok megint, minek helyesen írni, ha így is el tudják olvasni?(költõi kérdés)És miért zárná ki egymást a szép külsõ nagy mellekkel és a belsõ értékek megléte?Ismerek jópár nõt, és a dúsabb keblûek is épp olyan jó természetûek, sõt, mivel nincs bennük a frusztráció a méreteik miatt, még különbek is.Na persze nem minden kismellû szorong a kis méreteitõl, de a legtöbb igen.
Igaza van a kérdezõnek. Ismertem srácot, akit meg fõleg nem érdekelt, csak legyen ott valami. Ha kicsi, ha nagy, ha közepes, szinte mindegy volt számára. Olyanról is hallottam, aki "jó pasi" de kifejezetten taszítják a nagy mellû nõk. Változó lehet! De még olyan bombacsajról is, akinek az volt az "igénye", hogy ne legyen túl nagy farka a férfinek, túl vastag vagy túl hosszú.
6. Az elsõ felében neked is igazad van, a másodikban kevésbé. Nem minden nõnek és férfinak fontos (ahogy írtam az elõbb), sõt, egyeseknek a kicsi jobban tetszik. Nagymellû nõknek meg nem mindig egészséges, vagy áldás, sokuknak fáj a háta és egy tényleg nagyon jó nõtõl (közepes nem kicsi mellekkel!) hallottam egy olyan nagyon õszintének tûnõ kifakadást, hogy ha neki lenne "akkora", õ kicsinyítõ mûtétet csináltatna, mivel akadályoznák egy csomó dologban: sport, stb.
a kis feminista :)
A kérdező hozzászólása: A kérdésemben a "csak" akart lenni a lényeg, ha valaki csak ezért kezd el járni egy csajjal, közbe pedig butuska és arcra nem is szép. Csak nagy melle van. Meg általában, akinek nagy melle van, annak más testrésze is terebélyes, ha értitek.. :D
A feminizmus hogy jön ide? Végképp nem értem. A férfiak is háborognak, ha egy nõ hekkes a farokméret miatt. :P
ASOT: a kérdezõ ráadásul férfi. :D Legalábbis állítólag. Kérdezõ: nem feltétlenül, lehet akár csontsovány is. Bár azt meg már még én is szánalmasnak tartom, amikor 40 kilós nõk fél mázsányi melleket "cipelnek". Valamiért olyan morbid. legyen hús egy nõn, arányosan, szépen elosztva, de az anorexiás, szilikon/nagy mellû csajok inkább a nõk karikatúrái (szerintem!)
3as vagyok ismét, miért kérdezõ, a nagyfenekû lányok nagyon is szépek.
Nem fogjátok tudni meggyõzni egymást, akár nõ, akár férfi a kérdezõ. Mert más lehet az ízlésetek/más lehet a kérdezõ alkata. Ha õ egy sovány, kisfenekû lány, épp úgy kritizálni kezdheti a nagymellûeket, nagyfenekûeket, mint amikor fordítva megy a dolog. Például nõk azt írják, hogy nekik a kigyúrt, vagy a macis, vagy a vékony férfitípus a legcsinosabb, erre a másik kettõbe tartozó azonnal rátámad az olyan férfiakra/ilyen ízlésû nõkre és fikázni kezdi az aktuálist.
Ja, bocs, mindig elfelejtem, hogy férfi írta ki a kérdést! de épp úgy igaz, csak ez esetben az ízlésére vonatkozóan.
A kérdező hozzászólása: Kicsit elõrébb ugrok, gondoltatok már arra, hogy hogy fog kinézni a most k..va jól kinézõ XXXL-es mellméretû barátnõtök, mondjuk 20 év múlva?? Hát nem tudom, én kétlem, hogy kíváncsi lennék rá. :P
Talán ezért nem kéne furcsa szemmel nézni azt, aki a másik fajtát szereti.Bár én örülök a nagy mellek, pis, de markolható pocak, széles csípõ, nagyobbacska segg összehozatalnak, tud tetszeni egy kissebb mellû, kis vékonyka is, meg a 2 közt is, ha valamiért megtetszik.
tudom h férfi a kérdezõ :) csak poénból írtam de látom ki kellett volna fejtenem mert nem volt érthetõ..... szóval nem kell sértésnek venned kérdezõ, de olyan mintha ezzel a mellmérettel a nõket védené és ajnározná. érthetõ vagy kívántok még bõvebb kifejtést mielõtt félreérti valaki???
Mindenki úgy választ, ahogy neki tetszik, semmi közöd hozzá.

Hogy tudhatom hoggy mekkora a mellméretem és hogy, mekkora "melltartó"kell nekem?

6.-os vagyok ,szeretném tudni ...és még azt hogy hol tudok szivacsos melltartót venni ...?!.

Legjobb válasz: Megméred a mell alatti körfogatod ( ez a melltartó mérete) Megméred a mellkörfogatod( mell legmagasabb pontjánál) ez a kosár méret( pl mell alatt 70 cm ,a mellkörfogat 85 cm akkor 70B-s melltartó kell ha a mellkörfogat 80cm akkor 70A-s, ha meg 90 akkor 70C-s Melltartót nagyáruházakban, és melltartóboltokban kapsz

Megméred a mell alatti körfogatod ( ez a melltartó mérete) Megméred a mellkörfogatod( mell legmagasabb pontjánál) ez a kosár méret( pl mell alatt 70 cm , a mellkörfogat 85 cm akkor 70B-s melltartó kell ha a mellkörfogat 80cm akkor 70A-s, ha meg 90 akkor 70C-s Melltartót nagyáruházakban, és melltartóboltokban kapsz
Elsõ két hsz vagyok már megint :) A melltartó kosár mérete a mell alatti körfogat és a mellkörfogat különbségeétõl függ hogy mekkora kosarú melltartó kell (A) kosár 13 cm (B) kosár 15 cm (C) kosár 17 cm (D) kosár 19 cm E) kosár21 cm A B C D E 70 82-84 84-86 86-88 88-90 90-92 75 87-89 89-91 91-93 93-95 95-97 80 92-94 94-96 96-98 98-100 100-102
A méret fazontól, és anyagtól is függ, ezért feltétlen próbáld fel mielõtt megveszed!!!
A kérdező hozzászólása: köszi :) még jöhetnek válaszok
pffffff ez a táblázat szépen összecsúszott :S itt a link nézd meg http://www.miraclefashion.hu/hu/size.asp
A kérdező hozzászólása: :Dköszi
A kérdező hozzászólása: mell alatt 70 mell legnagyobb ontja 73 :$
A kérdező hozzászólása: hupp sz dehogy is nem 70-72 XD bocs:P

Most akkor nekem mekkora a mellméretem? Milyen melltartó kell vagy mit viseljek?

Most mértem meg magam, úgy ahogy kell. Utánanéztem, hogyan kell megmérni, és úgy is csináltam.

Legjobb válasz: Elõször is: fordítva írtad. A többit nagyjából jól tudod... igen, a fogyástól még kisebb lesz a melled, és jobban fog lógni. 20 évesen nõni inkább csak akkor fog, ha hízol - vagy, ha gyereked lesz. Melltartónál sok mindenre kell figyelni: pl. TARTSA a melled, de ne nyomja össze. Ha így lógnak a melleid, akkor lehet, hogy B méret kell: próbálj föl olyat is.

Elõször is: fordítva írtad. A többit nagyjából jól tudod... igen, a fogyástól még kisebb lesz a melled, és jobban fog lógni. 20 évesen nõni inkább csak akkor fog, ha hízol - vagy, ha gyereked lesz. Melltartónál sok mindenre kell figyelni: pl. TARTSA a melled, de ne nyomja össze. Ha így lógnak a melleid, akkor lehet, hogy B méret kell: próbálj föl olyat is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Szerintem is fordítva írtam, most már az egészet nem értem :) Én sem tudom elképzelni. Nem értem, mert aki ilyen kövér annak akkora mellei szoktak lenni... Ráadásul ha olyan kicsi nem is lóghatna... nekem is magas az egész :) Annyira mondjuk nem lóg, csak hát nem olyan feszes. Na mindegy. Szerintem rendes melltartót én nem fogok kapni, mert ha van is ilyen nagy akkor a kosara túl nagy lesz... akkor maradok az ilyen sportmelltartó szerû dolgoknál. Ha lefogyok akkor veszek A-sat hátha az jó lesz. Én az egészet nem értem különben, de köszönöm a válaszokat :)
nekem se túl a nagy mellem 75 A-s próbáld meg azt :) és ha ugyse akk rakj bele szivacsot nem hat természetellenesen:)
Úristen... 75-ös melltartót a 106-os körméretére? Az enyém 86 körüli, és én nem tudom felvenni a 75-öst... 105A, vagy 100B kéne egyébként. Vagy kellett volna akkor, most nem tudom mekkora vagy.

12 éves vagyok, 6-os és nagyon-nagyon zavar a mellméretem! Ahogy szétnéztem az osztályban, mindenkinek még lapos a pólója, nekem meg ott áll két dinnye! Mit csináljak?

A fiúk csak kihasználnak, mivel az a céljuk, hogy "lássák" nem pedig az, hogy velem legyenek!! Állandóan bámulják, és némelyik meg akarja, vagy meg is fogja!! Milyen pólót vegyek föl, hogy ne legyen oylan felt?n? vagy mit tegyek??

Legjobb válasz: Hát sajnos nakam mindíg kicsi melleim voltak, de mindíg nagyobbakat szerettem volna! (Most 2 gyerek után már egész jók). Szóval az az igazság, hogy senki sincs megelégedve magával. Sok jó tanácsot nem nagyon tudok adni, talán azt, hogy jön a tél, úgyis pulcsit veszel fel, talán abba nem annyira látszik(esetleg sötét színût vegyél fel, az slankít). A fiúknak meg mond meg, hogy a sajátjukat fogdossák!

Hát sajnos nakam mindíg kicsi melleim voltak, de mindíg nagyobbakat szerettem volna! (Most 2 gyerek után már egész jók). Szóval az az igazság, hogy senki sincs megelégedve magával. Sok jó tanácsot nem nagyon tudok adni, talán azt, hogy jön a tél, úgyis pulcsit veszel fel, talán abba nem annyira látszik(esetleg sötét színût vegyél fel, az slankít). A fiúknak meg mond meg, hogy a sajátjukat fogdossák!
Ahogy a többiek írták, vegyél egy jófajta mellartót, ez most sokat jelent a késõbbiekre nézve(ha most megnyúlik, késõbb utálni fogod magad hogy lógnak-szóval a lényeg h tatson, nem kell ahhoz szivacs meg merevítõ) Nekem gini elsõben is alig volt valami mellem, és nekem ezért volt rossz, sokat csúfoltak is, de valóban mostanában sok olyan lányt látok akik korában érnek testileg. Nyugi a többi lány hamarosan irigykedni fog, fõleg mikor már tetszeni akarnak a fiuknak.
Légy büszke magadra, hidd el ez nem rossz pont
Jaj, de ismerõs ez a helyzet. Már 29 éves vagyok, de pont ennyi idõs voltam amikor ugyan ez a problémám volt, nagyon zavart. Leszorítottam magam, úgy laposabbnak látszott a mellem. Ma nem szép a formája, kissé lóg, pont a leszorítás miatt. Azt ne tedd. Viszont ha tényleg nagyobb, akkor vegyetek olyan melltartót ami optikailag csökkenti a méreteket. És hogy mit vegyél fel? Hát ne bõ pólót, hanem ugyan olyat mint amit a többi lány hord. Hidd el, ha természetesen öltözöl nem lesz feltûnõ a melled. És különben is, amikor fentrõl nézed magad, sokkal nagyobbnak tûnik mint amilyen valójában. Tanár néni vagyok, sokmindent látok, de még egyszer nem tûnt fel egyik kislány cicije sem, holott így belegondolva vannak fejlettek és kevéssé fejlettek is a tanítványaim közül. Próbáld meg elfogadni, hogy kicsit nagyobb mint a többieknek, vegyetek jó kis melltartót és ennyi. Most azt mondod hogy ciki a melltartó? Hát, jövõre az osztálytársaid is fognak hordani... ha cikiznének miatta, akkor az annak a jele, hogy még nem elég érettek még ahhoz se hogy tinilányok legyenek.
Szerintem örülj hogy te fejlett vagy!6.-as korban már azért nem árt ha van valami a poló alatt:) Ja, és nekem az egyik barátnõm van így, és õ is 6.-as, de õt nem zavarja, sõt örül neki hogy mindenki 14-15 évesnek nézi.Szerintem ez tök jó! Tedd ezt te is:)
Én is 12volam mikor elég méretes mellel rendelkeztem:) De nekem sztem nem csak a gének, de a súlyomis hozzájárult..150cm és 55kilo, 165cm és 52kilo, a mellem kisebb lett(80c-->75b) Viszon nekem is lóg..skat sírtam emiatt..de már elfogadtam.. És egy valamire figyej: HORDJ MELLTATÓT Neh neked is logjon..mert nehéz hozzászokni. Ám engem annyi idõsen zavart is meg nem is..annyibol tényleg jo volt h többnek néztek..viszont az rossz volt h osztálykiránduláson behúztak a fiúk a szobájukba..stb..de akkor se volt gond, mert verekedõs vok:) Tehát te se aggódj emiatt, hamarosan a többieknek is lesz vmi a polo alatt:) Amte hány kilo vagy és milyen magas? neked is összefüggésbe van ezzel?
én annyit mondanék, hogy msot derül ki hogy ki a barát, és ki akar csak másra használlni... most kell majd óvatosnak lenned
Én aztmondom hogy gond nincs vele, de azért vigyázz magadra. Igen, ilyen korban a pasik hajlamosak nagyon megbámulni a melleket, most ismerkednek velük XD De vannak olyanok is, akiket inkább te érdekelsz ne ma melled. Nyugi :)
szia nekem is pont ez a gondom:Saz osztályban minden lány amikor tesi elõtt öltözünk senkin sincs melltartó meg semmi mert még nincs is nekik semmiük nekem meg már akkora van és csak nekem van melltartóm:Sés én is 12 vagyok:Smindenki azt mondja h majd örülök neki de akk is most ne a melleim után szaladjon egy pasi...:S
Én is 12 vook...Nekem ált.a mellméretem.Én büszke lennék rá a helyedben.Az is égõ lenne ha mindenkinek lenne, csak neked nem!
A kérdező hozzászólása: fogggalmam sincs, mert nem hordok melltartót, vais hordok csak nem olyan "rendeset" hanem ilyen kis puha vmit, tehát nem az a kemény valami, hanem ilyen egyszerû+ még olyanokat hordok ami ilyen toppféleség.
mekkora a melltartó méreted?
én 16éves vagyok megvagyok áldva két lufival! eddig 72volt elkezdtem fogamzásgátlót szedni hírrtelen 81 lett szoval meltartó csere meg minden abbahagytam a fogamzásgátlót és ugyanakkora! Megkell tanulni velük együtt élni! Büszkének kell rájuk lenni azokat az okos fiúkat aki kmegfogják nyugodtan szájbavághatod vagy szoslz a tanárnak a a tanár sem elég akkor az igazgatónak vagy a szüleidnek! hogy ez zavar! a melltartó tényleg jó ötlet! mert fog valami igaz hogy én szivacsos merevtõset hordok de nekem az jött be! sok sikert az elfogadásban!
Szia! Ugyanígy vagyok, nagyon zavaró, nem is egyszer sírtam, mert a fiúk elhívtak valahova párszor, beléjük szerettem, hogy "õ nem olyan" és mikor átmentem hozzájuk, már egybõl le akarták venni a pólómat. Na kössz. Tehát nagyon vigyázz magadra, csajszi:) 13L

Milyen bikini állnak nekem jól? 80C-s a mellméretem, de néhány melltartóból elég a 75D-s. A bőröm világos, a hajam vörösesbarna színű.

Ruhaméretem 38-40-es.Mivel 2 gyereket szoptattam,így a melleim már nem állnak"hetykén".55KG vagyok és 160 cm magas,csíp?b?ségem 93cm,derék pedig 75cm.

Legjobb válasz: Szerintem inkább valami merevítõs melltartót válasz, mármint ami megtartja a melledet, mert ha a sportos bikini/fürdõruha nem elég szoros, csak lógna a melled, és az nem szép. Azonkívül nem tudom, hogy milyenek mondjuk a lábaid, széles-e a csípõd, vagy ilyenek, ha széles, akkor mindenképp olyan bikinialsót válasz, aminek széles az oldala is.

Szerintem inkább valami merevítõs melltartót válasz, mármint ami megtartja a melledet, mert ha a sportos bikini/fürdõruha nem elég szoros, csak lógna a melled, és az nem szép. Azonkívül nem tudom, hogy milyenek mondjuk a lábaid, széles-e a csípõd, vagy ilyenek, ha széles, akkor mindenképp olyan bikinialsót válasz, aminek széles az oldala is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Sajnos nem vagyok hosszú combú:( Szerintem széles a csípõm, a párom szerint nem, de ki tudja valójában mit is gondol?...
Küldj képeket és megszavazzuk!! :P
A kérdező hozzászólása: :) Valahol éreztem, hogy lesz egy ilyen"válasz". Köszi, de ennyire nem személyeskedem:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!