Találatok a következő kifejezésre: A negatív és terhességi tünetek mit jelenthetnek (2 db)

A negatív teszt és terhességi tünetek mit jelenthetnek?

Az októberi menstruációm 2 napos volt a novemberi kimaradt. Minden tünetet produkálok. Észrevehet?en megkeményedett az alhasam és kicsit puffadt is. De a teszt negatív. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Mi is hónapokig próbálkoztunk és én is állandóan figyeltem magamat,sõt nekem is kemény tüneteim voltak mégsem voltam terhes..csak nagyon akartam és már az agyam elhitette velem,hogy az vagyok.Ha mégis úgy érzed terhes vagy ,vegyél egy tesztet egy hét múlva és ism.meg vagy a legbiztosabb ha elmégy orvoshoz.Az a legtutibb...S a legjobb ha nem görcsösen akarod a babát ,mert akkor csak pszihés tünetek lesznek.Sok sikert a babához:)

Mi is hónapokig próbálkoztunk és én is állandóan figyeltem magamat, sõt nekem is kemény tüneteim voltak mégsem voltam terhes..csak nagyon akartam és már az agyam elhitette velem, hogy az vagyok.Ha mégis úgy érzed terhes vagy , vegyél egy tesztet egy hét múlva és ism.meg vagy a legbiztosabb ha elmégy orvoshoz.Az a legtutibb...S a legjobb ha nem görcsösen akarod a babát , mert akkor csak pszihés tünetek lesznek.Sok sikert a babához:)

Szédülök, hányingerem van, fáj a mellem, és mindig aludnék, de a terhességi teszt negatív. Mit jelenthetnek a tünetek?

már van egy lányom,ezért tudnom kéne,de mégse vagyok benne biztos!nem régen abba hagytam a fogamzásgátlot,és rögtön a mensim után szeretkeztünk a párommal több alkalommal!alig telt el pár nap,most mégis szédülök,hányingerem van,fáj a mellem,és mindig aludnák!nem tudom,hogy a hormonok miatt van e,vagy ilyen gyorsan jelenkezhetnek a terhesség jelei?csináltam egy testet,de negativ lett!lehet,hogy tulságossan szeretnénk a babát,és ezért van?légyszi segitsetek!

Legjobb válasz: Én is hasonlóképp érzek: hányinger, szédülés, álomkór, negatív teszt. Igaz én hat napja voltam kb. együtt a párommal, ill. négy napja, tehát nem hiszem hogy nálam ez terhesség lenne. Mindenesetre neked nagyon drukkolok, remélem hamarosan mégiscsak megjelenik a két csík!

Én is hasonlóképp érzek: hányinger, szédülés, álomkór, negatív teszt. Igaz én hat napja voltam kb. együtt a párommal, ill. négy napja, tehát nem hiszem hogy nálam ez terhesség lenne. Mindenesetre neked nagyon drukkolok, remélem hamarosan mégiscsak megjelenik a két csík!
Ezek lehetnek a terhesség tünetei. A negatív teszt nem jelent semmit. 1-2 hét múlva csinálj még egyet. Ha az is negatív, viszont a tünetek még megvannak menj orvoshoz. Õ biztosan választ ad a kérdésedre. Sok sikert!
Valószínûleg terhes vagy, de ezt majd csak az elsõ kimaradó vérzés után fogja kimutatni a teszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!