Találatok a következő kifejezésre: A negatív és (1471 db)

A samsung galaxy mini 2-nek mi a negatívja és mi a pozitív-ja?

Legjobb válasz: Szerintem a negatívokat elmondom, utána gondol át: gyenge kijelzõ, borzalmas kamera, gyenge aksi, Android 4 bizonytalan hogy lesz-e, proci és grafikai gyorsító sem mondható nagyon erõsnek, és mindez pofátlanul magas áron.

Szerintem a negatívokat elmondom, utána gondol át: gyenge kijelzõ, borzalmas kamera, gyenge aksi, Android 4 bizonytalan hogy lesz-e, proci és grafikai gyorsító sem mondható nagyon erõsnek, és mindez pofátlanul magas áron.
Mint minden telefonak ennek is vannak, de az ellõttem szóló elmondta.de én nem venném meg az ára miatt, meg amúgy se mert egy ócskaság, bocsánat a kifejezésért:)
Pozitívum: kamera, képernyõ jó, gyors, android 4 nem tudom, hogy lesz e rá, de teljesen jó így is. Nem fog összedõlni a világ attól, hogy nem android 4 lesz rajta, meg hogy nem 1, 2 Ghz-es a processzora, hanem 800Mhz-es. Negatívum: néha egy kicsit belassul, és nagyon hamar merül.
Poztiívum a kamera??? 3 MP autofókusz nélkül, olyan erõs zajszûréssel hogy éles képet gyakorlatilag nem lehet csinálni, videó max. VGA. Ennyi pénzért az ember elvárná hogy egy legalja kamera kerüljön bele.
Ja, és képernyõ: 320x480 pixelnél jobbat is kaphatott volna ha már ennyiért adják, arról nem is beszélve hogy sz#r a betekintési szöge, majdhogynem csak szembõl lehet rendesen látni a kijelzõjét.

Hogy lehet a negatívot és a törtkitevőt is megszüntetni?

Konkrétan: "c" a mínusz 1/3-on. Úgy kell átalakítani, hogy se negatív, se törtkitev?t ne tartalmazzon. Azt hogyan kell?

Legjobb válasz: A negatív kitevõs hatvány az ellentett kitevõs hatvány reciproka. A törtkitevõ pedig a gyökkitevõ reciproka. Tehát 1/köbgyök c.

A negatív kitevõs hatvány az ellentett kitevõs hatvány reciproka. A törtkitevõ pedig a gyökkitevõ reciproka. Tehát 1/köbgyök c.

Bunkóság megírni egy vaterásnak miután vásároltam tőle, hogy láttam a negatívjait és remélem én nem járok rosszul vele?

Legjobb válasz: Igen, az - és értelme sincs, mert vagy rendesen elküldi, amit vettél, és akkor csak feleslegesen sértegeted, ha meg nem, akkor ez úgysem segit.

Igen, az - és értelme sincs, mert vagy rendesen elküldi, amit vettél, és akkor csak feleslegesen sértegeted, ha meg nem, akkor ez úgysem segit.
Ahogy elsõ beírta egyetértek - várd ki a végét - elõre mondani , tapasztalat nélkül ostobaság lenne, ha már nem gondolkodtál elõre...várd ki!


Az egyenirányító szelénnek melyik a negatív és a pozitív oldala?

Éppen összerakás közben vagyok szegény öreg motorommal, és nem akarom fordítva bekötni, ezért inkább kérdezek: hogy tudom megállapítani az oldalak +/- voltát?

Legjobb válasz: Egy tagot sorbakötsz egy izzóval, ráteszed az akkura. Ha világít, megjelölöd alkoholos filccel, ha nem világít, fordítva van ...

Egy tagot sorbakötsz egy izzóval, ráteszed az akkura. Ha világít, megjelölöd alkoholos filccel, ha nem világít, fordítva van ...
Ha ez sem elég, küldesz róla fotót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. (ilyenkor érzem, hogy mennyire analfabéta vagyok a villamossághoz. :) )

Raknátok fel ovu teszt sorozatot, hogy lássam mi is a negatív és pozitív? Egy kezdő ovu tesztelő!

Legjobb válasz: Szia! Ez az enyém, ebbõl nem lett baba, megkeresem azt is amibõl lett.... http://kepfeltoltes.hu/view/100716/1267601649.2886_www.kepfe..

Szia! Ez az enyém, ebbõl nem lett baba, megkeresem azt is amibõl lett.... http://kepfeltoltes.hu/view/100716/1267601649.2886_www.kepfe..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Lehetséges, hogy nem is akkor van peteérésem, mikor én azt hiszem hogy akkor van? Kicsit furán kérdeztem, de szerintem érted!! Elvileg holnap kéne hogy legyen, de a tesztem tegnap este még nagyon negatív volt!
Elsõ vagyok! nem találom a babás tesztjeimrõl a képet :( de ugyan ez volt, mint ez, csak akkor a 15napon volt pozi :) ))
A kérdező hozzászólása: Nem baj, de így jól kivehetõ a pozi ovu teszt!!!
Lehetséges, hogy nem akkor van! Én is mindig azt hittem, hogy a 12-13 napon van, mert nekem mindig akkor esett le a hõm, de mint kiderült becsapott a hõmérõzés. :( Nekem a 15, 19, és 22 napon volt eddig, rendes 30napos ciklusnál. Tehát nem kellett soha két hetet várnom a pozi teszt után, egy hét múlva, vagy 9nap múlva szépen megjött a mensim.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem 27-28 naposak a ciklusaim! Remélem beválik nekem is a tesztelgetés!!!

Elektrolízisnél miért a katód a negatív és miért az anód a pozitív? Nem fordatva kellenne lennie?

Legjobb válasz: Elektrolízisnél a galvánelemhez képest felcserélõdik a katód és az anód pólusa.

Elektrolízisnél a galvánelemhez képest felcserélõdik a katód és az anód pólusa.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
Ezt a kérdést, nem tudom értelmezni.. Kérlek fogalmazd meg máshogy..
Attól függ, pl. ha az erõsítõ 4 ohm-os és két 8 ohm-os hangfalat kötsz párhuzamosan akkor nem lesz probléma. De ha két 4 ohm-os hangfalat kötsz így akkor túl terheled az erõsítõt. http://tankonyv.ham.hu/A_vizsga-DJ4UF/?cid=a09

Cooling padból kiszakadt a kábel. Szét tudtam szedni látom is h mit kéne csinálni, de nem tudom mek vezeték a negatív és meik a pozitív?

Egy piros és egy fehér vezetékrol van szó

Legjobb válasz: tárgytalan. Sikerult megcsinálni

A kérdező hozzászólása: tárgytalan. Sikerult megcsinálni

A negatív gondolkodással tényleg bevonzzuk a negatív dolgokat, történéseket. Vagy ez nem így van és túlzás? Szimplán csak rosszul érezzük magunkat?

Legjobb válasz: Ez nem túlzás, én is megtapasztaltam. Ha pozitív vagyok pozitív lesz akármi, ha negatív vagy akármi negatív lesz. Persze könnyebb negatívnak lenni, de megéri pozitívnak lenni.

Ez nem túlzás, én is megtapasztaltam. Ha pozitív vagyok pozitív lesz akármi, ha negatív vagy akármi negatív lesz. Persze könnyebb negatívnak lenni, de megéri pozitívnak lenni.
A kérdező hozzászólása: Mert szerinted a sorsunk illetve az életünk meg van írva?
Gondolj egyszerûen csak arra az egyszerû példára, hogy ha reggel beütöd a lábujjad az ágy szélébe, kilöttyen a kávé, lekésed a buszt vagy dugóba keveredsz az autóval, úgy fogod érezni, hogy egész nap csupa negatív dolog fog még történni és este úgy mész haza, hogy egy katasztrofális napon vagy túl, semmi nem jött össze. Ugyanakkor az egész nézõpont kérdése, mert ezeket az apró bosszúságokat nem kell feltétlenül egybõl negatívan kezelni. Ide kapcsolódik az is, hogy mindennek oka van, illetve ok-okozat. Ha valamihez úgy állsz hozzá, hogy úgyse fog sikerülni, úgyse vagy rá alkalmas, akkor ezt elülteted a fejedben és nagy eséllyel lesz "igazad". (Nyilván ez csak egy leegyszerûsített példája a gondolataink teremtõ erejének, amit természetesen a karmánk, a sorsunk is befolyásol, de most nem ez volt a kérdés....)

Ovu teszt 11. napon pozitív, majd a 12. napon halványabb (tehát negatív), és ma a 13. napon ismét pozitív. A 11. napon pont egyforma volt a két csík, a 13. napon meg erősebb egy leheletnyit a kontroll csíknál. Ez mi? Mikor van akkor peteérés?

Legjobb válasz: szerintem ha most negatív, vagy halványabb tesztcsík jelentkezik, akkor ovulálsz, ha viszont sok napig össze-vissza jelez az LH teszt, akkor elképzelhetõ, hogy valami hormonális gondod van, attól is lehet ez. Bízzunk abban, hogy csak egy nagy ovuláció készül, és hamarosan csak negatívat tesztelsz. De ha negatív, akkor hajrá (meg most sem árt már akciózni)!

szerintem ha most negatív, vagy halványabb tesztcsík jelentkezik, akkor ovulálsz, ha viszont sok napig össze-vissza jelez az LH teszt, akkor elképzelhetõ, hogy valami hormonális gondod van, attól is lehet ez. Bízzunk abban, hogy csak egy nagy ovuláció készül, és hamarosan csak negatívat tesztelsz. De ha negatív, akkor hajrá (meg most sem árt már akciózni)!
Szia! Az LH teszt a terhességi tesztekkel ellentétben délután pontosabb eredményt ad. Én beálltam a délután 4-5 körüli tesztelésre. Fontos, hogy elõtte 2 órával csökkenteni kell a folyadékbevitelt. Ha valóban jó a teszt, és van peteérésed, akkor max 3-4 napig sötét a vonalka, aztán halványodik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!