Találatok a következő kifejezésre: A naptármódszer megbízható (2 db)

A naptármódszer mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Hát... sok baba fogant már meg naptármódszer használata mellett. Én sokkal megbízhatóbbnak tartom az óvszert vagy a tabit.

Hát... sok baba fogant már meg naptármódszer használata mellett. Én sokkal megbízhatóbbnak tartom az óvszert vagy a tabit.
Csak olyanok márjenek naptár módszerre hagyatkozni, akiknek már régóta pontos a menszeszük, és pontosan tudják, hogy mikor van a termékeny, és a terméketlen idõszakuk. Habár aligha hiszem, hogy megbízhatóan bárki is tudná, mert sok minden képes befolyásolni a menstruációs ciklust, úgyhogy én egyáltalán nem javasolnám magában a naptármódszert.
Ha nem gond, hogy becsúszik a baba, akkor lehet. De amúgy egyáltalán nem biztos. Van néhány nõ, akinél beválik, mert pontos a mensese, és párja is érzi, hogy mikor nem kell már a hüvelyben lennie. De a biztos az a tabi, óvszer, vagy krém. Pete bármikor érhet, sokan mensi elõtt, után, sõt alatta is teherbe esnek!!
Ha babát szeretne valaki, vagy nem baj, ha becsúszik, akkor használja ezt a módszert! De ha még egyátalán nem szerete babát, akkor védekezzen megfelelõen tablettával vagy óvszerrel!

Mennyire megbízható a kínai naptármódszer, miszerint bizonyos hónapban csak fiú v. lány foganhat meg?

Legjobb válasz: Képzeld már el, hogy ebben a hónapban minden 30 éves nõnek fiú fog megfoganni és októberben a 30 éves nõk csak fiúkat fognak szülni!

Képzeld már el, hogy ebben a hónapban minden 30 éves nõnek fiú fog megfoganni és októberben a 30 éves nõk csak fiúkat fognak szülni!
Állítólag háromból kettõ esetben összejön. Én kíváncsiságból megnéztem, de nem ez alapján fogok tervezni, az biztos. :) Az alapján lányunk lesz. De a doki az uh-n azt mondta, mintha fiút látna. Már nagyon kíváncsi vagyok. Még szégyenlõs a drágám. :) 21 hetes kismami
Szerintem teljesen hülyeség az összes ilyen jóslat.
Én eddig akárkinek, köztük magamnak is, megnéztem, mindenkinek az lett, amit a kínai naptár megjósolt. Én a babazo.hu oldalon szoktam nézni.
utolsó hozzászóló vagyok. Még annyit, hogy kb. 15 embernek néztem már meg, és mindenkinek az lett, amit írt.
Nekem fiut jósolt..lány lett.
Szia. Igaza lehet az elõttem szólónak. De mi (illetve inkább én) az alapján terveztük a babát és (lehet, hogy véletlen, de )összejött. Üdv
Nekem fiút jósolt, és kislányom lett...a 2 sejtecske nem ismerte a kínai naptárt :)
Szerintem is butaság, nekem pl. lányt jósolt és fiam lesz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!