Találatok a következő kifejezésre: A naptári tényleg (7 db)

Véletlen egybeesés vagy a Jónás naptár tényleg be fog válni?

épp 21.én volt telihold és akkor volt pozitív az ovu tesztem.Én 2 nappal telihold után születtem,pozi előtti és utána napom voltunk együtt.Úgy olvastam hogy ugyanakkor foganhat meg a baba mint mikor mi megszülettünk. Remélem jól fogalmaztam :/ de ha nem javítsatok ki

Legjobb válasz: Múlt hónapban a ciklus .hu, a jónás naptár szerint is teherbe kellett volna esnem, pozitiv lett az ovu tesztem, és még pihenni is elutaztunk, mégsem jött össze. Ennek ellenére hiszek a jónás naptárban, bár nem biztos, hogy ez fogja nekem a sikert meghozni. Szorítok a két csíkos tesztért! :)

Múlt hónapban a ciklus .hu, a jónás naptár szerint is teherbe kellett volna esnem, pozitiv lett az ovu tesztem, és még pihenni is elutaztunk, mégsem jött össze. Ennek ellenére hiszek a jónás naptárban, bár nem biztos, hogy ez fogja nekem a sikert meghozni. Szorítok a két csíkos tesztért! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! :)
Igen, ez pont így lesz
A majákat átverte egy vállalkozó, miszerint leszállít nekik 2013-as naptárakat, de lelépett a pénzzel. Szóval vér fog folyni. Ja és a vállalkozó magyar volt.
A kérdező hozzászólása: Én tudtam hogy igy lesz. õk mondták.
Így lesz.Készülj fel.

A Google tényleg ingyen küld értesítőt a naptáramba beírt dolgokról, ha kérem?

T-Mobile-os vagyok, egyébként, csak hogy ha számítana a szolgáltató.

Legjobb válasz: Igen, ha jól tudom szolgáltatótól függetlenül küld SMS értesítõt.

Igen, ha jól tudom szolgáltatótól függetlenül küld SMS értesítõt.
elsõkét megerõsítem, tényleg ingyen küld sms-t a google, ha eljön az ideje a naptári bejegyzésednek mi már több mint egy éve kapjuk tõle kb 2 naponta az sms-eket
A kérdező hozzászólása: wow, szuper!

A naptári módszer tényleg beválik?

Ha valaki a naptári módszer szerint védekezik, annak tényleg van valóság alapja?Van aki tényleg csak ilyen módon védekezik?

Legjobb válasz: Hát nagy szerencse kell hozzá, hogy ne foganjon meg a nem várt baba. Hallottunk már olyat is, hogy mensi közben estek teherbe. Nagy nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki csak így védekezzen.

Hát nagy szerencse kell hozzá, hogy ne foganjon meg a nem várt baba. Hallottunk már olyat is, hogy mensi közben estek teherbe. Nagy nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki csak így védekezzen.
Na azér én gyorsan nyakonverném azt a csajt/csávót aki havi alatt képes sexelni és nem hányja le magát...
Én egyáltalán nem bízok benne.
Van valóságalapja, természetesen. Csökkenti is a fogamzás valószínûségét, ennek ellenére ugranék ki ejtõernyõ nélkül egy repülõbõl, minthogy erre bíznám magam...
Elõzõ kömmentelõ vagyok: ...elõbb ugranék ki...
http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyogyitas/billings-modsze.. Van, aki hiszi, van, aki nem. Önmagában a naptár kevés, de a cikkben említett dolgokkal együtt már több, és valamivel megbízhatóbb is.
A kereszténység ezt fogadja el egyedül fogamzásgátló módszernek, hogy miért? mert van reális esély a megtermékenyülésre. Ha pl ideges vagy, totál eltolódhat a ciklusod, akkor meg számolgathatsz, de 9 hónapig...
60% körül van a hatékonysága.
A naptári módszerrel védekeztem és teherbe estem! Pedig a havim elmúlása után 1 nappal voltam együtt a párommal! Nem mindenkinél jó ez a módszer!!

Az arab világban most 1388 van tényleg, vagy már ott is a keresztény Gergely-naptárat használják?

Legjobb válasz: Most képzeld el, ahogy az arab gyakorikérdéseken valaki megkérdezi: "a keresztény világban tényleg 2010 van, vagy már ott is a mohamedán naptárt használják?" Miért ne használnák a sajátjukat? igazuk van, engem is idegesítene, ha számomra közömbös csávó halálától számolnánk az éveket. Képzeld el, egyszer csak a fülöp szigetek eldugott dzsungelébõl megjön egy csávó, aki azt mondja, hogy mostantól 145-öt írunk, mert 145 esõs évszakkal ezelõtt megjelent a cápa-isten egy cápa képében, és megette a törzs szent emberét. És ha nem tetszene, akkor a fél világ hülyének nézne téged. Engem zavarna, az biztos :)

Most képzeld el, ahogy az arab gyakorikérdéseken valaki megkérdezi: "a keresztény világban tényleg 2010 van, vagy már ott is a mohamedán naptárt használják?" Miért ne használnák a sajátjukat? igazuk van, engem is idegesítene, ha számomra közömbös csávó halálától számolnánk az éveket. Képzeld el, egyszer csak a fülöp szigetek eldugott dzsungelébõl megjön egy csávó, aki azt mondja, hogy mostantól 145-öt írunk, mert 145 esõs évszakkal ezelõtt megjelent a cápa-isten egy cápa képében, és megette a törzs szent emberét. És ha nem tetszene, akkor a fél világ hülyének nézne téged. Engem zavarna, az biztos :)
Most kepzeld el a kovetkezot: "Kedves utasaink, elertuk Szaud-Arabia legteret. Fel ora mulva elerjuk Rijadba, es megkezdjuk a leszallast. Kerem, allitsak fuggoleges helyzetbe az uleseket, a talcakat hajtsak fel es csatoljak be magukat! Rijadban a homerseklet 37, 8 °C, a levego paratartalma 42%. A pontos ido 12:45 perc, 1388. Ramadan 29."
Én úgy tudom hogy hivatalosan a hidzsra szerint számítják az éveket, útlevelekben arabul az 1388 van, angolul meg a nyugati verzió, és az újságokon a XIV. századi dátum.
ez érdekes de tök muri nekem tetszikXD mintha a múlt lenne úgyis élnek sztem
Igen ott másképp vannak az évszámok ( hidzsra szerinti naptár ), és egyesek szerint a 2012 világvége dolog, az az arab idõszámítás szerint lesz. Az meg eléggé messze van.

Nekem ma van pém. Dolgoztunk is a kis pocaklakón. Közben azonban figyelem a Jónás naptárat is. 28 naposak a ciklusaim. A jónás naptár a 25-dik azaz a jövő hét végére teszi a kritikus időt. Tényleg igaz lehet ez?

Vagy rosszul számoltam ki? Nem vagyok ebben biztos(mármint a számolásban).Érdemes megpróbálni a jöv? hetet?

Legjobb válasz: Én azt mondom, ha babát szeretnétek, minden másnap bújjatok össze. Jobb módszer bárminél! :-)

Én azt mondom, ha babát szeretnétek, minden másnap bújjatok össze. Jobb módszer bárminél! :-)
nekem pontosan kijott, hogy mikor van ovulaciom... Szerintem van benne valami

Tényleg akkora gond, ha nem szoktam naptárt vezetni arról, hogy mikor jön meg, és emiatt nem tudom kiszámolni a termékeny napokat? :S

Most szeretnénk el?ször lefeküdni a párommal, majdnem 17 vagyok. Azt szeretném tudni, h sokat számít-e, hogy ne a "termékeny napokban" tegyük meg.

Legjobb válasz: VEDEKEZZETEK!!!! es akkor nem lesz gond.

VEDEKEZZETEK!!!! es akkor nem lesz gond.
Egyáltalán nem gond. Viszont hülye vagy (már bocsánat), ha védekezés nélkül akarod csinálni. Ugyanis a termékeny napokat nem tudok olyan biztosan kiszámítani. Elég nagy gyakorlat kell hozzá.
Szia! A termékeny napok hivatalosan a 12-16 nap közé esnek. Az én pici lányom a 24. napon fogant.(Mondjuk mi akartuk) Ne foglalkozz számolgatással, mert az nem biztos. Olyanoknak való, akiknek mindegy, hogy terhesek lesznek-e. Mindig védekezz, az elsõ perctõl at utolsóig!!!
Szerintem ilyen fiatal korban, pláne úgy, hogy nem hiszem, hogy gyereket szeretnétek, ne védekezz a naptármódszerrel! Nem tudod kiszámolni pontosan, mert akár mensi alatt is teherbeeshetsz! Én sem vezetek külön naptárt, hogy mikor jön meg. Ott van a telefon naptára, amibe emlékeztetõnek beírom, hogy mikor kell elkezdenem szedni a gyógyszert minden hónapban. Innen meg ki lehet számolni.
A kérdező hozzászólása: Jajj, dehogy gondoltam arra, h védekezés nélkül... :) A lényeg az volt, h nagy gond-e ha nem tudom kiszámolni, h mikor vannaka termékeny napok, vagy nem nagy gond. Köszönöm a válaszokat!
Nem nagy gond, hiszem még nem akarsdz gyereket. A lényeg ha pl nõdokihoz mégy akkor meg tudd neki mondani, hogy mikor volt az utólsó menszid. Ennyi az egész. Egyébként meg nem feltétlenül tudnád kiszámolni, mivel lehetnek rendkívüli peteérések és ilyen fiatalon még minden bizonytalan, gondolom nem percre pontosan jön meg. A lényeg hogy ha védekeztek akkor nem számít mikor vannak a termékeny napjaid és az sem hogy ki tudod-e számolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!