Találatok a következő kifejezésre: A naptár 9 hetes vagyok, UH (2 db)

A naptár szerint 9 hetes vagyok, UH szerint csak 8. baj ez?

Legjobb válasz: Nem baj. Majd beéri egymást a kettõ,nálam is így volt. Boldog babavárást! 29 hetes kismami

Nem baj. Majd beéri egymást a kettõ, nálam is így volt. Boldog babavárást! 29 hetes kismami
Nem baj, nálam is így volt, egészen a 13.hétig.Addigra behozta magát.A barátnõm babája, pedig a 14-15hétre hozta be magát..
Az utolso menszesz szerint En is mar vasarnap 20 hetes lennek, de az uh szerint csak 19. Nalam ez akkor derult ki mikor a masodik uh-n voltunk, es nem 10 hetes volt a baba a meretek alapjan hanem csak 9. De nem tudom, h neked 28 napos volt e a ciklusod?!Mert nekem nem, es ezert nem is leht az utolso menszesz szerint szamolni. Nekem az orvos semmi rosszat nem mondott, sott nagyon szepen fejlodik, ugyhogy biztos, h semmi gond nincsen nyugodj meg.Es aztan meg tenyleg lehet, h meg behozza azt az egy hetet a babad, de hidd el semmi jelentosege. Boldog babavarast kivanok 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Soha nem volt 28 napos a ciklusom, mindíg 35 napra, vagy még késõbb jött meg
A naptári számítás nem mindig pontos, mert peteérés, nem biztos, hogy pont a 14. napon volt, sõt a megtermékenyülés is lehetett késõbb mint ahogy az akció volt. A srácok elég sokáig bírják benn.
Szia, Nekem 31 napos a ciklusom, és a 12. hétig picinek számított a babám.Mostanra már annyira belehúzott, hogy a 18. Uh-n 21-nek nézték. :o) Mindegyik babóca a saját kis ütemében növöget.Már alig várom a következõ Uh-t, hogy lássam, vajon továbbra is ilyen ütemben nõ vagy most picit megált :o) 22 hetes kismami
Szia! A ciklusom nekem is 35 és 70 nap között változott! Én két hetes csúszásban vagyok, 19-nek kéne legyek de "csak" 17 hetes vagyok! Szinte biztos, hogy a peteérésem nem a 14. napon vol, hanem jóval késõbb! A babóva viszont jól érzi magát, és egészséges 17 hete manó! :)

Naptári számítás szerint 9 hetes terhes vagyok, ám a 12 hetes UH-ra a naptári számítás szerinti 14. hétre kaptam időpontot. Ez normális?

Úgy tudtam, hogy az utolsó menstruáció számít, tehát én ezen az UH-on 14 hetes leszek...

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy betöltött 12 hetesnek kell lenni. Én is 13. hetesen mentem, tehát ez nem jelent semmit. Illetve a védõnõ által számított és az ultrahangos vizsgálat alapján lehetnek eltérések.

Én úgy tudom, hogy betöltött 12 hetesnek kell lenni. Én is 13. hetesen mentem, tehát ez nem jelent semmit. Illetve a védõnõ által számított és az ultrahangos vizsgálat alapján lehetnek eltérések.
Én is már betöltöttem a 13dik hetet mikor mentem és semmi bajnem volt, az eredményünk jó lett.
Szia! Igen elvileg ez igy jó! Az orvosok az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják a terhességet, viszont van egy beágyazódási idõszak ami 10-14 nap és ezért 2 hetet le lehet vonni a terhességbõl. Pl. Én most vagyok naptár szerint 18 hetes de a terhességem csak 16 hetes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!