Találatok a következő kifejezésre: A naptár 7 (13 db)

Mikor menjek orvoshoz? A naptáram szerint nov.1. és nov.7 között voltam a termékeny szakaszban. Peteérést nov.6-ra írta. De csak hetedikén éreztem valamit. A párom nov.1-tõl 6-ig volt itthon.

Csak 1-jén ment el bennem, a többi napon megszakítottuk. a netes kalkulátor szerint. 5 hetes vagyok.6.-ára valószínûsíti a fogantatást. Ja és az én ciklusaim nem 28 naposak, hanem kb 37. Ha október 14-tõl (az utolsó mensi elsõ napja) számolnom akkor viszont jövõhéten leszek 7-hetes. de elvileg 6-án fogant. és mivel 37naposak a ciklusaim átlagban ezért a kalkulátorok szeint 6hetes leszek. ezért vagyok megzavarodva.

Legjobb válasz: Teszteltél pozit? Ha igen akkor utolsó mensid elsõ napjától számolj 7 hetet és akkor menj. Elõtte felesleges.

Teszteltél pozit? Ha igen akkor utolsó mensid elsõ napjától számolj 7 hetet és akkor menj. Elõtte felesleges.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. De ha az utolsó mensitõl számolom akkor jövõhéten leszek 7 hetes. De nem 28 hanem 37 naposak a ciklusaim és csak kb 6-án fogant azaz kb 2, 5 hete. És ha a kalkulátorba a 37napot írom be akkor viszont 6 hetes leszek. ezért zavaros az egész.
Ne foglalkozz vele! A doki csak az utolsó menzeszed elsõ napját fogja kérdezni. Nem fog abból gondot csinálni, hogy hány hetes vagy. Megnéz majd ultrahangon és megmondja, hogy körülbelül mikor fogsz szülni. Amúgy ez a dátum még ezerszer fog változni :-) Nekem 28 naposak a ciklusaim, pont félidõben fogant a baba, mégis minden vizsgálatkor mást mondanak, de a kiskönyvembe csak a február 13 szerepel, mert akkor lesz 40 hét a vérzéskimaradás ideje :-)
De van pozitív teszted? Mert anélkül nem számít a kalkulátor mit ír.A teszt mutatja bekövetkezett e a terhesség. Mikor kellett volna megjöjjön?
A kérdező hozzászólása: van öt darab pozi tesztem. nov. 20-án kellett volna megjönnie.
most akkor mi a gondod? és 1 héten szerintem ne variálj úgyis a doki mondja meg uh. alapján!

7 hetes 5 napos terhes vagyok a naptár szerint. Ma a doki gépe 7 hetes 2 napos terhességnek megfelelõ méretet számolt. Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: nincs ez a pár nap nem mérvadó. Az orvosi tippelés sokszor hagy kivetnivalót. Barátnömnek sián félre számolták minimum 3 héttel a terhesség elejétõl a szülésig végig. (nem volt ciklusa elötte 3 hónapig, igy nem lehetett ciklus szerint számolni.) Egy baba sem születik 37. hétre 4,5 kg. fölött, utána mondta is az orvos hogy még tul is hordta.

nincs ez a pár nap nem mérvadó. Az orvosi tippelés sokszor hagy kivetnivalót. Barátnömnek sián félre számolták minimum 3 héttel a terhesség elejétõl a szülésig végig. (nem volt ciklusa elötte 3 hónapig, igy nem lehetett ciklus szerint számolni.) Egy baba sem születik 37. hétre 4, 5 kg. fölött, utána mondta is az orvos hogy még tul is hordta.
Nincs. A gépek átlagokat számolnak,
Szerintem biztos, hogy nincs baj! A fogantatás napja is eltérhet pár nappal, vagy az orvos egy kicsit alább állítja meg a kurzort és meg is van a pár mm-es eltérés. Több hetes eltéréseknél lehet gond. De még akkor sem biztos, az én kisfiamat is kisebbnek mérték, semmi baja.
Az orvos kézzel jelöli ki a méretet, ha nem eléggé precíz az egérhasználata, akkor simán napokat mellélõ. Kb ennyi idõs terhesen a dokim 10 perc alatt három különbözõ dátumot mért, függõen attól, hogy épp mennyire csúszott meg az egér a kezében.
nincs! Nekem annak idején 18 hetes uh-n egyik doki 18-nak, másik 20-nak, harmadik, 17 hetesnek mondott. Egyik szerint kicsi a babám, másik szerint nagyobb, harmadik szerint normális méretû. De a kedvenc mérésem, a 39. héten 3250g babám, aki végül 6 nap múlva 4120g született.
Hát igen ennyit az rovosi tippelésrõl....:) Sok ilyet hallottam már mitn amit az utolsó ir.
nekem egy nap különbséggel van aki 6 hetet mondott másik doki meg másnapra rá 8 hetet.... errõl ennyit 12. hét elõtt nem tudják belõni a kort. ne görcsölj a méreteken :)
Csak rosszul mért, két egyforma idõpontot, nekem még nem mondtak...

Mit tegyek, ha a Windows 7 minialkalmazásaim (óra, naptár, időjárás előrejelző) nem működik? Az óra helyén egy fekete kocka jelent meg és a többit meg meg se jeleníti. Mi lehet a gond?

http://kepfeltoltes.hu/110808/1212735871N_vtelen_www.kepfelt.. Több problémám is van, de itt van egy részletes kép róla!!!:D el?re is nagyon szépen megköszönöm!

Legjobb válasz: Jogtiszta Windows 7 Ultimate szoftver. Esetleg futtathatnám a Windows Fix it programot?( az egyáltalán mit csinál?:D Bocsi,de nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz. De ezt tudom,hogy valami vírus volt a gépben,valamilyen "Kazy"(meg vmien számok utána)de Avira vírusirtóval deleteztem.

A kérdező hozzászólása: Jogtiszta Windows 7 Ultimate szoftver. Esetleg futtathatnám a Windows Fix it programot?( az egyáltalán mit csinál?:D Bocsi, de nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz. De ezt tudom, hogy valami vírus volt a gépben, valamilyen "Kazy"(meg vmien számok utána)de Avira vírusirtóval deleteztem.
Mozog az óra? Amúgy géped adatai?
A kérdező hozzászólása: Minek kellenek ahhoz az adatok???
Nem tudom... lehet gyenge a géped hozzá :D
A kérdező hozzászólása: eddig akármelyik minialkalmazás gond nélkül ment. szerintem nem ez a hiba. amióta "kikapcsolódott" a biztonsági rendszer, azóta csinálja ezt. olvastam neten, már másnak is ugyanezek voltak a jelek, és nekik is ugyanez volt a probléma. csak nemtudom megoldani
A kérdező hozzászólása: megoldódott a probléma!:D

Sajnos elfelejtetettem nézni a naptáram és véletlenül több fogamzásgátlót vettem be (2 vel többet) Ez elronthatja a hatékonyságát? Vagy elég ha most tartok egy 7 napos szünetet aztán utána megint 21napig szedem?

Ne nézzetek hülyének, tudom hogy egy levélen 21 van, nem lehet véletlenük, de én egy barátn?mt?l kapom akinek az anyuja hozza a gyógyszergyárból(így ingyen van)és igy csak naptárból tudom hol tartok, de most valahogy elnéztem:(

Legjobb válasz: elõször nem csak a havidat csusztatja. De töbször ne forduljon elõ mert többszöri alkalommal már veszélye lehet

elõször nem csak a havidat csusztatja. De töbször ne forduljon elõ mert többszöri alkalommal már veszélye lehet
nekem is a bnõm anyukája hozza.egy éves adagot.:-)lehet, hogy közel lakunk egymáshoz?(kom.eszt.megye) én vettem olyan gyógyszertartót ami az idõseknek van, h-v-ig.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, én pesti vagyok:D Az a baj , hogy sokat vagyok a barátomnál, mindig nálam kell hogy legyen, nem tuti hogy vasárnap haza jövök, de most hogy így belegondoltam , lehet hogy minden 21 napos periódus elött kiszámolom azt és csak annyit rakok külön:D
de nem olyan nagy a tartó, elfér a táskádban, és belefér az egy havi adag.mert minden napra 4fakk van.a 4.ugye üres, mert 3*7=21.
A kérdező hozzászólása: ja nem , nekem jó az eddigi dobozom:D tic tacos bozoba tartom ugyh 200 is beleférXD de ezentul csak 21 et fogok belerakni:D
mar bocs, de attol hogy ingyen kapod, ez nem jatek es nem tiktakk, hogy osszevissza szedd. Rakj kulon 21 et es minden nap vigyazz, hogy csak 1 et vegyel be, egyszer ez nem lesz gond, kicsit kesobb fog megjonni, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem játék, mindig pontosan veszem be a telom mindig csörög:) és mindig egyet most is így volt, csak két nappal tovább sikerült, mert a vizsgaidõszaki tanulásban elfelejtettem nézni a naptáramat:(Azért ilyettem meg kicsit hogy ez nehogy bekavarjon, amugy nagyon figyelek rá, mostmár emlékeztetõt is beállítok hogy 1 szünez nap neh bevegyem:S de köszi mindenkinek:)

Ha pe-m jul 7-re valoszinusitheto a naptar alapjan es 5-en 6-an egyutt voltam a parommal es 8-an is tervezzuk. Mennyi a valoszinusege h teherbe tudok esni?

Sajnos pont a 7-en el kell utaznia videkre.

Legjobb válasz: pontosan 50% - vagy igen, vagy nem :) bocs...

pontosan 50% - vagy igen, vagy nem :) bocs...
Abszolút van esély! Nekünk így jött ösze az elõzõ terhesség, bár sajnos nem maradt meg, viszont ismét babát várok.

Hogy lehet az, hogy a doki és a védőnő szerint holnap leszek 29 hetes, a naptár szerint pedig 30? és ez az jelenti, hogy holnap kezdem a 7. hónapot?

Legjobb válasz: Úgy lehet hogy késõbb fogant.De ezzel nincs semmi baj.Nekem is 13 hetesnek kéne lennem, de csak 12 hetes vagyok :)

Úgy lehet hogy késõbb fogant.De ezzel nincs semmi baj.Nekem is 13 hetesnek kéne lennem, de csak 12 hetes vagyok :)

A naptár szerint 7 hetes terhes vagyok, de az orvos szerint csak 5. Ez miért van?

Legjobb válasz: Szia Szeritnem azert,mert nekded sem 28 napos a ciklusod,es nem akkor tortent a fogantatas. En 5 hetesen voltam eloszor,es aztan 5 het mulvara hivott vissza a doki,es akkor azt mondtaq,h 9 hetes a baba,nem 10.De ez a ciklus miatt van,mert 2 eve nem normais a ciklusom,ossze vissza 32-33-36 napra jott meg. Boldog babavarast kivanok 19 hetes kismama

Szia Szeritnem azert, mert nekded sem 28 napos a ciklusod, es nem akkor tortent a fogantatas. En 5 hetesen voltam eloszor, es aztan 5 het mulvara hivott vissza a doki, es akkor azt mondtaq, h 9 hetes a baba, nem 10.De ez a ciklus miatt van, mert 2 eve nem normais a ciklusom, ossze vissza 32-33-36 napra jott meg. Boldog babavarast kivanok 19 hetes kismama
a 7 hete te onnen számolod az utolso menzitõl?
Szia én is így vagyok hogy a naptár szerint 33 hétben vagyok, de az uh szerint csak 32ik hétben.Ez azért van mert a naptár a menzesz elsõ napjától számolja, de a fogamzás lehetett akár 2-3 héttel késõbb is.Boldog babavárást!!!
én is pont ennyi vagyok 7 hetes dee én még dokinál sem voltam. de szerintem a te dokid a fogantatás tol számolja nem az utolsó menzitõl
Szia! Ne aggódj, én is így vagyok. 7 hetesen volt az elsõ Uh-m. Akkor a baba 5 hetesnek látszott. 9 hetesen voltam ismét, akkor pedig 8 hetesnek látszott. A dokim szerint ennek két oka lehet: 1. Nem 28 napos a menstruációs ciklus, hanem hosszabb; 2. Késõbb történt a megtermékenyülés. Ez csupán annyit jelent, hogy tolódik a szülési idõpont. Boldog babavárást! Egy 11 hetes kismami

A párommal kislány szerenénk és a ciklus.hu naptár szerint 12. én volt peteérésem 6, 7, 8, 9 volt a lányos nap 7. én és 9. én voltunk együtt a párommal esély van rá hogy ha meg is fogant lány legyen?

nagyon szretnénk a fiunk mellé egy lányt tudtok vmi tippet?

Legjobb válasz: Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :). Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :). Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!

Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :) . Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :) . Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!
Én kislányt szerettem volna nagyon és én is vezetem a ciklus.hu-n a görbém és egy folytában fiú volt a fiú-lány názetben viszont a kínai naptár lányt jósolt.A kínainak lett igaza:) Itt van a gyönyörû 7 hónapos csajom:) Van egy 3 éves kisfiam is:)
megtudnad adni annak a honlapnak a cimet. mert nem talalom sehol a kinait. elore is koszi (a parom minden keppen lanyt szeretne) :)

3-án volt menzeszem 11, 14, 16 -án jónás naptár szerint 22-én voltam a párommal. Pé óta hasam kemény mint menzi elott mellem fáj néha rosszullétek jonnek rám. Holnapra nem várom. A hom 36, 7 nem valami bíztató. Valaki hasonló helyzetben? Tunetek?

Reménykedni se merek félek a csalódástól - 8 hónapja próbálkozunk tesóval a 6 éves kisfiunk mellé.

Legjobb válasz: Én péntekre nem várom:-) Drukkolok,irj majd:-))

Én péntekre nem várom:-) Drukkolok, irj majd:-))
A kérdező hozzászólása: Koszi ! Én is drukkolok neked. Szeretném ha végre sikerulne. Telnek a hónapok így is már nagy lesz a korkulombség a gyerkocok kozt. Minden hónap 1 újabb csalódás. Egyre jobban megvisel pedig tudom hogy nem így kéne lenni.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy! Koszonom a bíztatást !
szerintem a tüneteket ne keresd, és ne is képzeld be magadnak. nekem pé után mindig fáj a mellem, ez normális. és láttunk már olyat, hogy 36, 7-es hõnél van baba
Ne keseredj el, még akár ebben a hónapban is sikerülhetett! ;) Drukkolok!
majd ird meg mi lett?!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!