Találatok a következő kifejezésre: A napozás tesz a pattanásos bőrnek (3 db)

A napozás jót tesz a zsíros, pattanásos bőrnek?

Legjobb válasz: szerintem igen. nekem zsíros a bõröm, régebben pattanásos volt, de már nem. viszont a zsíros bõr ellen inkább arra való krémeket, tonikot stb használj szerintem, az szárítja. (ha wc-papírral áttörölöd, elmúlik a csillogó hatás. nem egész napra, de egy ideig igen. tudom hogy vicces, de nekem bevált :))

szerintem igen. nekem zsíros a bõröm, régebben pattanásos volt, de már nem. viszont a zsíros bõr ellen inkább arra való krémeket, tonikot stb használj szerintem, az szárítja. (ha wc-papírral áttörölöd, elmúlik a csillogó hatás. nem egész napra, de egy ideig igen. tudom hogy vicces, de nekem bevált :) )
szerintem is :D
A napozás kifejezetten árt neki. Turmixolj össze uborkát, tegyél bele egy kis fogkrémet. Nekem bevállt. Tudom kicsit õrültségnek hangzik, de jó. :)
jót tesz, csak nem szabad túlzásba vinni mert az ellenkezõjét éred el vele.:)
4 éve rettenetesen pattanásos volt a hátam, idén nyáron rászántam magam, kb 10 alkalommal voltam kint a napon 1-3 órát, és már ezzel csodát tett.

A napozás jót tesz a pattanásos bőrnek vagy inkább csak beleégeti?

Legjobb válasz: ezt én is szeretném tudni:)

ezt én is szeretném tudni:)
Én azt hallottam, hogy jót tesz a pattanásos bõrnek a nap sugarainak simogatása. Fú de költõi voltam. De elnézést, ha tévedek.
azthiszem csak a szoli égeti bele. de lehet hogy hülyevagyok.
Se a szoli, se a napsütés nem "égeti bele" a pattanásokat a bõrbe! A napsugarak (és a szolinak) az egyik pozitívuma, hogy gyulladáscsökkentõ hatásuk van, tehát a pattanásos bõrnek jót tesz, ha fény éri. De azért nem szabad átesni a ló túloldalára...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) ) mostmár tudok mindent;)
jót tesz neki nagyon :) szaunát tudom még ajánlani, nekem rengeteget segitett.
Jó, csak elõtte ki kell tisztítani!Utánna már elõsegíti a sebgyógyulási folyamatokat.A miteszereket elszínezheti.
A kérdező hozzászólása: elszinezi, hogy jobban látszik?

A napozás jót tesz a pattanásos bőrnek?

Legjobb válasz: Igen. Nekem nyáron határozottan jobban múlnak.

Igen. Nekem nyáron határozottan jobban múlnak.
igen, mert szárítja a bõrt és sötétdeik az arcod a naptól(barnul)és jobban takarja a piros foltokat, mint a hófehér bõr:) ))
Természetesen, a napsütés, remek "bõrápoló" hisz D vitaminhoz jut vele a bõr, sõt ha megiszol napi egy Aktivia ivójoghurtot az igencsak rásegít, a bõröd helyrejöttére.
Részben igaz, de nem teljesen. Ugyanis ilyenkor barnul a bõr, és így a pattanások kevésbé látszanak. Viszont a napbarnított bõr szárazabb, ezért több faggyút termel, ami újabb pattanások megjelenéséhez vezethet. Ráadásul egyes pattanástalanító szerek hatására a bõr érzékenyebbé válik a nap sugaraira, és irritációval, kiütésekkel reagálhat a napra.
Én is mindig nagyon jó barna vagyok nyáron és szép csoki az arcom is :) ... Kevésbé feltûnõek , de nekem pici pattik jönnek elõ a nap miatt. mintha kipattogna :)
igen jót tesz..hamar lemennek nekem csak az a bajom vele, hogy hamar lebarnulok, ami viszont nem tetszik
Igen, tapasztalat:) Rendszeres napozás után mindig tisztább és egészségesebb a bõröm:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!