Találatok a következő kifejezésre: A napokban zuhanyzás után, (2 db)

Egész nap össze vissza gyenge mensi szerû görcs és keményedés, zuhanyzás után rosszabb lett, azóta folyamatosan fáj a derekam, a fájások nem rendszeresek, mit csináljak? 39 hkm

Legjobb válasz: Ha van orvosod, akkor hívd föl, hogy mi legyen. Ha nincs, akkor szerintem menj be. Nekem 30 hetesen ugyan így majdnem megindult.

Ha van orvosod, akkor hívd föl, hogy mi legyen. Ha nincs, akkor szerintem menj be. Nekem 30 hetesen ugyan így majdnem megindult.
A kérdező hozzászólása: Nincs fogadott orvosom, férjem dolgozik, de ha felhívom hamar itthon van, nem akarom feleslegesen haza rángatni :(((
39 hetesen ne csinálj semmit sem, csak figyeld a tested. Ha sûrûsödik és rendszeres lesz a fájás, akkor kórház. 5 perceseknél már érdemes bemenni. Könnyû szülést!
ha sûrûsödik, vagy elfolyik a víz, akkor menj kórházba. Ha nem rendszeres, akkor még felesleges elindulni. Nekem 10 percesekkel kellett indulnom, de mi elég messze vagyunk a kórháztól. könnyû szülést kívánok! :)

A napokban reggel zuhanyzás után, bő fehéres (de inkább a színtelen-fehér között, nem az a krémes) "folyásom" van. Ez tényleg folyás? Esetleg a nyákdugó? Magzatvíz?

aztán nap közben nagyon minimális.36.hétben vagyok.

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó egy véres-barnás kocsonyás anyag. Magzatvíz nem hinném, mert az színtelen vízszerû.Ha az szivárogna, észrevennéd, de ahoz a nyákdugónak is ki kéne jönni. Inkább csak folyás. Sztem.

Szia! A nyákdugó egy véres-barnás kocsonyás anyag. Magzatvíz nem hinném, mert az színtelen vízszerû.Ha az szivárogna, észrevennéd, de ahoz a nyákdugónak is ki kéne jönni. Inkább csak folyás. Sztem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!