Találatok a következő kifejezésre: A napokban lent majdnem (3 db)

Ha a hasfájás nem szúrós jellegű hanem inkább görcsös az is utalhat terhességre? Hol a jobb hol a bal oldalon de egészen lenn, majdnem combtőnél. Emellett napi 1-2 alkalommal van erős hányingerem, szédülök, de rögtön el is múlik.

Legjobb válasz: Nekem az elsõ elmaradt mensi napjain majdnem ugyanúgy görcsölt a hasam, mintha megjött volna. Sõt, néha még jobban... Mikor kellene megjönnie?

Nekem az elsõ elmaradt mensi napjain majdnem ugyanúgy görcsölt a hasam, mintha megjött volna. Sõt, néha még jobban... Mikor kellene megjönnie?
Kétesélyes! Nekem mindkét terhességemnél erõs görcsiem voltak, a másodikat errõl ismertem föl :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod. 8.-án múlt el és azóta ilyen tüneteim vannak.A ciklusaim 28 naposak.Nagyon szeretnénk már babát, nem tudom reménykedhetek e.Az elevitet is szedem kb 1/2 éve
Nekem is folyamatosan vannak görcseim már két hete, hol erõsebb, hol gyengébb, 2 hét késés után + lett a teszt! :)

A napokban igencsak lent (majdnem szeméremdombon) érzem a babóm mozgását. hogy lehet ez? ezek normális érzések így a 28. héten?

persze feljebb is kinyomja magát, de a kimondott rugdosást lennt érzem. és ezáltal ( gondolom ezért ) néhe szúr/belenyillal a hüvelyembe is a fájdalom.

Legjobb válasz: Szia!Én is lent érzem a mozgást,nekem viszont megmondták,hogy medence fekvésû egyenlõre és még nem fordul meg addig ez van.ezen izgulok most ,hogy beforduljon.ne aggódj nincs semmi baj.30hetes kismama

Szia!Én is lent érzem a mozgást, nekem viszont megmondták, hogy medence fekvésû egyenlõre és még nem fordul meg addig ez van.ezen izgulok most , hogy beforduljon.ne aggódj nincs semmi baj.30hetes kismama
nekem is volt egy ilyen idõszak, de elmúlt:-) Szerintem semmi baj, csak még van annyi helye, hogy kicsit helyezkedjen, és néha lesüllyed. A hüvelyben érzett fájdalom meg attól van, hogy lent van a baba. Semmi baj:-)
A kérdező hozzászólása: köszi. a medencefekvést hogy kell érteni? boldog babavárást nektek is

Ez minek számít? Pár napja smároltam egy fiúval akit majdnem akk ismertem meg, de még velünk volz bnöm és a barátja is. (Lent)

szal pár napja taliztunk igy négyen és ak a fiu rámnyomult és smároltunk is párszor, és kérdezték is h járunk e vagy nem. én még nem szeretnék annyira járni vele, lehet h az az egy nap egy hirtelen fellángolás volt. h mondjam meg neki h semmi sincs köztünk? köszi az értelmes válaszokat :)

Legjobb válasz: Telefonon, személyesen... Nem kell túlbonyolítani, csak simán mondd meg neki!

Telefonon, személyesen... Nem kell túlbonyolítani, csak simán mondd meg neki!
A kérdező hozzászólása: ja ez nekm is az eszembe jutott de am köszi :) szal ugy nem járunk mert még nem beszéltünk róla, csak smároltunk. szal ink barát legyen mégis..
Figyelj ha o nem keres, akkor o sem akar tobbet, ergo csak ismerosok vagytok:)
Kérdésedben a válasz: az az egy nap egy hirtelen fellángolás volt.
A kérdező hozzászólása: oks :D csak értitek ha megint ugy 4en megyünk...
Mindegy hogy ketten négyen vagy hatan...-D Ugyan az. Csak akkor lehetséges menözésbõl követted el azt a hirtelen fellángolásos napod?...Gyanítom!...-D) Ha pedig semmi nincs köztetek, arról tudnia kell neki is....-D Nincs mit elmondani...-D de ha korrekt akarsz lenni, önts tiszta vízet a pohárba és beszéljetek a dologról!...de még azelõtt amíg le nem fog ribancozni! ....-DD Mert közel járhattok ahhoz a ponthoz hogy azt hiheti csak játszottál vele..mondjuk kb ez is volt!....tehát késõbb ne lepõdj meg semmilyen negatív reakción!...-DD Jahh és magadra hallgass ne mások után menj !!
A kérdező hozzászólása: nem menõzésböl -.-""" sztm csak hirtelen fellángolás volt :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!