Találatok a következő kifejezésre: A napokban egy kis megfázást, (2 db)

A napokban összeszedtem egy kis megfázást, de nem vészes annyira, inkább csak kellemetlen, ez árthat?

Még nem jött el az id?, hogy tesztet csinálljak, de lehetséges, hogy babát várok. Ez a megfázás mennyire árthat ilyen korán? Kb 2-3hetes lehetnék.

Legjobb válasz: Szia! Ha nincs lázad és nem vettél be semmilyen gyógyszert akkor nem hiszem hogy bármi baja lenne a picinek. Vigyázz magadra.

Szia! Ha nincs lázad és nem vettél be semmilyen gyógyszert akkor nem hiszem hogy bármi baja lenne a picinek. Vigyázz magadra.
Gyógyszert ne szedj semmit!Ha lázas lennél kérd a doki tanácsát, mert a láz árthat a babának! Ha csak sima nátha semmi gond nem lesz!
Szerintem nem árthatsz. Sokan az ilyen korai terhességet még fel sem ismerik. Csak arra figyelj, hogyha gyógyszert szedsz, akkor olyat szedj, ami várandósoknak is ajánlott.

Menstruáció helyett barnázok, egy kis vérfolt volt, de azóta semmi. Két hete hányingerrel ébredekés mostanába egész nap émelygős vagyok, de hányni nem tudok. Negatívat teszteltem, Korai volt még a teszt? Mi lehet ez? Lehet csak egy megfázás?

Legjobb válasz: Korai volt még, nekem a menzesz elmaradása után 2 nappal mutatta elõször, addig nega volt. Tesztelj 3 nap múlva, ha az is negatív, menj el nõgyógyászhoz, és kérdezd meg, nincsen-e valami cisztád?

Korai volt még, nekem a menzesz elmaradása után 2 nappal mutatta elõször, addig nega volt. Tesztelj 3 nap múlva, ha az is negatív, menj el nõgyógyászhoz, és kérdezd meg, nincsen-e valami cisztád?
Én is barnáztam mensi helyett, egy hét múlva vettem egy tesztet ami pozitiv lett.27 hetesek vagyunk azóta.Próbáld újra a tesztet, ha negativ menj orvoshoz mert akkor valóban lehetséges, hogy gyulladás lehet a hátérben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!