Találatok a következő kifejezésre: A napokban egy (9811 db)

Hogy zajlott gyermeketeknél az átállás napi két alvásról a napi egy alvásra?

Arra is gondolok, hogy mennyi id? alatt szokta meg? Egy alvás alkalmával annyit aludt mint a két el?z? összesen?

Legjobb válasz: Ez egy nehéz idõszak volt. 11 hósan. A délelõtti alvásnál nem volt gond, délután alvás helyett üvöltött, sehogy sem tudtam elaltatni. Így elkezdtük a délelõtt 10 helyett kitolni az alvást délre, majd fél 1 re. Ez elég nehezen ment, de ilyenkor elmentünk sétálni, így jól elfáradt, enni már nem is akart alvás elõtt. DE egy pár nap után ezzel már nem volt gond. nem aludt sokat, max 1 órát, ezért este mindig álmos, nyügös volt. Ezért 7 helyett 6-kor elkezdtük az esti szerartást. Evés, fürdés, altatás. 7 kor már aludt. Így jó hosszú szabad estéink voltak. Aztán ez is megváltozott, de csak lassan, pár hónap után aludt többet egyszerre délben. Így már este nem álmos 7 kor, csak 9 felé. (sajnos)

Ez egy nehéz idõszak volt. 11 hósan. A délelõtti alvásnál nem volt gond, délután alvás helyett üvöltött, sehogy sem tudtam elaltatni. Így elkezdtük a délelõtt 10 helyett kitolni az alvást délre, majd fél 1 re. Ez elég nehezen ment, de ilyenkor elmentünk sétálni, így jól elfáradt, enni már nem is akart alvás elõtt. DE egy pár nap után ezzel már nem volt gond. nem aludt sokat, max 1 órát, ezért este mindig álmos, nyügös volt. Ezért 7 helyett 6-kor elkezdtük az esti szerartást. Evés, fürdés, altatás. 7 kor már aludt. Így jó hosszú szabad estéink voltak. Aztán ez is megváltozott, de csak lassan, pár hónap után aludt többet egyszerre délben. Így már este nem álmos 7 kor, csak 9 felé. (sajnos)
A délelõtti alvást (ami nálunk, meg többségében 10 körül volt) naponta kb 10-15 perccel késõbbre toltam. Játszottunk, olvastunk, hogy lekössem, ne nyûgösködjön. Így szép fokozatosan eljutottunk, addig, hogy kibírta délig, vagy fél12-ig, ebédelt, és utána bújta csak ágyba. Eleinte csak keveset aludt, de kb 1 hét alatt átállt a 2-2, 5órás alvásra. Korábban 2x 1-1, 5 órát aludt. Gyereke válogatja, hogy mennyi idõ alatt szokja meg, és alszik hosszút. remélem nem tart sokáoi. Mennyi idõs a kicsi?

A Nap egy égő "gömb". Az égésnek viszont szüksége van oxigénre, ami nincs az űrben. Ezek szerint a Nap égéséhez nem kell oxigén?

Legjobb válasz: Pontosan. A Nap (és a csillagok) nem oxidációval égnek, hanem ún. termonukleáris fúzióval. Az oxidációnál oxigén és még valamilyen anyag (pl. szén) atomok kerülnek egymás vonzásába (lesz belõlük valamilyen oxid molekula: pl. széndioxid), és közben felszabadul egy kis hõenergia. A fúziónál pl. 2 hidrogén atommag egyesül egy hélium atommaggá - és közben sokkal-sokkal több energia szabadul fel. A Nap - ha tiszta szénbõl lenne - akkor néhány százezer évig éghetne (ha lenne oxigén a világûrben). Ezzel szemben kb. 10 milliárd évig fog világítani.

Pontosan. A Nap (és a csillagok) nem oxidációval égnek, hanem ún. termonukleáris fúzióval. Az oxidációnál oxigén és még valamilyen anyag (pl. szén) atomok kerülnek egymás vonzásába (lesz belõlük valamilyen oxid molekula: pl. széndioxid), és közben felszabadul egy kis hõenergia. A fúziónál pl. 2 hidrogén atommag egyesül egy hélium atommaggá - és közben sokkal-sokkal több energia szabadul fel. A Nap - ha tiszta szénbõl lenne - akkor néhány százezer évig éghetne (ha lenne oxigén a világûrben). Ezzel szemben kb. 10 milliárd évig fog világítani.
ket megjegyzes: A Nap nem eg, hanem izzik, oxidacional nem feltetlenul az oxigen az egyik fel, lehet pl fluor stb., de ez mar masik kerdes :)
Az a reakció kémiai reakció, melyben több atom vesz részt, és csak az elektronburkok rendezõdnek át. Ilyen az égés. A hétköznapi robbanószereknél is ez megy végbe csak rendkívül gyorsan. Ha a reakció következtében új atommag (és atom fajta) jön létre, akkor nukleáris reakcióról van szó. Ez megy a Napban. Ezen belül is magfúzió, ahol könnyebb elemek egyesülnek nehezebb elemekké. A hidrogénbombában is ez megy végbe. Egy "sima" atombombában pedig maghasadás következik be robbanáskor, ahol nehéz elemek hasadnak szét könnyebb elemekké.
Pontosan, nap izzik és nem ég. Hasonlóan mint a wolfram szál a villanykörtében, az is csak izzik, mert levegõ (oxygén) hiányában nem tud elégni.
Semmi köze a wolfram izzóhoz. Jobban emlékeztet a Hidrogénbombára
Termonukleáris fúzióról van szó és nem oxidációról...2 Hidrogén atom egyesül 1 Hélium atommá illetve késõbb mikor már nem lesz Hidrogén a Hélium egyesül Lítiummá illetve késõbb oxigén szén nitrogén egészen a vasig...illetve a Nap plazmaállapotban van... így ott alapból nincs a hagyományosan vett égés...

Nagyon kiszívja a nap egy fekete autó színét?

Egy fekete autóm van, ha lemosom és beállok egy fa alá, hogy árnyékban legyen, akkor másnapra olyan koszos lesz, mintha hónapok óta nem lett volna tisztítva. Így most egy szabad területen parkolok vele, ahol reggel 9-tol este 6-7ig éri a nap. Mire számíthatok hosszútávon? Mit ajánlanátok más alternatívának?

Legjobb válasz: Hosszú távon kifakulhat. Jobb esetben csak a fényezés fárad el amit újra kell polírozni és akkor nem lesz akkora gond. De jobban jársz ha árnyékos helyen parkolsz inkább legyen egy picit koszos de még mindig jobb mint hogy kiszívja a nap. Én autóm nagyon sötétkék, sokan feketének hiszik, én sosem parkolok a napfényes szabad parkolóba itt a telepen mert akkor gyakorlatilag egész nap, napfény éri. Így inkább a bejárat elõtt a fa alatt parkolok vele hol általában mindig van helyem mert én érek leghamarabb haza. Igaz hogy ott is koszos lesz de leszoktam ilyen száraz idõbe takarni egy régi lepedõvel így a mûszerfal is védve van a napfénytõl mert pár óráig azért bevilágít oda a nap. A lepedõt az ajtókra rácsukom, gyakorlatilag az autó felsõrészét védi is, és jó az.

Hosszú távon kifakulhat. Jobb esetben csak a fényezés fárad el amit újra kell polírozni és akkor nem lesz akkora gond. De jobban jársz ha árnyékos helyen parkolsz inkább legyen egy picit koszos de még mindig jobb mint hogy kiszívja a nap. Én autóm nagyon sötétkék, sokan feketének hiszik, én sosem parkolok a napfényes szabad parkolóba itt a telepen mert akkor gyakorlatilag egész nap, napfény éri. Így inkább a bejárat elõtt a fa alatt parkolok vele hol általában mindig van helyem mert én érek leghamarabb haza. Igaz hogy ott is koszos lesz de leszoktam ilyen száraz idõbe takarni egy régi lepedõvel így a mûszerfal is védve van a napfénytõl mert pár óráig azért bevilágít oda a nap. A lepedõt az ajtókra rácsukom, gyakorlatilag az autó felsõrészét védi is, és jó az.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, hogy beszereznék autóponyvát. Nagyon forgalmas helyen parkolok, ezért a fehér lepedõs verziót inkább nem vállalom be :DD
Jó minõségû UV szûrõs wax? Nem csak a színét védi, de portaszító is. Amúgy fehér autón jobban látszik a kos, és a piros autók fakulnak a legjobban, mert általában az nem metál, amúgy a fekete nem kevésbé tartós mint a többi, csak szépen melegszik, ha nincs fényesre pucolva, mert kevesebb fény( és hõenergiát)t ver vissza.
A kérdező hozzászólása: Tudsz nekem ajánlani olyan waxot?
az én autóm is fekete, és pont úgy csinálom, ahogy egyeske leírta.akkor sem mosom, hanem klf vizes ruhák cseréjével törölgetem. csillog, mint... (bocs az egyeskéért)
tegnapelõtt 15:56 Hát nekem autószervizbe hordja az asszony képzeld, exem apjához. Így nem olyan kínos. De ha bemész egy autós szakboltba vagy fényezõbe, nem vernek át és ajánlanak jót. Ez is valami világmárka, pont azért nem emlékszem a nevére, a teleshopos hülyeségeket kerülni kell, de a nagy márkára ha ez van írva az tudja is! Ennek a csomagolásán nagy színes UV felírat van az tudom, és az egyik benzinkút márkája.


Mennyit alszik a 9 hos babátok? Mikor áltatok át a napi egy alvásra?

Legjobb válasz: Napi kétszer alszik 1,5-2órát. Két hete volt 3nap amikor csak egyszer aludt,akkor nagyon nyügös volt, de visszatért a napi 2-re. Talán majd 11-12hónaposan lesz a napi 1 alvás.

Napi kétszer alszik 1, 5-2órát. Két hete volt 3nap amikor csak egyszer aludt, akkor nagyon nyügös volt, de visszatért a napi 2-re. Talán majd 11-12hónaposan lesz a napi 1 alvás.
Kisfiam pont 9 hónapos, még 2x alszik, délelõtt fél órát, délután 1-1, 5 órát. Szerintem keveset, de ennyi az igénye.
Kétszer alszik.11-tõl kb.fél 1-ig. Majd délután 4-körül fél órát.Még kell neki a kétszeri alvás!
Az én fiam még 3-szor alszik!reggel felkel fél 8-kor és 9 kor már alszik 10-ig utánna délben alszik 1-1, 5 órát majd fél 5-kor megint egy órát és este fél 9-kor fekszik és éjszaka is alszik!3 hete átakart szerintem állni a 2 -szeri alvásra , de csak háromnapig volt így és azóta megint 3-szor alszik!
2szer alszik kislányom. De. ált.1órát, du.max. kettõt. Egy éves kor elõtt nem nagyon megy nekik az egyszeri alvás. A tesói ennyi idõsen 2szer 20 percet aludtak, úgyhogy én most nagyon meg vagyok elégedve:) Az éjszakákról inkább nem írok, mert borzalmasak sajna:(
Nekem már 14, 5 hónapos a fiam. 9 hósan kezdtünk átállni 3 alvásról kettõre. Most kezd neki sok lenni a két alvás, illetve, ha reggel felkel 7-ig, akkor tud még kétszer aludni, kb. 1-1 órát, ha késõbb, akkor a második már nem mindig jön össze.
Ketszer alszik. Delelott nagyjabol 11-fel 12-tol egy-masfel orat, aztan delutan fel 5 kornyeken ujabb 30-60 percet.
Az én lányom akkor kezdett a két alvásról az egyre áttérni. 10 hós sem volt, amióta csak egyet alszik, de az 2-3 óra.

Lehetséges hogy már 8, 5 hónaposan vált? Ez így marad, vagy csak véletlen? Nem lenne még korai a napi egy alvás?

Kislányom 5,5hónapos korában tért át a napi 3alvásról 2re, és most meg már csak egyszer alszik pár napja. Ráadásul pont ebédid?ben alszik mert 11,fél12t?l 2,fél3ig. Utána már csak este 8,fél9t?l reggel 7,8ig. Mikor legyen az ebédid? ha így marad??

Legjobb válasz: Szia,nekem a 8 hós babám is kb.ezt csinálja!Engem is érdekelne ez a kérdés.Már pár napja 9-körül kel,és este 8-kor már alszik.Nappal max.2 órát alszik egyszer.Nagyon ritka ha elalszik még egy felet délután is!Gondolom ennyi már csak az igényük!

Szia, nekem a 8 hós babám is kb.ezt csinálja!Engem is érdekelne ez a kérdés.Már pár napja 9-körül kel, és este 8-kor már alszik.Nappal max.2 órát alszik egyszer.Nagyon ritka ha elalszik még egy felet délután is!Gondolom ennyi már csak az igényük!
A kérdező hozzászólása: Lányom is már pár napja 8-9között kel, pedig edíg 7körül szokott születése óta. Este 8kor lenne fürdés, de fél8ra kellett elõre hozni, mert akkor már nagyon nyügös, semmi nem jó neki. Két éjjel viszont fent volt 2-3ig, tornázott az ágyában. Lehet azért alszik ilyen sokáig. Nekem fura hogy ilyen korán áttérne a napi egy alvásra, általában 11-12hónaposan szoktak, legalábbis ezt olvastam. Ismerõsöm is van akinél ennyi idõs a baba, nem is egy, és náluk még 2szer alszanak. Hát lehet hogy a mi babáinknak kevesebb az alvásigénye. Majd meglátjuk :o)
Elmesélem a mi esetünket. Kisfiam 2 hetesen már kiakasztott azzal, hogy délután csak fél 3-tól aludt este 6-ig. Ez ment fél éves koráig, utána már csak nagy-nagy ringatás-dúdolás árán aludt el, illetve ha autóval mentünk valahova, akkor bármikor képes volt elaludni, sõt még most is, pedig már 5 éves. 1 éves korától egyáltalán nem aludt. 1 éves koráig reggel 6-kor kelt, és 9-10 között aludt el, hiába raktam le 8 elõtt. Kb. 3 éves volt mikor reggel aludt 7-fél 8-ig. 3 hónapos korától átaludta az éjszakákat, kivéve ha volt valami baja (betegség, fogzás) Elhihetitek mindent kipróbáltam, hogy elaltassam, de semmi sem vált be. Azóta sem nagy az alvásigénye. Viszont foglalkozni rengeteget kellett vele. :) (ami persze nem volt baj) Nem egyformák a gyerekek, õk kevesebb alvással is beérik ezek szerint.

Szerintetek elég már neki a napi egy alvás?

15 hósom reggel 7kor kel, aztán 10kor alszik kb. 1-1.5 órát. eddig délután is szépen elaludt fél 3-tól egy órára, de kb 2 hete alig akar elaludni.van hogy majd egy óra mire elalszik. Este negyed 9kor fekszik. szerintetek elég lenne már neki a napi egy alvás? csak délel?tt már olyan hamar álmos. félek hogy estig nem bírja ki, fáradt lesz nagyon.

Legjobb válasz: Elvileg lehet. Nekem mindkét gyerekem 10 hónapos kora körül szokott rá a napi 1x-i alvásra, mert rettentõ keveset aludtak egyhuzamban (a lányom pl. 20-30 perceket). Ezt követõen viszont 2,5-3 órákat szunyáltak, hogy az mekkora királyság volt! :-)) Úgy csináltam, hogy a délelõtti alvást húztam ki apránként ebéd utánra, mindennap 10-15 perccel kitolva az elõzõ napihoz képest.

Elvileg lehet. Nekem mindkét gyerekem 10 hónapos kora körül szokott rá a napi 1x-i alvásra, mert rettentõ keveset aludtak egyhuzamban (a lányom pl. 20-30 perceket). Ezt követõen viszont 2, 5-3 órákat szunyáltak, hogy az mekkora királyság volt! :-)) Úgy csináltam, hogy a délelõtti alvást húztam ki apránként ebéd utánra, mindennap 10-15 perccel kitolva az elõzõ napihoz képest.
Az enyém 9 hónapos korától már csak egyszer, déltõl 3-ig aludt. Este 8-tól reggel 8-ig aludt éjjel, szerintem a tiéd is vagy kicsit hamarabb kidõl, vagy kicsit késõbb fog kelni.
Az én lányom is 15 hós.1 éves korától alszik egyszer.Reggel fél 7-kor , 11 órakor már nagyon álmos, fél 12-kor ebédel háromnegyed 12-kor lefektetem és egyhuzamban alszik 2-2.5 órát.Este 8-kor fekszik, de hét óra körül már elég álmos, de azért kihúzza 8-ig.

Szerintetek potolja a c. vit. Szuksegletet egy 1 eves babanak a napi egy kiwi? Van mas otletetek?

Legjobb válasz: Cebion csepp. Nem tudom, mennyi C vitamin van a gyümölcsökben, de nem árt, ha emellett kap napi 10 csepp Cebiont.

Cebion csepp. Nem tudom, mennyi C vitamin van a gyümölcsökben, de nem árt, ha emellett kap napi 10 csepp Cebiont.
A kérdező hozzászólása: koszi es imadlak erte!!!!!!
Akkor igen, ha maggal együtt adnád. Mag nélkül szerintem nem. Pont a minap olvastam, hogy kb. 70mg C vitamin van egy kiviben, egy 1 éves gyermek szükséglete pedig ha jól tudom 40-50 mg. Mag nélkül nem marad meg a kivi 70%-a, szerintem. Viszont ha kap (és gondolom, kap) más gyümölcsöt is, esetleg tejpépet, ilyesmit, akkor együtt már kijön a napi szükséglet. Ha tápszert is kap, akkor pláne. Abban magában benne van, ha megiszik napi 500ml-t. Más ötlet: ha jól tudom, Marslakócskákat lehet adni egy éves kortól.
Elsõ vagyok, én vízbe teszem neki, amit iszik. Elég savanyú magában.
Marslakócskák szirup, multivitamin, 1 éves kortól adható. Ismered a google nevû keresõ oldalt???
Szívesen segítünk, csak kérdezz bátran! :) )
A kérdező hozzászólása: koszonok mindent! szivesen fogadok minden tanacsot!
A kérdező hozzászólása: es raadasul nagymama vagyok es sok uj dolog van amirol meg hallottam. en nevelem az unokamat!
Elvileg másfél éves kortól, de még utána is elõfordulhat allergiás reakció a magoktól - attól függ, mennyire érzékeny a baba az ilyesmire. Jobban jársz, ha veszel Cebiont, és az õszi-téli idõszakban adsz neki minden nap 10 cseppet. Egyszerûbb, mint számolgatni, hogy akkor ma mennyi c-vitamint tartalmazó gyümölcsöt evett meg...
A kérdező hozzászólása: persze! ne hulyeskedj! kulfoldon elek es nem hallottam meg a Marslakocskakrol!
én õsz óta adom a fiamnak a cebiont, kiskanállal szépen megeszi, 8-10 cseppet kap, ahogy sikerül.A felesleget úgyis kipisili, baja nem lesz tõle, de így tuti jut elég c-vitaminhoz
A kérdező hozzászólása: mi az a marslakocska?
A kérdező hozzászólása: koszonom!es jo egeszseget a babatoknak es nektek is!
A kérdező hozzászólása: a kiwi magjat nem lehet adni, ugye? apromagvasat csak 3 eves kortol? jol tudom?

Melyik az a nap egy hónapban amikor a legnagyobb az esély a teherbe esésre?

Legjobb válasz: Ha a ciklusod 28 napos és a peteérés a 13.-14- napon történik, akkor az utolsó ciklus elsõ napjától számított 12. és 14. nap között.

Ha a ciklusod 28 napos és a peteérés a 13.-14- napon történik, akkor az utolsó ciklus elsõ napjától számított 12. és 14. nap között.
Én midkétszer rögtön elsõre, a menzesz után estem teherbe.
Szia!Ahány napos a ciklusod, úgy vonj ki belõle 14-et..Nekem pl.34 napos, így a 17-20nap között van peteérésem..Egybõl össze is jött a gyerkõc, aki ma 23 hetes nagybaba..
Ha figyeled a méhnyak-nyákodat, akkor amikor tojásfehérjés állagú, akkor van a legnagyobb esély a babára. A hõmérõzés is jó dolog.
Nekem is a 14. napra az elso honapban oszejott.6 hetes km

Ha Jézus valóban egy isteni személy, akkor miért nem mondott semmi konkrétat a világegyetemről (pl. arról, hogy a Föld a Nap körül kering, vagy, hogy a Nap egy teljesen átlagos csillag a Galaxisban)?

Szerintem ha valóban isteni személy lett volna, akkor több mindent mondott volna a természetről, a világegyetemről,a tudományról. Szerintem Jézusnak fogalma sem volt arról, hogy a Föld a Nap körül kering. Lehet, hogy a korához képest művelt ember volt, de semmikép sem volt Isten fia. "Az a tény, hogy a Biblia szinte semmit sem előlegez meg a modern tudományból, engem megerősít abban, hogy nem lehet isteni eredetű."

Legjobb válasz: Biztosan õ sem szerette a fizikát :) Meg nem is tanulta :) Nem tudhatjuk, milyen tudásnak volt birtokában, mert Isten kiüresítette magát és ember alakban jött el közénk. Ha megfigyeld, nem foglalkozott tudománnyal, politikával, a világ dolgaival. Nem ezért jött közénk, nem erre akart megtanítani.

Biztosan õ sem szerette a fizikát :) Meg nem is tanulta :) Nem tudhatjuk, milyen tudásnak volt birtokában, mert Isten kiüresítette magát és ember alakban jött el közénk. Ha megfigyeld, nem foglalkozott tudománnyal, politikával, a világ dolgaival. Nem ezért jött közénk, nem erre akart megtanítani.
Jézusnak nem az volt a küldetése, hogy tudományos konferenciát tartson csillagászatból, hanem hogy megmutassa az embernek az üdvösséghez vezetõ utat. Az üdvösség szempontjából meg teljesen mindegy, hogy a Föld mi körül kering...
Szia! A természet szó, ahogy azt ma használják, nem azonos az eredeti természettel. Ma ez a szó materiális töltésû anyagismeret. Jézus az ember belsõ világáról beszélt és szavainak semmi köze nincs a mai értelemben vett fizikai kozmológiához.
1.) Honnan veszed, hogy nem mondott semmit róla? Léteznek ún. Apokrif iratok, amik még okozhatnak meglepetést. És biztos, hogy az evangélisták minden szavát szó szerint lejegyezték? (Ez esetben, miért vannak négyen?) 2.) Így is milyen kevesen értették/értik meg igazi tanítását! Fecsérelte volna kevés itt töltött idejét arra, hogy egyetemi tananyagot adjon át óvodásoknak? 3.) Miért ponta XXI. század tudományát kellett volna elõadnia? A XXV. századit meg lehet, hogy meg sem értenétek! És honnan tudod, hogy a beszédeiben nincs olyan tudomány megadva, amit csak évszázadok múlva fog megérteni az ember?
Jézus is (már ha létezett), annyira volt isten, mint Józsi bácsi a "Netovább" kocsmából! Szerintem azt se tudta, hogy létezik olyan kontinens, hogy Amerika (függetlenül attól, hogy akkor még természetesen nem hívhatták így). Az egész egy mesefigura, akiben egy archaikus embertípust tisztelhettek: Mester!
A leg kevésbé sem tartom kizárhatónak, sõt! Viszont, ha mindez egyértelmûen bizonyítást nyerne, szememben az sen csökkentené sem Jézus személyét, sem munkásságát! Egyetértek azokkal, akik úgy tartják, hogy a vatikáni könyvtár zárolt részlegei tartogatnak meglepetéseket. De nem tudok azokkal egyetérteni (max megérteni tudom õket) akik szerint ezeknek az adatoknak a nyilvánosságra kerülése megsemmisítené az egyházat, és Jézus követését.
Mert akik a bibliát összeirovászták, maguk sem tudtak sokat a világegyetemrõl, akkor hogy írták volna bele?
filoszmen! A görög phüszisz-természet, nem az anyagot jelentette, hanem a lét teljességét. A phüszisz-természet maga a lét, amelyben a megnyilvánulás-anyag és az abban való idõzés csak egy állomás.
Lehet, hogy nem tartotta fontosnak.De egyáltalán honnan lehet tudni, hogy biztos nem beszélt róla? A Bibliából bármit kivehettek, hozzárakhattak, összeollózhattak.
Már tudom miért van ebben a kategóriában ilyen alacsonyan a hasznosan válaszolók aránya.... Nagyon ügyesek vagytok mondhatom...ahány választ írok ide, annyival lesz kevesebb a százalékom :/ Köszönöm mindenkinek, aki lepontoz, így már értem miért áll közelebb a nullához itt némelyik válaszoló százaléka.... többet nem írok ide...
10-es, mi van??? A természet mit nem jelentett?Akkor nem ismered a preszókratikus filozófiát! Világteremtés, természetleírás ...a filozófiai gondolkodás alapja volt. Folyt...csak a kisfiam...
Jézus nem azért jött, hogy errõl tanítson, hanem, hogy megváltson téged és engem a bûneinkbõl. A bibliában vannak olyan dolgok leírva, amit ma igazolni tudunk. Benne van a Jób 26, 7-ben , hogy a Föld az ûrben lebeg. Ugyancsak Jób könyvében olvashatsz két állatról. Bár krokodilnak és vízilónak van fordítva, valójában nem ez van az eredeti szövegben, és a leírásból valószínûsíthetõ, hogy dinoszauruszokról van szó. Ezektõl függetlenül tény, hogy a Biblia nem egy tudományos leírás, de sok keresztény tudós van, akiknek szerintem meggyõzõek szoktak az érveik lenni.
A kérdező hozzászólása: Ha már az Apokrif iratoknál tartunk, mi a véleményed Jézus és Mária Magdolna házasságáról? Egy történészek és vallási gyülekezetek szerint történelmi tény.
A kérdező hozzászólása: *egyes történészek
Lehet, hogy egyik állítás sem igaz? Egyébként meg miért ne beszélt volna? Viszont azért nincs leírva, mert vannak ennél fontosabb dolgok.
Szega! Az isteni és isten nem ugyan az! Isteni, tehát istentõl való, de nem isten! Jézus sem volt isten! Jézus a szentlelket érte el, nem istent. Attól még, hogy Jézus elérte a szentlelket nem vált mindentudóvá, ez istennek szokták címezni. Csáó

Kaptam a napokban egy atab7T típusú tabletet, viszont az érintője néha nem reagál, sőt van hogy hülyeségeket csinál. Lehet az az oka hogy ICS4. 0 van rajta, vagy érintkezési hiba lehet?

Legjobb válasz: én is most kaptam egy atab7t-tipusu tabletet,elõször nekem se mûkodött rendesen.próbáld meg erõsebben nyomnei, de ne az ujj hegyeddel hanem az egész ujj perceddel... nekem is így mûködik. ....

én is most kaptam egy atab7t-tipusu tabletet, elõször nekem se mûkodött rendesen.próbáld meg erõsebben nyomnei, de ne az ujj hegyeddel hanem az egész ujj perceddel... nekem is így mûködik. ....
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a tippet, azt hittem csak az enyémmel van baj :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!