Találatok a következő kifejezésre: A napokban a nem kívánt mensi, (3 db)

5 nappal a nem kívánt mensi előtti barnázás, lehet a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Ez nekem mindig mensit jelez. de kívánom neked baba legyen!

Ez nekem mindig mensit jelez. de kívánom neked baba legyen!
Nekem sajnos sárgatest elegtelenséget jelzett:( Remélem nálad nem, ha netán megjön, akkor menj el dokihoz és kérj labort a mensi 3. és 21.napján. Én hónapokig vártam vele, pedig nem kellett volna.
Hát itt sokszor olvastam, hogy beágyazódásnál volt picike vérzés vagy barnázás. Persze ez még bármi lehet. Nemvárt napján tesztelj egy érzékenyebb típusú teszttel (persze csak akkor, ha tudod mikor volt peteérésed).Írd meg a választ majd jó?
A kérdező hozzászólása: Sajna mensi.
A kérdező hozzászólása: Általában a ciklusom 26 napos, tehát elvileg szerdán nem kell, hogy megérkezzen, de a mai naptól a melleim is feszülnek, nem nyílalás van mint mensi elõtt, de barnázni mensi elõtt soha nem szoktam.
Szia! És mi lett belõle? Mensi, vagy baba?

A napokban megjött a nem kívánt mensi, de viszont csak 3 napot volt meg az 5 nap helyett és abból is 1 nap csak éppen, hogy meg volt. Van értelme tesztet csinálnom? Vagy csak a hormonok játzsadoznak velem?

Párommal már nagyon szertnénk babócát már 8 hónapja aktívan próbálkozzunk.:)Sajnos viszont a napokban megjött a nem kívánt mensi, de viszont csak 3 napot volt meg az 5 nap helyett és abból is 1 nap csak éppen, hogy meg volt. MA megértem a h?met és 37,2C volt.Van értelme tesztet csinálnom vagy csak hormonok játszadoznak velem.:)

Legjobb válasz: Egy tesztet megér, esélyes, hogy baba!

Egy tesztet megér, esélyes, hogy baba!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy néha olyan szûrást érzek a lent a hasamnál és olyan érzés mintha meg akkarna jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia!Tegnap végülis voltam dokinál és azt mondta, hogy 4-5 hetes terhes vagyok:D
A kérdező hozzászólása: Szia! MA voltam orvosnál csak is jó híreket kaptam. Orvos szerint 4-5 hetes terhes vagyok. Jövõhét hétfõn kell megint vissza mennem, hogy még mindíg meg van a babóka. :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Mi is így voltunk elinte, de most már mind a ketten nagyon várjuk a picikét!Fõleg párom :D
Nekünk még nincs, egyelõre nem is tervezzük, persze, ha mégis jönne örülnénk neki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon aranyos vagy!Alig birom kivárni, hogy most mi van?!Olyan messze van még a hétfõ.Azért reménykedem, hogy baba van a dolgoban, mert a hányinger és az szédülés sem hagyott alább. Nektek már sikerült?
Drukkolok neked, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba. :) Majd írd meg, hogy mit mondott a doki. Nekem is volt februárban ilyen rövid-gyenge mensim, azóta se tudom miért volt, mert mire eljutottam volna a dokihoz, már nem volt vele probléma...
A kérdező hozzászólása: Ez megint lemaradt:) ) És folyásom is van:(
A kérdező hozzászólása: Igen, ma teszteltem, de sajnos semmi csak egy csíkocska volt:(((( Hétfõn viszont megyek a dokimhoz mert a szúró érzés mai is visszatért és elég sûrûn émelygek is.Jó, persze tudom mástól is széndülhettek, de nyugottab leszek ha orvostól is hallom, hogy 1.nincs most még sajnos pocaklakó 2.meg hogy nincs semmi bajom és nyugottan lehet próbálkozni!!!:) )
Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Igazad van holnap veszek egy tesztet!:)
Szia! Nagyon örülök és gratulálok. :) Mi most jöttünk haza a nyaralásból azért nem írtam mostanában.

9 napja késik a mensim, 3 tesztet csináltam, mindhárom negatív lett. Néha nagyon fáj a fejem, nem kívánom a kávét és a cigit sem annyira, mint máskor. Terhességre utalnak a tüneteim, vagy valami másra?

B? átlátszó folyásom van, a 37C h?m még magasabb, fehér apró dudorok vannak a mellbimbómon, és körülötte is, hányingerem nincsen és a mellem sem nagyobb, csak érzékenyebb egy picit.

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam ezzel, de sajna megjött! :(( Nem lehet az hogy nagyon szertnéd már a picit és ideges vagy és azért nem jön meg? Nekem ez volt a magyarázat! De azért drukkolok bármit is szeretnél!

Szia! Én is így voltam ezzel, de sajna megjött! :(( Nem lehet az hogy nagyon szertnéd már a picit és ideges vagy és azért nem jön meg? Nekem ez volt a magyarázat! De azért drukkolok bármit is szeretnél!
Szerintem meg lehet hogy terhes vagy....mivel a tünetek utalhatnak rá! Nem tudom ezen az oldalon mindenki azt hiszi hogy itt bárki tünetekrõl ír az álterhes!:-( Ne figyelj rájuk.....várj pár napot és tesztelj újra! Én nagyon szorítok :-))
Nekem is pontosan 9 napot késik. Két tesztem lett negatív. Holnap reggel csinálok egy 3-at, más típussal. Nekem is az a véleményem, hogy babás lehetsz. Viszont az is igaz (és ezt magamról tudom), ha erõsebben gondolok a gyerekre, az általad sorolt tünetek erõteljesebbek. Ez tuti a psziché. Viszont nem tudok nem gondolni arra, hogy akarom/akarjuk!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!