Találatok a következő kifejezésre: A napokban a nem (13516 db)

Persze, hogy kimutatja!
Van akinek kimutatja már ilyenkor, van akinek nem. Szóval a válasz az, hogy kimutathatja. Úgyhogy a gondolod próbáld meg.
Elsõ vagyok. Félreértelmeztem, azt hittem nemvárt elõttrõl van szó. :) Így azért nagy valószínûséggel már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Akk azt mondjátok holnap reggel érdemes megnézni?
Így van, reggeli elsõbõl érdemes lenne megcsinálni! :) Szurkolok! Majd írd meg mi lett! 17.hkm
Azt nem tudom, de a romed maria simán kimutatja. :)
A kérdező hozzászólása: Aznap este megjött, úgyhogy sajna tárgytalan. Hogyan lehetne kideríteni, h van-e egyáltalám peteérésem a lehetõ legolcsóbban? Hõmérõzés nem jó, mert iszonyat rossz alvó vagyok.
ingyen az orvosnál ultrahanggal.A legolcsóbb, de a leg macerásabb is(kivárni a sort, meg ugye a vizsgálat.) Viszont vaterán lehet kapni olcsón ovutesztet, szerintem megér egy próbát, én is akarok majd venni ha megjön
És ha elírták? tévedni emberi dolog...
Érdekes, a port.hu-s TV-mûsorban a magyar RTL is élõt ír...
a futam csak 14-kor kezdõdik addig csak beszélnek
A kérdező hozzászólása: Aham. Akkor valószínû elírták.
Mert az idõmérõ hamarabb van általában..
A kérdező hozzászólása: Na, akkor azt javaslom olvasd el figyelmesebben a kérdést!

Alkalmazottat ha bejelentek 4 órába, de csak 2-3 napra lenne bejelentve, akkor mennyit kellene fizetni utána ennyi időtartamra? Fontos hogy a napi bejelentés nem jöhet szóba! Vagy ki kell fizetni egész hónapra a járandóságokat utána?

Legjobb válasz: Alkalmazottat nem jelenthetsz be csak egyes napokra, akkor munkaszerzõdés helyett megbízási szerzõdést kell kötni! Vagy ha nem akarod minden napra fizetni a 4 óra után, és ragaszkodtok a munkaszerzõdéshez, akkor jelents be 2 órában, azt is lehet. Ha munkaszerzõdés van, akkor mindig az egész hónap összes munkanapja után kell fizetni.

Alkalmazottat nem jelenthetsz be csak egyes napokra, akkor munkaszerzõdés helyett megbízási szerzõdést kell kötni! Vagy ha nem akarod minden napra fizetni a 4 óra után, és ragaszkodtok a munkaszerzõdéshez, akkor jelents be 2 órában, azt is lehet. Ha munkaszerzõdés van, akkor mindig az egész hónap összes munkanapja után kell fizetni.
Ha munkaszerzõdéssel foglalkoztatod, akkor a kezdõ naptól egészen a munkaviszony megszûnéséig be van jelentve. Az más dolog, hogy ebben az idõszakban mely napokon, és hány órára van munkavégzési kötelezettsége. A lényeg, hogy arányosan megkapja legalább a rá kötelezõ minimálbért. Tehát ha órabéres, akkor az órabérnek megfelelõ minimálbért, ha havibéres, akkor az annak megfelelõ minimálbért. Fizetni ugyis az után fizetsz neki, amennyit dolgozik. És az erre a ledolgozott idõre számfejtett bruttó bére után fizeted a közterheket is, mint munkáltató vagy mint kifizetõ.
nem lehet tudni. lehet menzi is baba is.
Nekem menzi lett belõle sajnos, de neked drukkolok, hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ilyen még nem volt, meg is lepett, hát remélem hogy baba lesz, nem menzi de azért aggódom mert megjön érzésem is van. Szóval inkább készülök a piros napokra. :(
Nekem ilyenkor volt beágyazódás. Ha abbamarad a pecsételés, kisebb az esély, hogy menzi.
Sajnos lehet h mensi.Nekem is ma kezdte jelezgetni hogy megint meg fog jönni:( Sajnálom hidd el tudom milyen érzés:S De azért még szorítok
Kedves Kérdezõ! Tudsz már valamit?
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy érdeklõdsz. Sajna megjött. :( De új hónap új remények! :)
Igen, így van:)

Még van 6 napom a nem vártig. Alhasam feszül, néha mensis érzésem van, barna maszat volt két napig, ami mostanra elmúlott. Jó jelek babához? Hasonló cipőben jár valaki?

Ja és még annyi,hogy a cicim nagyon feszül, még olyankor is érzem, ha nem érek hozzá. Szó szerint egész nap nem is feszül, hanem mintha szúrna.

Legjobb válasz: Ez még bármi lehet. Menszi is baba is. Így még korai lenne bármit mondani. Ha nem jön meg tesztel és okosabb leszel.

Ez még bármi lehet. Menszi is baba is. Így még korai lenne bármit mondani. Ha nem jön meg tesztel és okosabb leszel.
Nekem ilyen volt, csak annyira fájt az alhasam, hogy rohantam a dokihoz, hogy petefészekgyulladásom van. Akkor közölte velem, hogy gratulál, mert kismama vagyok. Mondtam, hogy nem hiszem, nekem megjött, kétszer is. Azt mondta, hogy higgyek neki, kismama vagyok. A kisfiam 6 hetes. :-) De tényleg lehet még bármi. Bár szerintem az a két napos, mára elmúlós barna maszat jó jel...
Szia.Én a barna maszatból, pontosabban csak pöttybõl kiinduva reménykedtem, nem is hiába :) Ez történt kb 8-9 nappal a nemvárt elõtt.Mensis érzés, mellfszülés is stimmel:) Szorítok!!! 18 hetes kismama
Bármi lehet belõle de szerintem baba lesz én is igy voltam, beágyazodáskor elõ szokott fordulni a barna maszatolás. Ha még a melled is feszül az már jó jel:) Persze nem tudom a nem várt elött milyen elõjeleid szoktak lenni. Azért én nagyon drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, de jókat irtatok. Jól jön a bíztatás.Gratulálok a babákhoz!!!! Januárban volt egy vetélésem, azóta most próbálkoztunk elõször. Akkor is volt ez a barnázgatás, azóta és elõtte soha. Tehát én is jó jelnek veszem. A cicim is szokott feszülni mensi elõtt, de nem ennyire. Most ha nem érek hozzá, akkor is érzem, hogy van. És ami nekem a leggyanúsabb, hogy mensi elõtt pufadt szoktam lenni, most nem vagyok és érdekesen feszül alul középen a méhemnél a pocakom. Jaj de jó lenne, ha baba lenne. De valahogy úgy érzem, hogy az is lesz! Nem akarok csalódni.
Drukkolok neked, hogy baba legyen:) ! Majd ird ám meg:)
Mostanra már biztosan kiderült...mi lett a jelek vége?
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést! Baba lett!!!!! Már a 26. napon kimutatta egyértelmûen a teszt és tegnapelõtt a 31. napon is csináltam egyet, az is pozitív. Nagyon boldog vagyok!!!! Meg egy kicsit félek is a téli eset miatt, de megpróbálok nem gondolni rá! Csak pozitívan!
Gratulálok és ne félj minden rendben lesz!

Mitől lehet egy nappal a nem várt előtt az aktus után minimális rózsaszín folyás?

Ha nagyon pontos akarok lenni, mára nem vártam és nem is jött meg, tegnap együtt voltunk a férjemmel és utána ami kifolyt bel?lem, annak babarózsaszín színe volt. Ma meg semmi, csak fehér, krémes folyásom van. Tesztet nem csináltam még, érdemes?Ha mensit jelzett volna az a rózsaszín valami, akkor ma meg kellett volna jönni, nem? Lehet ez még baba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a nemvárt elõtt 2 nappal volt,majd rá néhány nappal.De csak nem jött ezért teszteltem.Most 9 hetes vagyok!:)Pedig akkor tutira vettem,hogy megint nem sikerült.

Szia! Nekem a nemvárt elõtt 2 nappal volt, majd rá néhány nappal.De csak nem jött ezért teszteltem.Most 9 hetes vagyok!:) Pedig akkor tutira vettem, hogy megint nem sikerült.
Szia! Nekem 2 hónapja volt ilyen. Együttlét után rózsaszín váladék, majd nem másnap, hanem 2 napra jött meg...:-( Remélem, neked nem fog megjönni, szorítok! Majd írj, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat! Nem tudom, hogy mi lesz ennek a vége, eddig mindig barnáztam a mensi elõtt, de most csak pár napig volt egy kis barnás pecsételésem , ami tegnapra el is múlott. És akkor volt éjszaka ez a kis rózsaszín valami. Valamelyik nap tesztelek, aztán meglátom. Mert akkor ez a folyás is kétesélyessé teszi a dolgot még.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, menni fogok!
persze lehet baba...lehet beágyazódási volt múltkori...teszttel még várj sztem 2-3 napot
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett a tesztem ma reggel!!!!!!
Szia elöször is gratulálok! Másodszor menj orvoshoz mindenképpen! Ahogyan már 2 kérdezõnek is írtam a rózsaszín, illetve barna folyás sosem jelent jót!!! Sajna nekem így kezdõdõtt a vetélésem:(
Szia! A 2. vagyok. Gratulálok!!!:) Nekem 6 hetesen volt megint egy kis barnázás...Nagyon megijedtem mentem a dokihoz.Azóta fenyegetõ vetélés miatt táppénzen vagyok és Utrogestant használok.Mindenképp mond el a dokinak!
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi, neked is gratula a babihoz. Én egyébként sem dolgozom, mert gyeden vagyok, vigyázok magamra, sokat pihenek, és mindenképpen megemlítem a dokimnak a barnázást is!

A napokban megjött a nem kívánt mensi, de viszont csak 3 napot volt meg az 5 nap helyett és abból is 1 nap csak éppen, hogy meg volt. Van értelme tesztet csinálnom? Vagy csak a hormonok játzsadoznak velem?

Párommal már nagyon szertnénk babócát már 8 hónapja aktívan próbálkozzunk.:)Sajnos viszont a napokban megjött a nem kívánt mensi, de viszont csak 3 napot volt meg az 5 nap helyett és abból is 1 nap csak éppen, hogy meg volt. MA megértem a h?met és 37,2C volt.Van értelme tesztet csinálnom vagy csak hormonok játszadoznak velem.:)

Legjobb válasz: Egy tesztet megér, esélyes, hogy baba!

Egy tesztet megér, esélyes, hogy baba!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy néha olyan szûrást érzek a lent a hasamnál és olyan érzés mintha meg akkarna jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia!Tegnap végülis voltam dokinál és azt mondta, hogy 4-5 hetes terhes vagyok:D
A kérdező hozzászólása: Szia! MA voltam orvosnál csak is jó híreket kaptam. Orvos szerint 4-5 hetes terhes vagyok. Jövõhét hétfõn kell megint vissza mennem, hogy még mindíg meg van a babóka. :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Mi is így voltunk elinte, de most már mind a ketten nagyon várjuk a picikét!Fõleg párom :D
Nekünk még nincs, egyelõre nem is tervezzük, persze, ha mégis jönne örülnénk neki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon aranyos vagy!Alig birom kivárni, hogy most mi van?!Olyan messze van még a hétfõ.Azért reménykedem, hogy baba van a dolgoban, mert a hányinger és az szédülés sem hagyott alább. Nektek már sikerült?
Drukkolok neked, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba. :) Majd írd meg, hogy mit mondott a doki. Nekem is volt februárban ilyen rövid-gyenge mensim, azóta se tudom miért volt, mert mire eljutottam volna a dokihoz, már nem volt vele probléma...
A kérdező hozzászólása: Ez megint lemaradt:) ) És folyásom is van:(
A kérdező hozzászólása: Igen, ma teszteltem, de sajnos semmi csak egy csíkocska volt:(((( Hétfõn viszont megyek a dokimhoz mert a szúró érzés mai is visszatért és elég sûrûn émelygek is.Jó, persze tudom mástól is széndülhettek, de nyugottab leszek ha orvostól is hallom, hogy 1.nincs most még sajnos pocaklakó 2.meg hogy nincs semmi bajom és nyugottan lehet próbálkozni!!!:) )
Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Igazad van holnap veszek egy tesztet!:)
Szia! Nagyon örülök és gratulálok. :) Mi most jöttünk haza a nyaralásból azért nem írtam mostanában.

Ilyenkor mi van? Hetek óta páfrányos mikroszkóp, és tegnap estétől nem páfrányos! A napokban kellene nem megjönni! Max. Holnap! Mindenki azzal nyugtatott, hogy terhes lehetek, de akkor most miért nem jelzi?

Tesztet majd csak ha nem jön meg, utána akarok csinálni!

Legjobb válasz: Szia! Nekem is páfrányos,de én csak a 20.napon vagyok.Már 9.napja,de van olyan,hogy reggel nega,délben vegyes,este csupa páfrány. Én is nagyon izgulok.

Szia! Nekem is páfrányos, de én csak a 20.napon vagyok.Már 9.napja, de van olyan, hogy reggel nega, délben vegyes, este csupa páfrány. Én is nagyon izgulok.
A kérdező hozzászólása: most néztem meg megint nyálból, és páfrányos, és ma még nem ettem, és nem ittam semmit! ez szûz nyál volt. a hõm szájba: 37, 2 hónaljba:36, 2 beteg tuti nem vagyok, mert azt érezném!
Mi újság? Az elsõ válaszoló vagyok.

Tisztelt Doktor úr! Elkezdtem használni az első menstruációs napomon a hüvelygyűrűt. Ennek már 11 napja és azóta nem áll el a vérzésem. Az első 5 nap szokásosan telt, azóta pedig enyhe vérzésem van és nem fáj semmim. Régebben is használtam hüvelygyűrűt, a

Tisztelt Doktor úr! Elkezdtem használni az első menstruációs napomon a hüvelygyűrűt. Ennek már 11 napja és azóta nem áll el a vérzésem. Az első 5 nap szokásosan telt, azóta pedig enyhe vérzésem van és nem fáj semmim. Régebben is használtam hüvelygyűrűt, akkor nem okozott ilyen problémát. A kérdésem az lenne, hogy abbahagyjam a hüvelygyűrű használatát vagy mit tegyek? Segítségét előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az első hónapban ilyen panasz még előfordulhat, ezért még nem kell abbahagynia az eszköz használatát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az első hónapban ilyen panasz még előfordulhat, ezért még nem kell abbahagynia az eszköz használatát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Elkezdtem használni az első menstruációs napomon a hüvelygyűrűt. Ennek már 11 napja és azóta nem áll el a vérzésem. Az első 5 nap szokásosan telt, azóta pedig enyhe vérzésem van és nem fáj semmim. Régebben is használtam hüvelygyűrűt, a

Tisztelt Doktor úr! Elkezdtem használni az első menstruációs napomon a hüvelygyűrűt. Ennek már 11 napja és azóta nem áll el a vérzésem. Az első 5 nap szokásosan telt, azóta pedig enyhe vérzésem van és nem fáj semmim. Régebben is használtam hüvelygyűrűt, akkor nem okozott ilyen problémát. A kérdésem az lenne, hogy abbahagyjam a hüvelygyűrű használatát vagy mit tegyek? Segítségét előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az első hónapban ilyen panasz még előfordulhat, ezért még nem kell abbahagynia az eszköz használatát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az első hónapban ilyen panasz még előfordulhat, ezért még nem kell abbahagynia az eszköz használatát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!