Találatok a következő kifejezésre: A napokba megjönnie, de (333 db)

Ma kellet volna megjönnie. Ma úgy éreztem munka közben mintha megjönne, de csak nagy mennyiségű folyásom volt. Várok egy pár napot még. Mitől lehet ez a sok folyás?

Legjobb válasz: Lehet valami fertõzésed van. Vagy az is elképzelhetõ hogy késõbb volt peteérésed(ma). És csak 14 nap múlva fog megjönni.

Lehet valami fertõzésed van. Vagy az is elképzelhetõ hogy késõbb volt peteérésed(ma). És csak 14 nap múlva fog megjönni.
elsõ válaszolonak! írja a kérdezõ hogy MA kellett volna megjönni de nem. Tehát lehet babás is!
milyen folyásod volt? Krémes, vagytojásfehérje szerû?
Nekem aznap, amikor meg kellett volna jonnie, jo nagy adag kremes folyasom volt...

Mikorra várható a mensim, ha múlt hónapban december 5-e helyett 14-én jött meg, azaz 9 napot késett, de előtte 27 napra szokott megjönni?

Akkor most mikor kellene megjönnie?Ja és a doki se tudta megmondani miért késett ennyit,amikor nem szokott.Mindig van mensim,és mindig 26-27 napra,csak most decemberben nem.Amugy babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Akkor ez egy ilyen hónap volt, nekem 16 napot késett, szintén nem tudta a doki, hogy miért. Szerintem 9-e körül kellene megjönnie vagyis 14-étõl számold a 27 napot.

Szia! Akkor ez egy ilyen hónap volt, nekem 16 napot késett, szintén nem tudta a doki, hogy miért. Szerintem 9-e körül kellene megjönnie vagyis 14-étõl számold a 27 napot.

7-én kéne megjönnie, de már három napja leszakad a mellem, annyira fáj. Ez lehet terhességi tünet?

Legjobb válasz: Még bármi lehet. Elég korainak tûnik terhességi tünetnek, fõleg, hogy 3 napja tart, ha 7-én kellene megjönnie, még csak most tartasz a beágyazódásnál (már ha volt megtermékenyülés). De drukkolok!

Szia!Nem tudom hogy neked milyen tüneteid voltak a mensi elõtt de nekem az elsõ fiamnál ugyan ezek.Mensi elõtt mindig fájt a mellem , de akkor mindennap jobban melltartóban aludtam és délben ülve aludtam ha arra volt módom.Szerintem köszöntünk az anyákközt!
Lehet bizony.Nekem már van egy kislányom, de remélem most jön a kistestvér is.ápr24.-én voltam beteg, 5 napos ciklussal.peteérésem mindig utána van 10-15 nap.Fájdogál a mellem már most, menstruációs fájdalmaim vannak.Remélem sikerül nektek is.Elsõ terhességem nagyon korán megéreztem.jan.25 mensi, feb.2 án sex, feb.14-tõl hánytam de azt sajna 6 hónapig míg az elevitet le nem tettem.Drukkolok csajok.
Errõl a linkrõl töltsd le mind a két pdf fájlt. http://barbara-dvd.blogspot.com/2009/06/aviva-modszer.html Olvasd el mindkettõ bevezetõjét a gyakorlatokig. A második pdf-ben a bevezetõ után az elsõ gyakorlatok azok a bizonyos ovulációt serkentõ, elõidézõ mozdulatsorokat írják le és mutatják be képekben. Nekem elsõ alkalommal egy kicsit szakaszosan ment, de ahogyan majd te is csinálod egyre jobb lesz :)
A kérdező hozzászólása: Jaj istenem a fél karomat odaadnám egy pozi tesztért! A cickafark teát mézzel édesítem, egyáltalán nem rossz, meg kell szokni! Kortyolgatni egész nap egy csészével. De csak a 14 napig! Az aviva tornának melyik részét csinálod? Én a 15 perces gyakorlatokat akarom kipróbálni, de félek, hogy elbénázom. fogalmam sincs, hogyan kell.
Nyugi! Nem tûnök el :) Aviva tornáztam az imént, ma vagyok a harmadik menstruációs napon, tehát mától kell kezdeni az ovulációs gyakorlatokat. Cickafark tea? Én a múlt hónapban kipróbáltam, de majdnem visszahánytam :D Te hogyan készíted el, hogy ihatóvá váljon, mert lehet, hogy én nem jól csináltam :)
Köszönöm és vigyázok a pici babámra, el sem hiszem még:)
A kérdező hozzászólása: Tudom, Bernadett el ne tûnj!! :) ) Én mától iszom a cickafark teát! Állítólag serkenti a peteérést!
GRATULÁLOOOK! Boldog babavárást kívánok én is! Kedves kérdezõ! Nekünk már csak 2 hét, és tudod ;)
A kérdező hozzászólása: Jaj dejó, gratulálok ez bizony baba a javából!! Sok boldogságot hozzá!!
csajok ezt nézzétek meg, sokkot kaptam:) http://kepfeltoltes.hu/view/120509/Snapshot_20120509_1_www.k..
A kérdező hozzászólása: Nekem ma megjött. :( De szurkolok, hogy baba legyen nálad, reggel várjuk a fejleményeket! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, annyira reménykedem ebben a hónapban. :) Amúgy mi is a kistesón dolgozunk, a nagylányom már 9 éves lesz. Azt mondják a második mindig nehezebben jön össze!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az aviva tornát, megpróbálom. :) kb 25-én lesz peteérésem, hátha most összejön! :)
Kedves Kérdezõ! Mi újság veled így a ciklus vége fele? Hogy vagy? Tünetek, esetleg teszt?
Köszönöm!! Várom!! Puszillak!!
A kérdező hozzászólása: Pihenj sokat és egyél sok gyümölcsöt! Este megírom a teszt eredményét. :)
Persze, hogy érdekel, várom nagyon. A derékfájás is lehet jó jel, ne vedd biztosra, hogy már a következõ ciklus elõjele, mert nekem is fáj a derekam. Sok helyen olvastam, hogy a derékfájás is gyakori tünet. Nyugodt és szép napot kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy. :) Itt ilyet nem lehet, kapni azt hiszem csak xepilt, meg lillyt. Nagyon fáj a derekam, azt hiszem ez a hónap sem jött össze. Majd megírom az eredményt este, ha érdekel. :)
Én már úgy álltam hozzá, hogy most sikerülni fog. Tehát csak pozitívan állj hozzá. Szorítok, nagyon nagyon!!! Walentin 10-es érzékenységû vizeletsugaras tesztet használtam ma.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez babóca! :) Én már nem is reménykedem, mert úgysem sikerül, tudom. Nem bírom ki holnapig, mivel teszteltél?
Nagyon szépen köszönöm! Az elsõ babánkat várjuk a férjemmel :) ! Neked is össze fog jönni, hidd el. Tegnap én még tuti negatívat teszteltem volna, nézd, ez a mai: http://kepfeltoltes.hu/view/120604/K_p1076_www.kepfeltoltes... Halvány második csíkom van még. Lehet, hogy várnod kellene holnap reggelig, hátha akkor jobban kimutatná, de én minden esetre szorítok Neked!! Puszi
A kérdező hozzászólása: Ó, Istenem hát gratulálok!! Körülöttem szépen mindenki teherbe esik itt... :) ) Boldog babavárást! :) Pusza
Én ma vagyok a 12. dpo-n, 2 nappal a nemvárt elõtt. Ma reggel halvány de egyértelmû POZITÍV-at teszteltem :) Tüneteim a mellfeszülés, hányinger, szédülés, napközbeni alvás, fáradság, éhségérzet. Még fel sem fogtam :) Szorítok, hogy pozitív legyen a teszted!!!!!! Kitartás!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma fogok délután tesztelni! Szombaton teszteltem de neg. volt és máig nagyon feszült a hasam. Neked??
köszönöm, 1 tesztet vettem, már nagyon kiváncsi vok:) Reggel ellõvõm:)
Szerintem biztos, ami biztos alapon várj holnap reggelig! Viszont ha vettél több tesztet és nem sajnálsz egyet, akkor hajrá :) Már nagyon kíváncsi vagyok!! SZORÍTOK 1000-REL!!!
A kérdező hozzászólása: Jujj, az biztos a beágyazódás!! Én ma csináltam egy Facelle tesztet, az 25-ös érzékenységû, de negatív...és a mellem sem fáj már annyira...lehet, hogy korai volt?
lányok a 2.-ik vagyok szintén, képzeljétek el tegnapelõtt, meg tegnap több mint 3 órát sétáltam egész nap, rohanó napjaim vannak, tegnap este mikor hazaértem a tisztaságin barnázást láttam, kicseréltem az már nem annyira volt olyan azóta megszûnt.Lehet most lenne a beágyazódás?Vagy csak a rohanó napjaim, idáig nem nagyon voltak ilyenek.Sztetek?
Mostanában én is korábban fel szoktam kelni. A melles dolog is megvan :) Remélem, hogy nem csak a szervezetem akar hülyíteni :)
A kérdező hozzászólása: Nekem folyamatosan fájnak a melleim, ma pedig olyan mensi érzésem volt, mintha meg akarna jönni, elég kellemetlen. Ráadásul csaptam egy hisztit, egy olyan dolgon, amin máskor csak legyintek.... mintha ingerlékenyebb volnék. :( vagy ez: :) ?
amúgy uccsó vok, nekem épp ellenkezõleg nem bírok aludni, idáig aludtam 10ig is, de már reggel 8kor fent vagyok, hétvégén is:)
nekem többször van úgy hogy szúrkálásokat érzek a mellemben ja és nem tudok rá feküdni, lent a hasam érzékenyebb, nem görcsölök, pedig elõtte egy héttel már igen.Hétvégére nem várom.Amúgy én vok a 2.-ik.
Sziasztok! Én is hasonló cipõben és idõben járok, mint Ti. Jövõ hét elejére nem várom, hogy megjöjjön (és késõbb sem :) ), de már ma van a harmadik napja, hogy fájnak a melleim, meg vannak duzzadva, a hasam is fáj, fáradt is vagyok és kicsit ugyan, de émelygek. Remélem, hogy Nektek és nekem is összejön :)
A kérdező hozzászólása: Dejó, együtt izgulunk! :) Egyébként meg állandóan aludnék! Te mikor tesztelsz?
én 6.-ra nem várom, de nekem is fáj a mellem.Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: 5-én tesztelek, ha kibírom addig! :) Köszönöm!
nekem még ugyanúgy fáj a mellem, lehet korai volt a teszt.Én majd hétfõn tesztelek, mert rem vasárnap nem jön meg.2.-ik voltam.
Nyugi Csajok! A barnázás már nálam is megvolt az utóbbi 2 napban, elvileg néhány napig eltarthat. A teszttel még várok. Próbálj meg egy 10-es érzékenységût úgy hétfõ környékén! Hajrá mindenkinek!! Szorítok!!! :)
A kérdező hozzászólása: A mellem már nem fáj, a fejem annál inkább. Remélem, nem a mensi elõjele...én egyáltalán nem barnáztam.
2.-ik vagyok, sehol semmi:) Nagyon örülök, de félek tesztelni, ma veszek egy tesztet, megcsinálhatom délután vagy várjak reggelig?Vasárnap volt a 34.-ik nap.
Kedves Kérdezõ! Teszteltél? Kedves Második :) ! Szerintem Te már nyugodtan tesztelhetsz, ha még most sem jött meg. 10-es már tutira kimutatja. Orrdugulásra valami nagyon mentolos cukorkát javasolnék. :)
lányok 2.-ik vok, nálam sehol semmi, én is nagyon fáradt vagyok, ráadásul ma reggel óta el van dugulva az orrom.Arra tudtok vmi jó praktikát.
A kérdező hozzászólása: Én a mai napon várom, a cicim érzékeny meg igazából bárhol el tudnék aludni. Ha ma nem jön meg, akkor tesztelek délután, bár elõre tudom, hogy negatív lesz.
Szorítok Nektek! Remélem, hogy összejön, de ha most nem is, ahogyan Te, kedves kérdezõ írtad már csak 2 hét az újabb peteérésig! Semmi sincs veszve!!!! Viszont én a magam hibájából tanulva már nem fogok így görcsölni! Tanácsom felétek és magamnak is, hogy lazán próbáljátok meg felfogni és élvezzétek a "babás" bevetéseket, szerintem, ha összejön, errõl az idõszakról is sok sok pozitív emlék fog majd eszünkbe jutni. Tudjuk nagyon jól azt is, hogy sokszor azon nõk esnek "legkönnyebben" teherbe, akik nem is számítottak rá! Tehát nyugalom és már lassan készítsétek ki a fiók aljáról azt a bizonyos fehérnemût, amit a férjetek/párotok annyira szeret ;) ! Remélem, hogy pozitív hatással volt számotokra ez a pár sor, hiszen pozitív gondolkodás gyümölcse (nagyon remélem) egy gyönyörû pozitív teszt lesz.
A kérdező hozzászólása: Még bármi lehet! Vegyél tesztet! Nekem még nem jött meg, de a derekam nagyon fáj. Ki fogom próbálni az Aviva tornát!
lányok fogalmam sincs mi van velem.2.-ik vagyok, tegnap este mikor megtöröltem magam picikét véres volt, azt hittem na megjön, erre onnantól kezdve semmi.Ma reggel semmi.Most mikor voltam a mosdóba elkezdtem barnázni vagyis mikor megtöröltem magam.Na akkor most mi van velem?
A kérdező hozzászólása: Sajnálom lányok, de gondoljatok arra, hogy talán ebben a hónapban sikerülni fog, már csak két hét van peteérésig. :) Szerintem nekem is meg fog jönni, fáj a hasam olyan mensiszerûen, tesztelni csak hétfõn fogok, de addigra tuti megjön. És igen, folyamatosan adjatok majd hírt májusban is magatokról! :)
Kedves Második! Nagyon sajnálom, de kezdek veled együtt érezni, ma teszteltem, negatív lett, ráadásul úgy néz ki, hogy nekem is meg fog jönni, a hõm is leesett, deeee! új ciklus, új lehetõségek! :( Kedves Kérdezõ! Nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg Neked! :) Te maradtál az utolsó reményünk :) Aztán következõ hónap elején ismételten szeretném, ha beszámolnánk egymásnak a "jeleinkrõl", ahogyan most is tettük :)
2.-ik vagyok, megjött éppen most, pedig vasárnapra nem vártam:((((nagyon elszomorkodtam.
Még bármi lehet. Elég korainak tûnik terhességi tünetnek, fõleg, hogy 3 napja tart, ha 7-én kellene megjönnie, még csak most tartasz a beágyazódásnál (már ha volt megtermékenyülés). De drukkolok!

Miért nem jön meg? Mit csinálhatnék, hogy megjöjjön? 33-34 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 37. napon. Több mint 1 hete fájogat a hasam, görcsölget, de csak nem akar megjönni. Teszteltem 3 nap késés után, negatív lett.

Legjobb válasz: Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
A kérdező hozzászólása: CSak remélni tudom, hogy terhes vagyok, de 3 nap késés, és Lilivel teszteltem, szóval az már a kimaradt napján délután is ki kellene hogy mutassa. Igazából mindjártmegjön érzésem van, de több mint egy hete.
Tesztelj mással!A Lilly egy nagy sza...r!Nekem 8nap késésnél is negatív volt, aztán terhes vagyok!:)

Ma kellett volna megjönnie, de nem jött, aminek nagyon örülök, a múlt héten barnáztam két napig, mérem a hőmet is de csak 36 fok volt (délután) lehetek még babás?

Legjobb válasz: nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem,néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.

nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem, néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.
A kérdező hozzászólása: minden egyéb tünetem megvan ahoz hogy babás legyek ez már a harmadik lenne folyton rosszul vagyok és nincs türelmem semmihez de azt hittem ogy csak képzelõdõm mármint ami a tüneteimet illeti.
A kérdező hozzászólása: nem volt sosem 36, 7nél nagyobb lehet a lázmérõ nem jó de mindig délután mértem
szerintem már ne méregesd a hõd.ha holnap nem jön meg ugyis csinálsz tesztet.drukkolok.ha sok tüneted van akkor van esély.
A kérdező hozzászólása: jaj nagyon boldog lennék és énis drukkolok minden babára váró csajszinak
A kérdező hozzászólása: ez a teszt dolog is érdekes mert a múlt héten csináltam és az negativ lett a második de az elõ talán nagyon nagyon halvány csikos, de a csikot lehet már csak azért láttam me látni akartam lassan bolond leszek
Szia én is így vagyok vele, de én még nem tesztelek, megvárom a hétvégét, nekem holnap kellene megjönnie. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: szia én sem tesztelek még majd inkább péntek környékén remélem mind kettõnknek baba van!szoítok én is!
Húúú szorítok nektek, szerintem se teszteljetek, ha kibírjátok, majd csak a 7 végén... És gratula ha babás vagy
Szia! Én is így voltam!Sose fájt a mellem most igen! Szombatra nem vártam! Tegnap és ma teszteltem! Pozitív lett mindkettõ:) ! Sok sikert:) !!
A kérdező hozzászólása: hû remélem nekem is poz lesz bár még nem vettem meg mert nem bírnám ki hogy ne csináljam meg inkább majd csak pénteken veszek!meg hátha addig megjön, de a mellem még mindig fáj oldalt, egész kellemetlen de ha babát várok akkor én mindet kibírok!majd írok hogy mi lett az eredmény!

Szerdán kellett volna megjönnie, de a mai napig semmi (27-28 naponta szokott megjönni). Mi lehet velem? Terhes lennék?

Nem hiszem, hogy terhes lennék, mert a barátommal csak annyi volt, hogy 3 hete megujjazott (NEM ruhán keresztül), én pedig ruhán keresztül kielégítettem kézzel ( egymás után többször). Én a terhességre szinte 0% esélyt látok. Tavaly nyáron késett egyszer, de akkor terhes voltam (sajnos abortusz lett bel?le, mert a baba beteg lett volna). Vagy esetleg ciszta lenne vagy valami más? Tesztelni még nagyon korai lenne:( Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: a teszt nem korai, ha már szerdán meg kellett volna jönnie!!!Már kimutatja, ha baba lenne.Tök normális ha egyszer kétszer késik a mesnid, de ettõl az "együttléttõl"ha csak tényleg ennyi volt TUTI NEM LEHETSZ TERHES!!!! csinálj egy tesztet!!!!!

a teszt nem korai, ha már szerdán meg kellett volna jönnie!!!Már kimutatja, ha baba lenne.Tök normális ha egyszer kétszer késik a mesnid, de ettõl az "együttléttõl"ha csak tényleg ennyi volt TUTI NEM LEHETSZ TERHES!!!! csinálj egy tesztet!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez 3 hete volt, szóval ez még nagyon kevés idõ ahhoz, hogy biztos eredményt kapjak. Doki sem látna ilyen korán semmit. Nekem nem szokott késni, még ebben az évben sem késett egyszer sem. 1-2 nap késés még ok lenne, de ez már 5nap:(
Akár a stressztõl is késhet a menstruáció.
Ha már voltál egyszer terhes, akkor tudod, hogy annak mi a módja... De ha mostanában nem volt hancúr, "csak az", akkor mitõl gondolod, hogy terhes lehetnél? Vagy esetleg kezérõl bejuthatott...? Szerintem a teszt eljesen fölösleges, a szabályos menstruációnál is elõfordulhat néha késés. De ha aggódsz, menj dokihoz!

Ápr 7-én kellett volna megjönnie de még nem jött meg és nem is érzem azt hogy megjönne, viszont állandóan tudnék aludi, és alszok is de nem tudom kipihenni magam, egész nap émelygek, de nincs hányingerem, a hőm, (szájon) 36, 9 volt. Lehetek terhes?

Csináltam tesztet neg lett..

Legjobb válasz: Én vártam addig, hogy legalább egy bõ hetet késsen a mensesem. Nem tudom hogy ha hamarabb csináltam volna milyen erednény jött volna ki. Hallottam már olyat, hogy több neg. teszt ellenére terhes volt az illetõ. De ha úgy döntesz hogy az UH-ra bízod, akkor várj mindenképpen 2-3 hetet, mert lehet hogy béna a doki, nem látja meg rögtön, vagy látja, de nem biztos benne jó helyen van-e, él-e stb. Egy csonó ismerõsömre ráhozták a szívbajt, mert túl korán mentek, és a doki nem volt bene biztos mit lát. Türelem, ha terhes vagy egy pár héten belül úgy is kiderül, addig is ne idegeskedj. Nem tesz jót. Sok sikert! 28 hetes kismama

Én vártam addig, hogy legalább egy bõ hetet késsen a mensesem. Nem tudom hogy ha hamarabb csináltam volna milyen erednény jött volna ki. Hallottam már olyat, hogy több neg. teszt ellenére terhes volt az illetõ. De ha úgy döntesz hogy az UH-ra bízod, akkor várj mindenképpen 2-3 hetet, mert lehet hogy béna a doki, nem látja meg rögtön, vagy látja, de nem biztos benne jó helyen van-e, él-e stb. Egy csonó ismerõsömre ráhozták a szívbajt, mert túl korán mentek, és a doki nem volt bene biztos mit lát. Türelem, ha terhes vagy egy pár héten belül úgy is kiderül, addig is ne idegeskedj. Nem tesz jót. Sok sikert! 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen akkor várok türelemesen..és tesztelek késõbb 3-4 nap múlva egyet.
Jók a tünetek nagyon! De a teszt lehet nem mutatná még ki, ha bírsz, várjál még pár napot, mielõtt tesztelsz.
Szia! Nekem is a fáradságérzet volt az elsõ tünet ami jelentkezett. Szerintem is korán teszteltél, várj pár napot és csinálj új tesztet.
Nekem is 7.en kellett volona megjonnie, de hal' istennek nem! Nekem csak annyi tunetem van , hogy non stop birnak aludni(most is oda indulok:-)), a cicim nagyon erzekeny , rengeteget jarok pisilni, nem nagyon van etvagyam, es az amugy is erzekeny orrom meg jobban erez mindent.Csinaltam szombaton en is 1 tesztet, mert mar nem birtam, de nekem is neg. lett, de ez meg nem ok aggodalomra(sztm csak hamar csinaltuk meg)! Nagyon remelem, hogy mindkettonknek ossze jott!
A kérdező hozzászólása: Én is egyfojtában tudnék, és tudok is aludni, a cickóm pedig nekem is érzékeny. Én szerintem csütörtök reggel csinálok egy teszetet ismét, már nagyon kíváncsi vagyok.majd beszámolok..:D sok sikert neked is
szia.nekem is most kellett volna megjönnie de hála nem .én tegnap csináltam tesztet gabriel és pozitiv lett.bizzál benne.már fáj a derekam a cicim folyamatosan.

14-én kellett volna nem megjönnie. De nem is jött meg, hanem 3-4 napja nagyon minimális barnázás van a tisztaságin. Ez most mit jelent?

Olyan érzésem, van mintha megjönne, de nem. 18-án csináltam tesztet az negatív lett. Babát szeretnék.

Legjobb válasz: Hát a múlt hónapban az esküvõm volt, és késett. Gondolom, hogy az idegeskedés miatt. Akkor augusztus 15-én kellett volna megjönnie és helyette 17-én jött meg.

A kérdező hozzászólása: Hát a múlt hónapban az esküvõm volt, és késett. Gondolom, hogy az idegeskedés miatt. Akkor augusztus 15-én kellett volna megjönnie és helyette 17-én jött meg.
Jelenthet babát, tesztelj még egyszer!
A kérdező hozzászólása: Kedden reggel gondoltam megint tesztelni. Mert pont akkor lesz hogy 1 hetet késett. Addig még van két nap.
Szia!Szokott késni a mensid?Nekem a kisfiamnál 4 nap után mutatta ki a teszt:) Lehet, hogy nem volt elég érzékeny a gyorsteszt vagy neked még pár nappal késõbb mutatja!Én megismételném, szorítok neked, hogy pozitív legyen:D Üdv.Viki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!