Találatok a következő kifejezésre: A napi db (88 db)

47 kg vagyok, 56-ról indultam, de emellett alacsony is! Ma ezt ettem: 1db répa, 2 db cerbona müzliszelet, 6 db abonett, 1 db alma, kb 170 g sült csirkemell, 1 db 30g-os túrórudi. Ezzel az étkezéssel nem rontottam el nagyon a napom?

Legjobb válasz: Hivatalosan elrontottad. A müzliben nincsenek tápanyagok, de hizlal, az abonett több kárt okoz mint használ, tápanyagszegény. A túrórudi édesség, több kárt okoz mint használ. Erre nem lehet mást írni, mint hogy kerülni kéne az ilyen étkezést, azaz a felsorolt 3 helyett több répát vagy almát enni. Több zöldség, több zsír és akkor jó lenne. A csirkemell végsõ soron elég hús, fehérje, de sok zöldség kellene hozzá és zsír, hogy legyen erõd. Nem cukorból (túrórudi, müzli) kellene erõt meríteni, hanem a több zöldségbõl és a több zsiradékból.

Hivatalosan elrontottad. A müzliben nincsenek tápanyagok, de hizlal, az abonett több kárt okoz mint használ, tápanyagszegény. A túrórudi édesség, több kárt okoz mint használ. Erre nem lehet mást írni, mint hogy kerülni kéne az ilyen étkezést, azaz a felsorolt 3 helyett több répát vagy almát enni. Több zöldség, több zsír és akkor jó lenne. A csirkemell végsõ soron elég hús, fehérje, de sok zöldség kellene hozzá és zsír, hogy legyen erõd. Nem cukorból (túrórudi, müzli) kellene erõt meríteni, hanem a több zöldségbõl és a több zsiradékból.
Belefér.. minden.. a rákosok, szívbetegek és 2lábon szenvedõ zsírraktárak országában minden belefér. Fõ a mérték.
Én azért nem szólnám le annyira azt a túrórudit. Ha normálisan táplálkoznál, beleférne. De így, hogy kb ezzel helyettesítetted valamelyik étkezésed, nem.
1 kommentelõ semmit nem tud egy fogyókúráról úgy látom ne hallgas rá kicsit se mond jót.
hogy mi?
nem a kaján van a hangsúly kedves elsõ kommentelõ... egyél bármit amit megkívánsz maximum tornázz 30 perccel többet ..mert ha van egy nagyon jó edzés programod akkor a kaja nem nagyon lényeg.több mozgás kevesebb gyakorikérdések puszii!
sajnos ebben az országban bárki felelõsség nélkül kirakhat a boltok polcaira bármilyen feldolgozott, cukrozott édesítõszerezett szart, az emberek pedig meg is veszik, sõt ezt tartják minõségi "ételnek".
Sorry, itt lemaradt egy pár zárójel: Console.WriteLine("Melyik nap a leghidegebb: " + (homersekletek.IndexOf(min) + 1));

One-A-Day-ről vélemény? Hány db tabi/nap az ajánlott hogy hasson is és a nap folyamán mikor érdemes bevenni?

Legjobb válasz: A nevébe is benne van:One a day=egy egy nap.Tehát napi 1 tabi

A nevébe is benne van:One a day=egy egy nap.Tehát napi 1 tabi

Hányszor kell egy nap etetni a 2 db fátyolfarkú aranyhalamat?

Legjobb válasz: Naponta 1x, amennyit 1 percen belül maradéktalanul eltûntet. Hetente 6x adj neki, 1 napot nem árt kihagyni.

Naponta 1x, amennyit 1 percen belül maradéktalanul eltûntet. Hetente 6x adj neki, 1 napot nem árt kihagyni.
A kérdező hozzászólása: Egy barátom azt mondta hogy egy nap kétszer etessem igaz ez?
Nem, csak egyszer.
Szerinted ha igaz lenne, miért írtam volna azt, amit írtam?
A kérdező hozzászólása: Igaz bocs amúgy köszi!
Lehet 2-szer etetni, kisebb adagokban. Gyors az anyagcseréjük, jobb így. A táplálék csak minõségi aranyhaltáp legyen, valamint fagyasztott zöldségek (borsó, répa, kukorica, spenót, csalán, stb.).

Hány tojást képesek 1 nap tojni a tojóhibridek vagyis nagyüzemi körülmények között? Meghaladhatja a napi 1 db-ot?

Legjobb válasz: A tojás kialakulásához a tüszõ megrepedésétõl a letojásig kb. 25-27 óra telik el. Így kb. igaz a minden napra egy tojás állítás. A nagyüzemi állományokban tojóhibrid esetén is 97-98% a max tojástermelés, vagyis 100 tojótyúk tojik egy nap 97 tojást.

A tojás kialakulásához a tüszõ megrepedésétõl a letojásig kb. 25-27 óra telik el. Így kb. igaz a minden napra egy tojás állítás. A nagyüzemi állományokban tojóhibrid esetén is 97-98% a max tojástermelés, vagyis 100 tojótyúk tojik egy nap 97 tojást.
Ha meg is haladja, az már állatkínzás! Napi egy, hiszen egy tojás kifejlõdéséhez rengeteg tápanyagnak kell a tyúk szervezetébõl távozni. Ez miatt kell némi idõ a szerencsétlennek a regenerálódáshoz.

Melyik a jobb napi 20 dkg csirke mell vagy a napi 10 db tojás?

Legjobb válasz: Napi 10 tojás sárgája még a legelvakultabb Atkins-paleos szerint is öngyilkosság.

Napi 10 tojás sárgája még a legelvakultabb Atkins-paleos szerint is öngyilkosság.
próbáld ki a szokásos napi étrendedhez csapd hozzá a 20 deka csirkemellet, 2 hónapig, és milyen hatása lesz? vagy 2 hónapig napi 10 tojás?sárgájával együtt, abban lehet van zsír, de az összes vitamint és ásványi anyag ott van én tömegelésnél szintén így szoktam napi 10 tojás mindig a hatás magáért beszél
Szokjatok már le erröl hogy a tojásnak csak a fehèjéje mehet. Ha olyan öngyilkosság lenne akkor nem létezne.
Csirke annyiból jobb, hogy nincs benne zsír, és a ch is alacsony...
A sárgája teljesen jó, persze nem napi 50 tojásé, de 4-5 lazán mehet minden nap tömegeléskor.
Napi 10, heteken át szerintem sok.

Hogyan kell adagolni az Urtica Urens bogyókat? Hány x 5 db a napi limit?

Ezzel sikerült Nektek tejet növelni? Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Napi 2x5-öt szedtem, reggel és este. Már nem tudom pontosan, mennyi idõnek kell eltelnie, de mentolos fogrémet nem szabad használni mielõtt beveszed, mert nem fog hatni. Pár napon belül lehetett érezni a hatását. Sõt annyira, hogy be is durrant tõle a mellem, és abba kellett hagynom :-((( Üdv, és minden jót Neked!

Szia! Napi 2x5-öt szedtem, reggel és este. Már nem tudom pontosan, mennyi idõnek kell eltelnie, de mentolos fogrémet nem szabad használni mielõtt beveszed, mert nem fog hatni. Pár napon belül lehetett érezni a hatását. Sõt annyira, hogy be is durrant tõle a mellem, és abba kellett hagynom :-((( Üdv, és minden jót Neked!
JA, és igen, lehet folyamatosan szedni, amíg helyre nem áll a tej mennyisége, és igen, az 5-öst!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megpróbálom.
5 ch 3x5 golyó, 5 napig.
A kérdező hozzászólása: És lehet folyamatosan szedni? Semmi nincs ráírva :( 5 ch, gondolom ez sem mindegy.
Én 3*3-at szedtem és kecskerutafû teát ittam.
napi 2x5db, szopi közben.én még ittam a görögszéna mag teát, az nekem nagyon bejött. napi 4 csészét.

One-A-Day-ről vélemény? Hány db tabi/nap az ajánlott hogy hasson is és a nap folyamán mikor érdemes bevenni?

Legjobb válasz: akkor már inkább vitabolicot vegyél. szedése mindegyikhez le van írva

akkor már inkább vitabolicot vegyél. szedése mindegyikhez le van írva
Vitabolic helyett akkor inkább ez.... http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_puritans_pride_o..

Vállra, mellre, karra edzésnek nagyon sok a 29 db gyakorlat egy napra? (mindegyik gyakorlatból kb 30-at csinálok, s így egy óra hosszú)

Legjobb válasz: igen sok . én minden másnap : drepp, tolóckodás , huzóckodás , has ennyi.

igen sok . én minden másnap : drepp, tolóckodás , huzóckodás , has ennyi.
semmi értelme ennek, ettõl nem leszel izomosabb sokkal... ha nagyobb terveid vannak akkor ajánlom járj utána hogy kell normálisan edzeni, testépíteni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is egy kicsit... De már fél éve ezt csinálom s azóta már hozzá szoktam, s úgy érzem hogy már fejlõdök. Egyébként 2-3 pihenõnapot szoktam tartani 2 edzés közt.
Csak ezekre edzel? Egyébként inkább 8-10 ismétléssel csináld de nagyobb súllyal.
A kérdező hozzászólása: Szoktam még hasazni + guggolni...csinálnám nagyobb súllyal, de még nincsenek plusz tárcsáim...ami most van azzal meg sokkal többet birok ~10nél (most 7 kilós az egykezes súlyzóm, a rudat nézve meg egy kézre kb 10 kiló jut.
Hány naponta csinálod?
A kérdező hozzászólása: 2 pihenõnappal...tehát minden 3. nap
Mellre 5 gyakorlat ajánlott egy edzésen, mivel viszonylag nagyobb izomcsoport. Vállra elég a 3 is mert kisebb. A karr az összetettebb, külön edzés kell bicepszre (4), tricepszre (3) és alkarra (2). Egy gyakorlat 4*8-as sorozatokból álljon nagyobb súlyokkal, de nem kell megszakadni. Az idõt ne figyeld, fontos a sorozatok közötti perces pihenõ is! Jobb ha 2 napont edzel mindig másra pl: Hétfõ-mell, bicepsz, has, Szerda-Comb, vádli, váll, Péntek-hát, tricepsz, alkar. Itt találsz mindenre gyakorlatot: [link]
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek, mivel nincs több súlyom, ha ugyanazzal a súllyal csinálnék 1x30 helyet 4x8-at akkor az nem lenne olyan megterhelõ, s mivel már ahhoz vagyok hozzászokva esetleg egy darabig ettõl nem úgy épülnék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!