Találatok a következő kifejezésre: A napi csak (5107 db)

Nem kellene felturbózni ezt a március 15. ünnepet, mondjuk ajándékozhatnánk, ezen a napon csak piros vagy fehér vagy zöld ruhában lehetne kimenni az utcára stb?

Milyen ötleteitek vannak, hogy lehetne kicsit felpörgetni ezt az ünnepet, hogy valami jó is legyen benne? Ajándékozás?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de miért akarnád megszabni, hogy ki milyen ruhában jár? Ünnepeljünk úgy, hogy megmondják nekünk, mit vegyünk fel??? Marhajó lenne, tényleg... Azt meg csak úgy hiszed, hogy piros-fehér-zöldben mászkálnának az emberek! Nem, ha kötelezõ lenne ezt betartani, mindenki fehérben lenne, mert az embereknek általában nincsenek piros és zöld ruháik. Egyébként is értelmetlen az egész... Én is szeretek ünnepelni, de úgy látszik, te nem fogod fel ennek az egésznek a jelentõségét. Márc. 15. nem karácsony, nem télapó, hanem egy megemlékezés, és semmi keresnivalója nincs itt az ajándékozásnak meg az ilyen dolgoknak. A holnapi napnak a szabadságharcról kell szólnia, semmi szükség nincs rá, hogy "felpörgessük". Ha vannak még ilyen ötleteid, akkor inkább Valentin-napra vagy farsangra találj ki dolgokat.

Ne haragudj, de miért akarnád megszabni, hogy ki milyen ruhában jár? Ünnepeljünk úgy, hogy megmondják nekünk, mit vegyünk fel??? Marhajó lenne, tényleg... Azt meg csak úgy hiszed, hogy piros-fehér-zöldben mászkálnának az emberek! Nem, ha kötelezõ lenne ezt betartani, mindenki fehérben lenne, mert az embereknek általában nincsenek piros és zöld ruháik. Egyébként is értelmetlen az egész... Én is szeretek ünnepelni, de úgy látszik, te nem fogod fel ennek az egésznek a jelentõségét. Márc. 15. nem karácsony, nem télapó, hanem egy megemlékezés, és semmi keresnivalója nincs itt az ajándékozásnak meg az ilyen dolgoknak. A holnapi napnak a szabadságharcról kell szólnia, semmi szükség nincs rá, hogy "felpörgessük". Ha vannak még ilyen ötleteid, akkor inkább Valentin-napra vagy farsangra találj ki dolgokat.
Miért kéne március 15-én ajándékozni? Milyen okból? Ennek a napnak a megemlékezés a lényege, szóval fel nem tudom fogni, hogy jönne ide az ajándékozás. Ilyenkor a forradalomra szokás emlékezni, annak eseményeit feleleveníteni, stb. Miért kéne minden ünnepbe belekeverni a vásárlást meg a pénzköltést? Ez a piros fehér zöld ruha is szerintem elég nagy hülyeség. A kokárdát épp erre találták ki, ez ennek az ünnepnek az egyik jelképe. És ennyi épp elég is. Ha annyira extra dolgokat akarsz csinálni, akkor öltözz be Petõfinek, vagy Kossuthnak, és járkálj úgy az utcán, abban van némi ötlet :)
Te mit szívtál ma?
Naná... aki pedig merészel más színû ruhát ölteni magára, annak headshot.
Nem kötekedésbõl, de értelmesebb dolgokkal is tölthetnéd az idõdet, minthogy kitaláld, hogy az emberek milyen ruhában menjenek az utcára. Az ajándékozásra ott van ezer más ünnep: mikulás, karácsony, húsvét, névnap, születésnap esetleg még nõnap, valentinnap és a gyereknap. Igaz, hogy nem a "legizgibb" ünnep, de itt nem is az a lényeg.
Hát ha valamit nem kell átplasztikázni, akkor az márc. 15. Ne röhögtesd már ki magad...
A kérdező hozzászólása: Friss tavaszi oxigént.
A kérdező hozzászólása: Törvényeket, ünnepeket, épületeket, parkokat, utcákat. Sok minden van ebben az országban amit már ideje lenne nem kicsit, hanem nagyon átplasztikázni.
Nem. Épp elég hogy kokárdás bohócok mászkálnak mindenütt.

Mivel tehetném világosabbá északi fekvésű nappali-konyhámat? A nap csak du 4felé kezd el besütni.

Legjobb válasz: Északról sosem süt a nap, csak ÉK.-rõl vagy ÉNY-ról, tehát a fekvése ÉNY-i.Ha a mellette levõ más fekvésû helyiségbe korábban süt a nap,pl. DNY-i, akkor kettõ helyiség közé üvegtégla beépitésével, jól elhelyezett tükrökkel, esetleg nagyobb ablakkal vagy ha úgy fekszik a konyha, hogy van másik külsõ fala, akkor azon ablak nyitásával,vagy a konyhaajtó teleüvegezésével, jól elhelyezett világitással és világosra festett falakkal sokat segithetsz a dolgon.A most divatos erõs szineket felejtsd el, csak a pasztell szinek világositanak úgy a falon, mint a bútoroknál, a csempénél stb.

Északról sosem süt a nap, csak ÉK.-rõl vagy ÉNY-ról, tehát a fekvése ÉNY-i.Ha a mellette levõ más fekvésû helyiségbe korábban süt a nap, pl. DNY-i, akkor kettõ helyiség közé üvegtégla beépitésével, jól elhelyezett tükrökkel, esetleg nagyobb ablakkal vagy ha úgy fekszik a konyha, hogy van másik külsõ fala, akkor azon ablak nyitásával, vagy a konyhaajtó teleüvegezésével, jól elhelyezett világitással és világosra festett falakkal sokat segithetsz a dolgon.A most divatos erõs szineket felejtsd el, csak a pasztell szinek világositanak úgy a falon, mint a bútoroknál, a csempénél stb.
11.11 vagyok. Esetleg ha a konyha mellett olyan helyiség van, amire átadó ablakot vagy boltivet nyithattok, pl. étkezõ, nappali, elõszoba az is segit.Nálunk emiatt nem falaztuk be a kibontott ajtót, és az elõszoba felé boltiv van, ezáltal több fényt és levegõt is kap a konyha. A nyilásba függönyt tettünk, amin át lehet látni, mégis hangulatosan takar, átengedi a fényt és a levegõt, nem vagyok teljesen elzárva a lakás többi részétõl, mint fal esetén.

Szerintetek ha minden nap napozok 1 orát (a mostani idö miatt néha csak hetente 2x) akkor nyár végére elérhetem a barna szint? A böröm nem nagyon fogja a napot csak a karomon .

van esetleg olyan módszer amit?l jobban barnulok?

Legjobb válasz: Simán. :) Már 1-2 hét után is gyönyörû barna színed lehet.:)

Simán. :) Már 1-2 hét után is gyönyörû barna színed lehet.:)
igen, és 40 éves korodra olyan ráncos leszel, mint egy 50 éves:)
A kérdező hozzászólása: 1. köszönöm a választ (: 2. nem viszem tulzásba csak épp hogy szint szeretnék kapni :) ebben az idõben amugy sem lehet minden nap
Miért lenne láncos ennyitõl? És aki egész nap a napon dolgozik? Jóval többet van napon. Akkor senki ne menjen napra? Apám például postás. Mindig cigány barna színe van, de 40 évesen alig vannak ráncai!
A kérdező hozzászólása: én se gondolom hogy ennyitõl bajom lenne. legalább nem szoliba járok ..

A fogamzásgátlón a napok csak könnyítésnek vannak v van jelentőségük? Mert én az utolsó szem helyett a legelsőt vettem be! :S tehát a gyógyszer másik végén lévőt. :S ez baj?

Legjobb válasz: olvasd el a tájékoztatódat, hogy hány fázisú. az enyém egy fázisú, így a napok csak könnyítésnek vannak, mindegy milyen sorrendbe veszem be õket.

olvasd el a tájékoztatódat, hogy hány fázisú. az enyém egy fázisú, így a napok csak könnyítésnek vannak, mindegy milyen sorrendbe veszem be õket.
(elsõ) Milyen fog gátlót szedsz?
A kérdező hozzászólása: Jangee
Az egy fázisú! Mindegy honnan kezded, a napok csak könnyítések!
persze, mindenütt így csinálják, pl délután 5-re meghírdetik, azt ha nem jön össze a létszám, akkor negyed 6-kor meg is tartják
Elvileg nem, de szinte mindenhol így csinálják. Fölösleges pénzkidobás lenne a bérleti díjat kétszer kifizetni, ha a közgyûlésre valami osztálytermet bérelnek pl.
Hát ha 5 órakor nem lesz ott annyi ember amennyi kell akkor mennyi az esélye annak, hogy negyed órával késõbb meglesz a létszám? Persze mindig vannak késõk. Nálunk a közös képviselõ olyan irodát bérel ahol van egy kicsi terem és ott szoktunk össze jönni. Vagy a lakóház udvarán persze nem ilyenkor amikor még a farkasokba is belefagy az üvöltés. Ha nem vagyunk határozat képesek akkor megbeszéljük amit meg kell és utána mindenki elmondja akinek tudja majd pár nap, hét múlva ismét összejövünk. Ha nagyon fontos akkor a papírra odaírják, hogy fontos ügyben kell dönteni, aki csak tud jöjjön el.
A megismételt közgyûlés a jelenlévõk létszámától függetlenül határozatképes.

Most ez mi volt? Azt mondta aludjak nála meg hogy ezt a napot csak nekem szánja. De mégse

már lassan 1 hónapja vagyunk együtt..szombaton utazik el 1 hétre..eddig minden nap találkoztunk..és mondta h ma aludjak nála csak velem lesz mobilját is kikapcsolja minden..ahhoz képest állandoan telefonálgatott meg este 10re programot csinált magának..akkor minek mondott ilyeneket hogy csak velem lesz?

Legjobb válasz: Egyetértek az elõzõ válaszadóval jól be kellett volna szólni neki... ez egy bunkó paraszt volt már megbocsáss...

Egyetértek az elõzõ válaszadóval jól be kellett volna szólni neki... ez egy bunkó paraszt volt már megbocsáss...
ez bûzlik nekem. én a helyedbe beszóltam volna neki.
este 10 kor hova ment???
A kérdező hozzászólása: haverjaival beültek vhova..

Jillian Michaels 30 day shred-et valaki be tudná linkelni a napokat? Csak az elsõ részét találtam meg.

youtubon nem találom sehoh az elsõ részen kívül. A level 1. kellene

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI Itt van az egész, sorban vannak.

http://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI Itt van az egész, sorban vannak.

5 hete császároztak, a napokban csak barnás folyásom volt, de most megint jött egy kis vér. Mit jelent ez? Orvos?

Legjobb válasz: 6 hétig normális h összevissza van. Még utána is belfér a barna.

6 hétig normális h összevissza van. Még utána is belfér a barna.
Lehet ez már menzesz.Nekem 6 hétig barnás-véres volt és a 8. héten megjött.
A kérdező hozzászólása: De nem fàj a hasam....vagy az nem tàmpont?
Sztem. ez még nm mensi. 1sõ voltam. De az tuti hogy nem kell egybõl orvoshoz rohanni, hacsak nem önt elé teljesen.
A kérdező hozzászólása: Rendben!:) köszönöm szépen a vàlaszokat!:)
3 hétig volt barna folyásom, majd amikor már teljesen elmúlt 1 napra ismét felerõsödött, majd elmúlt teljesen és a 4. hét végén megjött a havim.Tuti havi volt, mert utána minden hónapban jelentkezett hiába szoptatok.
barnítókencék
Barnitó....
Barnítóval. Szoliban is le lehet égni, én múltkor 5 perc alatt ropogósra sültem, pedig nem vagyok annyira fehér bõrû.
Tanity
A kérdező hozzászólása: A barnítót már próbáltam, de foltos voltam tõle. Van olyan krém amitõl nem leszek az? Mi a helyze ha szolizok és krémezem is magam?
Ülj ki az árnyékba, mikor kicsit fúj a szél, de jó meleg van. Garantáltan bebarnulsz, nem égsz le a napon.

Egy anorexiából ki-kigyógyulgató, de még néha beleeső lány kérné a segítségeteket, hogy mit csináljak holnap, mert ma ma volt a születésnapom, elsőnek jól is indult a nap, csak aztán jött egy meglepetés és aztán? Többi lentebb?

itthon reggeliztem egy tökmagvas-tk zsemlét 3szelet csirkesonkával, 2 sz sajttal, és egy fél magvas-rozsos kiflit 2 szelet sajttal és uborkával

Legjobb válasz: Egyél!

Egyél!
Egy napi kajától 5-6 kilót hízni? Ki mondott neked ekkora ostobaságot?
9000kcal te normális vagy? :D 5-6kilót te az életbe nem eszel meg 1nap alatt. Max 3at de azt is nehezen. Amúgy ha anorexiából gyógyulgatsz akkor mért is baj ha sokat eszel?
Ne azzal foglalkozz, hogy hogy nézel ki, híztál-e ettõl a pár falattól.. Ha jól esett az étel örülj neki és pont. Ha zavar az alakod kezd el sportolni, itt a nyár menj úszni, biciklizni, a strandon röplabdázz, sétáltass kutyát, stb. Nem koplalni kell, hanem mozogni! S amúgy nem lehetsz nagyon greszla, hasonló magas vagyok én is, és én se vagyok több 45 kilónál, mégsem szúrják keresztül a csontjaim a bõrömet, szerintem jól nézek ki, 1-2 barátnõm irigykedik is, de én nem foglakozom a vonalaimmal :D gyors az anyagcserém, ilyen géneket örököltem és ennyi, ettõl nem vagyok én se anorexiás, szép is lenne :D Az anorexia 165 cm-nél nem 45 kilónél kezdõdik... Nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni, ha nagyon sólyos eset lennél/lettél volna nem ennél ennyit se és már rég kórházba vittek volna. Szóval élj normális életet fizikálisan és mentálisan is, kezd el sportolni, az majd elterelni a gondolataidat az efféle baromságokról és szép alakot is kölcsönöz neked...
A kérdező hozzászólása: köszönöm nem tudjátok, hogy ez kb hány kcal?
Figyelj, az emésztés kb. ugyanannyi energiát felemészt, mint amennyi kalóriát megettél. Keress itt olyan topicokat, amikben arról panaszkodnak a súlyodbeli lányok, hogy semmitõl a világon nem tudnak hízni, és meg vannak rémülve, hogy hogy néznek ki, és ha egyszer náthásak lesznek, legyengülnek és meghalnak! Az segít a lelkednek szerintem.
Egynapi normál vagy kicsit extra étkezéstõl nem lehet 5-6 kilót hízni. De még ha egy nap egész nap eszel, dugig tömve magadat, akkor sem. Ahhoz hosszabb távon kell sok kalóriát bevinni.
ez nagyon komoly, hogy így kiszámoltad, hogy 5 kocka csoki vagy mi. ha azt írod, hogy ettem 150g csirkemellet és 100g rizst az jól van, de a csokit kockára számolni? és mit csinálj holnap? mondjuk menj el strandra.
A kérdező hozzászólása: na elsõnek nem ettem semmit se csak aztán láttam hogy anya már a sírás határán van hogy nekem készült stb stb és nem eszek semmit jó erõt vettem magamon és megettem 6szelet sonkatekercset és 4 fél szelet fõtt tojást ami sajtkrémmel és a tojássárgájával volt töltve és megettem 4 szelet baconba tekert csirkemellett (ilyen õzgerinbe sütött http://www.nosalty.hu/recept/csirkemell-ozgerincformaban-sut.. így nézz ki)hozzá még egy kis káposztasalátát majd ettem utána 5szelet boci szeletet majd jött a torta abból egy szelet lúdlábtortát majd este felé 5 kis töltött káposztás még 5 szelet ilyen baconbe tekert csirkemellett 1 fél sajtkrémmel és 1db sjatkrémmel töltött sonkatekercset is és még 1-5 szelet lúdlábtortát, 6bociszeletet és 2 db barackot tudom hogy rettentõen sok volt de ha holnap csak zöldséget eszek helyrehozhatom mennyit fogok hízni 5-6 kilot lehetséges vagyy volt ez 6000kcal vagy 9000 volt? a lúdláb ilyen volt és kb ekkora is volt 1 szelet http://www.nosalty.hu/recept/ludlab a bociszelet meg kb ekkora http://www.nosalty.hu/recept/boci-szelet-2 165cm 45kilo
5 kilót nem lehet egy nap alatt hízni, nyugi:-) Kb. + 7000 kalória többletbevitel okoz 1kg hízást. Tehát, ha a normál kalória szükségleteden kívül eszel még 7000-et az vezet +1 kilóhoz. Szerintem meg sem közelítetted ezt az eredményt! Amúgy meg Boldog szülinapot!:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!