Találatok a következő kifejezésre: A nap szakában érdemes az (5 db)

A nap melyik szakában érdemes az ovulációs tesztet használni?

Olvastam több véleményt, van aki azt mondja a reggeli els? vizeletb?l, van aki szerint inkább este végezzük, mert nap közben termel?dik az LH.

Legjobb válasz: szia. én is most csináltam ebben a hónapban és nekem az esti 6-7 óra vált be nagyon szépen kimutatta melyik nap van peteérésem.de a lényeg hogy elötte kb 2 órával ha lehet csak minimális folyadékot fogyassz és próbálj meg nem menni wc-re. így biztosabb az eredmény.remélem segíthettem sok sikert a babához.

szia. én is most csináltam ebben a hónapban és nekem az esti 6-7 óra vált be nagyon szépen kimutatta melyik nap van peteérésem.de a lényeg hogy elötte kb 2 órával ha lehet csak minimális folyadékot fogyassz és próbálj meg nem menni wc-re. így biztosabb az eredmény.remélem segíthettem sok sikert a babához.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Még azt kérdezném: Ugye akkor van peteérés amikor a legerõsebb a csík, vagyis a tesztcsíkkal megegyezõ vastagságú, erõsségû? 2 napja csinálom ( ez 3 db teszt a tegnapi kettõvel együtt), mind +, de össze-vissza erõsségû, bár egyik sem olyan mint a tesztcsík, kicsit halványabbak.
Szia! Én 4 hónapja használok ovu tesztet, mindig este.Akkor minõsül az eredmény pozitívnak, ha a tesztcsík ugyanolyan erõs, mint a kontroll.A gondom többször is az volt, hogy nem tudtunk idõben együtt lenni.Próbáld meg kiegészíteni hõmérõzéssel. Az adataidból a ciklus.hu-n tudsz diagrammot is készíteni + számít neked pé-t, stb. Sok sikert!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, már 2. hónapja vezetem a hõt a ciklus.hun. Múlt hónapban annyira furi volt a diagram, hogy a program be sem jelölt peteérést. Ebben a hónapban is hasonlónak tûnik, pedig clostit is szedek második hónapja. Teljesen el vagyok keseredve:((
szia elsõ válaszoló vagyok. nekem elsõ nap a T halványabb volt negatív a második nap ugyanojan pozitív a harmadik nap pedig jóval erõsebb pozitív utána már megint halványabb volt mi együtt voltunk 1-2-3-5 napon és a 6-7 napon is hátha késett a peteérés pár órát. most várom a mensi elmaradását és hogy pozitívat teszteljek remélem összejön neked és nekem is. sok sikert.
Fel a fejjel, nem szabad elkeseredni! Mi is 4 hónapja próbálkozunk és tegnap megjöttek az elsõ menzire utaló jelek.Kiborultam, de mára összeszedtem magam. Új hónap, rem új remények!!!Sok sok sorstársad van, mindenkinek ad erõt, ha látja, hogy a többiek kitartásra buzdítják, uh én sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, már kezdem érteni. Szurkoljunk együtt:) )
Sziasztok, segítség és tisztázásképpen: nem akkor van az ovuláció, amikor pozitív a teszt, avagy ugyanolyan erõs a két csík. Az ovuláció azon a napon van, mikor elõször újra negatív az ovuteszt. Ezt az infót orvostól kaptam, tehát biztosan így van. Sok sikert, drukkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: Jaj istenem, ne zavarjatok össze!:) Akkor az lesz a legjobb, ha 5-6 napig folyamatosan csináljuk, az lehet a tuti. Köszönöm a bíztatást.

Az ovu-mikroszkóp beválhat? Inkább nyállal vagy cervix-szel csináljam? A nap melyik szakában? Reggel érdemes?

Annyi pro és contra érvet hallottam már...

Legjobb válasz: Én is ezt használom,s nekem nagyon jó.Persze aki nem ért hozzá az azt írja róla,hogy nem vált be.Nekem hosszú idõ kellett,hogy kitapasztaljam.Igazából most jöttem rá a valós müködésére.Én most pont abban a szakaszban vagyok,hogy páfrányos már 6.napja.Tehát most van peteérés.Lényeg,hogy elötte jó bõ egy órával ne egyél-igyál,s ne is dohányozz.Tiszta buborék mentes nyál legyen!A b.nõm 2 éve probálkozott,de semmi.Megvette,s az elsõ peteérést ahogy mutatta terhes is lett.

Én is ezt használom, s nekem nagyon jó.Persze aki nem ért hozzá az azt írja róla, hogy nem vált be.Nekem hosszú idõ kellett, hogy kitapasztaljam.Igazából most jöttem rá a valós müködésére.Én most pont abban a szakaszban vagyok, hogy páfrányos már 6.napja.Tehát most van peteérés.Lényeg, hogy elötte jó bõ egy órával ne egyél-igyál, s ne is dohányozz.Tiszta buborék mentes nyál legyen!A b.nõm 2 éve probálkozott, de semmi.Megvette, s az elsõ peteérést ahogy mutatta terhes is lett.
Elfelejtettem:Nekem csak a nyál vált be, s d.e.az-az ilyenkor és este 19 ó.körül ismét megcsinálom.Reggel nekem semmit ......

A nap melyik szakában érdemes bevenni az Elevit tablettát?

Kaja el?tt - után, stb?

Legjobb válasz: Én az elsõ 2 hónapban reggel vettem be, mostmeg már inkább ebéd elõtt. Nekem kicsit hányingerem van miután beveszem és reggel nem esik jól!

Én az elsõ 2 hónapban reggel vettem be, mostmeg már inkább ebéd elõtt. Nekem kicsit hányingerem van miután beveszem és reggel nem esik jól!
Reggeli után
Reggeli vagy ebéd után (éhgyomorra semmiképp)
Reggeli közben!
én is kaja közben veszem be, mert egyébként émelygek tõle.
Szia En is reggeli utan veszem be.
szia. én ebéd után veszem be.
Szia! Reggeli közben.
Délelõtt folyamán, mert nekem kaja után nem megy.


Szerintetek a nap melyik szakában érdemes egy, egy éves babócával elindulni autóval tengerpartra nyaralni (8 óra az út)? Tapasztalatokat várok, egyet nem értõk légyszi most kíméljetek.

Legjobb válasz: én éjjel mennék. elalszik a gyerek,bepakolnám az autóba,mielõtt felébred,már ott is lennénk. talán csalnék annyit,h. az indulás reggelén korán ébreszteném,h. hamar elfáradjon, 5-6 körülre jöjjön ki a fürdés,h. apa bírjon vezetni éjjel.8kor indulnék, hajnal 4-re ott is vagytok.

én éjjel mennék. elalszik a gyerek, bepakolnám az autóba, mielõtt felébred, már ott is lennénk. talán csalnék annyit, h. az indulás reggelén korán ébreszteném, h. hamar elfáradjon, 5-6 körülre jöjjön ki a fürdés, h. apa bírjon vezetni éjjel.8kor indulnék, hajnal 4-re ott is vagytok.
En is ejjel mennek inkabb, de szinte az osszes szallodaban 2tol lehet csak a szobat elfoglalni, sajnos, nekunk nem jonne ki idoben. De, ha megtehetitek, inkabb az ejjelre szavaznek en is.
este, esetleg hajnalban indulnék.
Ez függ azért pár dologtól. Én vezettem éjszaka, hát nem a legnagyobb élmény, pedig elõtte aludtam 3 órát délután, de nem látsz semmit a tájból, csak annyit, ami elõtted meg van világítva, én legközelebb biztos nem megyek éjszaka sehová, max úgy, hogy 2-3 körüli indulással, hogy addig már legyen éjszakai alvásom. A másik kérdés, van e az autóban klíma. További kérdés, szeret e a kicsi utazni, hogy tûri. Ha nyûgös az autóban, nem élvezi, akkor csakis fürdetés után közvetlenül indulnék vele és inkább éjszaka, mint egész úton bömböljön.
En is ejjel mennek, hogy ataludja.
Az en fiam mindig aludt az autoban, igy nekunk mindegy volt.7 orat utaztunk vele autoval, 3-szor alltunk meg.Reggel 8 korul indultunk, korabban keltettuk, igy az autoban gyorsan elaludt.Eloszor kb 1 orara alltunk meg miutan felebredt, ettunk, setaltunk. A kovetkezo megallo 2 oras volt del korul, ebedeltunk, jatszotereztunk.Utana megint elringatta az auto.Az utolso megallo mar csak 30 perc volt. Jol viselte az utat. Az ejszakai utazas is jo otlet ha kipihenten indultok es birjatok az ejszakazast.
Este indulnék, hogy aludjon.
Mi mindig éjjel utazunk, pont azért, hogy reggelre ott legyünk, elkerüljük a forgalmat és a nagy meleget. Pici babával is így csinálnám, pont amiatt, amit az elsõ válaszoló is írt.
elsõvel egyetértek én is éjjel mennék... apa aludjon egy nagyot délután...
Szia! Mi 1, 5 évessel voltunk nyaralni pár éve. Éjjel egykor indultunk, 9-re értünk a szállásra. Végig aludta az utat.

Tudna vki abban segiteni, hogy a nap melyik szakában érdemes határtlépni kocsival ZÁHONY-CSAP-nál? Vmint mik azok a dolgok amik legyenek nálam, és amire figyelnem kell? .

Legjobb válasz: Nem tudom, de ott általában mindig nagy dugó van. Kocsival szerintem érdemesebb valamelyik kishatáron átmenni. A Beregsurány-Asztély és a Tiszabecs-Tiszújlak is 24 órán keresztül nyitva van, viszont a két legkisebb a Barabás-Mezõkaszony reggel 7-tõl este 7-ig van nyitva, és a Lónya-Kisharangláb, ami reggel 8-tól délután 4-ig.

Nem tudom, de ott általában mindig nagy dugó van. Kocsival szerintem érdemesebb valamelyik kishatáron átmenni. A Beregsurány-Asztély és a Tiszabecs-Tiszújlak is 24 órán keresztül nyitva van, viszont a két legkisebb a Barabás-Mezõkaszony reggel 7-tõl este 7-ig van nyitva, és a Lónya-Kisharangláb, ami reggel 8-tól délután 4-ig.
Hamarosan (15év múlva) ez megszûnik. Elviszik a nagy forgalmat Záhony felõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: tudja-e vki hogy hol érdemes tankolni gázolajat ukrajnába?
a határnál élek, mostanság nincs nagy dugó, 1-2 óra és átérsz.este és reggel érdemes menni, hajnalban inkább.a határtól nem messze van 1 gázolja tankoló, ott érdemes tankolni, bár más helyeken is ugyanúgy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!