Találatok a következő kifejezésre: A nap szakában (166 db)

Ebben az idõszakban a nap mely szakában legaktívabbak az õzek, fácánok, nyulak?

Legjobb válasz: Õz: hajnal, napnyugta leginkább, de attól függ mennyire vannak zavarva. Nyúl, fácán: Nyúl meg fácán nem fordul elõ mindenhol, de ahol van, ott bármilyen napszakban lehet velük találkozni. Értelem szerûen idõjárástól függ.

Õz: hajnal, napnyugta leginkább, de attól függ mennyire vannak zavarva. Nyúl, fácán: Nyúl meg fácán nem fordul elõ mindenhol, de ahol van, ott bármilyen napszakban lehet velük találkozni. Értelem szerûen idõjárástól függ.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!
Õz: Hajnalba illetve napnyugtakor a legaktívabb, de ha napközben is láthatsz nagy nyílt területeken pihenni õzeket. Nyúl: Szinte egész nap aktív de leginkább az õzhöz hasonlóan reggel és este a legjellemzõbb. Fácán: Kora reggeltõl kora estig egész nap. Azért csak kora estig, mert napnyugta elõtt - akár a tyúkok az ûlõre - felül egy fára és ott tölti az éjszakát. Így védekezik a ragadozók ellen.
Õz: Hajnalba illetve napnyugtakor a legaktívabb, de napközben is láthatsz nagy nyílt területeken pihenni õzeket. Nyúl: Szinte egész nap aktív de leginkább az õzhöz hasonlóan reggel és este a legjellemzõbb. Fácán: Kora reggeltõl kora estig egész nap. Azért csak kora estig, mert napnyugta elõtt - akár a tyúkok az ûlõre - felül egy fára és ott tölti az éjszakát. Így védekezik a ragadozók ellen.

Már három napja szakad a netem, játszok egy online MMORPG-vel és szakad nagyon idegesítő mit tegyek?

Amikor játszom elkezd szakadni hogy ha írok nem írja ki amit írok ha megyek közbe elkezd visszarángatni akkor megölnek a szörnyek hamar mert nem üti őket a szakadás miatt és kidob és ezt egész nap csinlja a netem mit tegyek? mért van ez?

Ma ápr.27-én van az ovu napom, számítások szerint. Melyik időpontban kell együtt lenni, hogy legyen baba? A nap bármrely szaka jó? Ill. előtte és utána?

Legjobb válasz: Tök mindegy! Mi ovu elõtt voltunk együtt két nappal és most úgy néz ki babás vagyok!:)

Tök mindegy! Mi ovu elõtt voltunk együtt két nappal és most úgy néz ki babás vagyok!:)
Ovu elott erdemes egyutt lenni, illetve ovu napjan.
Szerintem most már belehúzhattok! :) Ha eddig volt pár nap szünet és nem voltatok együtt, akkor nagy esélyed van! Én is itt tartok most amúgy, vagyis nekem 1-2 nap múlva lesz elvileg az ovulációm...viszont furcsa, mert még semmi folyás nem utal rá, a hõm az viszont árulkodó...ma már este megengedem hogy közeledjen a párom! :) Reggel még nem hagytam neki, de szerintem lassan megadom magam.
En profi vagyok ebben, sajna. Homeroztem, torpemikroszkopoztam. A fiammal ovukor voltunk egyutt es ossze is jott, de most lanyt szerettunk volna, viszont ha ovukor keszul, akkor fiunak tobb az eselye. Most arra gyurtunk, h leanyzo legyen, meg nem tudjuk, 3+2 hetes vagyok csak. Nekunk sajna nem valt be, h elotte levo heten egyutt vagyunk sokat es az ovu elotti napon mar nem, mert igy nem jott ossze semmi, igy most penteken voltunk egyutt es szo-n ovulaltam, de amugy utana is jo meg 1 napig jo egyutt lenni. Ajanlom a ciklus.hu-t, ott mindent megmutat neked.


Ha a terhességi teszten nincs feltüntetve hogy reggeli vizelettel kell elvégezni akkor a nap bármely szakában el lehet végezni?

Legjobb válasz: Szia!A nap bármely szakában el lehet végezni, csak azért ajánlják a reggeli elsõ pisibõl, mert abban (ha termeli a szerevezeted) több a hcg, mint a napközbeni pisiben!Mert éjjel sokáig nem pisilsz és nem iszol, eszel, ami higítaná!Remélem tudtam segíteni!

Szia!A nap bármely szakában el lehet végezni, csak azért ajánlják a reggeli elsõ pisibõl, mert abban (ha termeli a szerevezeted) több a hcg, mint a napközbeni pisiben!Mert éjjel sokáig nem pisilsz és nem iszol, eszel, ami higítaná!Remélem tudtam segíteni!
ha már sokat késik akkor mindegy hogy mikor mutatja ki a terhességet. én 4 nap késéssel teszteltem pozitívat elsõ kisbabánkkal. most is terhes vagyok és 2 nap késés után lett + .
Igaza van a 2. válaszolónak is.A kérdésbõl nem derült ki, hogy más elmaradt a mensid vagy csak türelmetlen vagy!:)
Akkor mindenképp az elsõ reggelibõl csináld! Mikorra nem várod?
Én akkor csinálnám!Fõleg, hogy azért még messze van 20-a!Ha esetleg negatív, de te úgy érzed baba van a dologban, ne szomorodj el, mert lehet még nem termel elég hcg-t a szervezeted.Ha most neg. szerintem leközelebb hétfõn próbálkozz. Jah és az elsõ voltam!:) Milyen tesztet vettél?
Milyen tesztet vettél?
A kérdező hozzászólása: sokan írnak a mellfeszülésrõl.azt mikortól érezhetõ, anyukám aztmondta az 5.héttõl, de én max 2-3 hetes terhes lehetek, ha minden igaz.
Sajnálom de ne csüggedj! Mikorra nem várod? Szerintem van még rá esély, hogy babás legyél!Hõdet nem méred?
2. vagyok!Mivel még soká lesz a nemvárt napja, azért mondtam, hogy csak a reggeli elsõbõl próbáld!Ha sikerült akkor még csak most van a beágyazódás!Még pár nap míg a hcg olyan mennyiségben lesz a szervezetedben, hogy a teszt pozi legyen!NE csüggedj!Várj még 4-5 napot és utána próbáld újra!Nagyon drukkolok!Még simán lehetsz babás!!!!Fel a fejjel!++++++ tesztet!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszi!a hõmet nem mérem, nem tudom pontossan hogy is van ez, akkor a jó ha felkúszik a hõmérsékletem?
szerintem korán teszteltél nagyon, mindenképpen várd meg a 20-át. én még arra is ráhúznék 1-2 napot, ha semmi jele nincs, hogy meg akarna jönni. sok sikert!
Az a jó ha a hõd fenntebb van mint az alaphõd!Tudod esetleg, hogy mennyi az alaphõd?
A kérdező hozzászólása: hát ez a teszt nagyon gyors volt, kevesebb mint 1 perc.sajnos negatívat mutat.azért van még esélyem?
Drukkolok nagyon, hogy + legyen!!!!Írd majd meg mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: kettõ tesztet vettem, akkor kipróbálom most a másikat vmelyik nap reggel.sokszor úgyérzem mintha megjönne, pedig nem, néha rossz a közérzetem, étvágytalan vagyok, aztán meg nagyon éhes.néha futkos rajtam a hideg és sokat pisilek.
Én reggeli elsõbõl javasolnám!Milyen jeleket érzel? Megy a drukk!!!!:-)
Drukkolok hogy poz legyen, majd írd meg mi lett!Megy a drukkkkkk++++++!2.
tesztre megvan a válasz!:)
A kérdező hozzászólása: one minute test-et vettem a dm-ben
A kérdező hozzászólása: 20.-ára várom.akkor reggel csináljam?
A kérdező hozzászólása: türelmetlen vagyok, mert nagyon gyanús a dolog!
A kérdező hozzászólása: nemtudom, de majd megnézem

A terhesség hányadik hetétől jelentkezik a haskeményedés, milyen sűrűn és a nap melyik szakában?

Legjobb válasz: Nekem a kb. a 20. héttõl jelentkezett, össze-vissza és a nap minden szakában.

Nekem a kb. a 20. héttõl jelentkezett, össze-vissza és a nap minden szakában.
Nekem már jóval elõbb. 16.héttõl szinte rendszeresen. A lényeg, h próbáld meg nem túlfeszíteni a tempót. Ha nem is érzed h megerõlteted magad a napi teendõkben, akkor is legyen 20 percenként egy kis pihi...ha teheted. Minden jót!
Nekem is vannak már pár hete. Fõleg akkor érztem jobban, és többet, amikor épp hasmenésem volt pár napig. Vagy most elkaptam egy kis bacit és sokat köhögtem és ezzel együtt jött a sûrûbb keményedés is! Amúgy amíg 'csupán' a keményedés van görcs vagy fájdalom nélkül, addig nem ártalmas! Bár ez a terhesség korától is függ! 24 hetes kismami

A szomszédom egész nap hupog, zörög, szekrényt tologat a nap bármely szakában! Mit csináljak vele?

Teljesen mindegy hogy hány óra van,lehet reggel 4-5 óra akkor is tologat,húzogat,kopácsol.Van hogy este 10-kor és volt olyan hogy éjfélkor is,múltkor itthon voltam nap közben is és akkor is csinálja és ezt komolyan mondom hogy a nap bármely szakában,volt olyan hogy éjjel 1-kor is.szerintetek mit csinálhat??kb 5 hónapja költöztek ide, a lakást rendben rakták 3 hónap alatt.engem már csak az is érdekelne hogy mi az istent lehet ennyit hupogni,csörögni,zörögni??lehet hogy direkt csinálja?

Legjobb válasz: még annyit tennék hozzá hogy minden nap ez megy,minden egyes nap,van olyan hogy reggel 5-kor tologatásra ébredünk és arra fekszünk és minden nap ez megy és minden napszakban.

A kérdező hozzászólása: még annyit tennék hozzá hogy minden nap ez megy, minden egyes nap, van olyan hogy reggel 5-kor tologatásra ébredünk és arra fekszünk és minden nap ez megy és minden napszakban.
Mi még csak nem is társasházban lakunk, de a régi szomszédainkkal voltak ám gondok:D az egyik fiú ugyanis koncert szerûen trombitált, de az akkor szólt a legjobban, ha kiállt a szobám ablakára nézõ erkélyükre és ott gyakorolt órákat, volt , hogy éjjel is. Szerencsére azóta elköltöztek:D Javaslom menj fel hozzájuk és egyenlõre csak figyelmeztetõleg mondd el nekik, hogy zavaró. Ha ebbõl sem tanulnak, akkor 2. alkalomra lehet mondani, hogy csendháborítás és mész feljelenteni, ha nem hagyják abba. Aztán, ha ez sem használ akkor 3-nak lehet menni feljelenteni. Egyébként nincs a társasházban közös képviselõ? Neki lehet szólni és õ el tudja intézni. Vagy nem is társas?
A kérdező hozzászólása: ma 13:35 hogy mit??fogalmam sincs.néha szék húzogatás, szekrény húzogatás..kopácsolás.de hogy valójában mit csinál?fogalmam sincs...60 nm-es lakásba nem tudom mit lehet ennyit rendezkedni.ráadásul egész nap, ha nem is egész nap, de naponta többször megcsinálja ezt, reggel kezdi általában olyan 5 körül és akkor csend van egy darabig, utána néha elkezdi délelõtt is, utána megint csend és késõ délután újból elkezdi ezt csinálja 1 óráig utána megint kuss, este olyan 8 körül megint elkezdi, aztán olyan éjfél körül ismét lehet hallani..nem tudom mit csinálhatnak..már arra gondoltam hogy egy kényszeres rendezkedõvel és rendmániással van dolgunk..
bocs a szóismétlésért.
Egyébként minden éjjel nálunk, a felettünk lévõnek mint egy tekegolyó vagy valami nehéz guruló tárgy leesett, és gurult egy darabig.Lehetett hallani.Ez majdnem minden éjjel megtörtént egy darabig. Most meg hiperpigmentáltak laknak felettünk akik állandóan buliznak felettünk.
A húgom pont tegnap elemezte, hogy zajok alapján hogy nézhet ki a mi felsõ szomszédunk egy napja: - Reggel nem kávéval ébred, hanem többször teljes erõbõl fejjel nekiszalad a falnak. - Valamit építhet. Valószínûleg odaszól a gyereknek, hogy: "na, fiam, ezt az ötszáz szöget még ma be kell verni!" Eközben õ átrendezi a lakást, és szól a feleségének, hogy fõzzön valami jó büdöset. - Levezetésképp felvesz egy fa lábbelit, és hobbijának, a sztepptáncnak hódol. - Nap végére kiderül, hogy bowling-pályát épít; tisztán hallani, ahogy több golyót is kiejt a kezébõl. A tied a zajok alapján mit mûvel? 24/L
Ha*
A éjfélkor vagy 1-kor csinálja, akkor csendháborítást követ el, fõleg ha kalapál...Akkor menj át hozzá és szólj neki.Akár fel is lehet jelenteni.
A kérdező hozzászólása: lehetséges hogy valami kényszeres rendmániája lehet neki??mert ez már nem normális
Nezd, az lenne a legegyszerubb ha atmennel hozza es normalisan elmagyaraznad neki hogy teged zavar ha bizonyos ido utan zajt csap. Pl kerd meg hogy legyen szives este 11 utan ne pakoljon (realis!) es hajnalban ti meg alszotok es kezdje mondjuk 8 utan ha lehetseges.. Nekem is volt egy szomszedom aki ejjel hanmgosan tv-zett mindig es egyik nap atmentem hozza elmagyaraztam hogy nekem nem lenne gond fuldogoval aludnom ha O suket, de az 5 honapos lanyom allandoan felebredt a zajra... Azota csend van es meg haverok is lettunk! Nem jobb az elet igy mint idegeskedni a zaj miatt es csunyan nezni a szomszedra, aki mar csak azert is pakolni fog!

Minden nap azzal kelek azzal fekszem a mai nap volt az utolsó csak még egy cérna szál van ami nem szakad el és akkor az a nap lesz biztos az utolsó! Hogy itélitek meg ha valaki feladja?

Csak azt a hülyeséget ne irjátok hogy gyáva mert kiváncsi lennék azért 10 emberból hány vetne véget az életének bármikor.Mert én már végleg feladtam ugyhogy ármikor megtudnám tenni csak amig az idös szüleim élnek nem tehetem.Ha mennek akkor már lehet!

Legjobb válasz: én ma adom fel...

én ma adom fel...
A kérdező hozzászólása: 1 nap múlva 30/f
Szerintem soha nem szabad feladni. Még én sem tennék ilyet, pedig meglenne rá az okom, mert egy csõdtömeg vagyok. Figyelj, gondolj arra, hogy ennél rosszabb már úgy sem lehet, ettõl csak jobb jöhet. Engem érdekelne, hogy miért akarod feladni. Ha akarod nekem leírhatod! 27/N
második vagyok nem olvastam végig szóval nem az életem adom fel csak elszakítom a cérnát...
14:36 Te is feladod? Ezt hogy érted?
Hát ez erõs depi. Inkább azon agyalj, hogy tudsz belõle kimászni. Már jócskán néhányezren felüli e témában a tanácsok száma a GYK-ben. És a Google is eligazít.
Szerintem tedd még, itt se foglalkozik veled senki, szüleid még inkább elvannak nélküled, minthogy lelkibeteg önmagát sajnáltató fiukat is terelgesség.
Ne tedd meg, mert lehet hogy akkor "osztályt ismételsz".Újra visszakerülsz , hogy megoldd azokat a feladatokat, amiket most nem akartál.Lehet, hogy ez nem igaz.De ha mégis, akkor nagy szívás!
bármikor lehet, én fõleg este hánytam, de pl. reggel sose
nálam így alakult a 3 gyerekkel: 1) 2 hónap egyfolytában 2) délutántól reggelig minden nap 3) nagyjából kétnaponta
nekem reggel és este jön elõ intenzívebben. napközben meg akkor ha rég nem ettem és kiürül a gyomrom. 10 hetes

Természetes az ha a tünetek nap mint nap változó erősségűek és a nap bármelyik szakában (de ez is változó melyikben) jönnek elő?

6 hetes vagyok 4. hétt?l van hányinger émelygés fáradtság és pl a hányinger hányás van hogy nem reggel hanem este jön el? és vannak napok hogy elviselhet?bb(pl a mai)de van hogy nagyon cudarul érzem magam

Legjobb válasz: Igen ez természetes. Nem feltétlenül kell reggel lennie a "reggeli rosszullétnek". A nap bármely szakaszában elõfordulhat. És nem kell feltétlenül egyformának lennie. Minden jót.

Igen ez természetes. Nem feltétlenül kell reggel lennie a "reggeli rosszullétnek". A nap bármely szakaszában elõfordulhat. És nem kell feltétlenül egyformának lennie. Minden jót.
Igen, én is ilyen hullámzóan éreztem magam kb. a 11. hétig. Aztán jobban lettem. 17 hetes kismama

A nap melyik szakába építitek be a sexet?

Ha tök elfoglaltak vagytok egész nap rohantok, s?t hétvégén is dolgoztok, alig találkoztok...szinte már el is felejtjük a párommal...S.O.S.

Legjobb válasz: Hát, eddig még mindig megoldottuk valahogy. A legrosszabb idõszakokban is heti három a minimum, de az már kevés. Alvás elõtt egy gyors menet, vagy reggeli kávé és zuhany között egy gyors összebújás mindig belefér, ha nagyon akarjuk.

Hát, eddig még mindig megoldottuk valahogy. A legrosszabb idõszakokban is heti három a minimum, de az már kevés. Alvás elõtt egy gyors menet, vagy reggeli kávé és zuhany között egy gyors összebújás mindig belefér, ha nagyon akarjuk.
Este, éjjel! 19/L
Bármikor ha kedvünk és lehetõségünk is van rá.
Este hosszabb, kényeztetõs, reggel meg egy gyors. 24/N
Reggeli készítés közben a konyhában. Vagy teregetés közben ha már mindenképpen rohanni kell, akkor is férjen bele. :D:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!