Találatok a következő kifejezésre: A nagyon fehér (662 db)

A nagyon világos vagy a sötétebb szőke árnyalatok állnak jobban a nagyon fehér, áttetsző bőrhöz?

Most kezdtem el világosítani a hajamat és én elég világos sz?ke hajat szeretnék,csak nem tudom jól állna-e! Szerintetek jó a nagyon világos sz?ke? Például ilyesmi:

Legjobb válasz: Nekem nagyon fehér a bõröm és voltam már nagyon világos szõke és sötétszõke is. Valaki szerint a világos állt jobban valaki szerint a sötétebb. Szóval nagyon megoszlottak a válaszok. Nekem most jelenleg igy a kettõ között van és szerintem ez a legjobb, de nekem tényleg nagyon fehér bõröm van.

Nekem nagyon fehér a bõröm és voltam már nagyon világos szõke és sötétszõke is. Valaki szerint a világos állt jobban valaki szerint a sötétebb. Szóval nagyon megoszlottak a válaszok. Nekem most jelenleg igy a kettõ között van és szerintem ez a legjobb, de nekem tényleg nagyon fehér bõröm van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Hát nekem is irtó fehér a bõröm, kicsit rózsaszínes beütéssel és sajnos nagyon vékony is a bõröm! Köszönöm a válaszodat, esetleg ha tudnál képet küldeni a hajad színérõl azt nagyon megköszönném! :)

Az éves bérletnek a szelvényeire oldalt a nagy fehér négyzetbe mit kell írni?

mert úgye van még a szokásos helyen is egy kis négyzet, abba írom a fényképes igazolvány számát, tehát ide nem tudom mit kéne

Legjobb válasz: Oldalt a nagy fehérbe semmit nem kell írni. Ott a sorszám van és egy QR kód, ami szintén a sorszámot tartalmazza.

Oldalt a nagy fehérbe semmit nem kell írni. Ott a sorszám van és egy QR kód, ami szintén a sorszámot tartalmazza.
Kifejtenéd bõvebben, mert ez így érthetetlen. Mi fehér ? Az eszköztár ?
A kérdező hozzászólása: nem, amikor belépek a mozillába az a fehér háttér
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=mozilla+h%C3%A1tt%C3%A9r&hl=hu..
Állítsd be kezdõlapnak, mondjuk a Google-t, és ott olyan hátteret állítasz be amilyet csak akarsz.
A kérdező hozzászólása: beállítottam de nem csinál semmit, hogyan kell?
Bal alsó sarok, Háttérkép módosítása.
A kérdező hozzászólása: itt nincsen olyan
http://kepkezelo.com/images/flnecl9719twh4y56k.jpg Igen. . . Ha van G-mail fiókod akkor be kell jelentkezned. Ez a szolgáltatás csak akkor elérhetõ. Íme:http://kepkezelo.com/images/nzzms5hwya8e8aeju7.jpg
A kérdező hozzászólása: sikerült köszönöm a válszokat és bocs a zavarásért


Nektek tetszenek a nagy, fehér szőrös-bolyhos sapik?

Legjobb válasz: Nagyon nem, és nem is áll jól senkinek... láttam már csajokon, de nem jön be.

Nagyon nem, és nem is áll jól senkinek... láttam már csajokon, de nem jön be.
5 évesen még elmegy, annál idõsebbeken baromi idiótán néz ki. Kb. mint a füles sapik...
Tudni kell viselni. Egyszer felpróbáltam egyet, nagyon jó meleg, de nem mindenkinek áll jól. Nekem sem.
A kérdező hozzászólása: köszii a válaszokat:) csak kiváncsi voltam a véleményetekre, bár eddig az enyémet mindenki megdicsérte AM mitõl függ hogy jól áll-e valakinek?
Szerintem borzasztó. Azokon áll elviselhetõen, akiknek nagyon-nagyon-nagyon cuki arca van. :)
Láttam már egy csajon olyat, ami tetszett.

Lányok! A nagyon fehér bőrű fiúk tényleg kevésbé vonzóak, mint a barnábbak?

Legjobb válasz: ma 23:16 Amúgy húgom szerint a fehér bõrû fiúk csúnyák, ezért is írtam ki a kérdést, na meg tényleg nem látom, hogy húde rajonganának értem a lányok.

A kérdező hozzászólása: ma 23:16 Amúgy húgom szerint a fehér bõrû fiúk csúnyák, ezért is írtam ki a kérdést, na meg tényleg nem látom, hogy húde rajonganának értem a lányok.
Imádom a fehér bõrû fickókat, fõleg ha felül szõrtelenek. :p 21/N
A fehér bõ igen is nagyon szép. Sokkal ritkább, mint a tucat barna, ezért egyedi. 24/N
Nagyon szép tud lenni, de csak világos/gyenge szõrzettel. Undorító tud lenni, ha egy pasinak fekete erõs szõrzete van (pl karján meg a lábán) és mellé hófehér bõre...:S
Én bírom a fehér fickókat. A szoli-narancssárgán, meg az odakozmált szolibarnán mindig röhögnöm kell XD

Teszteltetek már Pregimax-szal? (Tescoban vettem, 25-ös érzékenységű).10 percen belül megjelent rajta egy halványabb 2. csík is, de nem valahol a kontroll csík és a nagy fehér semmi közepén, hanem a fehér sávnak a legelején.

Remélem, értitek, amit mondani szeretnék. :-)

Legjobb válasz: Ha a tesztcsíkra gondolsz, akkor igen, én azzal teszteltem. Amit látsz, az valószínûleg a ragasztó árnyéka lehet, amivel az abszorbens anyag oda van ragasztva. ( tudod, amit a pisibe kell lógatni.) Ez eltûnik, amint megszárad a teszt. Elküldjem neked priviben az én tényleg pozitív tesztjeim fotóját? ( két pozitív, az egyik pé után 13 napos, a másik 16. )

Ha a tesztcsíkra gondolsz, akkor igen, én azzal teszteltem. Amit látsz, az valószínûleg a ragasztó árnyéka lehet, amivel az abszorbens anyag oda van ragasztva. ( tudod, amit a pisibe kell lógatni.) Ez eltûnik, amint megszárad a teszt. Elküldjem neked priviben az én tényleg pozitív tesztjeim fotóját? ( két pozitív, az egyik pé után 13 napos, a másik 16. )
Máris megy. Azért tudom, mirõl beszélsz, mert ilyen szellemcsík szerû akármi nekem is volt.
A kérdező hozzászólása: Hú, azt megköszönném! Kérlek, küldd el, várom! Köszi!!!
4x06 - Episode Six
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!

Fiatal lányok, a nagyon fehér bőrű fiúk tényleg nem vonzóak manapság, menjek el szolizni?

Kicsit zavar, hogy nagyon fehéer a bőröm, mert mostanság mindenfelé a barnított srácok a menők, a cigók, meg a négerek is kapottak és állítólag azért vanez, mert a barna bőr jobban vonzza a lányokat, mint a fehér, vagyis minél erősebben barna a bőrszín, annál nagyobb vonzalmat éreznek a lányok egy ilyen fiú iránt. Mert akkor én elégg megszívtam, hogy genetikailag anyám nagyon fehér bőrét örököltem, ami ráadásul érzékeny is. Akinek kell kép írjon priviben!

Legjobb válasz: "vagyis minél erõsebben barna a bõrszín, annál nagyobb vonzalmat éreznek a lányok egy ilyen fiú iránt" Ritka nagy butaság és tévedés.

"vagyis minél erõsebben barna a bõrszín, annál nagyobb vonzalmat éreznek a lányok egy ilyen fiú iránt" Ritka nagy butaság és tévedés.
Inkább a szolizott bõr a csúnya, a fehérrel semmi baj nincs, nekem jobban tetszik mint a barna.
A putriban biztos kelleni fogsz a cigányasszonyoknak.
A kérdező hozzászólása: Akkor miért látom facebookon is, hogy a hozzám hasonló nagyon fehérbõrû fiúk között van a legtöbb magányos, akinek nincsenek lány hódolói?! Sõt egyik lánytól azt is hallottam, hogy mindig a fehérbõrû fiúk a rondák. Na vajon ez miért lehet, ha nem a bõrszín miatt?! Mert nem hiszem, hogy véletlenül mindig pont a nagyon fehérbõrû fiúk lennének arcra rondák.
Én kifejezetten a nagyon fehér bõrt kedvelem. :) )
én nagyon szeretem a hófehér bõrû pasikat :) ne általánosíts, minden embernek más tetszik, ne állj be a majmokhoz, felesleges szoliba menned.
hát a fehérbõrrel még nincs gond, de ha kimész egy kicsit a napra, és egybõl leégsz, az szerintem már visszataszító, aki ilyen két színû piros-fehér. föleh ha mondjuk rád ég egy póló. a szoli meg elvileg arra is jó, hogy "elõkészíti" a bõrödet, szóval egy két (rövid!) alkalom után már meg lesz az alapszined, és nem égsz le olyan könnyen, nappal is rátudsz barnulni, de akár a kertbe is kifeküdhetsz napozni, de azt is csak kevés idõre, naptejjel. és szerintem szolitól is el lehet érni egy normális barna/ barnább szint (nem sárga!), csak nm kell tulzásba vinni. és bocsi de szerintem is vonzóbb a barna bõr, nem néger, nem cigány, hanem nnapon. barnult vagy kreol bõrû. ja és nem védem a szolit, még sosem szoliztam, nem is szeretnék, nincs rá szükségem, de van akinek tényleg jót tesz :)
Végig se olvastam, olyan hülyeség már a kérdés is! Mit meg nem adnák azért, ha fehérebb bõröm lehetne! Így nem vehetek fel akármit, mert le cigóznak... A lányoknál meg változó ez szerintem, ízlés kérdése.
Én imádom a fehér bôrû fiúkat. Ne menj el szolizni!! 16/L

Létezik mobidik, a nagy fehér bálna?

furdal a kíváncsiság.és félek hogy egyszercsak felt?nik valahol és rámtámad.

Legjobb válasz: ha csak nem Ahab reinkarnációja vagy nincs mitõl félned, elkerül

ha csak nem Ahab reinkarnációja vagy nincs mitõl félned, elkerül
A kérdező hozzászólása: remélem igazad van.
Még él létezik. Mit gndolsz miért csinálnak még mindig belõle játékokat.
A kérdező hozzászólása: huha.akkor beköltözök egy széfbe, ott nem talál meg.viszlát, hû válaszolóim.
a regény szerint meghalt. nincs mitõl félned.
A kérdező hozzászólása: na most megnyugodtam :D köszönöm :) megy a zöld.
Mr. Scully? :O
Flash player frissités
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!