Találatok a következő kifejezésre: A nagymacskák dorombolnak (2 db)

A nagymacskák is dorombolnak?

Legjobb válasz: Igen:)

Igen:)
Persze!
A puma a legnagyobb testû macska féle ami tud dorombolni. Az oroszlán, tigris, stb. nem tud!
Mind a ket excicam dorombolt!
én azért gondolom ezt mert mindig az ilyen macskaszeretõ tinik szoktak ilyen szûkszavú szmájlis megjegyzéseket tenni, ha esetleg nem igy van akkor bocsánatot kérek .
Én még azt olvastam egyszer hogy a tigris is tud , de csak akkor amikor kifujja a levegõt.
Mi bajod van ? miért lennék ribanc? én így tudtam, hogy az oroszlán kivételével a többi tud, oké rosszul tudtam de szeirntem ezt a stilust attól még nem kell megengedni magadnak.
persze, persze , AMUGY az animal planeten mondtak hogy a gepard, oroszlan, tigris, leopard , nem tud dorombolni.a puma a legnagyobb doromboló macsek.
Hát ez egy nagy baromság. Én a két fülemmel hallottam az oroszlánt dorombolni a nyíregyházi (vagy lehet, hogy debreceni) állatkertben. A hím épp férfiúi kötelességét végezte a nõstényen (végigment az összesen :D), a nõstények pedig doromboltak.
"Nem csak a házi macskák dorombolnak, e furcsa hangra többek között képes a vadmacska, a puma és a gepárd is. Más nagymacskák, például az oroszlán, a leopárd vagy a jaguár viszont a finom rezegtetés helyett inkább kieresztik a hangjukat, és nagyot bömbölnek." Forrás: Wikipédia
A nagymacskák csak a levegõ kifújásakor tudnak dorombolni. Az, hogy nem szoktak, nem jelenti azt, hogy nem is tudnak. A házimacska az egyetlen olyan macskaféle, ami be- és kilégzésnél is tud dorombolni.
Pontosabban az oroszlán nem tud, a többi igen

A nagymacskák is dorombolnak?

Legjobb válasz: Gondolom.:) Legalábbis morogni tudnak!

Gondolom.:) Legalábbis morogni tudnak!
Igen!
Ha a nagyobb testü macskákra gondolsz pl tigrisek meg oroszlánok, azok nemtudnak mert nekik egy csont nõtt a torkukba
Igen!
A nagymacskák részben megcsontosodott nyelvcsontjuk miatt csak kilégzéskor képesek dorombolni ellentétbe a kis macskákkal, melyek ki és belégzéskor is egyaránt tudnak.
na igen jó kérédés... meik nagymacska?? a kiscicából nagycica az tud de a pl:.tigrisek nem!
Eloszlatnám a tévhiteket: A gepárdok, pumák, hópárducok és ködfoltos párducok tudnak ugyan dorombolni a levegõ beszívásakor, bõgni viszont nem; ezzel szemben az oroszlánok, tigrisek, leopárdok és jaguárok bõgni tudnak, dorombolni viszont nem képesek.
Cat with the loudest purr in the world

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!