Találatok a következő kifejezésre: A nagyim tud (1652 db)

Azok a nagy fekete dongók tudnak csípni?

Legjobb válasz: személyes tapasztalatom van a dongókkal kapcsolatban.Csíp,és nagyon tud fájni... Nekem véletlenül a nadrág száramba repült,és megcsípett.Orvoshoz kellett menni,mert nagyon megdagadt a bokám,és még 2 napig is égetõ,fájdalmas érzés volt...Na azóta nagy ívben kitérek elõlük...

személyes tapasztalatom van a dongókkal kapcsolatban.Csíp, és nagyon tud fájni... Nekem véletlenül a nadrág száramba repült, és megcsípett.Orvoshoz kellett menni, mert nagyon megdagadt a bokám, és még 2 napig is égetõ, fájdalmas érzés volt...Na azóta nagy ívben kitérek elõlük...
Szia! Ha arról a nagyon fekete nagyon nagy nagyon hangos repülõ dögrõl van szó, akkor az nem csíp. Nem csíp hanem harap. Nem viccelek, nem gúnyolódok. Nincs fullánkja de borzalmas dolgokat csinál a fejével :S
Igen:S
Én úgy tudtam, hogy nem. De a férjem szerint igen! Azért nem próbálom ki, hiszek neki.
Poszméhek. Több fajtája van, van amelyik nem tud, van amelyik tud csípni. De, csak akkor csíp, ha nagyon veszélyeztetve érzi magát. Szóval, mondjuk, ha megfogod, és nem engeded el. Olvastam már, hogy miért, de nem emlékszem, lehet meghal, ha kiereszti a fullánkját.
Hát inkább ne próbáld ki...azt tudom, hogy a kutyám egyszer csak amellett a virág mellett feküdt, szunyókált, amihez odarepült ez a gyönyörûség. Semmit nem csinált a kutya, de ez a kedves jószág mégis elkezdte támadni. Szerencsére meg nem csípte meg semmi, de lehet csak azért, mert felállítottam és elhívtam onnan a kutyámat.
A kérdező hozzászólása: Anyum meg mindig nevet rajtam mert félek tõllük.. Köszi a válszokat
Épp ezt akartam írni, nem csíp, hanem harap és nagyon veszélyes.

Kislányom 2 hetes, és nagyon hasfájós. Tea és Infacol nem vált be. Már enni sem nagyon tud, mert csak sír a hasfájástól. Nagyon sajnálom szegényt, aludni sem tud. Ilyen pici babának mit lehet még adni?

Legjobb válasz: Helló! Gondolom,mivel még csak 2hetes a babád,akkor még anyatejet eszik.Vannak ételek,amikre figyelni kell,mármint,amiket te fogyasztasz.Pl.a hûvelyesek görcsöket okozhatnak a babának.Én azt ajánlanám,tapasztald ki,milyen ételek fogyasztása után,a baba hogy reagál. És egy kis pelusnélküli baba-torna is segíthet...

Helló! Gondolom, mivel még csak 2hetes a babád, akkor még anyatejet eszik.Vannak ételek, amikre figyelni kell, mármint, amiket te fogyasztasz.Pl.a hûvelyesek görcsöket okozhatnak a babának.Én azt ajánlanám, tapasztald ki, milyen ételek fogyasztása után, a baba hogy reagál. És egy kis pelusnélküli baba-torna is segíthet...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Odafigyelek, hogy mit eszek. Kipróbáljuk a tornát. :)
A te étkezésed segíthet, tonráztasd a babát sokszor, és maszírozd a hasát. Én FLPs aloe vera activatort adtam, bevált.
Szia! Torna tényleg segít, legalábbis nálunk bevált. Az infacol nálunk sem segített, vehetsz esetleg Espumisant, vagy Gripe Water-t, de ezek azt hiszem csak 1 hónapos kortól ajánlottak. Esetleg még meggymag párna pocakra! Kitartás!
Nekünk az Espumisan emulzió vált be :) 4hós baba anyukája
Szia! Nekünk a gyógyszertárban készített papaverin cseppek váltak be. Nem tudom pontosan mennyi idõs kortól lehet adni, a gyerekorvos írja fel, 200 Ft alatt van az ára. Elõtte Espumisant használtunk, de egy idõ után hatástalan lett.- Amikor fáj a hasa én a kezemben hasával lefelé tartom és a kicsi hasát maszírozom a két lába köz benyúlva a jobb kezemmel, ez szereti és sokszor a sírás is elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget. Próbálkozok akkor :)
Nekem semmi sem vált be:infacol, gripe water, mecsek baby tea....masszírozással és meleg pelussal enyhíteni tudtuk a fájdalmát. Egy internetes oldalon olvastam hogy a tejnövelõ tea okozhat hasfájást a babának.Azonnal abbahagytam, 2 nap múlva elvágták a hasfájást, mintha sohasem lett volna. Addig sem vittem pedig túlzásba a fogyasztását, csak a dobozon elõírt adagot ittam naponta. eléggé ledöbbentünk hogy emiatt fájt a pici pocakja!!!!! Durvának tartom hogy egyrészrõl segít, másrészrõl szenvedhet tõle a baba. Szóval mi így jártunk. Ja és nem lett kevesebb a tejem mióta nem iszom. Más módszerekkel tartom a mennyiségét. Üdv.! Andi

1 éves babátok hányszor alszik egy nap, és mennyit? Ebben a nagy melegben tudnak aludni?

Nekünk mikor mennyit van hogy 3 órát de van hogy fél órát alszik napközben.Éjszaka szerencsére nem kell (ilyenkor már nem szopizik)

Legjobb válasz: Az én fiam ma egy éves, kétszer alszik ált napközben, de ma még extra visszaaludt reggel. Ritkán csak egyszer alszik. Tud aludni, de nagyon változó, hogy mennyire nyugisan. Éjszaka, és hajnalban ált. még szopizik, de mivel együtt alszunk én ezekrõl nem igazán tudok - önkiszolgáló a drága. A napközbeni alvások hossza teljesen változó, éjszaka 9-10 órát alszik.

Az én fiam ma egy éves, kétszer alszik ált napközben, de ma még extra visszaaludt reggel. Ritkán csak egyszer alszik. Tud aludni, de nagyon változó, hogy mennyire nyugisan. Éjszaka, és hajnalban ált. még szopizik, de mivel együtt alszunk én ezekrõl nem igazán tudok - önkiszolgáló a drága. A napközbeni alvások hossza teljesen változó, éjszaka 9-10 órát alszik.
Az én 1 éves fiam nagyon rossz alvó és ennek nem a meleg az oka. Eddig még nem jöttünk rá, hogy miért ilyen. Éjszaka óránként nyöszörög. Ilyenkor iszik egy kis citromfû teát+a cumika és újabb 1 órán át nyugi van. Hajnal 6-tól alszik mélyebben, ilyenkor jóéjszakát tápszert kap és pihi van 8-8.30-ig. Újabb teácska és alvás 9-ig. Ekkor ébred és 10-10.30-kor alszik vissza délig. Ebéd és kb 15.30-kor alszik újra 1-2 órácskát. Este 21.30-ig meg sem áll és kezdõdik megint a körforgás.
Átlagosan össz. másfél órát 2 részletben. Én nagyon kevésnek tartom :(
Az én kisfiam 2* 2 órát alszik általában. Ébredés után (ma pl 6kor kelt) 2-2, 5 órával viszafekszik, aztán délután 2 körül. Éjjel egyre többször kel, mióta meleg van. Múlt éjjel 2* kelt, ivott és vissza aludt.
Most itt alszik fél órája a nappliban, de nagyon meleg van, úgyhogy mindjárt betakarom és bakapcsolom a légkondit. Tegnap du is így aludt, majdnem 3 órát. 16 hónapos

Tudnak egymásban akkora kárt tenni, hogy valamelyiknek nagyobb gondja legyen? Mert ahogy megfigyeltem Õket, van úgy h a nagy macsek szó szerint fojtogatja & hát jobban féltem a picit mint h inkább párosodjanak

Van 2 cicám, (kan 1.5 éves), a (nõstény kb 10-12 hónapos). Szerintem most jöhetett el a pici tüzelési idõszaka, viszont megbolondult napok óta. Éjszaka már annyira "ölték egymást", hogy a picinek vérfoltos volt a bundája.

Legjobb válasz: A tüzelési idõszakban nagyon durván tudnak lenni, de van ílyen is, hogy a nõsteny egyáltalán ezzel a kannal nem akar párasodni. De még nem tapasztaltam, hogy halálra folytogatnak egymást.

A tüzelési idõszakban nagyon durván tudnak lenni, de van ílyen is, hogy a nõsteny egyáltalán ezzel a kannal nem akar párasodni. De még nem tapasztaltam, hogy halálra folytogatnak egymást.
Ivartalanitasd õket!!!
Ha ivartalaníttatod õket, nem lesz gond. Nagymértékben csökkenti az agressziót és rengetek pozitív hatása van még.
A kérdező hozzászólása: Igazából megoldódott ... Gondolom ahogy elvesztette a "szüzességét" az volt az a vér folt :D Egyenlõre azért nem akarom ivartalanítani Õket, mert egyszer kölykezzen a lány ... Utána persze automatice az lesz a következõ :) ) Köszönöm mindenkinek a commentet :)
Nem kell megvárni az elsõ almot.Ez egy tévhit.

Több fiú mondta már rám azt, hogy dámás vagyok és hogy nem nagyon tudnak ellazulni a társaságomban. Pedig szeretek viccelődni, poénkodni, laza vagyok és mégis. Miért?

Nem értem a pasikat. Finom n? vagyok, ez tény, de nem hordom fenn az orrom. Természetes vagyok, kedves, viccel?d?s, mégis úgy érzem, hogy sokan teljesen görcsbe vannak rándulva, ha velem vannak, még akkor is, ha mondom, hogy nem kell visszafogniuk magukat. Els?sorban a fiúk véleménye érdekelne, hogy mit tehetnék az ellen? Mit lehet lépni, hogy ne legyenek zavarban a jelenlétemben? 21n.

Legjobb válasz: Ha igaz, akkor valami magas, nõies nagyon bitang jó kis maca lehetsz! Márpedig az ilyenek tudat alatt is stresszt hoznak ki a férfiakból, belõlem is például. De ha tudom irányítani az érzelmeimet, akkor javulhat, de a kommunikáció, a laza természes lendülettel akkor is nehéz. Egyszerüen túl jó státuszba vagy pakolva, az ilyenektõl meg sokan tartanak. A túl jó nõ könnyen koptathatja le a így vagy úgy szinten aluli emberanyagot. Sokaknak megfelelési kényszerük támad a közegedben, mert egy bitang jó nõ az ugye kinek ne kellene. És ez feszültséget, stressz generál. Igazán azok lesznek végül a gyõztes egyedek, akik képesek ezt a belsõ stresszt magukban leygõzni, és partnernek lenni irányodba. Nem könnyû! Legyél türelmes szerintem, és tudj a férfiak fejével is gondolkodni, hogy azért elég nagy falat vagy! Ha igaz, és persze ne Xl-es méretre gondolj, nem úgy értem, tudod te.

Ha igaz, akkor valami magas, nõies nagyon bitang jó kis maca lehetsz! Márpedig az ilyenek tudat alatt is stresszt hoznak ki a férfiakból, belõlem is például. De ha tudom irányítani az érzelmeimet, akkor javulhat, de a kommunikáció, a laza természes lendülettel akkor is nehéz. Egyszerüen túl jó státuszba vagy pakolva, az ilyenektõl meg sokan tartanak. A túl jó nõ könnyen koptathatja le a így vagy úgy szinten aluli emberanyagot. Sokaknak megfelelési kényszerük támad a közegedben, mert egy bitang jó nõ az ugye kinek ne kellene. És ez feszültséget, stressz generál. Igazán azok lesznek végül a gyõztes egyedek, akik képesek ezt a belsõ stresszt magukban leygõzni, és partnernek lenni irányodba. Nem könnyû! Legyél türelmes szerintem, és tudj a férfiak fejével is gondolkodni, hogy azért elég nagy falat vagy! Ha igaz, és persze ne Xl-es méretre gondolj, nem úgy értem, tudod te.
Sok pasi nem szereti ha nála rangosabb, gazdagabb, elõkelõbb egy csaj. Ilyen pasit kéne találnod, aki a te "szintednek" megfelelõ. Ez hülyén hangzik, de tényleg szerintem átlag hétköznapi pasik nem mernek feléd közelíteni se. Én se tenném. Mostanában meg még a gazdasági helyzet is rátesz egy lapátra és a szegényebbek nagyon irigylik a gazdagokat és nem tartják tisztességesnek õket.. szóval ez is okozhat nehézséget neked. Nekem van egy barátnõm, aki egyáltalán nem gazdag, de olyan dámás, elegáns kinézete van és már interneten le is hordta õt egy csávó ismeretlenül, hogy biztos kõ gazdag és kis dáma qrva.. :S Szóval szerintem üzletemberek között kéne keresgetned, nem ilyen egyszerû melóst vagy sulist.
Felfuvalkodott vagy. Meg igy kepernyon at is irrital a jellemed.
Én is hasonló vagyok, mint Te, annyi különbséggel, hogy nekem nincs kiemelkedõ családom, és finom neveltetésem. Én nálad kicsit magasabb vagyok, és nem sokat költök ruhákra, de elegánsan öltözködöm, én is vicces és jó fej vagyok másokkal, és mégis érzem, hogy nagyon sokan nem mernek kezdeményezni. A flörtig eljutnak, de onnan tovább nem mernek lépni, pedig egyértelmû az érdeklõdésem. Amit a többiek is írtak, ez azért van, mert határozott vagy, csinos vagy, van stílusod, ami nem egy tök átlagos, ráadásul a te esetedben ugye a családi helyzeted is rátesz egy plusszal arra, hogy a pasik féljenek, de legalább tartsanak tõled. Ha egyetemistákkal nem tudsz mit kezdeni, akkor tényleg próbálkozz hasonló származásúaknál, esetleg idõsebb férfiaknál :) sok sikert! 21L
10-es vagyok. Eszembe jutott egy régebbi történet, ami nem velem esett meg, hanem egy jó fiú barátommal. A srác tök átlagos, egyetemista, okos, de nem az a flancos és elegáns, viszont volt neki egy barátnõje, akinek gazdag, elõkelõ szülei vannak, és a srác 2 évig bírta mellette, de utána beleunt, hogy nem adhatja saját magát, mindig meg kell játszania magát, ha a csajjal és annak a családjával volt. Pedig egyáltalán nem bunkó és kicsapongó srácról van szó, udvarias, de ezt már õ se bírta és nagyon feszélyezve érezte magát, ki is lépett a kapcsolatból pedig szerette a lányt.
A kérdező hozzászólása: 15-ös, ilyen tapasztalatom már nekem is van... A volt barátom azért szakított velem, mert a szülei állandóan ezen lovagoltak, komplexusaik voltak. :(
Ja meg olvasom, írtad, hogy vörös rúzst használsz.. elmondom neked, hogy a pasik 90%-a nem szereti a sminket, mert nem akarnak rúzst meg alapozót nyalni.. persze ott van az a 10%, aki vagy szintén elegáns, elõkelõ és el is várja a nõtõl, hogy ki legyen kenve vagy pedig csak szexet látnak benned, ahogy te is írtad ebben a kommentedben. És nem egyforma az emberek humorérzéke.. ezért vannak ennyiféle fajta viccek is, kinek mi jön be. Pl. több millió ember imádja a Family Guy-t és a South Parkot, de van rengeteg ember, akit meg kiráz a hideg tõle, pedig õk is lehetnek viccelõdõs emberek. (én imádom mindkettõt :D) Lehet, amin te tudsz nevetni azon más nem illetve fordítva. Nehéz helyzetben vagy az tény. Nem neked kell változnod, csak találnod kell neked megfelelõ társaságot, partnert. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Vörös rúzst csak esténként használok, azt sem minden hétvégén, alapozóra pedig egyáltalán nincs szükségem, megáldott a természet olyan bõrrel, aminek nincs szüksége kenceficére. :) Diszkréten és ízlésesen szoktam sminkelni, csak a rúzs szokott idõnként kihívó lenni. :)
Akkor nem szóltam! ;)
szerintem kérdezõ, csak te érzed magad viccesnek, ha nem akarsz változni, akkor másokat se akarj megváltoztatni.Az, hogy sokat tudsz költeni magadra, sokat dobhat a kinézeteden, de ha még ilyen dámás is vagy...nekem nem kéne ilyen csaj, csak te meg gondolkodhatsz ha valaki neked udvarol, akkor téged akar-e vagy a vagyont.Nem elég a szokásos engem akar, vagy csak dugni kérdés, még ez is...
A kérdező hozzászólása: 12: Néha igazán elcsodálkozom azon, hogy az emberek látatlanból hogy tudják megállapítani a másik "adottságait"? :)
168 az nem alacsony. Az már nyerõ, el tudom képzelni micsoda jó nõ lehetsz! Nincs olyan kis gyereklány feelinged, ez azért komoly kihívás. Legénynek kell lenni a gáton! :) )
A kérdező hozzászólása: 10-es: Nem szeretem az ilyen szintezõs dolgot, de igazad lehet. Egyetemista fiúkkal próbálkoztam, de nem jött össze semmi sajnos. Volt egy barátom, aki a saját szülei miatt szakított velem, mert komplexusaik voltak a családom miatt, pedig a szüleimnek semmi kifogása nem volt a fiú ellen. Kedvelték.
A kérdező hozzászólása: 8-as: Tudom, hogy mire gondolsz. :) Egyébként csak 1, 68 m magas vagyok. :) Sportos külsõm van, arányos arcvonásaim. De érdekeseket mondtak a fiú barátaim, hogy az õ barátaik mit gondolnak rólam. Van, aki azt mondja, hogy én vagyok a két lábon járó szex és hogy felizgatom õket, de nem úgy, mint az átlag nõ, hanem úgy, hogy "állatokká" válnak. Ezt mondjuk nem teljesen értem. Lehet, hogy a vörös rúzs miatt van. :) :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek egyszerre válaszolok most, mert mindannyian írtatok okosat, de ugye nem ismertek. A helyzet az, hogy valóban tehetõs családból származom, a szüleim belém nevelték a jó manírokat, a viselkedést, mindent. Büszke is vagyok arra, hogy pont ezek miatt kedvelik a társaságom. Az pedig tévhit, hogy az "arisztokraták" feszültek meg protokolárisak. Mi egyáltalán nem vagyunk ilyenek. Körülbelül a saját szokásaink szerint élünk, ha fogalmazhatok így. És ez így mûködik a családi barátoknál is, akik szintén hasonló helyzetben vannak. Laza vagyok, sokat viccelõdöm és betudok illeszkedni más csoportokba is, általában mindenkivel megtalálom a közös hangot, még akkor is, ha enyhén zárkózott vagyok bizonyos emberek irányába. A barátokkal/barátnõkkel nincs probléma, vegyes saláta, van olyan is, aki ilyen, mint én, meg van olyan is, aki nem. A hozzáállásom olyan, hogy amikor komolynak kell lenni, akkor komoly vagyok, amikor meg nem, akkor meg nem vagyok az. Annyi hülyeséget csinálunk a barátnõkkel, hogy megáll az eszem, de persze igyekszünk nem nyilvánosan. Lehet, hogy sokat tesz a latba az öltözködésem is... Nem szeretnék változni, csak az érdekelne, hogy hogyan "szelídítsem" meg a fiúkat körülöttem. :)
Velem is hasonló vagy: fiú és lány ismerõseim is nagyon "viselkednek" a jelenlétemben, ha érted, mire gondolok. Egyesek szerint ez fárasztó. Pedig nem várom el, és nem is értem, miért van így. Azt mondják, hogy én olyan "arisztokrata" vagyok, meg elegáns... Fogalmam sincs, honnan veszik ezt, én egyáltalán nem érzem ilyennek magam. Sajnos van ilyen, és nem tudom, lehet-e ellene tenni. Max., ha rájönnél, hogy mitõl van - nekem még nem sikerült. Sokat beszélgettünk errõl itthon, a szüleim is azt mondják, hogy ilyen vagyok (õk ezt pozitívumnak értékelik), de igazából õk sem tudják megmagyarázni, hogy egy pontosan miben nyilvánul meg... Szerintük ez csak egy benyomás. Ha nálad is ez van, én azt javaslom (érintettként), hogy inkább próbálj meg elõnyt kovácsolni belõle, mint megváltozni, hiszen az úgysem megy. :s
Szerintem ne foglalkozz vele... Az ember nem bújhat ki a bõrébõl. Én sem tudom elengedni magam egy társaságban sem, mindig visszafogom magam. Ha teljesen részeg vagyok, inkább nem állok fel, nem mozdulok, nem beszélek, csak nehogy valami olyat tegyek amit késõbb szégyellnék. Minden téren ez van. Próbáltam "lazább" lenni, megfelelni a mostani kor ideáljának. Jártam hip-hop táncra, hát úgy mozogtam mint egy marionettbábú. Még a táncban is görcsös vagyok és hiába jártam pszichológushoz meg hiába tanított pár barátnõm, vittek vadidegen emberek közé hogy "oldódjak", nem és nem sikerült. Pedig akartam. A legtöbb pasi mellettem nem tud feloldódni de vannak kivételek. Már az 1. beszélgetéskor meglátszik, kivel van meg az összehang. Én biztos vagyok benne hogy megtalálod azt, akivel jól kijöttök, aki nem feszeng melletted hanem megnevettet. Ne add fel!
Az írásodon is látszik, hogy túl feszes vagy, próbálj meg el lazulni, lehet hogy ami neked vicces akart lenni, azzal igazából csak még jobban érezteted, hogy mennyire...más vagy, mint kéne nekik.
nem tudom, talán legyél még lazább bár sajnos az ember nem bújhat ki a bõrébõl. az a baj, hogy így nehéz tanácsot adni, hogy nem ismerlek. 23/L
A kérdező hozzászólása: 1: :) :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 20-as! Érdekes, amit írtál, viszont el kell téged szomorítanom, nem kifejezetten van igazad. A humorommal semmi probléma, többnyire mindenkinek tetszik. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy ennek ellenére is látom a fiúkon, hogy görcsbe vannak rándulva, mármint azok, akik esetleg többet szeretnének, mint haverkodást. Egyáltalán nem idegeskedem azon, hogy bárki is a vagyonomat szeretné, vagy engem. Annyira hülye azért nem vagyok, hogy ne vegyem észre, hogy ki és mit akar tõlem. Nem estem a fejemre szerencsére. :)
Hüvelygombát.
Semmiféle betegséget nem okoz ez, max. érzelmi szinten megszakad a szíved. De azt mondtad, hogy nem lehetséges realizálni a kapcsolatot, akkor véget kell vetni neki, hagyni kell a másikat továbblépni.
De mégis mekkora az a távolság, hogy lehetetlen a kapcsolat?
Depressziót na azt lehet tõle kapni, és nem kicsit.Én is hasonló cipõben járok sajnos :( Életemnél is jobban szeretem de a táv miatt lapátra tett.Most marad a magány, a szomorúság, a depim és az, hogy csendesen gyászolom a kapcsolatunkat.Majd talán egyszer valamikor évek múlva, újra fogok tudni hinni és szeretni.
Ha ismeritek egymás érzéseit de egy ilyen apróság mint a távolság az utatokba áll akkor nem is szeretitek egymást igazán.

Nagyon kiábrándító tud lenni a nagy has egy lányon?

175 cm vagyok, és 80 kg. Nem vagyok kövér, inkább talán egy kicsit nagydarab a magasságom miatt, meg er?s csontozatú. Meg lennék elégedve magammal, ha nem lenne ekkora hasam. Általában kiáll minden ruhából. Farmerral még csak csak, mert az lenyomja, de ha szoknyába, vagy más anyagú nadrágba vagyok, akkor rendesen lehet látni. Nagyon kiábrándító, ha nagy a hasa egy lánynak? Kort is írjatok.

Legjobb válasz: Szerintem nem annyira,de azért tehetnél ellene 15l

Szerintem nem annyira, de azért tehetnél ellene 15l
Pedig szerintem kövér vagy. Átlagosan 65 kg-nak kellene lenned. Az erõs csontozat maximum 2-3 kg "túlsúlyt" jelent. és elég kiábrándító a nagy has. Szerintem sportolj és diétázz kicsit.
Ha már kibuggyanik, akkor az egyáltalán nem szép és esztétikus, csinálj hasgyakorlatokat és változtass egy kicsit az étrendeden.
Szerintem is kövér vagy. Mondjuk lehet, hogy tényleg csak erõs a csontozatod, vagy izmos vagy (mondjuk gondolom utóbbi kizárt) Szerintem amúgy egy kis poci nem gáz egyeltalán, nekem is van, pedig alapvetõen vékony vagyok (50 kg, 170 cm) De ha kibuggyan a póló alól, az már gáz. Nem túl esztétikus. De gondolom neked máshol is van felesleged, ha 80 kg vagy.
Én szeretem a puha nõi hasikát simogatni, puszilgatni, és dögönyözni. Amíg csupán pár kilóról van szó (mint nálad, kedves kérdezõ), addig semmi baj. A zsírdisznó fejû nõk természetesen nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Embertõl függ, én utálom magamon ha van hasam, sajnos kicsit meghíztam és fõleg kajálások után nõ meg. A barátom viszont imádja, mindig piszkál hogy egyek sokat és hízzak meg, hogy mindig legyen pocakom. Hát az biztos h nem fogom miatta felhizlalni magam...
Én ha nem lennék elégedett akkor azonnal tennék ellene, már pedig te nem vagy elégedett magaddal, akkor változtass!! Én már ha azt veszem észre, hogy híztam (persze így is karcsú és csinos vagyok, de ha már látom hogy kicsit már teltebb vagyok) akkor elkezdem visszafogni a kajálást, figyelek arra mit eszek: pl.: vacsorát egy az egyben elhagyom és nem eszek csak max 1 almát és rengeteg vizet iszom, veszek ilyen karcsúsító kencéket, ha kell még akkor has gyakorlatokat is végzem. Nos, a tornát azt kihagytam, tehát én a kajálásomra figyeltem oda az utóbbi idõben + kencéket használok és megvan az eredménye, most már teljesen elégedett vagyok. Nem mindegy hogy elégedett vagyok ha belenézek a tükörbe, vagy pedig TELJESEN elégedett! Nem is gondoltam volna, hogy a jó alakomat még tudom fokozni és tudom! :) Úgyhogy szerintem tegyél érte, hogy jól érezd magad a bõrödben te is!!

Van nekem egy 23 eves baratnom, kb masfel honapja jarunk. Nem az a nagy pasi falo. Ma valotta be nekem hogy meg soha nem volt orgazmusa egyik fiujaval sem. Mit tudnak tenni ennek erdekeben szerintetek? Csak komolyan kerem.21F

Legjobb válasz: Lefeküdtetek már? Ezzel most áttolta rád a felelõsséget. Az orgazmushoz vezetõ úton neki is meg kell tennie a lépéseit, pl. olyan férfival lenni, aki beindítja a fantáziáját, el kell tudni engednie magát, kikapcsolni a külvilágot, ismernie kell a saját testét... Leginkább õ tud neked segíteni, ha olyan izgatás felé terelget, ami jó neki. Figyelj a jelzéseire, próbáld ki, amit tudsz, finoman, durván, beszélj, hallgass, simogass, nyalj, harapj, szívj, fújj, stb., és csináld azt, aminél nyögdécsel, liheg, nyüszög. Hagyd, hogy irányítsa a kezed. Extrém esetben egy vibrátor is elférhet, ha a nagyon erõs izgatás jó csak neki. Ha nem partner ezekben, akkor meg is érdemli.

Lefeküdtetek már? Ezzel most áttolta rád a felelõsséget. Az orgazmushoz vezetõ úton neki is meg kell tennie a lépéseit, pl. olyan férfival lenni, aki beindítja a fantáziáját, el kell tudni engednie magát, kikapcsolni a külvilágot, ismernie kell a saját testét... Leginkább õ tud neked segíteni, ha olyan izgatás felé terelget, ami jó neki. Figyelj a jelzéseire, próbáld ki, amit tudsz, finoman, durván, beszélj, hallgass, simogass, nyalj, harapj, szívj, fújj, stb., és csináld azt, aminél nyögdécsel, liheg, nyüszög. Hagyd, hogy irányítsa a kezed. Extrém esetben egy vibrátor is elférhet, ha a nagyon erõs izgatás jó csak neki. Ha nem partner ezekben, akkor meg is érdemli.
Bármit, ami egyikõtöknek sem kellemetlen! Engedd szabadon a fantáziádat!
"Mit tudnak tenni ennek erdekeben szerintetek?" Kik mit tudnak tenni??!
A kérdező hozzászólása: marmint én tudnék csinalni... bocs mit lenne erdemes kiprobalnom

Változik majd idővel? Nagyon tud idegeskedni, szorong a barátom.

Túl lelkis, ami persze engem nem zavar, csak sokat árt vele magának mert sokmindent a szívére vesz. Hát most meg a vizsgaid?szakban végképp. Nyomasztja még pár más dolog is, ráadásul az apukája is szigorú, kemény ember, ugyanabban a szakmában, amit a kedvesem tanul.

Legjobb válasz: tudom mirõl beszélsz, utálom az ilyet amikor a szülõk iatt van elcseszve az ember élete, mert "rosszul" nevelték. Szerintem fogadd el, nem nagyon fog tudni változni szerintem, esetleg akkor ha valami nagy változás következik be az életébe

tudom mirõl beszélsz, utálom az ilyet amikor a szülõk iatt van elcseszve az ember élete, mert "rosszul" nevelték. Szerintem fogadd el, nem nagyon fog tudni változni szerintem, esetleg akkor ha valami nagy változás következik be az életébe
Szerintem idõvel jobb lesz mikor elmúlik ez a teljesíteni vágyó dolog
Barátodnak stressz menedzsment tréning, neked több türelem a barátod iránt...
Lehet ezen változtatni, nem kell megszokni. Viszont mindenképpen szerencsés a barátod, hogy ennyire megértõ és türelmes vagy. A legtöbb lánynak már minden baja van, ha kicsit ridegek, vagy "közömbösebbek" a fiúk. Rögtön jön a kombinálás, hogy biztosan azért, mert nem szeret, vagy szeretõt tart. Meg se próbálnának ilyen dolgokba belegondolni, nem hogy ezt még megérteni, elfogadni. Érintésre és gyengédségre vágynak, de ennyivel sosem érik be és természetesnek veszik. Ha nincs, akkor baj van, ha viszont megvan ez, akkor kevés, már észre sem veszik. Te pedig igazán szerencsés vagy, hogy szeret téged és (hogy csúnyán fogalmazzak) ennyivel megúszod. Sokan ilyen stresszes helyzetekben nem csak hidegek és közönyösek, hanem egyenesen durvák és lekezelõek. Arról nem is beszélve, hogy a problémák keresésére, megoldására se pazarolnak idõt. Én is ilyen voltam :) Azóta viszont megtaláltam az ideális párt és rengeteget változtam. A segítségedre, türelmedre és támogatásodra van szüksége. Próbálj átvenni terhet tõle (nem azt mondom, hogy tanulj helyette, csináld meg a diploma munkáját, vagy neveld meg az apját), beszélgess vele sokat a gondjairól, hallgasd meg, önts belé lelket, esetleg példálozz hasonló szitukkal (még ha nem is igaz sztori, kit fog érdekelni) és mutasd meg neki a pozitív irányt, a lehetõséget, az esélyt. A szorongás és a stressz elég erõs és könyörtelen "betegség". Menjetek ki sokat a szabadba, túrázni, sétálni (persze nem erõltetve, csinálj neki is ehez hangulatot). Kapcsolódjatok ki minél többet. Soksok közös programot! Ne hagyd befásulni a kapcoslatot! Ilyenkor sokan mérlegelni kezdenek... féltik a pénztárcájukat... estetekben sztem nincs az a pénz, ami nem érné meg, de ettõl még nem kell drága dolgokra gondolni. Egyik héten/hónapban egy mozi (diákjegy nem horror), aztán kirándulás a hegyekbe, tópartra, egy lájtosabb vacsora valami nem flancos, de igényes helyen... Mindenképp ki kell szakítanod õt a mostani, megszokott, begyepesedett, szûk látásmódjából. Az idõt, amit a tanulásra kell fordítania, vagy a munkára, vagy bármi, azt hagyd meg neki! De a szabadidõben a lehetõ legjobban különítsd el ezektõl! Biztosítsd arról, hogy a szándék a legfontosabb! Ha szándék megvan, ha tényleges az elhatározás, akkor biztosan sikerülnie kell az eltervezett dolognak. Ha akarja, és mindent megtesz érte, akkor csak pozitívan jöhet ki a dologból. Hidjétek el, ez mûködik! :) Ha pedig nem sikerült, az körülmény (rajtunk kívül álló ok). Emiatt nem okolhatja magát. De a kifogás nem körülmény, tehát a ló túloldalára sem szabad átesni. Gyõzd meg, hogy nincs oka stresszelni, mert az nem segít, hanem ront a helyzetén és az eredményein! Csak elszántságra, akarat erõre van szüksége és hogy megnyugodjon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon rendes vagy, sok hasznos dolgot írtál!

A traffipax tud felvételt készíteni ködben, nagy esőben, hóesésben, a gyorshajtásról?

Legjobb válasz: Helyes, megnyugtattál. Gondolom õk is rájönnek, hogy felesleges lenne aznap kint kamerázni. Be tudnák ugyan mérni ha sûrû ködben 110-zel mennek az autók, de azok sokkal kisebb számban lesznek, mint napsütésben, illetve azokhoz a gyorshajtókhoz úgyis kihívják õket hamarosan, helyszínelni, maradványokat felkaparni..

Helyes, megnyugtattál. Gondolom õk is rájönnek, hogy felesleges lenne aznap kint kamerázni. Be tudnák ugyan mérni ha sûrû ködben 110-zel mennek az autók, de azok sokkal kisebb számban lesznek, mint napsütésben, illetve azokhoz a gyorshajtókhoz úgyis kihívják õket hamarosan, helyszínelni, maradványokat felkaparni..
a sün nem vizi állat, esõben elbújik
persze hogy tud. persze olyan ködben nem, ahol 5 méterre lehet ellátni, mivel a lézer hiába érzékeli a jármûvet, ha a fényképen nem látható a rendszám...
Darwin-díjra pályázol? Pont másfél méteres látótávú esõben-ködben szeretnél száguldozni? Végiggondoltad ezt?
A kérdező hozzászólása: Dehogy akarok száguldozni lehetetlen körülmények között, csak az tûnt fel, hogy ha esik, akkor nem szoktam kint látni a rend éber õreit.
én a traffi hunter alkalmazást használom az mindig jelzi hogy van e trafipax ha esik ha fúj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!