Találatok a következő kifejezésre: A nagy lehet (10356 db)

Sajnos nem.
A kérdező hozzászólása: Hát ez gáz.Köszi!

A beágyazódás lehet nagyon fájdalmas? Szinte mint menstruációs görcs, olyan érzésű és erősségű? Ez már közösülés után 4-5 nappal érezhető?

Legjobb válasz: Ilyen rövid idõ alatt szerintem még nem lehet érezni. Viszont mindenkinek másképp érezehetõ! Van akinek nagyon is fájhat, van akinél alig vagy egyáltalán nem érezhetõ.

Ilyen rövid idõ alatt szerintem még nem lehet érezni. Viszont mindenkinek másképp érezehetõ! Van akinek nagyon is fájhat, van akinél alig vagy egyáltalán nem érezhetõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm válaszod, az elsõ hasító fájdalom volt a 4-5 napon, de a következõ már ami hosszabban tartott és pecsételõ vérzésem is volt, a 7-8 napon. Kiváncsian várom, hogy mi lesz az eredménye :-)
Szia! Annak idején én szó szerint rosszul voltam annyira fájt, meg görcsölt a hasam egy héten keresztül, mindig azt hittem meg fog jönni.rá egy hétre erõs pozi volt a tesztem.ovu utáni 4.5.6.-naptól kezdve.
A kérdező hozzászólása: De jó!! Ezt jó olvasni, köszönöm a válaszodat, nagyon bíztató, habár még nem szeretném túl beleélni magam, de hátha hátha :-)
elsõ vagyok...én is várom az eredményed.mikor tesztelsz?:)
A kérdező hozzászólása: Egy hét múlva kéne megjönnie, de addig biztos már nem bírom kivárni és tesztelek. Jelentkezem majd az eredménnyel :-)
kopaszon is lehet vonzó
Naná! Vkinek jobban is áll, sokkal! Meg hát ne is legyen mindenki egyforma. Szép arcú lányoknak még akár az egész rövid haj is bejövõs. Például a szõke, tüsisre zselézett haj nagyon jól tud állni egy helyes csajnak. Én. amúgy azt szeretem, hogy ha egy lány haja már túlságosan rövid, akkor fesse be vmilyen különlegesebb színre. 22/F
Az én páromnak kifejezetten tetszik az állig érõ hajam (volt hosszú is anno, de nagyon nem állt jól), szóval nem hinném, hogy számítana.
Naná! A félhosszú ezerszer vonzóbb, mint a töredezett végû hosszú!
Persze, hogy lehet, és nálam egyáltalán nem számít a hosszú haj.
Bármilyen hajjal lehet vonzó! Nem a hajának hossza, szine, formája ami vonzóvá teszi a nõt. A haja csak egy adalék! F.
Félhosszú hajjal is lehet nagyon vonzó valaki, nekem is van olyan lány ismerõsöm, akinek tök jól állt pl. az áll alá érõ haj. A magam részérõl viszont a túl rövid hajat nem favorizálom a lányokon, nekem az kevésbé jön be, illetve azt kevésbé tartom nõiesnek.
persze, hogy lehet egyáltalán nem számít sokat a naggyon hosszú haj
Egy nem a haj hosszan mulik egy ertelmes embernel! Akinek ez mar vizvalaszto, az jobb is ha nem akad a horogra...
Lehet, de tuti nem annyira.
Ha a lelke üres, az EQ-ja nulla, akkor bármit kezd is magával külsõleg a végeredmény= nulla vagy minusz.
szerintem félhosszú hajjal is lehet vonzó!
Lehet.
És egy 10 perces menetre nincs idõd? :) )) Fáj kimondanom, de fatökû vagy :)
Én 13 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: akk már értem :D sztem fog ez még változni nálad :)
Nem-nem.Egyébként van ilyen fiú, mint én?
A kérdező hozzászólása: van, olyan mint en ;) csak en mar 20 folott vagyok es azert nem szexelek.
te aszexuális vagy?:DDD gyúrós vagy?:DDDD
20 felett már tilos a szex?:DDD jézusom... ezt nem is értem...miért nem szeretsz szexelni??
mi minden érdekel még ennyire hogy így nem fér bele a szex? hány éves vagy pontosan?
Mi az hogy nem szexelsz.?eh? Az elõbb még azt mondtad van rá igényed, csak idõd nincs, most meg már nem szexelsz mert 20 fölött vagy?? 13 éves lányka te még biztos fogsz változni, persze ezt most úgyse gondold így,
A kérdező hozzászólása: úgy értem h ilyen 20on éves vén trottyok mint én is már ne nagyon szexeljenek :D h mi mást tudok még elképzelni a szexen kívül azt max priviben írom le mert egyedinek mondható.
A kérdező hozzászólása: úgylátom annyira utállod a szexet h még a szót se merted leírni :D
A kérdező hozzászólása: Hány éves vagy? :)
igen
Maximum megalkuvót, aki elfogadja, hogy te nem szeretnél vele szexelni (hogy mi a bánatért, azt nem tudom), de hosszú távon nem fog menni.
itt vagyok. Bár havonta /kéthavonta azért nekem is vannak hullámvölgyeim
A kérdező hozzászólása: Én hosszú távra szeretnék ilyet, vannak esetleg vmilyen jelek amikbõl lehet következtetni h ilyen a csaj? Nem túl jó amikor hónapokkal késõbb derül ki h állandóan szexelne és még éveken keresztül.
A kérdező hozzászólása: hullámvölgyeken mit értesz? :O
hát általában hetekig is megvagyok nélküle, most meg nem tudom mi van velem, de naponta 3x elégítem ki magam, és még így is folyamatosan vágyom a szexre, bár mostanában nincs jó alkalom. Szerencsére a barátom sem nagy igényû, épp azzal viccelõdtünk, hogy egy 10es csomag gumi fél évre bõven elég.:D
A kérdező hozzászólása: jó nektek :D én meg nem találok ilyen csajt.. elején mégse kezdhetek így, úgy sikerülhet ha véletlen belebotlok. sajnos nincs sok szabadidõm így be kell osztani ha együtt vagyunk és én nem vagyok olyan aki csak szexelne, emiatt aztán h másra is jusson idõ max heti 1 férne bele kb
Akkor neked lenne rá igényed, de idõd nincs rá?
A kérdező hozzászólása: lenne, meg szeretném is, csak kevés az idõm és sokminden más is érdekel :)
Én soha-soha nem akarok sz*x-elni!
"úgy értem h ilyen 20on éves vén trottyok mint én is már ne nagyon szexeljenek :D " Jo hulye vagy ember... Ahhoz, hogy nem akarsz dugni maganugy, de ilyen kijelenteseid azert mar ne legyenek. Amugy irigyellek en is jobban szeretnem ha nem lennek ilyen aktiv es abszolut nem erdekelne a tema, de sajnos ez genetika, nem mi valasztjuk...
nem menõ és igen nagyokat lehet borulni
Nyugodtan gördeszkázzon, ha tetszik neki. Ne foglalkozzon vele, hogy menõ-e vagy sem. És igen, tényleg lehet nagyokat borulni. A failvideók fele gördeszkás esés :D
én is lány vagyok, de szerintem igenis menõ. hajrá csajszi :)
gördeszkázz ha szeretnél és ne az érdekeljen, hogy menõ e vagy sem

Szoritó, nyomó fejfájás, lehet ettől a nagy melegtől?

Legjobb válasz: Lehet. Nekem is fáj. Én ilyenkor nagyon sok vizet szoktam inni, segíteni szokott.

Lehet. Nekem is fáj. Én ilyenkor nagyon sok vizet szoktam inni, segíteni szokott.

Hogyan lehet párt találni ha nem járok el sehová bulizni és az interneten pedig nem nagyon merek senkire rá írni, várjak a nagy őőre vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha gyakorlatilag sehova sem mész, akkor sehol. Lehet pl munkahelyen nem tudom dolgozol e. Boltba menet jövet.. Miért nem jársz szórakozni ? Nincsenek barátaid ?Neten nyugodtan megszólíthatsz bárkit, nem fogja leharapni az orrod :)csak lazán, semmit nem kell komolyan venni::)

Ha gyakorlatilag sehova sem mész, akkor sehol. Lehet pl munkahelyen nem tudom dolgozol e. Boltba menet jövet.. Miért nem jársz szórakozni ? Nincsenek barátaid ?Neten nyugodtan megszólíthatsz bárkit, nem fogja leharapni az orrod :) csak lazán, semmit nem kell komolyan venni::)
Iskolában, munkahelyen is próbálkozhatnál. A közhiedellemmel ellentétben neten is lehet ismerkedni, a lényeg , hogy ne megszokottat irj(pl:"szia, van kedved ismerkedni?"), a humor a legfontosabb!
Hány éves vagy?Megyünk együtt bulizni?Nekem sincs nagyon kivel mennem.
A kérdező hozzászólása: 17 leszek most 4.-én
Te nagyon fiatalka vagy még, menj az osztálytársakkal valamerre.Elõre is boldog szülinapot!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen de az osztálytársaim elég ribancosak ugyhogy nem nagyon akarok velük elmenni mert még a végén a sarkon kötnék ki de télleg ennyire durvák õk.
AZ önéletrajzodból azt vettem le, hogy egyedül fogsz meghalni.
Nem hinném. Lehet, hogy elkapták valami bacit inkább.
Szia! Szerintem biztos, hogy nem az uh, miatt! Attól nem lázasodtál volna be és nem lett volna hányingered! Azért a saját megnyugtatásodért beszélj az orvosoddal! A láz+hányinger inkább valami vírus, vagy baci, úgyhogy azt is mindenképpen kezelni kell!

Hogy lehet ezt összeegyeztetni a Nagy Bumm elmélettel?

A NB elmélete szerint egy pontból távolodik minden irányba az Univerzum. Namármost "szerintem ez hülyeség", mert akkor hogy lehet az, hogy az Androméda galaxis pedig épp KÖZELÍT hozzánk?! Elvileg minden galaxisnak akkor távolodnia kellene egymástól! Nem lehet hogy inkább a vöröseltolódás a térgörbület hatása miatt van? (ahogyan a napot is vörösnek látjuk a Föld görbülete miatt) Szeirntem meg az ilyen milliárd fényévre lévõ galaxisok lehet hogy mi vagyunk és a környezõ galaxisok, csak rohadt régen: csak épp "körbelátunk", mert ugye a tér az egy véges-végtelen valami. Ez még csak eszembe jutott, de szerintem minden naprendszeren belül van élet az Univerzumban. Ha csak abba gondolok bele hogy az élet itt is kitölt a bolygón minden négyzetmilimétert, ugyanígy lehet a galaxisokkal is.

Legjobb válasz: Sõt, az is lehet, hogy én egy rózsaszín egyszarvú vagyok :) Persze, lehet, hogy "körbe" látunk, csak erre éppenséggel nem utal semmi. Pedig hidd el, nagyon boldogok lennének az asztrofizikusok, kapásból milliónyi kérdésre lenne válasz (és milliónyi új nyílna). De sajnos ez nem ilyen egyszerû. A vöröseltolódásnak meg semmi köze a térgörbülethez, annak a haladáshoz van köze :) Szerinted mindenhol van élet - ez remek, de mások szerint meg nincs. Úgyhogy várjuk meg azt a pontot, hogy legyen bizonyítékunk egyikre vagy másikra :) A nagy bumm meg remekül elvan köszöni szépen a közeledõ galaxisokkal, van ugyanis gravitáció is. A brutális, emberi ésszel felfoghatatlan méretû galaxisoknak elképesztõ gravitációjuk van, így bizony vonzzák egymást. A nagyon-nagyon messziek is vonzzák egymást, csak azoknál már a táguló tér hatása az "erõsebb", nem pedig a gravitáció.

Sõt, az is lehet, hogy én egy rózsaszín egyszarvú vagyok :) Persze, lehet, hogy "körbe" látunk, csak erre éppenséggel nem utal semmi. Pedig hidd el, nagyon boldogok lennének az asztrofizikusok, kapásból milliónyi kérdésre lenne válasz (és milliónyi új nyílna). De sajnos ez nem ilyen egyszerû. A vöröseltolódásnak meg semmi köze a térgörbülethez, annak a haladáshoz van köze :) Szerinted mindenhol van élet - ez remek, de mások szerint meg nincs. Úgyhogy várjuk meg azt a pontot, hogy legyen bizonyítékunk egyikre vagy másikra :) A nagy bumm meg remekül elvan köszöni szépen a közeledõ galaxisokkal, van ugyanis gravitáció is. A brutális, emberi ésszel felfoghatatlan méretû galaxisoknak elképesztõ gravitációjuk van, így bizony vonzzák egymást. A nagyon-nagyon messziek is vonzzák egymást, csak azoknál már a táguló tér hatása az "erõsebb", nem pedig a gravitáció.
"A NB elmélete szerint egy pontból távolodik minden irányba az Univerzum. Namármost "szerintem ez hülyeség", mert akkor hogy lehet az, hogy az Androméda galaxis pedig épp KÖZELÍT hozzánk?!" Bakkker!!! Ez nagyon nagy! Hogy lehet, hogy eddig SENKINEK sem jutott eszébe???? Ja, a kettõnek semmi köze egymáshoz... :) Meg ez a minden csillag körül élet... és erre mibõl jöttél rá? Szerintem ne erõltesd ezt a dolgot.
>A NB elmélete szerint egy pontból távolodik minden irányba az Univerzum. Nem. A metrikus tágulás lényege éppen az, hogy nincs egy kijelölt pont, amibõl kiindulva tágul minden, tehát ez nem olyan, mint egy "robbanás". Bármelyik pontban állsz az univerzumban, ugyanazt fogod látni, minden távolodik tõled, minél messzebb van, annál gyorsabban. Nem létezik olyan pont a térben, ahonnan "kiindult" az õsrobbanás, mert az õsrobbanás igazából egy uniform tágulás, ami ma is tart. >hogy lehet az, hogy az Androméda galaxis pedig épp KÖZELÍT hozzánk?! Elvileg minden galaxisnak akkor távolodnia kellene egymástól! A tágulás akkor egyenletes, ha kellõképp nagy léptékben nézzük a világegyetemet. Ha a szuperklasztereket nézed, akkor valószínûleg majdnem tökéletesen homogén tágulást láthatsz, de kisebb léptékeknél már jobban érvényesül a gravitáció hatása. A Föld sem távolodik a Naptól, mert a gravitáció nem engedi. Ugyanígy elõfordul, hogy a viszonylag közeli galaxisok esetében a tágulás hatása kisebb, mint a gravitáció miatt bekövetkezõ egyéb mozgásoké. >Nem lehet hogy inkább a vöröseltolódás a térgörbület hatása miatt van? Oké, de miért lenne így? A vöröseltolódás ismert, egyszerû, megismételhetõ, számítható, mérhetõ jelenség, nem igényel további magyarázatot. Mi az, ami cáfolja az eredeti állítást, és mi támasztja alá a tiédet? >csak épp "körbelátunk", mert ugye a tér az egy véges-végtelen valam Ez egy egészen érdekes gondolat. Nem hiszem, hogy így lenne, de bele kell gondolnom jobban. >de szerintem minden naprendszeren belül van élet az Univerzumban Minden naprendszerben semmiképp, mert egy csomó naprendszer nem rendelkezik olyan bolygóval, amin megvannak az élet feltételei. Ignoramus
"csak épp "körbelátunk", mert ugye a tér az egy véges-végtelen valami." Véges és határtalan. Elvileg tényleg körbeláthatnánk, de jelen tudásunk szerint az Univerzum túl nagy ahhoz, hogy egy fénysugár akár csak egyszer is körbeérte volna a Nagy Bumm óta.
Az Androméda piszkosul közel van, kb 20 galaxisátmérõnyire, idõvel össze is ütközünk. Ilyen távon a gravitáció erõsebb.
Ezzel csak megint az a baj, hogy bizonyítékot nem tudott adni, csupán egy hipotézist, ami csak függött a levegõben. Hipotézised van neked is, aminek semmiféle talajt nem tudsz adni. Így sok értelme nincsen, pláne, hogy a jelenlegi ismereteinknek teljesen ellent mond - a jelenlegi ismereteknek pedig vannak bizonyítékai.
A kérdező hozzászólása: vagy csak bizonyítéknak mondjuk (mellesleg ami ellentmond megint egynéhány dologgal) A fizikai elméletekben valahogy lesz valami mindig ami ellentmond valaminek...
#19: ha problémád van az elmélettel, akkor próbáld konkrét érvekkel megcáfolni konkrét részeit. Mivel mod ellent? Melyik bizonyítékok tûnnek "hamisnak"? Tudsz egyáltalán eleget a jelenleg elfogadott modellrõl, hogy tudd, egyáltalán mit próbálsz cáfolni?
A kérdező hozzászólása: és ha ennek bizonyítékai pont hogy nem "evilági" módszerekkel lehetnének kimutathatók! Ingoványos talajra érkeztünk... És persze nem leszek népszerû e gondolattal de (lesza.om) pl. az ûr felfedéséhez felesleges további pénzt ölni annak felfedezésére. Mindenki meg tudja tenni, ott van rá a gondolat. A kérdés csak az, hogy az egyszerûbb (pl. LSD) megoldásokat választjuk vagy az idõigényesebbeket (pl. meditációk)
A kérdező hozzászólása: belegondolok annyira fantasztiukus, hogy az univerzum minden egyes atomja része a nagy "szövetnek", amin mindenféle informásió hld keresztül kasul. te nem gondolkodtatok el rajta hogy hogy lehetne "letölteni" információt a legkönnyebben? Egy csomó mindent meg lehet így tudni, sokkal egyszerûbb.
Éééés most jutottál el arra a pontra, hogy amit mondasz, semmi köze a tudományhoz :) Ettõl a ponttól kezdve inkább az ezotériában érdeklõdj, ott majd elmagyarázzák, hogy a meditálás során eljuthatsz az asztrál-síkra, és ott majd a fény-lények megmutatják a világegyetemet :) Ez már nem a tudomány talaja. A tudomány ellenõrzésekkel, igazolásokkal, bizonyításokkal dolgozik.
A kérdező hozzászólása: hehehe, nem is vagyok egyedül véleményemmel http://www.csillagaszat.hu/hirek/asztroblog/az-ember-aki-ket..
A kérdező hozzászólása: szerintem lesznek is...
Léteznek kísérletek, amivel elvileg mérni lehetne a tér görbületét az Univerzumban, és el is végezték nem egyszer, de nem találtak mérhetõ értéket. Szóval egyelõre vagy túl kicsi a görbület, vagy talán a vizsgálat hibás, de azt kizárták vele, hogy pl. a vöröseltolódásba bele kellene kalkulálni. (Mert akkor mérni is lehetne az eredeti kísérlettel.) Aztán ki tudja, voltak már meglepetések a tudományban. :)
#13 Ugyan offtopic errõl beszélni, de ennek legalább van értelme a kérdéssel szemben :) . Szóval: Ugyanarról beszélünk, ha véggigondolom. Az idõdilatáció a frekvencia (\nu) felõl közelít, mivel \nu=1/t. Amit te mondasz, az energia felõl, de fotonra E=h\nu. Szóval ugyanott vagyunk :) .
Én is csak találgattam, hogy mire gondolt a kérdezõ. :) Az a vöröseltolódás azért van, mert a gravitációból kifelé igyekvõ fénysugár veszít az energiájából, emiatt tolódik el a vörös felé. (Ahogy felfelé haladó lövedék a mozgási energiájából veszít.) Amúgy lehet, hogy az idõdilatáció felõl is meg lehet közelíteni, ezt nem tudom, csak már nagyon eltérnénk a kérdéstõl. :)
#9 A gravitációs vöröseltolódás jelenségét ismerem, ám ha jól csalódom, az az idõdilatáció következménye, nem a térgörbületé.
"De hát Kopernikusz óta tudjuk hogy nem mi vagyunk a mindenség közepe, úgyhogy valami ezzel sem stimmel." Ezt ma is tudjuk. Viszont az, hogy nem mi vagyunk a közepe, nem feltétlenül jelenti azt, hogy van egyáltalán közepe. Ez két külön kérdés, ne következtess egyikbõl a másikra.
"Nem is értem, mi köze lehet a térgörbületnek a vöröseltolódáshoz." Valószínûleg a gravitáció okozta vöröseltolódásra gondolt a kérdezõ, olyan valóban van. De az csak nagyon nagy tömegû és sûrûségû objektumok esetén látványos, pl. neutron csillagok, fekete lyukak. Egész galaxisok esetén nem összemérhetõ a távolodásból adódó vöröseltolódással.
A kérdező hozzászólása: 1-2 válaszoló: a válaszaitok alapján sejtettem hogy valami ilyesmi is lehet. Bár azért az elméletem még mindig ott motoszkál az agyamban. Fõleg az hogy ugye a nagy bumm megtörténtekor nem hiszem hogy mi voltunk "középen", tahát elvileg különbözõ irányokba különbözõ távolságba tudnánk max ellátni. De nem így van, nagyjából mindenfelé "ugyanakkora a távolság". De hát Kopernikusz óta tudjuk hogy nem mi vagyunk a mindenség közepe, úgyhogy valami ezzel sem stimmel. Értitek a dilemmám...
A kérdező hozzászólása: igen. ... különbözõ nézõpontok... nekem az sztrál utazásban is van tapasztalatom. és bár nem tudom bizonyítani, õrültnek hisznek. Hát vállalom, de kívánom hogy éljétek át azokat az élmémyeket amiket én :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!