Találatok a következő kifejezésre: A nővérem nekem az unokahúgom. De (1 db)

A nővérem kislánya, nekem az unokahúgom. De kije az én unokahúgom a férjem öccsének a lányának?

Tehát aki nem értené: Van a n?véremnek egy kislánya. Mi a rokoni kapcsolat (hogy hívják)közte és a férjem öccsének a lánya között?

Legjobb válasz: Ha van gyereketek, közös unokatestvér, amíg nincs gyerek nincs vérrokonság sem köztük.

Ha van gyereketek, közös unokatestvér, amíg nincs gyerek nincs vérrokonság sem köztük.
A mi vidékünkön az ilyen, sehová sem beillõ "rokont" úgy hívják: ángyika :) ))
erre nincs szó, ha lesz tényleg egy gyereketek akkor neki lesz mindkettõ az unokatestvére. így akkor a férjed öccsének a lányának a testvéred lánya az unokatestvérének az unokatestvére aki neki nem az unokatestvére lesz.
Ez semmilyen rokonság! Majd a te gyereked lesz az unokahúgodnak az unokatestvére! A férjed öccsének a lánya is majd unokatesója lesz a te gyerekednek! De a férjed öccsének a lánya és a te unokahúgod között nincs semmilyen kapocs!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Családtagotok fordította már ellenetek azt a helyzetet amit előtte még ő ajánlott, hogy vágj bele?

Nekem anyu csinálta ezt, 16 hónapja nincs munkám, nem otthol lakok, magam tartom el, és pont akkor tavaly mikor leépítés volt, elkezdtem egy négy féléves továbbképzést amit saját önerőmből fizetek. Akkor anyu bíztatott, hogy ne kuporgassak, hanem fektessem magamba a pénzt. Most meg azzal jön, hogy a "tanulásba menekülsz, ahelyett, hogy keresnél munkát" Szabolcs megyében lakunk, ragaszkodnék is a szakmámhoz amit most tanulok mert azért 500 ezer ft-ba jön majd ki a végén, nem szórakozásból tanulom ezt. Szerintetek is nem fer egy szülőtől olyan visszavágni az emberhez, amire előtte direkt kikérted a véleményét most meg ezt vágja az emberhez? Én tudom, hogy nem, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is. Azt hiszi, hogy így váltogathatja a véleményét, amikor ez nekem nagyon is fontos dolog, hiszen amit ráfordítok összeget azt több év alatt kerestem meg. Vélemények?

10

Hogyan találhatnám meg a dédnagyapámról készült műsort?

Olyan 10 éves lehettem, amikor a dédipapámmal készült egy riport. Sajnos nem emlékszem melyik csatorna volt az és arra sem melyik műsör.
Azt tudom, hogy születésnapra összejött a nagy család, gyerekek, unokák, dédunokák és akkor forgattak. Sajnos a nagymamám és a testvére sem emlékszik már, hogy honnan jöttek akkor és milyen műsor volt, pedig emlékszem, egyszer valahogy visszatudtuk nézni a forgatás után nem sokkal.
A háborús emlékekről, élményekről szólt, a dédipapám mesélt benne, illetve a dédimamám is elmondta számára ez milyen élmény volt itthonról. Lassan 10 éve, hogy a dédipapám nincs közöttünk, illetve 4 évvel később a dédimamám is elhagyott minket. Nagyon szeretném megtalálni ezt a felvételt, jó lenne újra látni őket, ahogy beszéltek, ahogy mozogtak, illetve immáron felnőtt fejjel meghallgatni a történeteiket. 13 év telt el minimum a forgatás óta, így ötletem sincs hogyan induljak el.
Nem nagy csatorna volt, olyasmi rémlik. Nem tud valaki olyan műsorokat esetleg, amik anno háborús történetekkel foglalkoztak?

6

Szerintetek csörgedezik bennem roma vér?

Hajam és szemem színe barna, bőröm szine fehér. Mégis a romákhoz vonzódom mitől lehet ez? (Csak normális válaszokat kérek!)

26

Mi a Bontovics név eredete?

6

Az üknagyapám és az ö üknagyapja testvérek. Akkor mi most rokonok vagyunk?

16

Kivel volt olyan hogy esetleg a huga barátnőjével jött össze vagy az öccse barátjával, esetleg a báttya barátjával, vagy a nővére barátnőjével, illetve lett ebből házasság?

9

Szerintetek mekkora az esélye hogy ikreim szülessenek?

a családban a közelebbi rokonságan nincsenek ikrek..de az édesapám édesapjának(nagytatámnak) volt 1 ikertesoja és 4 tesoja az egyik tesojának a 4 közül (nem ikertesója csak tesoja) a lányának született 1 lánya s utána 2 fia akik ikrek a párom csaldjában nincsenek ikrek legalábbis nem tudok rola... igy viselkedésben a nagytatámra hasonlitok de megtörténet e hogy én öröklöm ezt hogy nekem is ikreim születnek?? mekkora az esélye??

8

Az anyukámnak a testvérének a gyerekei nekem kik?

2

A Gasparovics családról szeretnék többet megtudni, származás, nemesség?

Valami olyasmit hallottam, hogy a 1600 körül nemesi címet kaptak a királytól, és eger környékén éltek,élhettek.

6

Mit jelenthet a Farnady családnév?

Honnan ered,ki tud róla valamit?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!