Találatok a következő kifejezésre: A nővérem nekem az unokahúgom. De (1 db)

A nővérem kislánya, nekem az unokahúgom. De kije az én unokahúgom a férjem öccsének a lányának?

Tehát aki nem értené: Van a n?véremnek egy kislánya. Mi a rokoni kapcsolat (hogy hívják)közte és a férjem öccsének a lánya között?

Legjobb válasz: Ha van gyereketek, közös unokatestvér, amíg nincs gyerek nincs vérrokonság sem köztük.

Ha van gyereketek, közös unokatestvér, amíg nincs gyerek nincs vérrokonság sem köztük.
A mi vidékünkön az ilyen, sehová sem beillõ "rokont" úgy hívják: ángyika :) ))
erre nincs szó, ha lesz tényleg egy gyereketek akkor neki lesz mindkettõ az unokatestvére. így akkor a férjed öccsének a lányának a testvéred lánya az unokatestvérének az unokatestvére aki neki nem az unokatestvére lesz.
Ez semmilyen rokonság! Majd a te gyereked lesz az unokahúgodnak az unokatestvére! A férjed öccsének a lánya is majd unokatesója lesz a te gyerekednek! De a férjed öccsének a lánya és a te unokahúgod között nincs semmilyen kapocs!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ez normális rokoni kapcsolat? (továbbiak lent)

12 éves lány vagyok, van egy, egy évvel időssebb másod fiú unokatesóm. 4 éve nem beszéltünk és nem is köszöntünk egymásnak. pedig egy suliba járunk. de nem vesztünk össze semmin. azelőtt mindig együtt játszottunk. és még a dédszüleinknél sem találkozunk. ő amolyan "nagymenő" az osztályában én meg visszahúzodó. nektek volt/van ilyen unokatesótok?

13

Ügyvédek milyen órabérben, vagy alap pénzért vállalják a képviseletet?

1

A többgyerekes családban mitől van az, hogy az egyik gyereket sokkal jobban szeretik mint a másikokat?

Nekem két testvérem van az egyik csak fél, de konkrétan engem meg, a féltesómat leszarnak, állandóan csak a kis középső, ha vesznek is valamit mindig csak ő kap egyántalán nem vágják le, hogy a másik kettőnek ez mennyire rosszul esik, kiskorom óta ez megy mostmár ott tartunk, hogy kinem állhatom az apám, de nem azért merthogy én nem kapok semmit hanem mert állandóan beszólogat, soha egy jó szót nem képes mondani rám.

2

Milyen gyakran jársz temetőbe?

Főképp az érdekel,aki a szülei sirjához

14

Milyen eredetű az Ilku illetve a Kupcsik vezetéknév?

4

Családfakutatásba kezdtem. Pestről és környékéről Pucheli-eket keresek! Ismerős valakinek a Pucheli vagy a Puchele családnév?

6

Az egyszerűbb, vagy a mindennek nagy feneket kerítő embereket szereted?

3

Mit tehetnék, hogy ne mindig másokkal méregessem össze magam és ne legyek féltékeny mások életére?

4

Sogornőm beleártotta magát olyanba amithallot h én más pasival levelezgetek csak a hugom irkált a nevembe majdnem ráment a házasságom . Nyomozosdit játszot dolog nem volt igaz tultenni magam nem tudom jogosan haragszok rá? ő szerinte hülyeség volt

5

Az én nagymamám testvérének a gyereke nekem az unokatestvérem, de ha nem akkor kim?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!