Találatok a következő kifejezésre: A nőknek petting (3 db)

Petting alatt 3, szex alatt 9 alkalom volt a csúcs amit elõ tudtam idézni
Elég gyakori véglet, amikor egy nõ egyáltalán nem tud elélvezni. Max csiklóból és akkor is magának... És nem tini lányokról beszélek...
42
2 (pihenõ nélkül) Nekem ez bõven elég, az elsõ is tökéletes kielégülést okoz már nekem. Ui:a sorozatorgazmus nekem nem kiváltságom, inkább legyen egy, de az mindent vigyen" ha érted mire célzok... 23/L
barátnõmnek 5 volt a max., de nyalástól nem, csak hüvelyi közösüléstõl jött össze, de nagyon ritkán sikerül egynél több pihenõ nélkül.
ha megjátszom, akkor végtelen. ha nem, akkor 1 menet 1 orgazmus. Szerintem ez is egy urban legend.. nagyon ritkán van ilyen. örülj, ha a bnõd (vagy te, ha nõ vagy) 1 menetnél 1 orgazmust átélsz. nem is gondolnád, hogy mennyi nõnek még ez sem adatik meg mindenféle okok miatt.
8. Egy szex alatt. De volt h 1, de az odaverte a 8at. "összegyûlt" az érzés és kitört:-) gyönyörû volt. L/18
Nekem pihenõidõ nélkül max 1 jön össze. De az olyan nagy, hogy utána az se esik jól ha hozzám ér. :)
Kettõ viszonylag könnyen sikerül (szeretkezés közben), kétszer volt három is, de a harmadik már elég gyengécske... a magam nevében azt mondhatom, nem olyan szenzációs többlet, erõltetni is kell egy kicsit, bõven elég nekem az elsõ, fõleg, ha az viszont intenzív. Szerintem ez körülbelül olyan kiváltság, mint némelyik kupon. Jó tudni, hogy jár a kedvezmény, de az emberek többsége nem él vele, és nem rendítené meg, ha elvennék... Szigorúan szerintem, és biztos van olyan nõ is, akinek ettõl gazdag a szexuális élete.

A nőknek a petting alatt mennyire ver gyorsabban a szíve?

Én pasi vagyok és nekem nagyon! de a barátn?mnek nem nagyon... ez baj? Vagy nem élvezi igazán? Más n?nél is így van?

Legjobb válasz: ez normális izgulsz,hogy vajon jól csinálod e?

ez normális izgulsz, hogy vajon jól csinálod e?
Ez egyénenként változó, mint ahogy az is, hogy ki hogy éli meg az orgazmust . VAn aki csöndben, van aki nem...:-) Normál esetben gyorsabban ver a nõ szive, hisz a szex "megterheli " a szervezetet. De nyugodtan kérdezd meg párod, hogy élvezi-e , illetve mit élvezne még jobban?:-)
A kérdező hozzászólása: Igen...izgulok hogy jól csinálom-e és hogy élvezi-e


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!