Találatok a következő kifejezésre: A nőknek kell kezet (3 db)

Melyik kézen kell a nőknek hordani az órát?

Ha jól emlékszem jobb, de nem vagyok biztos benne...

Legjobb válasz: Kell? Nem azon hordod, amelyiken kényelmes? Nekem a bal csuklómon kényelmes, ezért ott hordom (nem tudom, van-e valami köze ennek ahhoz, hogy egyébként balkezes vagyok, de mindig bal csuklón hordtam). Nõ vagyok.

Kell? Nem azon hordod, amelyiken kényelmes? Nekem a bal csuklómon kényelmes, ezért ott hordom (nem tudom, van-e valami köze ennek ahhoz, hogy egyébként balkezes vagyok, de mindig bal csuklón hordtam). Nõ vagyok.
Ha jobb kezes a bal kezén, ha bal kezes a jobb kezén. Ez a normális, legalábbis a férfiaknál én szerintem
Jól emlékszel. Jobb kéz.
kéne ????!!!!!! praktikusabb a kevésbbé használt kezeden, hogy ne csapd oda vagy azon, amelyiket könnyebben megnézed, vagy amelyiken ügyesebben csatolod be a karikagyûrûnek van jelzésértéke, na de az órának ???!!!!!!
Sziasztok! Én hol itt hol ott hordom! :-) A többi kiegészítõtõl függ. :-) A karikagyûrûm sárga és fehér arany kombinációja, ezért azt az orámat amiben sárga"arany" és ezüst szín is van arra a kezemre veszem amelyiken a karikagyûrû van. (most még a bal) A másik órám viszont ezüs színû és strasszos ezért azt mindig a jobb kezemre veszem a fehér arany csupa strasszos gyûrûhöz. Ennek persze van hátránya... Van amikor a karkötõmön akarom megnézni az idõt... :-) De összességében csatlakozom a többiekhez. Ott hordod ahol kényelmes.
Egyetértek az elsõ hozzászólóval. Szerintem ott hordd az órát ahol kényelmes. Amúgy eddigi tapasztalataim alapján a jobbkezesek többnyire bal kézen hordják, a balkezesek meg fordítva. De persze van kivétel lásd 1. válaszoló. R.
én balkezes vagyok, és jobb kézen hordom, ennek egyetlen oka van, oda könyebben felteszem:D
Órát bal kézen kéne hordani. De mivel ezt senki se tudja, mindenki ott hordja, ahol neki kényelmes (:
Én is a jobb kezemen hordom, mert balkezes vagyok! 17/L
kell? én sehol sem hordom

A nőknek is kell kezet mosniuk pisilés után, vagy náluk ez nem szükséges?

Legjobb válasz: Mindenképpen ajánlatos. Fõleg nyilvános WC használat után, de otthon sem árt.

Mindenképpen ajánlatos. Fõleg nyilvános WC használat után, de otthon sem árt.
Tekintettel arra, hogy a nõk normál esetben megtörlik pisilés után a nemi szervüket - tehát hozzányulnak õk is - igen, ajánlatos a kézmosás!
már bocsi de ez hülye kérdés volt
Egézségügyi okok miatt igen muszály!! Amugy meg te tudod de én ajánlom hogy elõtte is moss kezet mert igy elkerülhetsz egy csomó betegséget is (pl.gonorrea)
HÁT PERSZE!!!!!! vagyis tulajdonképpen nem muszály ha arra pályázol hogy a legtöbb fertözött virusos nõ legyél az egész világon-.- . (bocs ha bunko voltam)
"NÁLUK" neharagudjatok õ biztos egy férfi. mert akkor NÁLUNK-ot irt volna. A kérdésre a választ megtalálod az elõttem irókban! (egy lány)
sajnálom, hogy nem irtad ehhez a kérdéshez a korodat.olyan 5évesre tippelnék mert már egy ennyi idos gyerek is felfogja, hogy minden wc-zés után kezet kell mosni.de ha gondolod és neked jol esik, akkor ne moss kezet, aztán jo étvágyat utána pl.egy almához...
Én kiegészíteném azzal, hogy elõtte sem árt kezet mosni, mert könnyen felvihetõ valamilyen kórokozó a hüvelybe vagy a húgycsõbe. Tehát: igen, moss kezet!
Hát ez nem lehet kérdés!Természetesen moss kezet!
??? Már azt sem értem, hogyan lehet ilyen kérdést feltenni... Az egy teljesen normális dolog, hogy egy ilyen tevékenység után MINDENKI KEZET MOS!!!
Szukseges.Mivel a wc nem egy tul higenikus kornyezet es azert csak erintkezel valamennyire vele.Arrol meg ne is beszeljunk, hogy "magadat tisztara torlod".
Nemcsak a nõknek, hanem a férfiaknak is nagyon szükséges a kézmosás! Csak õk valahogy elfelejtik!

A lányokkal/nőkkel kezet fogni vagy puszilkodni kell? Esetleg egyiket sem?

Nem vagyok biztos benne, hogy ez a megfelelő kategória a kérdésnek, de se baj. Szóval sokszor mikor ismeretlen nőkkel, lányokkal találkozok élősszőr nem tudom eldönteni, hogy mi a megfelelő üdvözlési forma. Vannak lányok, akik nem szeretik ha idegen megpuszilják őket, de vannak akiknél ez nem probléma. És ilyenkor én nem tudom, hogy ezt hogyan reagáljam le. A kézfogás egy nővel rendben van, ha valami hivatalos találkozóról van szó ( pl. munkaügy, orvos stb. ), de egy társas összejövetelen annyira hülyén érzem magam, ha egy nővel kezet fogok. Viszont csak úgy megpuszilni nem akarom, mert tudom, hogy vannak akik utálják. Ilyenkor inkább ráhagyom a lányra, hogy ő döntse el mit akar, de ilyenkor sokszor van az, hogy csak köszönünk egymásnak, mindenféle fizikai kontaktus nélkül, ami nekem megint fura egy kicsit. Szerintetek mi ennek a módja?

Legjobb válasz: Úgy tudom,a nõnek kell nyújtania a kezét kézfogásnál elõször,de nem vagyok biztos benne,szerintem elég ha csak köszönsz ilyenkor :) Majd jönnek a többiek és megmondják a tutit :D

Úgy tudom, a nõnek kell nyújtania a kezét kézfogásnál elõször, de nem vagyok biztos benne, szerintem elég ha csak köszönsz ilyenkor :) Majd jönnek a többiek és megmondják a tutit :D
Férfi és nõ találkozásakor (szerintem késõbb is) a férfi köszön a nõnek és a nõ nyújtja a kezét. Amíg ez nem történik meg, addig a férfi nyújthatja kézfogásra. Puszi abszolút helytelen idegeneknél. Ha megegyeznek egymással akkor lehet. Tegezõdésnél mindig a nõnek kell felajánlani a tegezõdést, még ha a férfi idõsebb is a nõnél. Addig magázódni kell. Két férfi esetében a fiatalabb férfinek kell köszönni és az idõsebb nyújtja a kezét. Az idõsebb kezdeményezheti a tegezõdést. 28F
Ha eleve korban teljesen más kategória vagy üzleti partner, akkor a kézfogást veszem alapnak. Ha pedig alapvetõen informális jellegû kapcsolat (haverom barátnõje v. hasonló), akkor a puszit. Kicsit az is számít, hogy akarok-e valamit a lánytól vagy sem. 28/F
Várd meg, amíg a lány nyújtja a kezét, így szól az illem. Sajnos a lányok többsége sem tudja ezt, ezért alakulnak ki azok a kellemetlen másodpercek, amirõl te is írtál, hogy senki nem tudja, mi legyen. :)
#5 21 vagyok, de mindig is odavoltam ha kezet csókoltak. :)
Kézfogás, aztán úgyis látod a lányon, hogy kér-e puszit, vagy nem. Lásd elõzõ válaszoló :) Alapból vadidegen lányokhoz nem hajolok oda kézfogás közben puszira, de ha õ kezdeményezi, nyilván nem mondok nemet :)
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem hány éves vagy elõzõ ? Az utolsó mondatod miatt :)
Én ilyenkor oda szoktam nyújtani a kezem (lány vagyok) és utána általában puszit is adunk egymásnak, de ez nem mindig. Ha látom a srácon kézfogás közben hogy még azon tépelõdik, hogy mit csináljon, olyankor szoktam odahajolni puszira is. Nem tudom ez mennyire helyes így, de sokaknál látom ezt. Amúgy én nagyon sajnálom hogy a kézcsók kiment a divatból, mert szerintem nagyon udvarias köszönés forma. Én mindig el vagyok bûvölve ha így köszönnek nekem. :)
Ez mindig csak és kizárólag azon múlik hogy mennyire tudod "megjósolni", hogy a lány mit vár el tõled. Szóval nem is igazán helyzetfüggõ, hanem személyiségfüggõ hogy melyiket kell választani. Például elmész valami paraszt szórakozóhelyre ahol mindenki puszizkodik, akkor te lehet pont azért fogod a helyi szép leányt megrépázni, mert annak ellenére hogy kicsiped magadat te inkább csak udvariasan kezet fogsz vele. De az is meg eshet hogy pont azért kapsz elõléptetést mert bevállalod hogy szájjal mész a fõnöknek, DE nem hiszem hogy ennyire bele kéne mélyülnöm biztosan érted mit akarok mondani...
A nõknek kell kezet fogni. Puszilkodni meg nem illik, maximum azzal az emberrel akivel belsõséges a viszonyod.
Bocs. Az elsõ mondatban a férfi nem nyújthatja a kezét kézfogásra. 28F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!