Találatok a következő kifejezésre: A nőknek jön be a gyors tempó (1 db)

A nőknek miért jön be a gyors tempó?

arátn?m is csak azt élvezi,ha lassaban nem nagyon...

Legjobb válasz: Vétó, vagymi. Én minden értelemben inkább lassabban, persze a változatosság okán a gyors tempó sem zavar, de...

Vétó, vagymi. Én minden értelemben inkább lassabban, persze a változatosság okán a gyors tempó sem zavar, de...
szeritnem nem minden nõnek.de hát mindnekinek mások az igényei.
Inkább változatosan. Én pl: imádom, ha a barátom az elején kicsit lassan csinálja olyan finoman (fõleg kutya pózban) és utánna begyorsít. mondjuk a hangulattól is függ. Általában a legtöbb nõnek azért jön be a gyors, mert ott majdnem 100-as az orgazmus, mert intenzíven "masszírozza" a G-pontot a pénisz. A lassúnál inkább akkor van orgazmus, ha már kb 2 óráig csinálják... Szerintem ezért szeretik a nõk a gyorsabbat. Meg tapasztalatom szerint élvezetesebb.
Mi egy ideig elég vadul szeretkeztünk, de én nemrég spec rájöttem, hogy nekem sokkal kellemesebb, ha lassan csináljuk :) És ettõl õ is hamarabb elmegy. Szerintem nem mindenki a vad szexre bukik..
Nekem az a tapasztalatom, hogy a csajok elõször lassan szeretik és mikor már egyre jobban fel vannak izgulva õk kérik hogy csináld gyorsabban. Amint közelebb vannak az orgazmushoz egyre gyorsabban akarják és gyorsabban :) Nincs ezzel gond, én szeretem gyorsan csinálni, csak persze figyelni kell nehogy elmenj mielött a csaj elélvez.
ha gyorsan csinálod attol ugy elmegy a csaj mint állat csak ne lassulj le idõ elõtt:D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nők, lányok titeket ért már valamilyen atrocitás gondolok itt arra, hogy támadtak-e már meg titeket vagy fogdostak-e már meg vagy esetleg valaki beszólt nektek vagy netán erőszakoltak-e már meg titeket?

hogy kezeltétek?
rosszul esett?
mit csináltatok?

kérlek írjátok oda, az akkori és a jelenlegi korotokat is.
köszönöm!!!

16

Gáz, hogy ilyen vagyok? Vagy más pasik is ilyenek?

Legjobb barátom együtt van a nőjével már b 1 éve. Normális, jófej a csaj, szóval bírom, meg ő is engem de külsőleg nem igazán az esetem szerintem átlagos a csaj. Viszont nekem nincs barátnőm. És ha találkozunk vagy ilyesmi, akkor sokszor 3asban megyünk el. És olyankor eszembe szokott jutni, hogy a haverom mondta, hogy pl. jó a szex a csajjal meg hogy hű de jól csinálja az orált... És hát kicsit beindul a fantáziám. Persze erről nem tud senki, nem adom jelét szóval nem is sejtik... Csak már rég voltam nővel és azért szerintem. Szóval ez gáz? Se a haverom se a nője nem tudja és tényleg csak elméleti síkon fantáziálok. Viszont néha ezért is lelkifurdalásom van, mert csak a legjobb barátom meg a nője... Más pasik is szoktak ilyen tiltott dolgokról fantáziálni vagy gáz hogy én ilyen vagyok?
20F

3

Velem lehet valami baj?

Sokszor elgondolkozom azon, hogy velem lehet-e valami baj, sok bnőm volt már, aki felajánlotta, hogy seggberakjam (bocs hülye kifejezésért) de valamiért én undorítónak találom ezt, nem is lennék képes ilyesmire :/

8

Mit szoktatok csinálni akkor amikor megjön a barátnőtöknek?

első kapcsolatom, fiatal lány vagyok. sexeltünk már többször is, sexben minden okés szerencsére.
a barátom majdnem mindennap jön hozzám , hétvégén itt is alszik, most lesz az első hét amikor ez szóbajön...ilyenkor beszélgessünk csak vagy mivel töltsük ki az időt?
kérek mindenkit értelmes válaszokat írjon.
köszi!

14

Lesz egy Halloween-i party de sajnos nincs francia szobalány jelmezem, és nincs pénzem sem, hogy vegyek. Lehetek szexi egy Piros (sz) ka jelmezben is?

:P

5

Valaki skype? :D

17/L
18/L

12

Kívánom a páromat, de a szex tabu. Mit csináljak?

32

Ha pornófilmekben akarok sminkesként dolgozni, hogyan induljak el?

Hol találok ilyen stábot? Profi sminkes vagyok.

9

Kijár azon az uton ami törökbálintot köti össze a 7es uttal? Multkor láttam éjjel is kintvannak a kur. Vák . Minden éjjel kintvannak? Milyen árba vannak? Jók?

5

Lányok valaki közös maszti?

jóképű 24f

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!