Találatok a következő kifejezésre: A nőknek jön be a (99 db)

Milyen nők jönnek be a férfiaknak? (25 éves kor fölött)

Az pozitívum, ha van mit fogni egy n?n (nem kövér csak picit husis) vagy jobban tetszenek a pici, vékony lányok?

Legjobb válasz: Nincs ez így elõre eldöntve, mindkét kategóriából van, aki bejön, és van, aki meg nem.

Nincs ez így elõre eldöntve, mindkét kategóriából van, aki bejön, és van, aki meg nem.
Mindenkinek más tetszik :)
Az pozitívum, ha van mit fogni egy nõn (nem kövér csak picit husis).
Michelle Wild über alles!
nálam mondjuk elsõ helyen az arc van, az aranyos csajokért odavagyok xD pl. ördögnóri<3 az meg h véknyabb vagy vaskosabb a jobb nem dönthetõ így el
Nem a külsõ a lényeg, hanem az, hogy a nõ mennyire elviselhetõ természetû. Ha kedves, megbízható, ragaszkodó, akkor bármilyen lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

Milyen típusú nőknek jönnek be a kövérebb pasik?

Sokszor látok az utcán kövérebb férfit vékony nővel. Ezt mi magyarázza? Mind gazdagok?

Legjobb válasz: Nemtudom, de odaköltözök. Hol is láttad ezeket a párokat? 21F

Nemtudom, de odaköltözök. Hol is láttad ezeket a párokat? 21F
Én majdnem kétszer olyan nehéz vagyok mint az asszony. Nem vagyok gazdag. A barátnõm 53 kiló szóval nem egy vaskos nõrõl beszélek.
van 2 ismerõsöm ahol a csaj jól néz ki karcsú tényleg jó teste van a pasi meg kövér lógnak a csöcsei (igen a pasinak) és a csaj még is vele van, hogy mit eszik rajta??? nem tudom... és tuti nem a pénzéért van vele, mert a csaj is jól keres... ritkaságok egyike...
3. vok. ja amugy a csaj egy félig meddig ribanc, bárkivel lefexik aki megitat vele egy üveg pezsgõt :)
Nagyon sok (csinos) nõ bukik a mackós pasikra, én is sok ilyet ismerek. Egyszerûen van, akinek ez jön be, ízlések és pofonok.
Bármilyennek, nem ettõl függ. Továbbmegyek: aki éppen mackós pasival van, az sem feltétlenül bukik a túlsúlyosakra, csak éppen egy ilyen emberben talált meg vmit. Nekem is volt elhízott barátom, õt szerettem, nem azt, ahogy lóg a melle meg a hasa. A mostani fiúm (õutána következett közvetlenül) testsúlya feleannyi, õ meg így tetszik. Tényleg nincs ilyen összefüggés szerintem.
Én jó magam is a mackósabb pasi vagyok szerintem ezzel nincs en semmi gond. A lányok többségében szeretik az alkatomat nincs rá panaszom és jelenleg is van barátnõm és õ sokkal "vékonyabb" mint én :D
én 49 kg vagyok (153 cm), Párom meg 172 és olyan 80+ kg, nem tudom pontosan. Nekem a kövér pasik nem jönnek be, de a mackósak igen :$ hozzájuk lehet bújni :) )))) jobb, mint egy csontváz, nekem ez a véleményem :) és se én, se a párom nem vagyunk gazdagok :)

Szerintetek a férfiaknak milyen nők jönnek be a legjobban?

Legjobb válasz: A ribik(a tobbsegnek)... Most boldog vagy? :)

A ribik(a tobbsegnek)... Most boldog vagy? :)
Kinek milyen. Fura is lenne a világ, ha mindenki ugyanazt keresné a nõkben.
Lehetõleg 10-20 évvel fiatalabbak.Ha meg a pasi fiatal, akkor 13 éves kortól kelendõek a kis tinik.

Srácok! Nektek tetszenek a molett nők, vagy a nádszálkisasszonyok jönnek be?

Mert szerintem egy molett nő is lehet szép,mint egy vékony lány.Azért kérdem,mert én is egy 30 éves molett nő vagyok.

Legjobb válasz: "etszenek a molett nõk,vagy a nádszálkisasszonyok jönnek be?" Üdv, csak két végletben tudsz gondolkodni? Nekem egyik sem jön be, sem a "molettnek" becézett dagadékok, se a bõrrel bevont csontok. Normális, formás testet preferálom inkább.

"etszenek a molett nõk, vagy a nádszálkisasszonyok jönnek be?" Üdv, csak két végletben tudsz gondolkodni? Nekem egyik sem jön be, sem a "molettnek" becézett dagadékok, se a bõrrel bevont csontok. Normális, formás testet preferálom inkább.
A vékonyak. Lehet szép egy molett nõ is, de a zsír hátrány, nem elõny.
méghogy nádszálkisasszony:D savanyú a szõlõ? sajnos egy molett nõ nem lehet olyan szép, mint egy vékony. a plusz háj nem igazán szépít meglátásom szerint. de persze ízlések és pofonok, ha mackós férfiember lennék, biztosan a molett nõkért csorogna a nyálam.
Hát akkor egyértelmûen a "nádszálkisasszonyok" jönnek be. A csajok sem a mackós férfiakat szeretik.
Elsõvel egyet értek! Üdv: egy vékony lány, akinek elege van a hozzád hasonlóakból
*az csak kisasszony és "piszkafa", hát jól van, disznó, eddig nem írtam ilyeneket, mert nem szeretek senkit a súlya miatt szidni, de ha már te írhatod így, én miért ne? (tudom, nem valami érett hozzáállás, de ez van) Most már megértem, ha utálsz (ismeretlenül is), de eddig mi volt a bajod velünk? Az, hogy vékonyabbak vagyunk nálad? Bocsika...
Azért, mert valakinek szép az alakja az lány meg kisasszony? Csak az lehet nõ aki tömi magát és hájas? Attól, hogy te nem adsz magadra, még nem kell úgy beszélni a vékony nõkrõl, mint más fajról.
Nekem azért van elegem az ilyenekbõl, mert nem nevezitek nõnek azt, aki egy kicsit és vékonyabb, a csak kisasszony. Nekem ez a problémám, és neked? Én nem bántottam se a moletteket, se a kövéreket...
A kérdező hozzászólása: A 2-es válaszolónak!Üdv, egy molett nõ, akinek elege van a hozzád hasonló piszkafákból.Meg látom, nagyon sokan félreértettétek a kérdést.Elõször gondolkozni kéne, mielõtt írnátok valamit.Sorry!
miért van eleged a piszkafákból?
"A csajok sem a mackós férfiakat szeretik." Hát, én nem vagyok se kövér, se duci, teljesen normális alakom van, és mégsem szeretem a vékony srácokat.Sõt, jó, ha nem olyan vézna, ha kicsit macis, ha van egy kis hasa, mivel az férfias, és még biztonságban is érzem magamat mellette. Kérdésre válaszolva nõként teljesen egyet értek veled, hogy egy molett nõ is lehet nagyon csinos, és szép, rengeteg ember van a világban, akik ezt szeretik, de akad olyan is, akinek a nagyon vékony jön be.Bár szerintem a férfiak többsége a középutat kedveli. Nem a vékonyságod fogja eldönteni, hogy szép vagy-e, vagy sem, hanem az ápoltság, és az ember egyéni tulajdonságai. 18/L
sosem fogom megérteni, mi köze van a férfiassághoz egy zsíros pocaknak. mitõl érzi magát valaki nagyobb biztonságban a barátjával akkor, ha beles. na mindegy.
Utolsó: Jh, ezt én se értem. Itt gyakorin sokszor látom nõktõl, hogy "izooom??fúúúúj!" inkább pocakos lötyögõs emberkékre tapadnak. Érdekes világnézet. Mondjuk jó tudni, hogy a zsír biztonság érzetet ad a nõknek, gázspréy helyett sertészsírt veszek az asszonynak kistáskába hordani.
Én sem értem, pedig nõ vagyok. Egyáltalán nem látom biztonságosabbnak azt, hogy mellettem van egy vézna srác, akit még én is elintéznék, de azt sem, ha egy hájas ember van mellettem, akitõl még undorodok is. Imádom az izmos pasikat, persze nem az ilyen szétgyúrt állatokat.

A Hardcore/Metalcore stílusú pasiknak milyen nők jönnek be?

Olyan,aki szintén hasonló stílusú? Vagy ez lényegtelen?

Legjobb válasz: Semmi köze a zenei ízlésnek ahhoz, hogy milyen nõk jönnek be.

Semmi köze a zenei ízlésnek ahhoz, hogy milyen nõk jönnek be.
Szerintem lenyegtelen. Vannak ennel fontosabb dolgok is. Habar nalatok gyerekeknel meg ezek szamitanak valamit, de ha normalis a srac nem akad fenn ezen a teman.
Szerintem a hasonló stílusban keresgélnek elõször
Bármilyen, nem ez határozza meg a dolgot. Egyetlen elõnye, hogy van közös téma, de semmi több.
Lényegtelen.
Tok lenyegtelen, ki mit hallgat, meg aztan nem is biztos, hogy ez barmiben mutatkozik. En pl sok ilyen zenet hallgatok, de meg nem mondanad rolam ranezesre.

Természetes lányok vagy plasztikázott nők jönnek be jobban a pasiknak? Van olyan fiú aki mondjuk azért nem jön össze egy lánnyal mert mondjuk kicsi mellei vannak?

Legjobb válasz: Pasiknak? Mint tudjuk nem mind egyforma, egyiknek kicsi mell tetszik, a másiknak meg a nagy... normális pasik a természeteset szeretik mindenképp. De a mellméret nem egy olyan fontos dolog mint sok nõ azt képzeli.

Pasiknak? Mint tudjuk nem mind egyforma, egyiknek kicsi mell tetszik, a másiknak meg a nagy... normális pasik a természeteset szeretik mindenképp. De a mellméret nem egy olyan fontos dolog mint sok nõ azt képzeli.
Igen van olyan aki azért nem jön össze egy lánnyal, mert kicsi a melle. Egyik barátom rá az élõ példa, 9 éve ismerem, elég jó viszonyban vagyunk, sokat eljártunk együtt ide oda, végig néztem, ahogy néhány barátnõm próbál neki vágódni, volt olyan aki kertelés nélkül felkínálta magát, de a srácnak nem kellett, mindnek A és B kosaras mellmérete volt. A jelenlegi barátnõje legalább D kosárral büszkélkedik. Nagyon felszínes dolog, de létezik.
A kérdező hozzászólása: kösziii :) a válaszokat :)

A kondis jopasiknak milyen tipusu nök jönnek be?

vagány? beszologatos? törékeny? kondis? furfangos?nagzon full extrás külsejü? átlagos? milyen?

Legjobb válasz: Az olyanok akik nem skatulyázzák be õket "kondis jó pasinak" hanem a személyiségük érdekli nem csak a külsõ.

Az olyanok akik nem skatulyázzák be õket "kondis jó pasinak" hanem a személyiségük érdekli nem csak a külsõ.
Akik jók nyelvtanból.
Kedves és vicces, a kedves és vicces lányok mindenkinek bejönnek.
Nem az olyanok mint te. Nekem legalábbis. Hiába vagyok benne a tipusodban, véletlenül se kerülnék ilyen nõvel össze mint te
Úgy kezeled õket, mintha egy külön faj lennének. Szerintem köztük is más más emberek vannak, akiknek más más lányok jönnek be... észlény
A full extra külsõ, átlagos, furfangos NÉLKÜL. Ha tud olyan lenni, vannak ilyen oldalai, mint a többi amit felsoroltál, nem lenne átlagos és bejönne. De ez szerintem mindenkinél kevés lenne még.
Hát, ezzel nem jutottam közelebb a megoldáshoz. Amúgy általánosságban jellemzõ, hogy mindenki elvárja a párjától, hogy annyira adjon magára mint Õ. A személyiség tekintetében viszont már végképp nem lehet általánosítani.
A kondis jó nõ! :) Olyan tulajdonságokkal, amit leírtál, csak nõben. 23/F
A kérdező hozzászólása: kondis jopasi: szép kigyurt külsö, szép arcu, szereti az életet, bulizgat, energikus, vicces, optimista, jo társaság. valami ilyesmi. ki passzol hozzá?
Nem tudom neked mi a "kondis jopasi", én elég izmos vagyok és szeretnek is a lányok. A lényeg, hogy nekem a törékeny csajok jönnek be. 21/F
VV Szandika
Pontosítanád a "kondis jopasi" kifejezést?
nagyon full extrás.
Az olyanok mint te!

Nekem miért jönnek be a 30-35 éves nök?

lehet anyakomplexusom van ??? a legrosszabb hogy lány vagyok .. ! :/

Legjobb válasz: Én pasi vagyok és nekem is van amikor nagyon beizgulok egy anyukára. Azért mert érzem hogy tapasztalt, és egy ilyen nõnek bármit megadnék.

Én pasi vagyok és nekem is van amikor nagyon beizgulok egy anyukára. Azért mert érzem hogy tapasztalt, és egy ilyen nõnek bármit megadnék.
A kérdező hozzászólása: jo az természetes mert te férfi vagy de én ? hát nekem miért jönnek be ??
Bi/leszbi vagy. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok ! tényleg az lennék ?
Jöjjünk össze és csajozzunk együtt!:)
Ezt most nõként kérdezed komolyan? Nekem se jönnek be a 30-35 közötti férfiak, meg úgy egyáltalán a férfiak xd... 21 F
Biszex vagy, vagy leszbikus, ami anyakomplexussal társul... ennyi...
vagy csak szimplán rajongást érzel, a te korodban ez elõfordul, majd talán kinövöd.

Nem gond, hogy kb csak olyan nők jönnek be akiket a szeretlekmagyarorszag.hu oldalon mutatják?

Nekem igazság szerint nem sok nő tetszik küllemre meg belsőre, de akiket mutatnak azon az oldalon szivesen elfogadnám az egyiket, ha normálisak.

Legjobb válasz: Nekem nem! :D

Nekem nem! :D
Úristen. Biztos az aszcendensetek passzol...
Ez ezért van, mert a horoszkóp ... izé ... szóval nem 100% megbízható :)
Bátyám kos mérleg aszcendenssel, a felesége meg halak, kos aszcendenssel, így szerintem passzolnak horoszkópilag:D
Talán a holdad a halakban van.
azt kifelejtetted megnézni
A kérdező hozzászólása: nem : Mérleg aszcendens, Nap a Kosban, Hold a Skorpióban, Merkúr a Bikában, Vénusz a Halakban, Mars a Vízöntõben, Jupiter a Rákban, Szaturnusz a Bakban, Uránusz a Bakban, Neptunusz a Bakban, Plútó a Skorpióban...
ne aggódj!a horószkóp nem szent írás :D ha jól kijösz a halakkal, akkor ne izgulj ezen :D
Hold és plútó a skorpióban, vénusz a halakban. ez szerintem épp elég magyarázat arra, hogy komálod a halakat. amúgy szerintem a halak örülnek, hogy jól kijönnek veled, mert nem sok embert viselnek el maguk körül.
jaj, meg most jut eszembe... nézd meg a védikus horoszkópot... lehet az szerint te is halak vagy. ott asszem április 15-20 ig halak van, aztán jön a kos... meg kell nézni... szóval lehet az indiai szerint te nem is kos, hanem halak vagy... meg a többi bolygód se biztos, hogy az...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!