Találatok a következő kifejezésre: A nőknek jön (158 db)

Nők számára, ha egy férfinak harisnya és uniformfetis (pasinak ez jön be ezt szereti a nőkön) elfogadható?

Legjobb válasz: Ment a mínusz az elsõnek? Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést. Tényleg megtanulhatnál magyarul, ha nem tudsz értelmes mondatot írni, inkább ne tedd... szánalmas vagy

Ment a mínusz az elsõnek? Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést. Tényleg megtanulhatnál magyarul, ha nem tudsz értelmes mondatot írni, inkább ne tedd... szánalmas vagy
Nekem jobban bejön, ha egy férfi rendesen tud fogalmazni.
Szerintem nem igazán fogadják el, csak kevesen.Nem is húznak harisnyát, még a kedvünkért sem.
A kérdező hozzászólása: wao. vaéakinek komoly problémai vannak magával:) szeretkezz egyet:) elmúlik az idegbajod:)
sz*rházi vagy, nem több
Igen! Minél mûveletlenebbek irkálnak, annál jobb! Még egy piros pacsit adjál. Az jó játék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm scarf
Sok pasi ilyen.A kérdést nehezen értelmezik, de ettõl függetlenül nem kéne ezen vitatkozni...Szerintem aki akarja, az megérti, aki nem az nem.Nem kellenek negatív kommentek.
A kérdező hozzászólása: ment neked is mínusz, mert ahhoz értesz, hogy kötekedj semmi máshoz. Töröltesd a kérdést, és? Nagyon menõ vagy. (Némi kisebbségi komplexussal, az tuti. Hajrá.
Elfogadható.
Ezek élvezetes fétisek. Szerintem bármelyik nõ bevállalná, köztük én is. 25/N
A kérdező hozzászólása: ment a minusz
A kérdező hozzászólása: kössél bele, idióta.
Hát igen a legtöbb nõ nem szereti, ha megbámulják harisnyában, vagy aki erre izgul, nekem nagyon tetszenek a harisnyás csajok, de nekem nem volt még barátnõm, nem tudom milyen lenne, ha észrevenné, hogy izgat a harisnyája. De az az igazság, hogy én fiú létemre hordok nylonharisnyát, nekem tetszik magamon (nem a fejemen betöréshez hordom, gyengébbek kedvéért)szerintem nem kell szégyellni, ha tetszik a harisnya és szeretem hordani. Kérdezõ, te is próbáld ki, lehet neked is tetszeni fog.

Srácok! Nektek tetszenek a molett nők, vagy a nádszálkisasszonyok jönnek be?

Mert szerintem egy molett nő is lehet szép,mint egy vékony lány.Azért kérdem,mert én is egy 30 éves molett nő vagyok.

Legjobb válasz: "etszenek a molett nõk,vagy a nádszálkisasszonyok jönnek be?" Üdv, csak két végletben tudsz gondolkodni? Nekem egyik sem jön be, sem a "molettnek" becézett dagadékok, se a bõrrel bevont csontok. Normális, formás testet preferálom inkább.

"etszenek a molett nõk, vagy a nádszálkisasszonyok jönnek be?" Üdv, csak két végletben tudsz gondolkodni? Nekem egyik sem jön be, sem a "molettnek" becézett dagadékok, se a bõrrel bevont csontok. Normális, formás testet preferálom inkább.
A vékonyak. Lehet szép egy molett nõ is, de a zsír hátrány, nem elõny.
méghogy nádszálkisasszony:D savanyú a szõlõ? sajnos egy molett nõ nem lehet olyan szép, mint egy vékony. a plusz háj nem igazán szépít meglátásom szerint. de persze ízlések és pofonok, ha mackós férfiember lennék, biztosan a molett nõkért csorogna a nyálam.
Hát akkor egyértelmûen a "nádszálkisasszonyok" jönnek be. A csajok sem a mackós férfiakat szeretik.
Elsõvel egyet értek! Üdv: egy vékony lány, akinek elege van a hozzád hasonlóakból
*az csak kisasszony és "piszkafa", hát jól van, disznó, eddig nem írtam ilyeneket, mert nem szeretek senkit a súlya miatt szidni, de ha már te írhatod így, én miért ne? (tudom, nem valami érett hozzáállás, de ez van) Most már megértem, ha utálsz (ismeretlenül is), de eddig mi volt a bajod velünk? Az, hogy vékonyabbak vagyunk nálad? Bocsika...
Azért, mert valakinek szép az alakja az lány meg kisasszony? Csak az lehet nõ aki tömi magát és hájas? Attól, hogy te nem adsz magadra, még nem kell úgy beszélni a vékony nõkrõl, mint más fajról.
Nekem azért van elegem az ilyenekbõl, mert nem nevezitek nõnek azt, aki egy kicsit és vékonyabb, a csak kisasszony. Nekem ez a problémám, és neked? Én nem bántottam se a moletteket, se a kövéreket...
A kérdező hozzászólása: A 2-es válaszolónak!Üdv, egy molett nõ, akinek elege van a hozzád hasonló piszkafákból.Meg látom, nagyon sokan félreértettétek a kérdést.Elõször gondolkozni kéne, mielõtt írnátok valamit.Sorry!
miért van eleged a piszkafákból?
"A csajok sem a mackós férfiakat szeretik." Hát, én nem vagyok se kövér, se duci, teljesen normális alakom van, és mégsem szeretem a vékony srácokat.Sõt, jó, ha nem olyan vézna, ha kicsit macis, ha van egy kis hasa, mivel az férfias, és még biztonságban is érzem magamat mellette. Kérdésre válaszolva nõként teljesen egyet értek veled, hogy egy molett nõ is lehet nagyon csinos, és szép, rengeteg ember van a világban, akik ezt szeretik, de akad olyan is, akinek a nagyon vékony jön be.Bár szerintem a férfiak többsége a középutat kedveli. Nem a vékonyságod fogja eldönteni, hogy szép vagy-e, vagy sem, hanem az ápoltság, és az ember egyéni tulajdonságai. 18/L
sosem fogom megérteni, mi köze van a férfiassághoz egy zsíros pocaknak. mitõl érzi magát valaki nagyobb biztonságban a barátjával akkor, ha beles. na mindegy.
Utolsó: Jh, ezt én se értem. Itt gyakorin sokszor látom nõktõl, hogy "izooom??fúúúúj!" inkább pocakos lötyögõs emberkékre tapadnak. Érdekes világnézet. Mondjuk jó tudni, hogy a zsír biztonság érzetet ad a nõknek, gázspréy helyett sertészsírt veszek az asszonynak kistáskába hordani.
Én sem értem, pedig nõ vagyok. Egyáltalán nem látom biztonságosabbnak azt, hogy mellettem van egy vézna srác, akit még én is elintéznék, de azt sem, ha egy hájas ember van mellettem, akitõl még undorodok is. Imádom az izmos pasikat, persze nem az ilyen szétgyúrt állatokat.


Lányok/Nők, miért tetszenek nektek a rendőrök? A nők kb hány %-ának jönnek be? Neked tetszenek?

Amúgy észrevettem, hogy ha meglátnak egy rend?rt, nem mernek a szemébe nézni, esetleg utána néznek.. de a szemébe semiképp :).

Legjobb válasz: Férfiként nekem is bejönnek a rendõrnõk. :D

Férfiként nekem is bejönnek a rendõrnõk. :D
A kérdező hozzászólása: .. a rendõr nõk, ugye? :D amúgy kort is, köszi!
Mé', nem azt írtam? Rendõr N - Õ - K! :D
A kérdező hozzászólása: De, az elõbb csak nagyon futólag olvastam át, így elkerülte a figyelmem. Elnézést :D
Pl. a Kékfényt is csak Kovács Viktória miatt szoktam megnézni. :)
Nekem nem azért tetszik valaki, mert rendõr. (Nincs egyenruha fétisem, azt hiszem. Csak agyfétis, az viszont töményen. :) ) Lehet rendõr, de nem az számít. Egyébként szerintem, amit észrevettél, hogy lesütik/lesütjük a szemünket, az nem feltétlenül a tetszés jele. Hivatalos(nak tûnõ) személynél ez olyan.. általános és önkéntelen reakció.
mert az egyenruha szexi :)
A kérdező hozzászólása: 12:02- Nem a tetszés miatt zavarba jövetelre gondoltam :) . Am régebben én se nagyon mertem egy rendõr szemébe nézni...azóta változtak a dolgok
mert félünk, hogy azt is kötözködésnek veszi, ha a szemébe nézünk, ezért nem...:P am én merek a szemükbe nézni, múltkor szemeztem egy nagyon jóképû rendõrrel az utcán! nekem amúgy bejönnek azok, akik jól néznek ki, de az egyáltalán nem, ha bukók és nagyképûek. de a jófej zsaruk levesznek a lábamról...:)
szerintem csak túlságosan lemerült :) hagyd töltõn és késõbb nézd meg.
Formázd le. Minden elveszik róla, de legalább lehet majd használni. Nyomd meg egyszerre az elõlapján lévõ alsó három gombot, majd mikor betölt a hívás gombot.
Inkább a jóságos, mint a vadabb.
nekem pl a vadabbak jobban bejönnek mert szex mániás vagyok :D 17/F
Nekik a kettõ ötvezete jön be:D
Bõven elég ha csak az együttléteknél vadul be néha, ha a helyzet ugy hozza. Egyébként az érzéki szeretkezés többet ér mint a vad szex véleményem szerint. Egyrészt az idõtartam miatt másrészt az érzelmi töltés jobb élményt adhat. Azért pasiként nem mondom hogy a vadulás egy vetendõ dolog, de ha van választási lehetöség... :)
Csakis az ilyen nõket szeretem. A vad nõk visszataszítóak számomra.
Nekem a nagyszájú lányok, akiket lehet fegyelmezni :)
Nekem az elsõ, de azért az ágyban nem árt, ha bevadul.
vad jóságos nincs?? :DD

A Hardcore/Metalcore stílusú pasiknak milyen nők jönnek be?

Olyan,aki szintén hasonló stílusú? Vagy ez lényegtelen?

Legjobb válasz: Semmi köze a zenei ízlésnek ahhoz, hogy milyen nõk jönnek be.

Semmi köze a zenei ízlésnek ahhoz, hogy milyen nõk jönnek be.
Szerintem lenyegtelen. Vannak ennel fontosabb dolgok is. Habar nalatok gyerekeknel meg ezek szamitanak valamit, de ha normalis a srac nem akad fenn ezen a teman.
Szerintem a hasonló stílusban keresgélnek elõször
Bármilyen, nem ez határozza meg a dolgot. Egyetlen elõnye, hogy van közös téma, de semmi több.
Lényegtelen.
Tok lenyegtelen, ki mit hallgat, meg aztan nem is biztos, hogy ez barmiben mutatkozik. En pl sok ilyen zenet hallgatok, de meg nem mondanad rolam ranezesre.

A nőknek lányoknak miért jönnek be szexuálisan az ilyen gyermeteg nyálas metroszexuális kis senkik? (miközben bombázó férfias férfik vannak )

http://www.mixonline.hu/System/Articles/Images/810272be-1258..

Legjobb válasz: inkább a fiatalabb korosztálynak jönnek be. Nekem is 13-15 évesen az ilyesmi pasik jöttek be, aztán kinõttem belõlük:)

inkább a fiatalabb korosztálynak jönnek be. Nekem is 13-15 évesen az ilyesmi pasik jöttek be, aztán kinõttem belõlük:)
gyerekek..most komolyan ebbõl csinálunk témát? sportos enyhén szólva selyemfiú vagyok, ugyanakkor határozott állítólag jóképû és rendes , jófej, de ha kell akkor arc beverõ...egész életemben imádtam a szép és érett nõket sõt leginkább õket mint tiniket...de érdekes módon voltam 18évesel is, és 30évessel is...ennyi. KINEK MI JÖN BE. :) 23/F
nekem mondjuk nem ezek jonnek be.. inkáább izmos férfias pasik.. nem ilyen kis nyálasok..
Mert ezek tinicicáknak való 'álompasik'. Nõknek már nem ez kell. 21N
na...ráhibáztam.
Mert most ez a divat. Amúgy nekem se jöttek be sose az ilyen majmok.
A kérdező hozzászólása: Hellrider Menj aludni!
hellrider, igen a kérdezõ valszeg egy "bombázó férfias férfi". eleve tök férfias dolog a metroszexuális kis senkik fotóit gyûjtögetni :D
én nem vagyok ilyen mint õk, de valami nagyon foglalkoztat. Mi a f*szt foglalkozol mással? így szól hozzád a kérdésem kedves kérdezõ. Talán kisebbségi érzésed van velük szemben?
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/vampirnaploksztarok/.. na õ ha már a kék szemet veted fel.. :D
Ez a divat cica. Nekem bejönnek! SP voltam, sziasztok.
A kérdező hozzászólása: ma 18:25 Már bocs de nem mindenki ilyen igénytelen!
én csak 17 vagyok, de nekem sem jönnek be ezek a pasik. sokkal inkább az érettebb pasik. az f1-es pilótákat pl imádom, de õk is egyre jobban tetszenek, ahogy idõsödnek egy kicsit
Nekem egyik sem jön be. 16/L
A kérdező hozzászólása: : D
1. fiatalkorban a szexuális identitásuk még kialakulóban van, ezért bejön a feminin külsejû férfi 2. kimentek bárhol magyarországon az utcára, és látták a sok rossz fogú, potrohos, csámpás lábú tetovált dagadt ba.romarcú pasit, és van ízlésük, ezért nem kell nekik
ha muszáj lenne, se kezdenék velük rosszul vagyok mind3tól
Megnyugtatlak, hogy nekem ezek a selyemfiúk egyáltalán nem jönnek be..inkább már taszít, hogy semmi férfias nincs bennük.
Nem tudom, én tiniként sem kellettem a lányoknak, pedig més most huszonévesen is így nézek ki, mint ezek a kisfiúk. Ez van, nincs nagy pofám és nem vagyok egy bunkó, verekedõs állat sem, csak fb-n szoktam rámírni a lányok, hogy tetszem nekik, régebben, míg ez sem volt én úgy tudtam, hogy ronda srác vagyok, aki senkinek sem tetszik.

Azoknak a nőknek, akik már nagyon régóta, több éve várnak babára, és minden rendben és mégsem jön, eszükbe jutott már az örökbefogadás?

Legjobb válasz: Még az elõzõ kommentemhez: Egy kisbaba mindig akkor jön a szüleihez, amikor egy lélek úgy gondolja, hogy éppen itt az ideje, ezért általában nem lehet siettetni. Mindezek ellenére szerintem az örökbefogadás is jó ötlet több szempontból is. Viszont óriási nagy felelõsség, hogy egy már (az anyja által) eleve elhagyott kisgyermeket mennyire tudunk szeretni, és saját gyermekünkként elfogadni. Azt gondolom, hogy nagyon hálásak az örökbefogadott gyerekek egy igazi családért!

Még az elõzõ kommentemhez: Egy kisbaba mindig akkor jön a szüleihez, amikor egy lélek úgy gondolja, hogy éppen itt az ideje, ezért általában nem lehet siettetni. Mindezek ellenére szerintem az örökbefogadás is jó ötlet több szempontból is. Viszont óriási nagy felelõsség, hogy egy már (az anyja által) eleve elhagyott kisgyermeket mennyire tudunk szeretni, és saját gyermekünkként elfogadni. Azt gondolom, hogy nagyon hálásak az örökbefogadott gyerekek egy igazi családért!
Szia! Írtam neked egy privát e-mailt, mert talán tudok segíteni, legalább tanácsot adni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!