Találatok a következő kifejezésre: A nőknek hogy megfeleljenek (8 db)

Nők! A párotok számotokra megfelelő ideig bírja az ágyban? Vagy úgy érzitek, hogy hamarabb elmegy, mint kellene?

Egy másik kérdés kapcsán merült fel bennem a kérdés. Ui.: csak n?k véleménye érdekel!

Legjobb válasz: Az enyém bírja, le a kalappal...

Az enyém bírja, le a kalappal...
Az exem mindig addig bírta, amíg kellett, elég nagy önkontrollja volt ilyen téren. Imádtam is vele szexelni. 21L
Az enyém mindig túl hamar megy el. :S
Próbáld meg az aTube Catcher v. 2.0-t (nem tudom jól írtam-e a catchert) ez is 1 konvertáló program nekem bejött

Miért van az hogy eggyes alkalmazások telepitésénl a NOKIA E63-as készülékem ezt irja ki : A tanúsítvány nem érvényes, lejárt a telefon dátuma, vagy a beállítása nem megfelelő?

Mi a teend? ellene?

Legjobb válasz: nincs szignózva a telefonod. tehát nem hack-elt. visszább kel állítani a dátumot, ez talán segít. a telepítés után pedig újra a valósra. de inkáb keress "signed" megjegyzéssel ellátott alkalmazást, azok felmennek gond nélkül.

nincs szignózva a telefonod. tehát nem hack-elt. visszább kel állítani a dátumot, ez talán segít. a telepítés után pedig újra a valósra. de inkáb keress "signed" megjegyzéssel ellátott alkalmazást, azok felmennek gond nélkül.

A nőknek fontosabb, hogy megfeleljenek a párjuknak? Vagy a férfiak csak nem szeretik a tudtunkra adni?

A párom kijelentette, hogy izmosodnia kell, hogy tetszen a n?ken...Kérdeztem "Nem nekem akarsz tetszeni?"A válasz, hogy én bárhogy szeretem ?t.Én pedig fogyózom meg tornázok, hogy jól nézzek ki és neki tetszek.Õ sem hagyja el magát mellettem, csak ez a megjegyzés...Azt mondta ne vegyem komolyan, mert ezek csak szavak voltak amit mondott.Hogy gondolkodnak ezek a férfiak??

Legjobb válasz: Éppen vizsgázni készültem,amikor a párom megkérdezte,h hova ilyen csinosan.Rámosolyogtam,és közöltem vele,h megyek pasizni,kívánjon szerencsét.Természetesen mindketten tudtuk,h csak vicceltem,hiszen õ is tudott a vizsgámról. Amúgy én sosem neki akartam tetszeni,hanem az a fontos,h én érezzem jól magam a bõrömben.Babát várunk,és a múlt hónapban kicsit többet kaptam fel,mint kellene,erre õ mondta,h ne aggódjak,meg sem látszik rajtam,de engem borzasztóan zavar a dolog.Neki tetszem nagyobb fenékkel is,de engem zavar.Nem neki akarok megfelelni. Viszont neked kell ismerni a palit,h mennyire lehet egy ilyet tõle viccnek venni.Lehet õ is annak szánta, csak te gondolod másként.Neked kell ismerni,h mennyire hûséges.Így látatlanban nehéz zt vagy azt mondani,mert mi van,ha nagyon mellé fogok...

Éppen vizsgázni készültem, amikor a párom megkérdezte, h hova ilyen csinosan.Rámosolyogtam, és közöltem vele, h megyek pasizni, kívánjon szerencsét.Természetesen mindketten tudtuk, h csak vicceltem, hiszen õ is tudott a vizsgámról. Amúgy én sosem neki akartam tetszeni, hanem az a fontos, h én érezzem jól magam a bõrömben.Babát várunk, és a múlt hónapban kicsit többet kaptam fel, mint kellene, erre õ mondta, h ne aggódjak, meg sem látszik rajtam, de engem borzasztóan zavar a dolog.Neki tetszem nagyobb fenékkel is, de engem zavar.Nem neki akarok megfelelni. Viszont neked kell ismerni a palit, h mennyire lehet egy ilyet tõle viccnek venni.Lehet õ is annak szánta, csak te gondolod másként.Neked kell ismerni, h mennyire hûséges.Így látatlanban nehéz zt vagy azt mondani, mert mi van, ha nagyon mellé fogok...
Nem lehet, hogy a pasid elégedetlen magával, és ez a szöveg csak arra lett volna jó hogy egy kis dicséretet kicsikarjon tõled? Vagy csak azt várta válaszul, hogy igen, én sörhassal és kopaszon is szeretni foglak. Azért jutott ez eszembe, mert a kapcsolatunk elején a páromnak hullani kezdett a haja. Teljesen kiakadt, hogy most mi lesz??? Erre megnyugtattam: nem a hajadért szeretlek, szeretni foglak akkor is ha kopasz leszel! Õ persze akkor kiakadt, hogy dehogy akar õ kopasz lenni! Mivel látta, hogy én ugyan nem számolgatom miden este, hány hajszála maradt meg, lekerült ez a téma a napirendrõl. Azóta elmúltunk 10 éves házasok....
Az én pasim is állandóan fogyózik, hogy elérje a versenysúlyát, és hiába modnom neki, hogy nekem így is tetszel:én is kérdeztem tõle, hogy nem aza lényeg h nekem tetszedjél, de azt mondta õ úgy érzi magát jól.
önbizalomhiány- több elismerésre vágyik tõled, nekik is pontosan olyan szükségletük van a bókokra mint a nõknek... persze vannak kivételek egy burkolt vicces formában közölte veled, mire vágyik... "a bárhogy szeretlek" elcsépelt nincs benne semmi
Érdekes amit írsz. Az én párom nem mond ilyeket. Õszintén megmondom, nálam ez válóok lenne. Nem tudom milyen a ti kapcsolatotok, de gondolom nem nyitott. É mi az, hogy ezek csak szavak? Ha már egyszer kimondta és jól megbántott vele, akkor ezek már nem csak szavak....és ez az amit egyik pasi sem fog megérteni. Szerintük nem az õ gondolkozásukkal van a baj, hanem a nõket nem lehet érteni. Szerintük mi fújunk fel mindent és persze folyamatosa félreértjük õket. Szerintem vágj vissza neki. Csináltass új frizurát, vegyél fel szexi ruhát és mond, hogy tetszeni akarsz a kollégáidnak. Lehet, hogy a guta meg fogja ütni, olyan féltékeny lesz....:) ))
Miért gondolod, hogy a féfiakban kevesebb görcs meg gátlás van, mint a nõkben? Gondolod rájuk nem hatnak a plakátok, reklámok, sztárfotók? Õk is azt élik meg, hogy sosem tudnak elég izmosak, elég szõrtelenek (éppen ez a divat) elég gazdagok lenni. Csak... õk nem nagyon beszélhetnek errõl. Hiszen a férfiak nagy részét úgy nevelték, hogy a cicoma, a külsõségek csak a nõknek fontosak, egy igazi férfi ezekkel nem törõdik. Persze, hogy tetszeni akar neked. És azt is szeretné ha másoknak tetszene. És azt is szeretné ha te látnád, hogy másoknak is tetszik és értékeléd, hogy micsoda fõnyeremény is õ. :) )))a "nekem bárhogyan tetszel" nem csak az elfogadást takarja, hanem kicsit a "nekem mindegy"-et is. Némi közönyt érzékelhet az aki az elismerést, a törõdést a figyelmet áhitozza. Felesleges elkezdened féltékenykedve rágódni! Lazíts!! Dícsérd. Viccesen játsz rá az õ macsóságára. Hadd lubickoljon. Hidd el, hálás lesz érte.:) Hálás és hûséges. :) ))
Emporia talk
Én is hasonló szempontok alapján kerestem, végül egy használt 6310-es lett belõle + új akksi. A nagymuter nagyon szereti, látja a gombokat, a kijelzõt és nagyon egyszerûen kezelhetõ. Az akksi pedig 2 hetet bír egy töltéssel.
A kérdező hozzászólása: Igen, az tényleg jó telefon és enyûhetetlen.Nekem is sokáig volt.De kamerát azt szeretnék bele...Köszi a választ.
nokia c5-00 5MP
Az egyik Nagymamámnak Nokia 7230-as telefonja van, a másiknak pedig egy kinyitható Nokia, amit fél órája keresek, hogy ideírhassam a nevét, de nem találom, mindjárt agyvérzést kapok......
A használati utasításban benne van! olvasd el!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen majd meg lesz!

Lányok, Nők ha egy kapcsolat komolynak indul mennyi a megfelelő idő amig nem fekeszünk le? Félek hogy csak arra megy ezért én addig várnék amig érzem hogy szeret.

Ti mennyi id? alatt feküdtetek le párjaitokkal?Kort nemet!

Legjobb válasz: Szerintem 2 hét - 1 hónap a "normális" várokozási idõ, ha tényleg komoly kapcsolatnak indul és nem csak a szexre megy. De amúgy ha elõbb történik meg a dolog akkor sincs semmi ez két embertõl függ, nem kell mindig ehhez viszonyítani :)

Szerintem 2 hét - 1 hónap a "normális" várokozási idõ, ha tényleg komoly kapcsolatnak indul és nem csak a szexre megy. De amúgy ha elõbb történik meg a dolog akkor sincs semmi ez két embertõl függ, nem kell mindig ehhez viszonyítani :)
szerintem ez nem idõ függvénye.. észre lehet azt venni, ha egy pasi csak arra megy de ha már idõpontra kérdezel, akkor szerintem egy hónap reális idõ, annyit a fiú is kibír ha pedig hamarabb megtörténik, akkor se parázz.. ze majd jön magától :)
Én 1-2 hónapot várnék, ha komoly kapcsolatot akarok, hogy ne tartson könnyûvérûnek, már csak a magam megnyugtatása miatt is, hogy nem adtam oda magam olyan könnyen. Lehet, hogy az elején úgy néz ki, hogy nagyon oda van érted, aztán ez átfordulhat, ha már megkapott elég hamar.
Utolsó, 28/N
3, 5 éves kapcsolatomban elsõ éjjel lefeküdtünk. De régen volt olyan, hogy vártam vele és mégsem lett belõle semmi. Nem ettõl függ, de szerintem a 2 hónap már sok, inkább a viselkedésére figyelj, ne a naptárra. Sok sikert. 21/L
a barátom 6 hónapot várt rám...állítólag szeretett...aztán megkapott, és azóta mintha nem is léteznék...egyáltalán nem az idõ függvénye...én megbíztam benne...s rá[email protected]övetkezõ alkalommal egy hónapot várok max....
Én úgy általánosságba 2-4 hétig várni szoktam, de nem nagyon gáz ha elõbb vagy annál késõbb történik meg. Mostani párommal pl. 2 hónap után feküdtünk le, és nem azért mert nem akartam:) 21/L
Ha úgyis csak arra megy, akkor mindegy mikor fekszel le vele. Én elsõ nap mikor összejöttünk, lefeküdtem vele. 4éve vagyunk együtt.
Hát a párommal már jó 6 éve együtt vagyunk.Nem komolynak indult és mégis az lett.Az elsõ randin nem történt meg, de a másodikon igen.Ez szerintem nincs idõhöz kötve.Ha heteket vársz akkor is elõfordulhat hogy csak lukra megy!25/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!