Találatok a következő kifejezésre: A nőknek hogy (3764 db)

csakis férfi homoszexuális pornót! Az izgat!
Szerintem gyûlölik... De biztos mindjárt kiderül
én szoktam. leszbit ritkán, de melegeket gyakran.
Szerintem is imádhatják nézni a hatalmas g.ci-gejzíreket.
A kérdező hozzászólása: Azt hittem a nõk számára ugyanúgy érdekes a homok pornó, mint néhány férfinak a leszbikus.
Engem jobban izgat a lezbi porno mint a rendes...de a hármasban 1 pasi két csaj azt is szeretem.Idõvel szivesen kiprobálnám mindet
én is szoktam leszbi pornót nézni, mert az néha sokkal gyengédebb, meg érzelmesebb tud lenni, de a meleg pornó taszít. am hetero vagyok 19/L
Én, bár biszex vagyok szinte kizárólag leszbi vagy meleg pornót nézek, azért mert sokkal érzelmesebbek ( mármint amilyen érzelmes lehet egy pornó xD ) 22/L
Én is szoktam, van, hogy izgatóbb, mint a "durr bele" pornók. Ettõl függetlenül nem vonzódom a nõi nemhez, legalábbis nem annyira, hogy kipróbáljak ilyesmit. :D 19L
A kérdező hozzászólása: Így akartam írni: Mi a gond a "rendessel" ?
A kérdező hozzászólása: I baj a rendessel?
Leszbis pornót szoktam idõnként nézni. Ettõl függetlenül én nem vágyom rá, hogy kipróbáljam, de néha szívesebben nézem azt, mint a "rendeset". 20L
A kérdező hozzászólása: A melegség az egy betegség és nem nézem.Lányoknál nem éles a határ valódi leszbikusság és a megjátszás között.

Babonás a Nokia hogy nincsen 4-es széria, félt hogy átok lesz rajtuk? Az Apple miért tudta kiadni ezek alapján az Iphone 4-et?

Legjobb válasz: Tudom hogy sokan tartanak a négyes számtól, (hotelekben is a szoba számozás....)fõleg Japán/Kína talán, de a Nokia ráadásul Finn, meg mégis csak egy hatalmas vállalat, nem értem mitõl tartott... Legfeljebb bizonyos helyeken nem forgalmazta volna.... Tényleg, hoteleknél akkor ahol ez a dolog van akkor nincsen 14,24,34,44 stb sem? Vagy csak önmagában a 4-es szoba?

A kérdező hozzászólása: Tudom hogy sokan tartanak a négyes számtól, (hotelekben is a szoba számozás....)fõleg Japán/Kína talán, de a Nokia ráadásul Finn, meg mégis csak egy hatalmas vállalat, nem értem mitõl tartott... Legfeljebb bizonyos helyeken nem forgalmazta volna.... Tényleg, hoteleknél akkor ahol ez a dolog van akkor nincsen 14, 24, 34, 44 stb sem? Vagy csak önmagában a 4-es szoba?
Japánban ez úgy néz ki, hogy a négyes szám írásjelének (四) olvasata megegyezik a halál írásjelének (死) olvasatával (mindkettõ "shi"), ezért aztán nem szívesen lakna valaki a 4-es szobában, kórházban, a 4-es kórteremben meg pláne nem :P
A kérdező hozzászólása: Oké de ez csak Japán, nem az egész világ....
Wikipédián ennyi van: The Nokia 4000 series was skipped as a sign of deference from Nokia towards East Asian customers.

Ismertek olyan nőket, akik háztartásbeliek voltak aztán elváltak vagy a férjük meghalt? Mi lett a nőkkel? Hogyan, miből éltek meg és tartották el a gyerekeiket?

Legjobb válasz: Én is ismerek egy ilyet,igazából szomszédnõm a konkrét személy....a férje ráunt,elváltak,kapja a gyerektartást, tényleg ez a tipikus otthon ülõs háziasszony volt. Néha átjön hozzám,de nem vagyunk nagy barátnõk.... Nekem újságolta sokszor,hogy nem érti miért fõzök minden nap,õ ha olyan kedve van,akár ebédre is megcsinál egy tojásrántottát a családnak,mert nincs kedve fõzni.... Most van egy másik pasi az életében,elviszi bevásárolni,van hogy ruhát kap,vagy megvesz neki ezt-azt...most már úgy érzem mellõzni fogom,mert nem vagyok irigy de már nagyon unalmas ezeket hallgatni....más témája sosincs

Én is ismerek egy ilyet, igazából szomszédnõm a konkrét személy....a férje ráunt, elváltak, kapja a gyerektartást, tényleg ez a tipikus otthon ülõs háziasszony volt. Néha átjön hozzám, de nem vagyunk nagy barátnõk.... Nekem újságolta sokszor, hogy nem érti miért fõzök minden nap, õ ha olyan kedve van, akár ebédre is megcsinál egy tojásrántottát a családnak, mert nincs kedve fõzni.... Most van egy másik pasi az életében, elviszi bevásárolni, van hogy ruhát kap, vagy megvesz neki ezt-azt...most már úgy érzem mellõzni fogom, mert nem vagyok irigy de már nagyon unalmas ezeket hallgatni....más témája sosincs
En olyat ismerek, hogy a "gazdag" "sikeres" ferj ongyilkos lett. A gyerekek az asszonnyal 3-4 ev alatt eltapsoltak a penzt a cegeket. Hitelek vannak, nem tudjak visszaadni. Nem rosszindulatbol, vagy herdalasbol, csak egyszeruen nem ertettek a penzhez. Az asszony most egy boltban elado. A multkor arra panaszkodott, hogy mikor mehet mar o nyugdijba? (Dehat ugye hianyzik vagy 20 eve, amikor kimaradt a munkabol.) Ok eletszinvonalban 2 nagysagrendet buktak kb...
Ismerõsöm férje meghalt, õ eladta a házukat, vett egy jóval kisebbet, a maradékból élnek, illetve az árvasági ellátás sem kevés, amit a gyerekek után kap. Nem dolgozik a nõ amúgy.
Nem házasság, de együttélés 6 évig. Apám feleannyi idõs barátnõje. Van köztük 23 év. 6 évig minden szuper volt, a csak otthon volt, apám fizette neki a sulijait, nyelvvizsgákat, egyetemet, ruhákat, tehát mindent. Csak iskolába járt be, meg bulizni, barátnõzni. Aztán megunta apám, szakított vele. A csaj hazaköltözött a szüleihez. Most kénytelen dolgozni, de legalább neki volt annyi esze, hogy nem csak otthon ült, hanem legalább sulizott, annyit is "letett valamit az asztalra", tehát jól jött ki belõle.
Ismerek, örökölt is nem keveset (a férje cégét, házat, autót) meg dolgozni is elment, nehogy valamikor a nyakára hágjon a pénznek.
A volt anyósjelöltem is férj nélkül maradt. A nagyobbik fia az apa halála után pár hónappal befejezte a tanulmányait, és jól fizetõ munkát talált magának. Az exem még 4 évig tanult, diákmelót vállalt (aztán ahogy levizsgázott, a köv. héten már normálisan dolgozott). Mindketten leadták a fizetésüket, ugye állambácsi is adott, így anyukának eszébe se jutott munkát keresni. Már mindkét fiú elköltözött, anyuci meg keresett magának egy pasit, õ tartja el.
"Ismerek egy 3 gyerekes anyukát, akinek a férje meghalt. Az államtól csak a Családi pótlékot, és az anyaságit kapja" Miért nem a férj volt az apa? Mert árvasági jár a gyereknek.
Ismerek olyat aki elvált. Nagy érvágés volt neki, mert a férje 3 milliót keresett havonta, most pedig 120 ezerbõl kell megélnie. Kicsit vicces is egyébként, mert olyan dolgokon problémázik, hogy látszik elõtte azt sem tudta, hogy van ilyen (pl azelõtt még a fehérnemût is tisztítóba vitették, most meg magára kell mosnia stb). A gyerekekkel nincs gond, apuka támogatja õket.
Ismerek, férjhez ment újra, most az a pasi tartja el...
Ismerek egy 3 gyerekes anyukát, akinek a férje meghalt. Az államtól csak a Családi pótlékot, és az anyaságit kapja. A rokonság segíti, mert kisgyerekkel munkát nem kap sehol. Pedig egy nagy városban él.

Mikor volt a nőknek, hogy kötelezően csak szoknyát hordhattak? (Magyarországon)

Azt hallottam, hogy a nőknek régebben kötelezően szoknyát kellett hordaniuk és úgymond "bűn" volt a nadrág viselése egy időben. Arra lennék kíváncsi mikor volt ez az időszak? Mettől meddig tartott? Vagy esetleg ha ez törvénybe volt foglalva, akkor mikor írták ki a törvénybe, hogy ettől a naptól kezdve a nők is hordhatnak nadrágot? Aki tud az linket is küldjön, fontos lenne:) Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: A nõk a 18. században kezdtek nadrágot viselni. Emiatt a párizsi rendõrfõnök 1822-ben tiltotta azt meg. Nálunk is hasonló körülmények lehettek, budapesti színvonalon persze, de magyar betiltásról nem tudok.

A nõk a 18. században kezdtek nadrágot viselni. Emiatt a párizsi rendõrfõnök 1822-ben tiltotta azt meg. Nálunk is hasonló körülmények lehettek, budapesti színvonalon persze, de magyar betiltásról nem tudok.

A nők hogyan várhatják el, hogy egy férfinak legyen önbizalma, ha az sosem kap pozitív visszajelzést?

Az univerzális tanács a randizásban sikertelen férfiaknak: "legyen több önbizalmad!" De ugyan honnan lenne neki, ha egy átlag férfi (értsd: nem feltűnően jóképű) alapjáraton semmiféle pozitív megerősítést nem kap a nőktől? És pozitív megerősítés alatt nem a kamut értem ("nincs veled semmi bej" "szerencsés lesz, aki a párod lehet"), hanem az illető "férfi" minőségében való elfogadását.

Legjobb válasz: jo kérdés! na ez az amit egy nõtöl ne kérdezz meg mert erre már nem tud válaszolni,logikája egyiknek sincs,

jo kérdés! na ez az amit egy nõtöl ne kérdezz meg mert erre már nem tud válaszolni, logikája egyiknek sincs,
Ez olyan kérdés, mint a tyúk meg a tojás...
A kérdező hozzászólása: Aki függetleníti magát a valós tapasztalatoktól, azt szokás úgy nevezni, hogy elmeháborodott.
# 14: Ha megtanulnád függetleníteni magad ezektõl a negatív visszajelzésektõl, AKKOR lenne ÖNbizalmad. És hidd el, hogy mûködik!
A kérdező hozzászólása: 12-es: A különbség annyi, hogy jelen esetben minden "nem nyert" próbálkozás esetében (amirõl sokszor az illetõ nem is tehet) az ember kap egy új sebet az egójára. Ugyanis a hangszer nem fintorog, nem nevet ki, ha mellényúlsz, stb.
Teljesen jogos a kérdés, mivel a férfiak leplezetlenül kinyilvánítják a tetszésüket, a nõk meg nem. És ha sokáig nincs barátnõ, az ember már azt sem képes elhinni, hogy egyáltalán tetszene a nõknek.
# 7: De ez a hangszeres példa nagyon jó: ahhoz, hogy sikerélményed legyen, elõször igenis sokat kell gyakorolnod, bukdácsolnod, rengeteget fogsz hamisan játszani, de ha minden sikertelen próbálkozásnál feladod, akkor soha nem jutsz el addig, hogy JÓL játssz, és sikerélményed legyen! Hát ilyen a csajozás is... igenis sok kudarcos próbálkozás is benne van a pakliban!
A nõk is emberek, ezer meg ezer problémával. Jobb esetben pedig több érdeklõdõvel. Nem az õ dolguk, hogy neked önbizalmat varázsoljanak. Érthetõ, ha a negatív tapasztalatok által kevésbé tudsz magadban bízni, de ez sajnos a te dolgod. Ezen neked kell dolgoznod, nem pedig nekik.
Erre csak azt tudom mondani, h majd megtalálod a Neked megfelelõ, normális lányt...addig meg magadnak építheted az önbizalmadat. ez van. énmeg csak köcsög faszikkal találkozom, ha pl az egyetemen segítséget akarok kérni egy témában (ergo nem akarom felszedni :D) már akkor sem tud normálisan/illemtudóan viselkedni, akkor mit várjak? szóval az én önbizalmam nem a bunkóktáborán fog múlni...DE tisztelet a kivételeknek!
A kérdező hozzászólása: Akkor figyelmen kívül hagysz egy rakás srácot, aki valószínûleg érdeklõdik feléd. Amelyik nõ igényes, és nem deformált, az kap figyelmet pasiktól. Csak nem biztos, hogy a felsõ 10%-ból, a maradék meg soknak nem is létezik.
6-os vagyok #7: aha persze... adok magamra és nem vagyok bunkó :) szép is lenne, ha ilyen egyszerû lenne.
A kérdező hozzászólása: 6-os: Mi nem várjuk el. Elég ha adsz magadra, és nem vagy bunkó. 5-ös: Az önbizalom mindig alapul valamin. Pl. ha megtanulsz játszani egy hangszeren, akkor lesz önbizalmad, hogy meg tudsz tanulni egy adott dalt. De ha elõször adják a kezedbe, nem lesz önbizalmad, hogy meg tudod tanulni, mivel még semmi tapasztalatod a hangszerrel, fogalmad sincs, hogy kell belõle elõhozni a megfelelõ hangokat. Ugyanez van az ismerkedésnél is. Önbizalma annak lesz, akinek már összejött valami
A férfiak hogyan várhatják el, hogy egy nõnek legyen önbizalma, ha az sosem kap pozitív visszajelzést? L
Figyelj, benne van a nevében, hogy ÖNbizalom. Magadban kell kialakítani, és nem a visszajelzéseket figyelgetni. Viszont ez egy paradox helyzet, mert ha magadban kialakítod, akkor egyszer csak másoktól is kapod a pozitív visszajelzéseket. Hidd el, ez így mûködik! :)
A kérdező hozzászólása: Én valamennyit valóban, de én az átlagnál jobban is nézek ki. És még így is minimálisat. De nagyon sokáig átlagosan néztem ki (értsd: nem költöttem rengeteg pénzt fodrászra és jó cuccokra), és semennyit nem kaptam.
Kapsz te, csak nem veszed észre!
Jó, akkor hajtogasd csak a magadét! :) Én már rájöttem, hogy ne akarjak MINDENKINEK megfelelni, csak annak, akinek tényleg megfelelek, és azóta rendben van az önbizalmam - és azóta szinte csak pozitív visszajelzéseket kapok! :)

Egy olyan pasinál aki nem tiszteli a nőket hogy érhetem el hogy engem megbecsüljön?

Ha kapcsolata volt azokat mind megcsalta, újabban meg csak szórakozik a nőkkel, vagy csak szexelni akar velük. De amúgy kb mindig van neki valakije. Hogy érhetem el hogy engem komolyan akarjon?

Legjobb válasz: Most komolyan, minek neked ilyen pasi?

Most komolyan, minek neked ilyen pasi?
Csak idõvel változnak az ilyen férfiak.. ahogy öregednek.
Bocs, de sehogy.
Leginkább sehogy :(
A kérdező hozzászólása: Pl volt neki barátnõje. 2 évig voltak együtt, de 1 évig nem csalta meg. Mit tudott adni neki 1 évig vajon, hogy ne csalja meg? Igaz hogy megcsalta, de utána még együtt voltak 1 évig. Aztán végleg ott hagyta egy másik csaj miatt. De én meg akarom tudni hogy mi volt abban az 1 évben, amíg hûséges volt hozzá. Hogy akkor hátha el tudnám érni hogy velem jobb legyen.
Sajnos leginkább sehogy és szerintem nem is éri meg ilyen típusú férfi után rohanni. Az sem biztos, hogy 1 évig hûséges volt, elõfordulhat, hogy csak jól titkolta a félrelépéseit. Talán szerelmesen nem lép félre..
sok az ilyen pasi, az a baj nekem is van kapcsolatom egy ilyen "rossz fiúval" ezek után nehezen fogok bízni a srácokban :(( õ is csalja a csaját pl velem meg még sok mindnekivel
az elsõ év mindig a legjobb utána sztem a pasi ráun és újakat akar kiprobálni

Miért hiszik azt a nők, hogy ha kisminkelik magukat akkor máris szépek lesznek?

Legjobb válasz: Egy jól megválasztott smink elõnyös, de nem minden. Nem azt hisszük, hogy szépek leszünk, hanem azt, hogy nélküle nem leszünk annyira szépek.

Egy jól megválasztott smink elõnyös, de nem minden. Nem azt hisszük, hogy szépek leszünk, hanem azt, hogy nélküle nem leszünk annyira szépek.
Csak önbizalmat ad.
Én tudom, hogy se így, se úgy nem vagyok szép :D :D Bár az is igaz, hogy [email protected]ára nem tudok sminkelni :D
Nem hiszem azt h szebb lennék...de ki tudom emelni azt amit szépnek tartom magamon. (pl egy jó kis szemhéjtussal) meg eltüntetheti az apróbb hibákat...plusz sokszor azért sminkelek mert illik egy ruhához. Egy jó smink olyan mint egy finom ékszer.
sminkelni az tud, aki fel tudja mérni mi áll jól neki ráadásul a viszonylag természetes a legjobb, mert nem is okoz nagy csalódást ha lemossa, amúgy nem hiszem, szebb lennék, pontosan tisztában vagyok azzal, hogyan nézek ki N
Mert buták.Smink nélkül ocsmány az a nõ aki erõsen sminkeli magát, a tonnányi festéktõl önbizalma lesz, és azt hiszi, hogy szép, és még van pofájuk csúnyának beállítani azokat a lányokat, akik nem sminkelik magukat.
Mert így van..mindeki szebb sminkben, de már csak azt kéne megérteni, hogy értékesebb BELÜL nem lesz a sminktõl senki sem.
Nem mindenki szebb sminkben, magyar nõk különösen nem :D
foleg mert tobb mint a feluk nem tud sminkelni.de itt ugyis a "termeszetes szepseg" khm.lustaigenytelen.khm

Ismerkedéskor megmondjam a nőknek, hogy nagyon gazdag vagyok vagy mondjam azt hogy szegény vagyok?

Nagyon gazdag családból származom, nagyon jól menő vállalkozással. 23 éves vagyok eddig még nem csajoztam, időm se volt rá, meg úgy nem is hiányzott. Most viszont ismerkednék már. Azt tervezem, hogy azt mondom a nőknek, hogy szegény vagyok és akkor biztos nem a pénzemért fognak megszeretni

Legjobb válasz: Ne mondj semmit errõl :D ne hazudj,mert az rosszul sülhet el. Amúgy is hülyének néznék valakit,ha azt mondaná h szegény.

Ne mondj semmit errõl :D ne hazudj, mert az rosszul sülhet el. Amúgy is hülyének néznék valakit, ha azt mondaná h szegény.
Azt nem vágom, hogy aki hangoztatja, hogy mennyire gazdag, mi a szarért nem segít olyanokon, akik önhibájukon kívül sodródtak olyan helyzetbe, amibõl kötél nélkül nem lehet kimászni... Bocsi az offért, de ez most jól esett.
Pfff....kis egoista barom. Jajjj nézzééétek de gazdag vagyoook... Ha így dicsekedsz biztos 3 centis bébipöc.söd van...
A kérdező hozzászólása: Mert nem itt ismerkedek!!!
Úristen mekkora gyökér, itt nagyzol meg hirdeti magát XDDDD De gáz vagy ember XD
van aki tenyleg elhiszi az ilyne fosokat??:D a milliomosok itt mozognak koztunk a gyakorin es ilyen fassgokkal traktalnak.:D
A kérdező hozzászólása: 12-es Tény hogy már 6 levelet kaptam nõktöl, de egyikre se válaszoltam. Kérlek NE írjatok!!!!!
Ezaz 12-es, ezt mondom :D
Ez a kérdés egyértelmûen hirdetés a sok pénzéhes luvnya felé (plusz kérkedés a jómóddal..)
Mi az, hogy az pont jó méret? :DDD Eszem megáll, te dugod meg magadat? Még 23 évesen szûz vagy, nem? Honnan veszed, hogy kinek mi a jó méret, és hogy a leendõ nõdnek az jó lesz-e? Inkább a péniszedrõl hazudj lécci, az fontosabb Te komolyan, a gazdagok nem tudják, hogy mit csináljanak jódolgukban? Ki a francot érdekel alapból amúgy az anyagi helyzeted? Egy kapcsolatban ez csak kb 1-2 hónap után jön elõ....kivéve ha egy Porsche-t veszel neki 1hetes fordulóra.....
ha plázát akarsz akkor elviszed egy elit étterembe, és probléma letudva. amúgy taszító tud lenni
A kérdező hozzászólása: 12 cm-es a péniszem és az pont jó méret
A kérdező hozzászólása: 5-ös Késõn érõ típus voltam, régen teljesen hidegen hagytak a nõk
szerintem osztogasd szét a pénzt, és akkor gond letudva. adjak számlaszámot?
ha meg azt mondod h szegény vagy lehet azt fogja hinni h az õ pénzére hajtasz. a másik h 23 éves vagy és még nem volt csajod? kicsit gáz..
Elõször is. Szerintem fölösleges megosztani vele rögtön a pénzügyi helyzeted, idõvel úgy is rájön magától. Állásodat elmondod, ebbe a dologba ráérsz késõbb is belemenni. De hazudni hülyeség, csak elrontanád vele az egészet.
Szerintem ne mondj semmit az anyagi helyzetedrõl. Most azzal mennyivel jársz jobban, hogy X ideig kamuzol neki? Ha kifogsz egy tényleg rendes lányt, akkor még ez simán rosszul is eshet neki. Nem kell flancolni sem, de kamuzni sem.
Ha normális kapcsolatra vágysz akkor szerintem ez nem fontos.Nem számít az anyagi helyzet ha a lelki társadat keresed

Miért ennyire féltékenyek a nők? Hogy kezeljem őket? Nagyon elegem van már.

Én általában jóban vagyok a srácokkal. Sokan intelligensnek, jó fejnek tartanak, könnyen teremtek kapcsolatokat, akármilyen szinten. Főleg fiú barátaim vannak, a lányokkal nagyon nehezen jövök ki, pont ezért. Mostanában viszont többedjére hallom vissza azt, hogy én milyen nőietlen vagyok, meg csúnya, meg biztos hajtok a pasijaikra. Jellemzően ezek a lányok azt se tudják, ki vagyok, nem is ismernek, max látásból. 23L

Legjobb válasz: Nekem is vannak fiu haverjaim....de nincs egy olyan sem aki ram ne mozdult vna (nem azert mert szep vagyok hanem mert azt hiszik hogy ha erdeklodok irantuk akkor mar rogton veluk akarok lenni).... En csak annyit irtam hogy meg lehet erteni miert feltekenyek....volt mar pasid? Vagy voltal mar szerelmes igazan? Akkor meg tudnad erteni....

Nekem is vannak fiu haverjaim....de nincs egy olyan sem aki ram ne mozdult vna (nem azert mert szep vagyok hanem mert azt hiszik hogy ha erdeklodok irantuk akkor mar rogton veluk akarok lenni).... En csak annyit irtam hogy meg lehet erteni miert feltekenyek....volt mar pasid? Vagy voltal mar szerelmes igazan? Akkor meg tudnad erteni....
Mert talan nem tetszik hogy a pasijaik kozott legyeskedsz? Nincs olyan, hogy fiu-lany baratsag.....lehet vmelyik pasi zugott beled, vagy ilyenek, es a baratnojeezt nem nezi jo szemmel
"Nem is erdekelt".... Na mar ertem....te tipikusan olyan noszemely vagy akit nem erdekel masok kapcsolata...azthittem normalis vagy de ebbol a kijelentesedbol lejott h krvara leszarod h neki van e baratnoje, valoszinu atlepsz bizonyos hatarokat......(nem mondom h dugsz veluk, de pl ertsd megerinted oket sokszor, flort szeruen, hivogatod oket smsek, sok sms...stb) erted?
Mert korlátoltak és nem tudják elképzelni, hogy nem csak a dugásra hajtasz a pasiknál.
Kérdezõ, én is így vagyok pont mint te. Egyszerûen lányokkal nem jól értem meg magam, ez van , ez ellen nem igazán tudok mit tenni és csak azért nem fogom kerülni a fiú haverjaimat, mert az néhány csajnak nem tetszik. Amúgy nyitott vagyok arra is, hogy esetleg összehaverkodjak a barátnõikkel is, de érzem, hogy nem vagyok nekik szimpatikus, pedig tényleg barátkozós típus vagyok. Párszor kérdeztem már ilyen csajoktól, hogy konkrétan mi bajuk van velem, és valóban a féltékenység. Alapból a külsõmre is féltékenyek (bár ezt sose tudtam megérteni, annyi szép, sõt gyönyörû nõ van a világon, erre féltékenykedni ostobaság), de inkább a jellememre. Már olyan is volt, aki megkért rá, hogy úgymond tanítsam arra, hogy hogyan kell olyan stílusúnak lenni, mint én, dehát nyilván ez nem így megy... meg értelme sincs. Pont úgy, ahogy egy pasi haver stílusát se kezdené el majmolni valaki, ugyanúgy ennek sincs értelme. Nyilván a barátnõiket meg a lány haverokat is teljesen másért kedveli egy pasi. Amúgy nekem fõleg a programok és a témák azok, amik a pasikhoz irányítanak inkább. A nõk nagyrésze baromira lusta és annyi programot tud elképzelni összesen, hogy film nézés, pletyka egy süti mellett, vásárolgatás... a srácok ezzel szemben sokkal nyitottabbak mindenféle egyéb programokra, amiket én is szeretek. Na meg sokkal nyíltabban lehet velük beszélgetni bármirõl, a csajok nagyrésze szerintem baromira nem õszinte, még a legjobb barátnõivel sem, és erre a képmutatásra nekem nincs szükségem. 21L
A kérdező hozzászólása: Hát akkor én nem vagyok csaj, de nekem meg se fordul ilyesmi a fejemben, ha nem adnak rá okot.
Ez nem errõl szól, félreérted! :D Lehet, hogy Te nem akarsz semmit (még az is lehet, hogy a fiú sem akar semmit jelen pillanatban), de a csajoknak ez igenis szúrja a szemét, hogy: "Mit smúzol a pasim ezzel a másik csajjal, és röhigcsélnek, mikor jöhetne velem a plázába..." :D Ez csak egy példa volt:D
A kérdező hozzászólása: Akkor biztos én vagyok beteg, hogy megbízom a páromban. :DD Soha nem is csaltak meg. :D És én se, senkit.
Akkor meg ne csodálkozz :D Én nem tiltom meg a páromnak konkrétan, kivel haverkodjon...de azért mindkét szemem a csajon tartanám (ha egyáltalán van/eddig nem volt), mert történtek már csodák ezen a Földön :D Hüpp-hüpp-hüpp-Barba-trükk xD
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy rám vernék, ha meg igen, akkor is kicsapják, ha nem vagyunk jóban, szóval...
Jah, lehet, hogy van egy rakás jó nõ...de én nem szeretném, hogy a fiú "barátom/haverom" otthon rám verje ki :D
A kérdező hozzászólása: végre egy jófej lány, aki nem betegesen féltékeny. :D Van amúgy egy barátném, de néha még õt is helyre teszem, ha kezd ilyen téren sok lenni.
Ugyanez... De én már megfejtettem, a probléma gyökerét. Az a baj, hogy az emberek többsége - nemtõl teljesen függetlenül - nem tudja elképzelni, hogy létezhet az õ nézõpontjától eltérõ gondolkodás. Így az átlagos lányok nem tudják elképzelni, milyen egy fiús vagy fiúkkal jól kijövõ lány, õk nem úgy élnek, nem úgy gondolkoznak, sosem voltak benne ilyen szituációban, és ezért a saját nézõpontjukból egészítik ki a történetet. Vagyis ha egy fiú meg egy lány együtt van, akkor tuti kavarnak. Mert õ ezt tenné. És nem tudja elképzelni, hogy neked más okod van erre. Kiskoromtól kezdve mindig fiúkkal lógtam, nekem nem kell bemutatni ezt az élethelyzetet, de nem szeretek bosszantani másokat, önkéntelenül se, úgyhogy megpróbáltam kidolgozni valami módszert arra, hogy elkerüljem a barátnõk rosszallását. A lényeg, hogyha tényleg jóban akarsz lenni velük, vagy legalábbis nem akarod, hogy fújjanak rád (mert persze megteheted, hogy telibe sz.rod az egészet), próbálj az õ fejükkel gondolkozni. Vagyis csináld azt, amire õk képtelenek, képzeled bele magad a másik helyzetébe. Mi bosszantja? Mi idegesíti? Mire féltékeny? Lesz valami konkrétum, mert mindig van és küszöböld ki. Ezt a pasik nem látják, nem értik és nem is veszik észre, ezt mind a barátnõikkel kell leboxolni. Sokszor én is gyökér indokokba botlok bele, és szívem szerint elmagyaráznám a lánynak, hogy értelmi fogyatékos és a problémái légbõl kapott, alaptalan baromságok, de nem akarok én velük direkt kiszúrni, ha tudok változtatni a dolgon, akkor ennyit megteszek. Így boldog a barátnõ is, és én is, mert nyugodtan hagynak barátkozni a sráccal. Szóval igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy ne érezzenek fenyegetésnek, még akkor sem, ha bottal se piszkálnám a srácot. Kb ennyi a "nagy titok". 22L
Kedvesen beszélsz a fiú haverjaidról xD Én csak annyit mondtam egyébként, hogy lány vagyok (a pasimat nem korlátoztam be, nem is igénye csajokkal smúzolni), nálam viszont elõbb-utóbb a pasi haverok, barátok mindig bepróbálkoztak...Egy kivétel van: amikor 12 évesen Petikével játszottam minden délután, és együtt is fürödtünk néha... :D Nem láttam 14 éves korom óta (elköltöztek). :D
A kérdező hozzászólása: Mi nem tetszik?
Én azt tudom elképzelni, hogy te vagy irigy a szép lányokra, ezért nem szereted õket. Kissé rosszindulatúnak tûnsz.
A kérdező hozzászólása: O.o Egyáltalán nem vagyok irigy rájuk. :)
Én is teljesen ilyen vagyok, mint Te (kérdezõ). Már kb. óvodás korom óta elég "fiús" vagyok (nem külsõleg). Mindig is jobban kijöttem a fiúkkal, egyszerûen ilyen a természetem. Egy kezemen meg tudom számolni, hány igazán jó barátnõm van, de velük sem ez a "csajoskodás" megy. Mondjuk nálam még az is közrejátszik, hogy a fiú barátaim nagy része 30 fölötti, a legjobb fiú barátom (14 éves korom óta) például lassan 35 éves lesz. Ha lehet így fogalmazni jobban kijövök az "érettebb" korosztállyal. Mondjuk az itt felvázolt szinte összes esetre tudok példát felhozni. A barátaim többségénél nem játszik ez a féltékenység barátnõ részérõl, DE pl. az egyik úriember menyasszonya viselkedett nagyon lehetetlenül, amikor be lettünk mutatva. Kb. úgy fogott velem kezet, mintha egy darab szar lennék a cipõjén, lekezelõ volt, pedig csak 3 évvel idõsebb nálam. Egy másik ismerõsöm barátnõje konkrétan megtiltotta, hogy akármit is "lájkoljon" ami hozzám tartozik fácsén, vagy kommenteljen, ez fordítva is TILOS, én sem tehetem meg, mert kitör a harmadik világháború. Ez azért is nonszensz, mert 6 éve van párom, nem érdekel más fiú, plusz az említett úriember Egerben lakik én pedig Baranya megyében.. Viszont, itt egy harmadik példa: Volt (sajnos már csak volt) egy nagyon jó fiú barátom, aki páromnak is nagyon jó barátja általános óta, mégis rám mozdult. Ez nagyon rosszul esett, tönkretette ezzel az eddigi barátságunkat, azóta nem is találkoztunk. Nah, nekem nagyjából ennyi a történetem :) 23/N
Uccso: igen sajna amugy en is megeltem mar mindket tortenetet amit leirtal.....de kepzeld el valoszinuleg az nem tetszett a pasik baratnojenek h veled szivesebben toltottek az idejuket a pasijaik mint veluk....persze ez nem a te hibad....a pasike, de csak azert mondom h oket is meg lehet erteni
A kérdező hozzászólása: jéézusom. 43%-os, úgy látom, te is a nõk azon igen kiterjedt csoportjába tartozol, aki a tulajdonának tekinti a párját. -.- Talán viselkedj úgy, hogy szívesen legyen veled a palid ágyon kívül is. Ja, ehhez kevesebb féltékenykedés kéne. Gáz.
A kérdező hozzászólása: há nem tudom. a legtöbbel kb általánosból ismerjük egymást, sose volt semmi. Fantáziálni egy dolog, de ezzel az erõvel a srác ne menjen ki az utcára, mert ott is van egy rakás jó nõ. Idióták..
Igen a pasik amugy tenyleg tuti fantazialtak mar rolad...es ez egy olyN nonek sem tetszik aki szereti a pasijat
Khhmmm szerintem is :D
A kérdező hozzászólása: Nem legyeskedek, basszus. Eleve nem én keresem meg õket, hanem fordítva. És van fiú-lány barátság, nekem az elmúlt 23 évben sikerült megvalósítanom, csak vannak olyan korlátolt gyökerek, akik el se tudják képzelni, hogy egy ellentétes nemûben nem csak a dugópartnert lássam. szánalom
A kérdező hozzászólása: Volt, hogy nem is tudtam, hogy a srácnak barátnõje van. :D és nem is érdekelt, mert nem azt néztem.
Ne foglalkozz a csajokkal! Féltékenyek és irigyek rád! Szard le õket és nyugodtan barátkozz továbbra is srácokkal!;) L
A kérdező hozzászólása: Volt már pasim, több is, voltam már nagyon szerelmes, mégse jutott ilyen eszembe, mert nem vagyok primitív, korlátolt, csökevényes és sunyi. Ha a párom szeret, akkor engem szeret, és nem az enyém, hanem velem van. Érdekes, rám nem mozdulnak, mert pontosan lefektetem a határokat, elmondom, mi a helyzet, stb.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem fogok azonnal rákérdezni, hogy vanbarátnõdvanbarátnõd? kiazkiaz? ugyanis nem ez szerepel egy emberrel kapcsolatban érdeklõdésem homlokterében. Én kérek elnézést, hogy nem csak ez jár az agyamban. :D
A kérdező hozzászólása: és soha nem léptem át, mégcsak nem is én keresem õket. :D
Hat hiaba kezdem azzal a dolgokat pl h van parom, akkor is vannak olyanok akik rammozdulnak...plusz a pasid joszemmel nezte h korulotted is fiuk legyeskednek? Na mindegy nem foglak tudni meggyozni en sem varom el a paromtol h ne beszeljen lanyokkal meg ilyenek, de neki is felesleges lanybarat mert nalam jobbat nem talalt eddig es ez sztem igy van jol:)
Akkor nem tetszik nekik h teérted jobban odavannak a pasijaik mint ertuk :DD
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki, mi a helyzet, hogy õk csak barátok, nem történt és nem is fog semmi történni köztünk, mivel felnõtt emberek vagyunk, és voltam annyira korrekt és megbízható, hogy bemutattam õket, hagytam, hogy megismerjék egymást, stb.
Ó, ez mennyire tipikus amúgy. Egyetemista koromban az egyik lakótársamnak volt egy csaj haverja, csoporttársa. Jó arc volt a csaj, minden sráccal hamar összehaverkodott. A házibulikban inkább a srácokkal lógott, mert minket már eleve jobban ismert, meg amúgy is jobban élte a férfiasabb témákat. Nem sok kellett, hogy a csajok már elkezdjék kibeszélni, hogy biztos annyira meg akarja magát dugatni, hogy ilyen szánalmasan kell viselkednie. A párom is az a típus, aki nem vevõ a rosszindulattal tipikusnak nevezhetõ "lányok összeülnek" típusú beszélgetésekre. Ezen kívül elég társasági ember, a barátnõi pedig ritkábban mozdulnak ki, ami neki kevéske. Ezért többnyire az én haverjaimmal szokott lógni, gyakran nélkülem is. Volt, hogy a volt lakótársammal mentek el biciklizni egy fél napot, vagy éppen egy másik haverommal ültek be teázni/borozni. Ennyi elég is volt, már indult is a kisvárosi pletyka, de még az anyjáék is rákérdeztek, hogy akkor most mi van.
A kérdező hozzászólása: Errõl beszélek...
Ilyenek manapsag az emberek :) )) ha veluk akarsz baratkozni viseld el h kibeszelnek a lanyok....nem tudok jobbat mondani ra :D en megertem oket is meg teged is :D
A kérdező hozzászólása: Az én pasijaimnak is voltak /van lány barátja, soha nem zavart, pedig szerettem õket, és akivel most vagyok, õt is. :) Ugyanúgy elmegyek vele sörözni meg minden. :D Tökre bírom õket. :D
De azért élvezed te ezt, ezt veszem le az írásodból.:D
Egyet értek 5-össel! Rengeteg fiú haverom és barátom volt. Elõbb utóbb mindegyik bepróbálkozott! Én már nem hiszek abban, hogy õszinte, és csak barátság létezik egy fiú és egy lány között (hasonló korosztályból)! Szóval, ha azt venném észre, hogy a pasim ott legyeskedik egy csaj körül, mondván, hogy csak haverok, elmagyaráznám neki, hogy kamu az egész :D Még ha a csaj nem is akar semmit, a pasi attól még "elfantáziálgat" elõbb-vagy utóbb...de a vége ugyanaz :D
A kérdező hozzászólása: Élvezi a franc, kb agyonvágnám az összeset. Idegesítõek, nagyon. Max szánakozva nevetek rajtuk, de egy ideje már ez se megy.
Semmi ilyesmirõl nincs szó, hogy velem bárki szívesebben töltené az idejét, mint a párjával. Mivel másik városban tanulok, mint ahol lakom, ezért hétvégente párszor összeülünk sörözni, ilyesmik, semmi több. Dehát ilyen ez, úgy látszik...

Miért nincs annyi tartás a nőkben, hogy elmondják, miért ér véget részükről egy kapcsolat?

Tudom a kérdésemben durván általánosítok, de ne vegye senki sértésnek akire nem vonatkozik. :) Nos, az a lényeg, hogy megismerkedtem innen Gyk.-ról egy 16 éves lánnyal és nagyon bejött a személyisége nekem, csak annyi volt a bibi, hogy én Hódmezővásárhelyen lakom, ő meg Tatabányán. Nekem csak valószínűleg a jövő hónapban lett volna pénzem hogy elutazzak hozzá. Próbáltam beszélgetni vele, minél többször, ha más nem legalább egy 10 percre, de úgy látszik ez nem használt. Ma vettem észre, hogy letiltott és még a telefont sem vette fel, hogy legalább elmondja hogy ennyi volt. Tényleg ennyire nehéz őszintén megmondani, hogy ennyi? Mert megértettem volna, de így..... Meg az se tom, hogy mit, hol hibáztam el. :S

Legjobb válasz: Hát 16 éves csaj, ráadásul itt ismerted meg. Legyen elég annyi, hogy én nem csodálkozom.

Hát 16 éves csaj, ráadásul itt ismerted meg. Legyen elég annyi, hogy én nem csodálkozom.
Én mondjuk jóval idõsebb vagyok mint 16, de eddigi tapasztalataim alapján az õszinteség sem old meg rövid úton semmit. Többször volt már olyan, hogy ki akartam lépni egy kapcsolatból, megmondtam az illetõnek hogy már nem szeretem és nem akarok vele lenni, és utána hetekig tûrtem a zaklatást hogy de õ szeret, de gondoljam meg, de ne hagyjam el, képtelen volt felfogni hogy nem azért hagytam el mert más kell, egyszerûen meguntam vele lenni, és hiába mondtam neki, egyik fülén be a másikon ki. Sok nõ van úgy vele, hogy ha inkább csendesen leszarja a pasit akkor az elõbb megutálja és békén hagyja, mert ha õszinte, akkor jön a rinya. Nyilván nem azt mondom hogy ez a helyes, mert szemét egy dolog, de tény hogy gyorsabb és egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: De mi már 3 hónapja tartottuk a kapcsolatot, és tervbe volt, hogy jövõ hónapban megyek el hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Értelek és köszönöm, de legtöbbször azzal állnak elõ a válaszolók, hogy biztos én (is) csináltam rosszul valamit, ezért gondolkoztam, hogy milyen lépést követhettem el, aminek ez lett a vég kifejlete. De mondjuk tudtam errõl a volt pasiról, aki ilyen távkapcsolatban járt vele õ is régebben vele (Gyoma), de nem hittem volna hogy újra összejön vele.
Bepasizott vagy tetszik neki egy srác a saját városában. Bevallom, én is csináltam már hasonlót, bár én csak szimplán mondtam, hogy én ezt nem akarom és onnantól nem írtam neki vissza.
Túl fiatal még, ennyi az egész.
*idiota
Kérdezõ!Miért gondolod hogy te vagy a hibás??Szerintem itt õ a hibás hogy nincs mersze megmondani.Lehet hogy semmit nem ibáztál, egyszerûen elefutottál egy didota lányba.Majd jön egy másik.Nem kell azt gondolni egybõl hogy te vagy a hibás.Ez egy baromság!
A kérdező hozzászólása: Igen, ebben biztos vagyok, hogy nem nõ, ez az én saram. De azt nem értem, hogy akkor mért nem tudja megmondani, hogy min kellene változtatnom, még ha szakítunk is, hogy legközelebb ne essek ilyen hibába.
Az itteni nõk egy részével nekem is a f.szkivan ám... Tisztelet a néhány kivételnek, akit nem ismerek!
azért mert még nem nõ
A kérdező hozzászólása: Tény hogy gyorsabb és egyszerûbb, de képes lettem volna érte megváltozni, ha legalább leírja, hogy mi volt a problem, vagy ha az se jött volna be akkor megkértem volna rá, vagy én magam tiltottam volna le, de így....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!