Találatok a következő kifejezésre: A nőknél barnázás (2 db)

hasfogóval?
Hát ez több dologtól is lehet, például a fogamzásgátló szedésének kezdetén, menszi elõtt, vagy ha még fiatal vagy és nemrég jött meg, akkor a menszi helyett is jelentkezhet illetve terhes nõk szokták mondani hogy mikor menszijük lenne ilyen jelentkezik, emlékszik a test a menszi idejére. Nem igazán tudod elmulasztani, elmúlik amgától, mint a menszi, ha mégis sokáig tartana, akkor irány a doki.
Szia Mensi elõtt a barnázás arra utal, hogy sárgatest-elégtelenséged van, ami gyógyszerrel nagyon szépen kezelhetõ. Szerintem keresd fel a nõgyógyászodat!
A kérdező hozzászólása: És, hogyha nem mensi elött, hanem csak ugy spontan?
Nekem volt, egy egész álló hónapig pecsételtem. A nõgyógyász mondta, hogy nem volt már jó a fogamzásgátló hormontartalma a szervezetemnek, és ettõl volt. Felírt egy másikat, és azóta nem jelentkezett ilyesmi. Persze attól is függ, hogy a ciklus melyik részén barnázol, és mennyi ideig? Menj el nõgyógyászhoz.

Mennyire gyakori a nőknél egy kis barnázás a teherbeesés legelején a beágyazódás környékén?

Legjobb válasz: Ez egy olyan dolog,mint a terhességi tünetek gyakorisága: nem mindenkinél van,de sok nõnél elõfordul. Szám szerû adatok nincsenek. :)

Ez egy olyan dolog, mint a terhességi tünetek gyakorisága: nem mindenkinél van, de sok nõnél elõfordul. Szám szerû adatok nincsenek. :)
Én pl nem barnáztam, inkább rózsaszínes volt. Két napig tartott.
Négy terhességbõl kettõnél barnáztam, kettõnél nem.
4 napig barnáztam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!