Találatok a következő kifejezésre: A nőket zavarja (91 db)

Szeretkezés közben egyáltalán nem látják. A te nõidnek bent is van szemük?
Ha le lehet húzni, és semmilyen funkcióban sem zavar, akkor sz*rd le.
A kérdező hozzászólása: Ahogy benedvesedik a huvely, visszacsuszik a makkomra.Ez engem zavar, es a baratnomet is.
akkor meg mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Lenyegeben az is a kerdeshez tartozna, hogy hogyan tudnam hatrahuzva tartani ??
Hát ha simán jár, csak az a baj, hogy nagy, azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni... Összecsökkenteni a fitymád nem tudod...
barátnõdet miben zavarja? nem tudom elképzelni
Nem kell ahhoz szem, hogy az ember érezze, hogy a férfi a saját fitymájában csúszkál és nem a hüvelyben. Menjetek el a legközelebbbi Urológia szakrendelésre, kapsz idõpontot, és csináltasd meg. Nemcsak a férfiaknak hasznos és elõnyös a körülmetélés, hanem a barátnõdnek is! Remélem segítettem!

A makkom alatt van 1-2 fehér pötty (kicsik. ) ha jól tudom ez faggyú mirigy vagy mi. Ez a nőket zavarja?

és ettől bármi nemi baja lehet a lányoknak, vagy nekem?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyire kényes az ilyenre a nõ, de ha túlzásba viszitek, ha érted mire gondolok, akkor baj is lehet belõle. Ha kidurran, vagy elfertõzõdik akkor utána orvos kell, ha körülötte piros, és középen gennyes lesz, akkor nagyon sürgõsen kell orvos. Szóval, te tudod, lehet hogy nem lesz belõle baj, de nem tudom garantálni. Remélem segítettem. Óvatosan. Ennyit tudok tanácsolni. Ne minden nap legyen esemény, de szerintem amíg el nem múlik olyan hetente 2-nél több ne legyen.

Attól függ, hogy mennyire kényes az ilyenre a nõ, de ha túlzásba viszitek, ha érted mire gondolok, akkor baj is lehet belõle. Ha kidurran, vagy elfertõzõdik akkor utána orvos kell, ha körülötte piros, és középen gennyes lesz, akkor nagyon sürgõsen kell orvos. Szóval, te tudod, lehet hogy nem lesz belõle baj, de nem tudom garantálni. Remélem segítettem. Óvatosan. Ennyit tudok tanácsolni. Ne minden nap legyen esemény, de szerintem amíg el nem múlik olyan hetente 2-nél több ne legyen.

A nőket zavarja ha a dekoltázsukat nézem? Mennyire feltűnő, ha ezt teszem? :D

Legjobb válasz: Attól függ,ha csak nézed,nem szólsz hozzám,nem szólsz be az utcán,akkor nem érdekel.Ha velem beszélgetsz,és nem a szemembe nézel,akkor felpofoználak...:)

Attól függ, ha csak nézed, nem szólsz hozzám, nem szólsz be az utcán, akkor nem érdekel.Ha velem beszélgetsz, és nem a szemembe nézel, akkor felpofoználak...:)
:) A nõk mindig észreveszik de tényleg mindig ha a dekoltázsukat bámulják, de azért vicces szokott lenni, némelyik hapsi aki olyan sunyin próbálja csinálni. Hogy zavar-e hát ha valaki nem viszi túlzásba és nem érzem magam mellete egy nagy mellnek magam, akkor nem, sõt még jól is esnek az elismerõ pillantások. Szóval lényeg a mértéktartás lehet lesni a cicit de azért ne az legyen a szemem...:)
Neked ösztönös, nekem idegesítõ:)
Egy-egy pillantás oké, fõleg, akkor nem zavar, ha csinosabb, esetleg szépen dekoltált felsõben vagyok. Hiszen, gondolhattam, hogy ha azt veszem fel, lesz, aki megnézni a dekoltázsomat. Na de könyörgöm, az egy kicsit furcsa volt, amikor egy sima fekete garbóban voltam télen a suliban és a szünetben az évfolyamtársammal beszélgettem. A beszélgetés úgy nézett ki, hogy én a szemébe/arcára néztem, õ a dekoltázsomat és mellemet nézte, pedig átlagos méretû. Egyébként nálam ez hangulatfüggõ is. Van, amikor nem zavar 1-1 pillantás, van amikor igen. De ha folyamatosan néznék, legyek akármilyen hangulatban tuti nem díjaznám. 16/L
Nem a ruha miatt nézel oda...
Milyen ruhát? Engem speciel olyan méretekkel áldott meg a balsorsom, hogy ha három pulóver volt rajtam se nézett a szemembe senki.
Hát én, ha olyan felsõt veszek fel, akkor nézzenek csak nyugodtan. És szoktak is :) Nem zavar, jól esik.
A kérdező hozzászólása: de akkor minek vesztek fel olyan ruhát?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem h. beszélgetés közben néha odanézek - ez olyan ösztönös dolog :)
Nem tudom, nem igazán szokták nézni, sajnos nem nagyon van mit, de én valószínû mellirigységbõl megszoktam nézni más nõk dekoltázsát, na nem olyan feltûnõen:-) 27/n
hát pl néha jól esik, de nem akkor, amikor én épp a szemedbe nézek, és beszélek hozzád:D legyen annyira udvarias egy pasi, hogy akkor õ is a szemembe néz...vagy legalább erõsen próbálkozik:D de hát el lehet azért nézni néha..pasi az pasi:)
Nekem egyszer egy pasi próbált benézni a szoknyám alá. Mondanom se kell, elég röhejes volt, hogy szolid is akart lenni de valahogy görnyedve, roggyant térddel elfordított fejjel ez nem sikerült. :D A barátaim jót röhögtek rajta. :D Amúgy bóknak vettem. 26N
engem nem zavar pár pillantás. sõt! jól esik. önbizalmat ad. de azért ne essen ki a szeme. 16l

Hogyan lehet a nőket lányos zavarba hozni? Úgy értem, hogy vonzalmat gerjeszteni bennük, hogy azt is elfelejtse miről beszélgettünk előtte.

Példákat írnátok, hogy miket mondanátok, amire nem tud mást lépni mint, hogy megadja magát:)? Több példából esetleg le tudnám szűrni a lényeget.

Legjobb válasz: na te is hallottál egy kifejezést "lányos zavar"ba hozni, aztán azt se tudod mi az... legyél jo emberismero pl.meg az se árt, ha saját magaddal tisztába vagy.

na te is hallottál egy kifejezést "lányos zavar"ba hozni, aztán azt se tudod mi az... legyél jo emberismero pl.meg az se árt, ha saját magaddal tisztába vagy.
pl. mond valamit, amire én olyat mondok, amivel megfordítom a helyzetet, mintha nem én akarnám elcsábítani õt, hanem õ engem. 2-es vagyok. ilyen nincs, amit írtál, ez max erolkodés, trukkozés, taktikázás, aminek a naivak bedolnek egyszer kétszer, aztán híre megy a hulyeségednek, és vége a "sikerednek" Magadat fejleszd és sikered lesz. :)
Lányoktól függ. A visszahúzódó, szerényebb típusoknak sokszor az is elég, ha megdicséred a haját, ha olyat akarsz fûzni, mint én, akkor már kicsit nehezebb dolgod van.
Igen, az is jó, ha belépsz a személyes zónájába. De csak akkor, ha már vonzódik hozzád, különben csak idegesítõ és feszélyezõ lesz számára a dolog.
Saját tapasztalat: ha egy pasi, aki tetszik közel jön hozzám, de úgy, hogy néha már hozzám ér (de nem úgy direkt, hanem pl áthajol az asztalon, hogy elvegyen onnan egy könyvet stb.)- na akkor én olyan szinten lefagyok, hogy nem tudok meg se szólalni :D 18L
Domináns, de nyugodt szemkontaktussal és testbeszéddel, illetve mély hanggal. Ezektõl teljesen készen vannak, közben pedig beszélhetsz akármirõl, nem a szavak fontosak.
Vagy adja magát a helyzet, vagy nem. Engem már azzal zavarba tud hozni a nekem tetszõ srác, ha megdicséri a hajam, a ruhám, bármit. Vagy pl ha már látja rajtam, h tetszik nekem, és olyasmit mond, h "hiába próbálod terelni a témát, tudom én, h mit szeretnél", azzal ki lehet készíteni... de nyilván ez a lánytól függ, mennyire veszi az adást... és ezek csak akkor mûködnek, ha megvan a kölcsönös vonzalom :) 20/L
Olyat nem tudok. De ha lerázós szöveg kell, szólj!
A kérdező hozzászólása: Olyasmire gondolok, - ha tudnátok pár példát írni ilyen párbeszédekrõl, - hogy pl. mond valamit, amire én olyat mondok, amivel megfordítom a helyzetet, mintha nem én akarnám elcsábítani õt, hanem õ engem.
intelligenciával. annál nincs vonzóbb, mint amikor felnézhetek az adott srácra, mert tud olyan dolgokat is, amiket én nem.. az is nagyon szexi, ha figyelmes és olyan gesztusai vannak, amiktõl egyszerûen nõnek érzem magam, mert azt érzem, hogy tud velem bánni, példul az is nagyon szexi, amikor valami miatt kiborulok vagy pánikolok és õ egy nyugodt, jól eltalált mondattal vagy szóval egybõl lenyugtat..:D ez így hülyén hangzik, de tényleg meg egyszer olyan is volt, hogy valaki azt mondta, aranyos vagyok, és én erre azt, hogy nem tudom, mi lehet bennem aranyos, õ pedig azt mondta: nem baj, én tudom (na ott.. egyenesen elolvadtam)

Férfiak és nők! Zavar benneteket, ha megláttok egy fiatal, csinos lányt és szőrös a karja? Taszító látvány?

A dolog arról szól, h 2 napja randiztam egy sráccal és elkezdett fikázni a szőrös karom miatt, ami nem durván az és engem nem is zavar. Kicsit elbizonytalanodtam...

Legjobb válasz: Engem nem zavar, ha ezért fikázott akk. hülye.

Engem nem zavar, ha ezért fikázott akk. hülye.
ez mér elég jelentõs szõrzet, de én egyetemen láttam egy évfolyamtársnõmnél, hogy konkrétan fekete, borostás volt na az ennél is durvább volt a csaj egy fejjel magasabb nálam és mély hangja van.. gondolhatod! keress olyat, aki elfogad így is
csak az urban child egyik díszpéldánya volt. Nem a szõrös kar a lényeg, hanem az egészséges lelkület. Szóval ne érzed magad rosszul miatta.
Természetes, hogy a lányok kezén is van szõr. De amíg nem Yeti szörny szerûen van beszõrösödve a keze, addig semmi gond. :) Ez a srác meg egy pö_cs, hagyd a fenébe. Keress normálisabb pasit.
Nekem speciál jobban bejön ha teljesen sima, de amúgy ez egyéniség függõ sztem, van akinél nem gázos és van gázos kategória is. Látatlanban csak ennyi ment
Vagy szõkítsd, vagy szedd le. Kicsit sok már, de azért nem illene ezért beszólni, hisz nem tehetsz róla...
Én leszedném ha lány lennék! Próbáld meg, veszíteni valód nincs. Csak ne borotvával , hanem gyantával.
Én lány vagyok, és sok lány ismerõsöm meghagyja a kezén a szõrt, pedig sokuknak elég barna, és dús... szerintem az nagyon rosszul néz ki. Nekem szõke, így nem zavar, de néha én is legyantázom. 19/L
Háhá.Az azért derék.Nem csodálom hogy beszólt.Mert ez kajak ótvar
nem vagy te maugli se jeti szerintem dobd az a fenékfejt és keress olyan embert aki elfogad igy is
Szerintem ne magadon változtass, hanem keress olyat, aki elfogad olyannak, amileyn vagy! Megéri:) ÉS ha beszólt, akkor az egy bunkó se**fej, nem tehetsz róla, ez a génekben van, és szerintem ne gyantázd, mert még jobban és dúsabban nõhet vissza...
Tudnám miért lettem 0-ra lepontozva :DD szánalmas :D
barátnõm még borotválja is a lábát karját de én mondtam neki h ha annyira zavarja akkor inkább valahogy máshogyan szõrtelenítse de amugy se annyira szõrös de engem nem is zavar
Egyszer ültem a buszon és leült mellém egy kis szöszke csaj. Elég jól nézett ki, mindenhol rendben volt, de ahogy a nap rásütött a kezére lehetett látni, hogy szõrös a karja. Gyengébb volt, mint a képen, de azért észre lehetett venni. Nálam nem vont le semmit az összhatásból. Az egyik haverom csajának is van a kezén némi szõrzet, az is simán vihetõ. Nem döntõ szempont.
engem is nagyon zavar 21F
*legtöbb kar szõrõs
Ezt nem hiszem el :DD Szerintem minél hamarabb szakíts meg vele minden kapcsolatot. Hidd el jobban jársz. Talán neki nem szõrös a karja, vagy a lába?? Teljesen normális. Az én karom is ehhez, hasonló de még soha nem szóltak be érte, hogy mivan te jeti.. Talán azért mert én normális emberekkel veszem körül magam, akik tudják, hogy a legtöbb kar szõröm. Igen még a nõké is. És igen a nõk is kakilnak.
én szerencsés vagyok, nincs rajta szõr, csak egy két pihe és az is szõke:DDD mindig megkérdezik, hogy mivel szõrtelenítem és sosem hisznek nekem h semmivel:DD szerintem szedd le, engem zavarna. epilátorral próbáltad már? nem erõsödik tõle, és ritkul is egy idõ után.
Nekem nem tetszik azaz igazság.Magamon kifejezetten idegesít, így leszedem.Volt egy osztálytársam, szép lány volt nõi szemmel nézve is, de iszonyat szõrös volt a karja..Szerintem nem volt valami esztétikus.Persze ez mindenki saját döntése.Ha zavar szedd le, ha nem hagyd úgy.. 20l
Csak szerintem aranyos hogy szõrös a karod? :D Írsz privit kedves kérdezõ?
Hát szerintem ezt már szedd le.. korábban is válaszoltam és ezt tanácsoltam.. így kép alapján ez még durvább mint amire számítottam.
Ez a kép, amit belinkeltél elég durván néz ki. Ha a te kezed is ilyesmi akkor gyantázz.
Elsõ vagyok. Szerintem ha ilyen akkor még belefér. Csak bajszod ne legyen :)
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&rlz=1C1SKPH_enHU.. valami hasonló
Nem, sõt, nekem kifejezetten tetszik. Valahogy izgató. Ha úgy érzed hogy emiatt hátrányban vagy az ismerkedésnél, írj nekem privit nyugodtan. 42/F

Miért nézi a férjem a nőket, amikor tudja, hogy engem mennyire zavar?

Legjobb válasz: Mert bunkó és nem tisztel téged. Nem érdekli hogy zavar téged.

Mert bunkó és nem tisztel téged. Nem érdekli hogy zavar téged.
mert bunkó, minden pasi nézi a nõket, de legalább ne elõtted csinálja, ezzel megbánt és úgy érzed tõle, hogy te nem vagy elég szép, valahogy értesd meg vele, hogy ne elõtted, mert neked ez rosszul esik
A vakság és a tapintat között van átmenet... Én is megnézem a jó külsejû pasikat, de egyik sem kéne, mert a férjemet szeretem. Nekem õ a legcsinosabb. Ettõl még látom a jóképû pasikat, de egyrészt nem bámulok rájuk, másrészt ha a férjemmel vagyok, nem figyelek másokra.
mert férfi.
Hadd nézze õket azzal még egyiket se ke..meg. Hûséget fogadot nem vakságot.
Mert nem éri fel ésszel, hogy ez bunkóság. Mindenki meglátja ami szép, de aki a partnere jelenlétében csorgatja is a nyálát rá, vagy csak megbámulja de úgy, hogy az a másiknak feltûnik és rosszulesik, az egy tuskó. Ha valakit szeretek, tisztelek, nem teszek olyat direkt, amivel kényelmetlen helyzetbe hozom, ami kellemetlen neki, mindegy mi ez. Ha pedig ez neki pont az, hogy bambulok a másik nemre az utcán, akkor ezt nem teszem a jelenlétében. Egy felnõtt férfi (vagy nõ) már nem szeleburdi kamasz, aki szemellenzõvel megy a hormonjai után, olyan nincs, hogy nem tudja magát kicsit visszafogni és moderálni a párja jelenlétében.
Akkor nyomd ki a szemét, ne nézzen másra. Vagy vállj el tõlle.
Kérdezõ, téged meg szoktak nézni mások? Vagy te szoktál kihívóan öltözni? Nem lehet, hogy azért teszi ezt, mert te is úgy öltözöl, hogy sokan megnéznek? És mondjuk azt gondolja, hogyha te ezt csinálod, hogy megnézzenek, akkor õ is megnéz másokat? Csak tipp. Nem valószínû, hogy igazam van
Ezért van a legtöbb vállás. A sok féltékeny asszonyka még az ura szemét is ki szedné ha ránéz egy másik nõre. Mert az már náluk megcsalásnak számít.

Miért nézi a férjem az utcán a nőket? Ez engem nagyon zavar. Minden nőt zavar ez?

Legjobb válasz: Engem zavarna,de az én férjem mikor együtt vagyunk nem tesz ilyet,megtisztel ennyivel.

Engem zavarna, de az én férjem mikor együtt vagyunk nem tesz ilyet, megtisztel ennyivel.
A férfiakban és a nõkben is benne van, ha látnak valami feltûnõt, valami olyat ami odavonzza a tekintetet akkor azt mindenki megnézi, ki feltûnõbben, ki egy-egy észrevehetetlen pillantással. Aki azt gondolja, hogy az õ párja sosem néz meg más nõket a jelenlétében, az téved, mert max. nem veszi észre, nem feltûnõen csinálja. De szerintem ez nem probléma, míg nem úgy néz meg másokat, hogy majd kiesik a szeme, vagy még az szája is tátva marad, mert az már kellemetlen tud lenni mint neki is, mint a párjának is. Ilyenek vagyunk mi emberek..:)
Sosem az a lényeg, hogy másokat zavar-e. Az a lényeg, hogy téged zavar. A saját kapcsolatodban neked kell jól érezned magad. Ha már észreveszed, hogy más nõket nézeget, valószínû elég feltûnõen teszi. Én a helyedben szólnék neki, megkérdezném mi a célja ezzel, hiszen amíg csak udvarolt nem csinálta ezt, akkor nem is mentél volna hozzá. Csak mond rá valamit.
Igen vannak, akiket zavar, ez adódhat abból is tán, h nincs elég önbizalmuk. Vannak, akiket meg nem zavar, én is ilyen vagyok sõt, ha látok egy jót/szépet még én szólok Páromnak, h nézzen oda, pl. jó a popsija, melle. Lépj túl ezen, mer hosszú idõn át megmérgezheti a kapcsolatotokat, gondolom ezt meg nem akarod. Próbáld másként nézni, felfogni ezt az egészet, hidd el ezzel csak jót teszel magadnak, nem idegeskedsz feleslegesen, s nem agyalsz ezen, van más is szerintem, ami ennél fontosabb, v nagyobb gond. Ha szereted, s gondolom ez így van, ennyit megtehetsz, jobb lesz neked is Párodnak is. Attól még jó nõnek tart, hisz akkor nem Veled lenne, gondolj erre! A férfiak jobban szeretik, ha a párjuk nem féltékenykedik, csinál/rendez jelenetet. Kicsit néha próbálj az õ fejével gondolkozni, férfiként bár ez néha nehéz lehet, nekik sem könnyû mindenek megfelelni. Ennyi könnyedség járhat nekik is. Nekem sem sikerül mindig, de törekszem rá, s ez már nagy szó. Nyitottnak kell lenni.
Engem nem zavarna, ha nem folyamatosan és nagyon feltûnõen csinálja. Én is magnézem a jó pasikat diszkréten.
Én beszólnék, hogy hú látod azt a jónõt?!
A szép embereket én is megnézem, és nem vagyok féltékeny, ha más nõket megnéz.
sokakat zavar sokakat nem. engem nem. én is nézem a pasikat ugyanugy:) a lényeg hogy a "hüséget fogadtam, nem vakságot" elv alapján élj. egy jo pasi meg egy jó nõ az kiarakatbábu. nézni nagyon jo de többre általában alkalmatlanok. nyilván tisztelet a kivételnek de az ember nem azért néz meg másokat mert nem szeret.Jó ha mondjuk minden második után feltünöen uténafordul az idegesitö. de csak megnézni miért ne?:)
MINDEN férfi ezt csinálja.Ilyen a természetük.Ne akard elnyomni , a férfiak ilyenek. Hûséget fogadunk és nem vakságot.
Addig örülj míg csak nézi õket. Ne akard bekorlátolni egy szint felett, mert az visszaüt. te is nyugodtan csorgasd a nyálad más pasik után, gondolj másra szeretkezés közben, amíg hûséges vagy. Gondolattal még nem csalt meg senki senkit.
Sajnos ez genetikailag bennük van. :( Az én férjem is nagyon megbámulja a csajokat, pedig én sem vagyok kutya de egy 18-20 évessel nem tudom felvenni a versenyt. EGyszer szóltam neki, hogy legyen szíves kicsit diszkrétebben, mert idegesítõ és tiszteletlenség velem szemben. De rájöttem, hogy nem bír magával.
Nos, ha melletted bámulja a csajokat, akkor lehet, hogy Tõled szebbet lát....
Az a pasi, aki nem néz meg vonzó külsejû nõket pl. az utcán, valszeg beteg, deviáns. Férfiként azt mondom, hogy az a pasi, aki barátnõje, felesége társaságában bámul meg vonzó nõt az egyszerûen egy bunkó állat. Természetes, hogy a társamnak rosszul esik, ha számára érzékelhetõen kívánok meg egy másik nõt, ennek "hangot is adok".
Azért nem minden férfi ilyen... párom is csinálta ezt néha, én meg közöltem vele, hogy kicsit zavar. Aztán kiderült, hogy nem is annyira a jányokat lesi, inkább a ruhákat. És tényleg, mert egyébként ugyan úgy megnézzük együtt, hogy jaj dejó az a converse csuka a lábán meg ilyesmi. Meg ha megnéz egy lányt is mindig mondja, hogy de jól állna nekem az a nadrág meg ilyesmi. (és ha netán másképp is megnéz egy csajt, egészségére, annyi az övé)
NEM VAGY EGYEDÜL. ENGEM IS BAROMIRA ZAVART!!!! SÕT, AZ ÉN FÉRJEM KIMONDOTTAM MELL-FETISISZTA VOLT, ÍGY Õ NEM IS A NÕKET, HANEM A NÕK MELLÉT FIGYELTE. ÉN EZT MEGJEGYEZTEM NEKI, MEGBESZÉLTÜK, HOGY EZ ENGEM MENNYIRE ZAVAR, S ONNANTÓL KEZDVE NEM BÁMULTA. LEGALÁBBIS AMIKOR VELEM VOLT. PRÓBÁLD MEG TE IS EZT MEGBESZÉLNI A FÉRJEDDEL, HÁTHA NEKED IS SIKERÜL. JÓ LÉT!
mi a barátommal fel szoktuk hívni egymás figyelmét, fiúkra is lányokra is, hogy né szted õ jó csaj/pasi? s elmondjuk, hogy mért tetszik, vagy nem tetszik. így szórakozunk is, s nem sunyiba nézelõdünk, meg egymás ízlését is jobban meg ismerjük.
Egy férj hozzászól: szeretem és becsülöm a feleségemet, hogy nem feltünöen az ö jelenlétében csinálom. De csinálom.
mert hiányzik belõle a tisztelet és a jó neveltetés. akár egyedül van egy pasi, akár nõtársaságban, iszonyat suttyó dolog bámulni egy másik nõt. azt is mélyen megvetem, aki a haverjai körében csinálja ezt, hát még ha a párja jelenlétében. nem is volt soha ilyen fickóm, annál többre tartom magam. sejtem, hogy az én párom sem vak, tuti, h a haverjaival nézegetik a csajokat az utcán, a szórakozóhelyeken, de ha én is ott vagyok, akkor velem foglalkozik. ettõl még nem lesz töketlen papucs. ha engem elkezd bámulni valami barom, akkor tuti küldök felé egy olyan pillantást, amitõl észreveszi magát :P
Nekem volt egy barátom, aki nagy nõvsábász hírében állt. Egyzser sétáltunk az utcán, mire jött velünk szembe egy full magas, vékony, magassarkús, piros ruhás szõke hajú szép nõ, akirõl csak úgy sugárzott, hogy sikeres. Már majdnem elszégyelltem magam mellette a 80 kilómmal, mire a barátom rávágta: Pfúj! Girhes!
Minden ember megnézi azt akit szépnek tart. Van aki kulturáltan van aki kevésbé. A baj az hogy ha csöpög a párod nyála valaki után, az gusztustalan. Én nõként is megnézem a jóképû pasikat de ennyi. Megyek tovább és elfelejtem.
az enyém nem nézegeti õket...sem a tévében, sem a neten, sem az utcán...sehol sem...nem olyan fajta :)
Nem tudom, mi együtt szoktuk megbeszélni, ha jön szemben egy szép lány. Felõlem aztán nézheti, bár amúgy nem jellemzõ. Mondjuk nálunk nincs még az, h már 40 évesek vagyunk, és nézi a 20 éves lányokat, mert én 21 vagyok, õ meg 22.

Zavarja-e a nőket a körülmetélt szerszám?

Csak mert olvastam olyat, hogy van akinek tetszik, mert higiénikusabb, aztán van akinek nem. Egyébként nem azért vagyok metszettfaszú, mert zsidó vagyok.

Legjobb válasz: Nem zavarja.Szerintem szebb,mint az igazi:-)

Azt tudtátok, hogy az olyan országokban, ahol a férfiakat körülmetélik ott kevesebb nõnek van petefészek, és méhnyakrákja?
Nem zavarja.Szerintem szebb, mint az igazi:-)
Hát nem tudom szerintem jobb ha nincs metélve, ha tényleg szeretnék egy pasit, akkor ez nem válóok. Az elején talán fura lenne, meg lehet, hogy feltennék néhány hülye kérdést vele kapcsolatban, de bizti meg lehet szokni (látványra gondolom).
engem nem zavar. én nagyon szeretem :)
nekem nemjönnebe az tuti. és szem sokkal szebb a nem metélt pénisz- engem vhogy taszít h ugyanolyan mereven is mint nem mereved...éshogy mindenhez hozzáér a makk... és a nem metéltet is lehet tisztítani...nekem az a higénikusabb, ha takarja a fityma a makkot amikor nincs hazsnálatban. mosni pedig ígyislehet...
jajaja, elvégre nem hiába van a makkon a fityma védi a külsõ hatásoktól
Engem nem zavar! Szebb, jobban élvezem a szexet egy körûlmetéltel!
A metélt bráner azért higiénikusabb mert azelõtt nemtudták rendesen mosni. Nekem nem metélt, és ép gondolkodású csaj nem tesz rá megjegyzést h pl metélhetnéd mert így nem az igazi.
Nekem mindegy milyen csak ...... legyen már bocsánat de... Amúgy nem egy szexmániás ribanc vagyok, de tényleg nem zavarna :)
a természt így alkotta meg a férfiakat! nem hiszem hogy az ember okosabb a természetnél, ha az ember körülmetélést választ legyen, mindenestre nekem semmiképp sem jön be egy körülmetélt a sexben biztos hogy NEM
Érdekes a kérdezõ felvetése, a körülmetélés és a zsidóság összefüggése. Ma az Egyesült Államokban a megszületõ kisfiúk több mint 60%-át körülmetélik a szülõk kérésére egyszerû higiéniai okokból. Ennek semmi köze a valláshoz. Ahhoz van köze, hogy orvosi kutatások szerint azoknál a népeknél, ahol általános a körülmetélés, igen ritka a nõk méhszájrákja (hazánkban a 3. halálozási ok!!!). Mert a körülmetélt férfiak akarva, akaratlanul is gondosabban tisztálkodnak, mint a többiek, vagyis nem tudnak a fityma alatt elszaporodni azok a kórokozók, amelyek a nõket betegítik meg. Egyébként, a vallási kérdést félretéve, a férfiak körülmetélését alkalmazzák szinte az egész arab világban, fekete Afrikában, USA-ban, dél-Amerika jelentõs indián populációval rendelkezõ országaiban. A nõket nem zavarja, hogy ha nincs meg a fityma. Sokan észre sem veszik, mert nem csak figyelmetlenek, hanem nagyon hiányos az anatómiai ismeretük nem csak a férfiak testérõl, de még a sajátjukról is.
Nem zavar. Számomra ami undorító az a fitymaszûkület. Tuti nem elégítenik egy olyat ki orálisan. Tudom hogy nem tehet róla de secc perc alatt megmûtetthetõ.
Egyáltalán nem zavaró.Sõt...
Ennyi erõbõl kérdezhetném én is, hogy nem vágatná mindenki kopaszra a fejét? Hogy miért? Mert az higiénikusabb. A haj azért van, mert véd. Nyilván a fitymának is hasonló a szerepe. Az már rendellenes, ha valaki nem tudja hátra húzni, de ezen lehet segíteni, nem feltétlen körülmetéléssel. Vetessük ki az egyik vesét, el vagyunk eggyel is.
ja persze, a nemi szorzet is azert van hogy vedjen vegulis, azt sem borotvalod? szerintem is sokkal higienikusabb egyebkent, a ferjemnek sincs, egyaltalan nem zavar, sot!
Hihetetlen, hogy még most is olvasható ez a baromság a nõk rákjaival kapcsolatban a körülmetélés kapcsán! Értsétek már meg, hogy nincs összefüggés, a dánok már rájöttek, hogy az ELÕZÕ vizsgálatok voltak rosszak, hanyagok, a férfiak HIGIÉNIÁJÁN múlik és nem a barbár csonkításon.... Nekem pl megcsinálták és romokban áll a szexuális életem. Csúnya is és nem is higiénikus
Szerintem ha folyton a nõket kergeted, bármilyen a szerszám, egy idõ után zavarja õket :-) Amúgy nem.

Miért zavarja a nők jelentős hányadát, ha orális szex közben nézik őket a férfiak?

A mostani és a korábbi kapcsolataimban és folyamatosan ebbe a problémába ütköztem. Amikor a barátn?m orálisan kényeztet, nagyon szeretem látni és nézni, hogy mit csinál, mivel ez nagyon izgató, azt hiszem ez egyértelm? és természetes, gondolom minden pasi így van ezzel. Az esetek többségében, amikor a barátn?m észreveszi, hogy nézem, abbahagyja és azt mondja, hogy zavarja ha nézem, és erre abbahagyja...annak ellenére, hogy tudja, ez nagyon izgat engem.

Legjobb válasz: Engem is zavar... de igazán nem tudom hogy miért.

Engem is zavar... de igazán nem tudom hogy miért.
helo 1, 5 éve vagyok a barátommal és az elsõ hónapokban én is zavarba jöttem ha nézett.de párhónap után kezdtem ráérezni az izére és ribisen élvezem a helyzetet, sõt úgy csinálom h lássa.szerintem bennünk 2erõs én van a kislányos szûzies tiszta én és a mocskos szexistennõ....a lányok félnek h másnak fogod látni õket..de kellõ idõ meg szerepjáték után ez már csak izgalmas élvezetekkel teli szex lesz!!!
Én fiú vagyok Lehet, hogy azért , mert esetlegm megalázónak érzik??? Leht, hogy mélyen a tudatalatt annyira bennünk ven, hogy a másik nemi szervét szájjal érinteni nem szép dolog? És csak egyszerûen nem akarják, hogy nézzük õket miközben olyat csinálnak ami nem erkölcsös?? Lehet, hogy ez tudat alatt ennyire bennük/bennetek van? Értiek mire gondolok?
talán nem tud úgy koncentrálni
Én is ugy vagyok vele mint az utolsó válaszoló:-)
Amikot én csinálom a barátomnak és közbe néz az engem egyáltalán nem zavar, de ha õ kényeztet engem és néz akkor nem tudom élvezni a dolgot... nem tudom igazából miért van ez
engem is zavart régen, de azért, mert gondoltam, ha jó neki, akkor inkább "dõljön hátra" és adja át magát az érzésnek... aztán "felnõttem" :-) teljes mértékben elfogadom azt, ha valaki nézi a hölgy partnert. mindenki saját maga tudja, hogy mi jó neki. az én párom van amikor néz, van hogy beindulok attól hogy néz és tetszik neki, és ez fokozó hatással van rám is. van hogy a párom hátra dõl és nem néz, nálunk teljesen változó. a szégyenlõsségrõl meg annyit, hogy ha valaki olyan párkapcsolatban él, ahol a másikat szereti teljes mértékben elfogadja, ott nem lehet az kifogás hogy "szégyenlõs" valaki
Engem is zavar, mert szégyenlõs vagyok, ilyen téren, engem az is zavar, ha a párom engem kényeztet és felnéz.. Nem tudom pontosan mért, deh szerintem azért mert szégyenlõs vagyok, persze én nem hagyom abba azért. Mond neki h inkább nézzen le végig, és ne nézzen fölé s akkor nem látja hogy nézed:d
Talán a szégyenlõség miatt, vagy nemtom:D Engem is zavar:D:D Pedig már 1 éve együtt vagyok a párommal és már minden egyes porcikáját láttuk a másiknak
A kérdező hozzászólása: De pont ez az: NEM néztek ki közben idétlenül! Hanem végtelenül erotikusak vagytok...
Hm... én ezt nem tudtam... én nagyon szeretem, ha néz közben a párom, pedig eddig úgy tudtam, hogy kifejezetten NEM vagyok exhibicionista... de nekem tök jó érezni, hogy tetszik neki a látvány... azt hittem ezzel a többség így van.
A kérdező hozzászólása: A legkevésbé sem zavar. Miért zavarna? Szeretjük egymást, négy fal között vagyunk, senki más nem figyel minket. Nem is értem miért kellene, hogy zavarjon...
Én visszakérdeznék?Téged zavar, ha a barátnõd nézi miközben csinálod neki? Ha zavar, akkor megkaptad a választ a miért-re! Ha nem, akkor meg nem vagytok egyformák, õ gátlásosabb, esetleg fél attól, hogy nem jól csinálja, vagy nem tudom.Az a leegyszerûbb, ha mondod neki, hogy szeretnéd látni...egy meghitt pillanatban mondd neki, én is pl szeretem ahogy a párom magának csinálja, de szégyenlõs volt eddig.Többször is noszogattam kedvesen, és azóta csinálja!:-) 23/l
Én pont h szeretem ha ilyenkor néz:) Pl. lovaglás közben már kevésbé:$
Engem sose zavart.. imádom mikor orál közben egymást szemébe nézünk (:
en nem erzem megalazonak es nem vagyok szegyenlos es minden rendben a kapcsolattal de megse szeretem ha nez. csinalni szeretem.de szerintem idetlenul nezek ki kozbe vagy nem tudom. hulyen erzem magam ha nez. es mikor en elvezek akkor is zavar 1 kicsit mert olyankor reflexbol becsukom a szemem es ugy meg hulyr erzes ha bamulnak. nem tudom megmagyarazni.
Szerintem azért zavarhatja ez a lányokat(köztük engem is)mert olyan mintha valami nagy izét tömnének a szánkba, kb mintha egy egész csirkecombot a szánkba vennénk és éppen így mutatkoznánk a párunk elõtt.Szóval az arc formája más lesz tõle.
Én barátnõmet ez sosem zavarta. Nem is gondoltam, hogy ez zavarhat bárkit is. Mindenesetre jobb szeret félhomályban szeretkezni.
Nekem regeben csak ugy ment a dolog ha lekapcsoltuk a villanyt, de egyszer amikor jo par sexmentes nap utan a furdoben megkivantam h megcsokoljam a parom futyijet, akkor dobentem ra h ebben nincs semmi megalazo es nem kell szegyenloskodni..mekem ez a velemenyem, h ez nem megalazo!!!
A kérdező hozzászólása: Egy elmélyült, boldog kapcsolatban ez nem lehet megalázó. Amikor én kényeztetem orálisan, én is "lentebb vagyok", mint õ, tehát nincs különbség. Szóval nem értem, miért van ez.
engem az elején zavart, mikor éreztem, hogy néz. nemvoltam még hozzászokva a szituhoz, elõtte nem volt még senkim. 3.-4. alkalom után már nem zavart, sõt, még én néztem fel rá ilyen "kéjesen", vagyhát nemtudom ezt megfogalmazni:D az viszont a mai napig zavar, miközben õ csinálja nekem, és úgy néz fel rám.. egyszerûen nem tetszik.

Nagymértékű kommunikációs zavar, főleg a nők terén! Mit lehet tenni?

Születés óta tartó, igen súlyos kommunikációs zavar, mely a többség számára negatív képet fest az alanyról. Nem a rossz szándék vezérli, egyszerűen nem tudja magát átlagosan kifejezni. Kapcsolata volt nővel, 10 hónapig tartott, de most 1 éve semmi. Az alany szenved a tartós kapcsolat és intimitás hiányától, mindennapossá vált ez számára, kihat a jegyeire és teljesítményére is. Ingerültebb és sértődékenyebb, robbanékony lett és frusztrált minden téren. Érzelmileg labilis és igencsak kiszámíthatatlan. Magába zárkózott teljesen és egyre kevésbé megy a nőkkel való kommunikáció. Minden, amit a 10 hónapos kapcsolat adott neki, a tapasztalat, sikerélmények, jó kommunikációs készség, mentális stabilitás az köddé vált. Korábban sem volt ez a képessége túlzottan jó, de ma egy katasztrófa. Az emberek kinevetik a háta mögött és megvetik, nem értik meg. Alapból okos emberről beszélünk mert 4-es fölötti tanuló, ezért is érthetetlen ez a hiányossága... Egyre kevésbé jár el helyekre, társaságban egyre kevesebbet akar lenni. Alkalmi szexre nem hajlandó. Valamit muszáj tenni, mert ez így egyre rosszabb lesz, a kedve és jegyei is drámaian romlanak folyamatosan... 18 éves fiú az illető.

Legjobb válasz: Pszichiáter vagy pszichológus. A nõk terén való kommunikációs és egyéb zavar anya-gyerek problémákra utal. Hogy ez milyen méy szinten van meg, azt egy szaki tudja a legjobban eldönteni, és azt is, hogy mit lehet vele kezdeni.

Pszichiáter vagy pszichológus. A nõk terén való kommunikációs és egyéb zavar anya-gyerek problémákra utal. Hogy ez milyen méy szinten van meg, azt egy szaki tudja a legjobban eldönteni, és azt is, hogy mit lehet vele kezdeni.
ezt ki írta róla? te magadról?
A kérdező hozzászólása: 13:38 Igen, sajnos ez a helyzet a velem.
> Alkalmi szexre nem hajlandó. Mert miért?
Különbözõ kommunikációs sémákat kell megtanulnod, bár sajnos nem láttam olyat, ami kifejezetten arról szól, hogy hogyan bánjunk a nõkkel.
1 a drámaian romló jegyeken segíteni 2 keresni egy jó haver-lányt. Pl tanulhattok együtt. A lányok terén válogatós lennél? Tetszik valaki? valamilyen típus? Hidd el, sok lány is küzd hasonlóval. Szerintem jó út lehet egy jó havert találni, aki aztán baráttá, szövetségessé lesz, ami számomra sokkal fontosabbnak tûnik, minthogy tombolnak a hormonok, felszántjuk a lepedõt, másnap meg egymás hajának esünk, vagy még rosszabb a közöny, és a közös érdeklõdés hiánya.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!