Találatok a következő kifejezésre: A nők nem tud (89 db)

A nők nem tudnak ordítás, üvöltés kiabálás NÉLKÜL szülni?

Minden filmben amikor szül egy n?, ordít, üvölt torkaszakadtából a fájdalomtól. Minden n? ilyen amikor szül? Van aki hangok nélkül is megtud szülni?

Legjobb válasz: Én csak nyöszörögtem. Még meg is dicsértek a szülésznõk a férjemnek, hogy milyen "jól" viselkedem, nem sikítozom, nem ordibálok, hanem veszem a levegõt, ahogy kell. De ez én voltam. Mindenki máshogy éli meg a szülést, a fájdalmat, van, akinek segít, amikor hangos lehet. A filmekre ne építsd, elvégre ott amint megszületik a baba, csodaszép rózsaszín, tiszta, és puha takaróban érkezik. :D A valóság más...

Én csak nyöszörögtem. Még meg is dicsértek a szülésznõk a férjemnek, hogy milyen "jól" viselkedem, nem sikítozom, nem ordibálok, hanem veszem a levegõt, ahogy kell. De ez én voltam. Mindenki máshogy éli meg a szülést, a fájdalmat, van, akinek segít, amikor hangos lehet. A filmekre ne építsd, elvégre ott amint megszületik a baba, csodaszép rózsaszín, tiszta, és puha takaróban érkezik. :D A valóság más...
a filmekben alig érnek be a kórházba 5 perc alatt már meg is van a baba, nem ám órákig-tizenórákig vajúdás - de jó lenne, ha minden igaz lenne, ami a filmekben van :D
De tudnak!
Csak a férfiak tudnak "ordítás, üvöltés kiabálás NÉLKÜL szülni". Nem tudtad? LoL...
Hány éves vagy te, hogy azt hiszed, hogy a valóság olyan, mint a filmek? :D Én eddig 2 emberrel beszéltem ilyesmirõl (anyukám, unokatestvérem), õk minden hang nélkül szültek.
egy hang nélkül szültem.agyon is dicsértek.pedig 29 órát vajúdtam
Én 3 gyereket szültem, kiabálás nélkül. Akik velem egyidõben szültek, azok közül is csak egy hisztizett.
Anyum hang nélkül szült, de mesélte, hogy mellette pont egy cigányasszony volt, az üvöltött, mint akit nyúznak...
Én nem kiabáltam, csak panaszkodtam a páromnak. De a másik szülõszobában nagyon ordított egy kismama:)
Te igen csak hülye egy ember vagy !! De már fájdalmasan . Gondolom még nem szültél és nem is vagy nõ de ha az vagy akkor kívánok neked jó sok szülést hogy tapasztald meg az milyen .
Szerintem meg amikor valami ennyire k...ra fáj, órákig, az embernek nem kell úri dámát játszani, a kiabálás a fájdalomtól van, nem pedig hiszti. Nem lesz senki attól hõs(nõ), hogy csendben szenved :-P
Én is csendben szültem......igaz programozott császárral. :D Viccen kívül, a véleményem az hogy nem egyforma a fájdalomküszöb, a tûrés, a baba méret, az idõ stb és bizony üvöltés és üvöltés közt is óriási különbségek vannak.Mindenki nagyon nagyon ügyes aki megszül egy babát(hüvelyi szüléssel)akár hangos akár nem! mikor még nem tudtam hogy csak császárral szülhetek, én is úgy képzeltem hogy én majd csendben fogok, de hát ez csak elméleti terv maradt...... Az tény hogy kívülállóként más szülését hallgatni ijesztõ és szörnyû, fõleg ha még nem szült az illetõ, utána viszont megérted és megváltozik a véleményed is róla.
Én egy hang nélkül szültem. Szülés után a szülésznõm azt mondta, hogy ekkora fájdalom tûrõ képességet õ még nem látott, pedig nem ma kezdte a szakmát.
EDA utan mar en sem kiabaltam... sot, nevettem :) Igaz, vegul fogoval huztak ki a kislanyom. Es engem is megdicsertek. Bibibiiii :P
...bár "csak" hat órát vajúdtam mire eléggé kitágultam a kitolási részhez, ott viszont a baba feje elakadt és a sokadik tolófájásra sem haladt semmit a dolog. A dokim már fölöttem térdelve nyomta a hasam, míg egy másik orvost is hívtak, aki meg a lábam felõl próbálta kifelé húzni a babát a tolófájások alatt és így sem történt semmi...és igen ennél a pontnál már én is ordibáltam a fájásoknál. Majd közölték, hogy nincs több próbálkozás császár lesz, de a mûtõ foglalt, úgyhogy várni kell egy kicsit és otthagytak vagy negyed órát tolófájásokkal...igen...hisztérikusan ordítottam egyet-kettõt...
Hang nélkül szülni nem lehet, aki azt mondja, h lehet, az hazudik, vagy még nem szült. Hangokon nem ordibálást értek, hanem pl. nyöszörgést, vagy erõlködést nyomás közben. Én egyáltalán nem ordibáltam, viszont hallottam nem egy nõt, aki ordított, üvöltött. Nem vagyunk egyformák.
nem üvöltöttem torkom szakadtából, de aki nem szült az nem tudja milyen érzés. most már én is tudom! 16 hónapos a babám, de még mindíg frissen él bennem a születése. borzalmas kínokat éltem át fájdalomcsillapító nélkül. a végén már szó szerint kapartam a falat és amikor jöttek a tolófájások akkor bizony elsikoltottam magam életemben akkora fájdalmat nem éreztem, azt mondta a szülésznõ nincs fájdalmasabb dolog a szülésnél.. és bizony nincs !
Le a kalappal azon nõk elõtt akik hang nélkül szültek! Én novemberben fogok szülni, de nem tudom, hogy fogok-e ordítani vagy sem! Tuti pasi tette fel a kérdést, mert Õk nem tudják milyen óriási nagy fájdalmat egy hang nélkül tûrni!A nõk bizonyos százaléka tudja, de nem kéne senkit elítélni, mert nem tud csendben szülni!
Vajúdás alatt csendben voltam, de a kitolásnál ahogy nyomtam jött a hang is. Pedig mindegyiknél megfogattam hogy ott sem fogok hangot kiadni, de nekem csak igy jött ki az erõm.
Engem is meg díííícsééérteeek! Pedig második babámnál mondtam a magamét rendesen (négyszer szültem). Alulról töltöttek vízzel, mert nem volt magzatvíz.Egybefüggõ fájásaim voltak egyik jött a másikból, csúcspontból után már a következõ jött. Fájdalomcsillapítót sem semmit nem kaptam, csak oxitocint, mert sietni kellett, veszélyben volt a baba. Egyszer csak közöltem az orvossal meg a szülésznõkkel, hogy akkor én végeztem, nem bírom tovább, vegyék le, húzzák ki belõlem a micsodákat és hazamegyek. Nekem most már nem kell se ez a gyerek, se a másik, tõlem vihetik. Mondták, hogy már késõ... Amikor megjelent a csecsemõs nõvér a köténykéjében akkor megnyugodtam, tudtam, jönnek majd a tolófájások. Jöttek is. Kimerült voltam, alig bírtam kinyomni a drágámat, majdnem vákuum lett belõle. Iszonyatos volt. A végén persze megdicsértek, hogy ügyes voltam, még a buksimat is megsimogatták én meg büszke voltam magamra. :D Meg a kisfiamra is, mert bár várta õt az inkubátor meg egy orvos team, de õ fityiszt mutatott nekik meglepõen jó apgart produkálva. Inkább jött szopizni és velem maradhatott. Az összes többi szülésem hangtalan volt. Pedig azok is fájtak, de nem annyira, mint a második.
Én még csak 1 babát szültem, de szerintem rosszab ha hangot ad ki az ember mert csak hamarabb elfárad! Nekem idõm és energiám sem volt a kiabálásra! De ha lett is volna akkor sem kiabáltam volna... Tiszta ciki lenne vissza menni az orvoshoz ilyen hiszti után... :P
Elnézést a hiszti kifejezésért azoktol akik nem direkt kiabáltak!!! :D
Én sem ordítottam, kiabáltam, egy hang sem jött ki a torkomon, annyira koncentráltam és visszatartottam a levegõt a nyomások alatt.
Én egy hang nélkül szültem, nem is nyöszörögtem, pedig rettenetesen fájt!53órát vajúdtam!
A filmes szülésnek nem sok köze van a valósághoz. Gondolj bele, a legjobb eszköz a fájdalom és az erõlködés kifejezésésre a filmvásznon az , ha valaki üvölt. Hatásvadászat. Aztán persze a valóságben is van aki üvölt van aki nem. Legjobb tudomásom szerint nem is jó ha üvöltesz mert nem tudsz kellõen hatékonyan koncentrálni az erõdel. Én csak nyögtem, mondta is a szülésznõ, hogy ne hangosan és akkor könnyebben fog menni.
Én úgy ordítottam, hogy az apám a folyosó végén, a zárt csapóajtó mögött hallotta...A férjem úgy jellemzett, hogy olyan volna, mint akit megszállt az ördög. Az arcom is csak úgy torzult a másfél órás kitolási szakasz alatt...
De igen, tudnak "ordítás, üvöltés kiabálás NÉLKÜL szülni". De egyszer azért próbáld ki milyen érzés, akkor tuti nem kérdezel többet ilyet.
Hang nélkül nem lehet szülni. De az nem jelenti azt, hogy minden nõ ordít. A filmekben túldramatizálják. A férjem pont azért nem akart bejönni a szülõszobára. Aztán mégis bejött és utána nagyon büszke volt, hogy megdicsérték a feleségét, hogy milyen ügyes és csendes volt.
Ez most komoly, hogy aki nem halkan szult, az csak 'hisztizett'?! En orditottam, mint a sakal, sikitottam, magamon kivul voltam, mert 27 ora vajudas utan hiaba nyomtam, a babat mindig visszarantotta a haromszor a nyakara tekeredett koldokzsinor. Rangattak vakummal, fogoval, azt hittem, ott maradok az agyon. Utana bocsanatot kertem a hangoskodasert, de persze kirohogtek :)
... és amikor a bébi megszületik és odaadják becsomagolva az anya már talpig sminkben, szupi frizkóval, full lapos hassal és el se kell látni az alfelét, a picibaba meg se nyomódott nem maszatos vöröses kis "csoffadtka"... hát ha így lenne a valóságban akkor inkább mindenki visítana 5percig mint a malac, és nem próbálna viselkedni...
Egyszer sem üvöltöztem, de még nem is nyöszörögtem :O Fáj baromira, de nem hagytam, hogy a kiabálás elvegye az erõmet.
Elsõnél én is kiabáltam, másodiknál már rájöttem tök felesleges:) )) Ott csak nyögtem. De szakmámból adódóan láttam jópár szülést már és nagyon sokan egy hangot se adtak ki!!!!:)
Szerinted létezik fájdalom nélküli szülés?
Én is hang nélkül szültem. Max. egy kicsit nyöszörögtem. Meg mondtam, hogy istenem, de fáj-amikor nyomtam a fejét. De megérte:-) Egyébként már akkor azt mondtam, hogy szülném a következõt:-)
én tudtam....más meg nem érdekel :)
nekem egyszer azt mondta egy szülésznõ, hogy azok a nõk akik a legjobban szenvednek, azok úgy sem fognak kiabálni, mert nincs erejük. És tényleg....hang nélkül szültem.
Hát....én hangoskodtam....tök fölöslegesen akkor is nyomtam, mikor nem kellett volna és az nem volt túl jó. Aztán mikor "ráéreztem" már könnyebb volt. De ahogy elnézem, ide csak a "hang nélkül szülõ" anyukák írnak, érdekes. Erre egyébként büszkének kell lenni? Nekem qvára fájt, nagyon nehezen tágultam, nem szégyenlem, hogy néha hangos voltam. Ami meg a filmekben van, az meg már tényleg túlzás.
Tényleg úgy van, hogy akinek nagyon fáj, az nem üvölt mert nincs rá ereje.Én is így voltam, max.nyöszörögtem egyszer-egyszer.Nagyon a légzésemre koncentráltam, hogy ezzel csökkentsem a fájdalmat 8eközben ugye nem lehet üvölteni) tolófájásnál meg a dokim instrukcióit követve nagy levegõt vesz, bentart, nyom...na itt sem nagyon lehet üvölteni.Lehet egy-egy artikulálatlan hang elhagyta a számat, de tuti nem ordítottam.Meg is lette dicsérve :)
Akkor itt vagyok én is, a másik hangoskodó anyuka :D Én sem szégyellem, hisz világra hoztam egy gyönyörû babát.Minden fájdalmat megért.Mindenkinek más a fájdalom küszöbe.Nekem jól esett kiabálni, mondhatni úgy vezettem le a fájdalmat, kimerültséget stb.14, 5 óra volt a szülésem. Egy pasi tuti nem tudna elviselni ekkora fájdalmat.
Elõzõ vagyok Ja és gondoljátok el én is meg lettem dícsérve :) Most azt hiszitek másokat nem dicsérnek meg?Dehogynem....hisz az erõt ad stb.És a szülésznõk, dokik ezt mind jól tudják.
Nem ordítottam, csak nyöszörögtem. És még így is bejött egy nõvér a folyosóról, és bevágta az ajtót azzal a mondattal, hogy "Kihallatszik!".
Én megkérdeztem a férjemet, hogy csendben voltam-e, azt mondta igen.Aki elõttem szült, ordított.
Ez mért ekkora lényeg? Mindenki legyen büszke magára aki megcsinálta!!!Akár hanggal akár csendben!!Mindenki egytõl egyig ügyes!!Nem szégyen a kiabálás....hisz nekem mindig azt mondják h nem adják ingyen!
4, 32 kg-mal született meg a lányom, minden hang és fájdalomcsillapítás nélkül. Nem kellene annyit tv-t nézni, ha nem tudod elválasztani a filmet a valóságtól!
Te férfi vagy? Az elsõ gyerkõcöm hang nélkül született meg, de a második nem!De nem érdekel.Nem volt fájdalom mentes.
Túl sok filmet nézel. :D Akkor a verekedõs vagy lövöldözõs filmekben, ahol a golyó sosem találja el, vagy agyongyepálják az embert és még az orra vére sem ered el az is igaz???

A nők el tudnak úgy élvezni, h nem érnek a puncijukhoz?

Azt tudom h a fiúk igen (prosztata-masszázs), de vajon a n?k is képesek így, érintés nélkül?

Legjobb válasz: Azért prosztata masszázs nem megy érintés nélkül :D

Azért prosztata masszázs nem megy érintés nélkül :D
Igen, volt már részem ilyesmiben. Konkrétan az intim részekhez nem, de a környékéhez ért a partner, és nagyon jó volt! :D
szerintem a kérdezõ arra gondolt, amikor konkrétan sem a csiklót, sem a hüvelyt nem éri inger (férfiak esetében nyilván más testrészekre vonatkozik az érintés hiánya), és úgy lehet orgazmust elõidézni. Én erre írtam, hogy igen, volt ilyenben részem. Na meg néha álmomban is elõfordul, minden külsõ inger nélkül! :D
# 7 Már aki...
Biológiailag lehetséges más területek ingerlésével. azaz se hüvelyben se csiklón nem stimulálod, de pl mellbimbó egyéb erogén zónák. De ehhez nagyon érzékenynek kell lenni. És gondolom az agy is jelentõs szerepet játszik, hogy hogyan képes feldolgozni a beérkezõ ingereket.
én láttam errõl mûsort, hogy van aki annyira rá tud összpontosítani, hogy semmilyen külsõ inger nem éri, agyban lejátssza a dolgot, és elélvez. De ehhez olyan alkat kell, és annak is sokat kell gyakorolni.
A kérdező hozzászólása: és ha alapból nem érzékeny olyan nagyon, akkor azzá lehet valahogy tenni?
Én ebben annyira nem hiszek amúgy. Biztos lehetséges, de na, ennyi idõt rászánni a gyakorlására.
Én igen, ha a melleimet nyalogatja, szívogatja a barátom. De a legelsõ csókunknál csak úgy spontán elmentem, mindenféle egyéb ingerlés nélkül, mert már elõtte nagyon régóta vonzódtam hozzá, és ez volt minden gondolatom, hogy milyen jó lenne, és tényleg az volt. :D
A kérdező hozzászólása: sztem meg érdemes rászánni az idõt, egy hosszútávú kapcsolatban persze :) utolsó ez érdekes! ez a mell szívogatás mennyi ideig tart? én még arra gondoltam, h ha nagyon sokáig nem szexel egy lány, utána esetleg már annyira kívánja, h képes így spontán, vagy más testrész izgatásával elélvezni. vajon el lehet-e érni ilyet.
Sajnos fogalmam sincs, sose szoktam figyelni az órát az ágyban, csak átadjuk magunkat az érzésnek és ennyi. :) De amúgy annyira nem sok idõ.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Igen, 2-4 voltam. :) Szexmasszázs, gyakorlatilag a szeméremajkak környékét kell különbözõ módokon izgatni... hmmm... most így három-négyféle technikát tudok felidézni, mindegyik jó! :) Részleteket ne kérdezz, nem LÁTTAM, mi történik, én csak az élvezõ alanya voltam a dolgoknak! :D
A kérdező hozzászólása: amúgy a férfiak el tudnak élvezni teljesen érintés nélkül is, csak prosztata ingerléssel, de az érzés kicsit más. a mellbimbósat én is hallottam de nem tudom, h csak legenda e.
A kérdező hozzászólása: ja bocsi, gondlom te vagy a 2. is
A kérdező hozzászólása: Kedves #4 . te is leírnád hogyan volt benne részed?
Igen, pl. a mell/bimbók izgatásától is el lehet élvezni
Ja, a pornószínésznõk. A pasi közeledik a házhoz és õ már attól transzban van. ☻
Nekem gyerekkoromban álmaimban voltak orgazmushoz hasonló érzéseim. 18/f
Megkérdeztem egytõl. Igen, de azért nem ugyanolyan. (Agyban le lehet játszani a folyamatot.)
ez a mell/mellbimbó izgatás kérdés már bennem is felmerült, és próbáltuk is, de az van, hogy annyira felizgattam, hogy nem bírta tovább, és magára rántott

Igaz hogy a nagymellű nők nem tudnak hason aludni?

sztem ez hülyeség mert nekem is "nagy" van és semmi gondom nincs a hason alvással!:)

Legjobb válasz: relatív hogy ki számít már nagymellû nõnek, hogy honnan kezdõdik, hogy na ez most nagy...van akinek a 90/C a nagy valaki csak a 100/D-tõl tartja nagynak...nekem 95/C-s mégis tudok hason aludni...szóval, szerintem embere válogatja ki mit tart nagynak...

relatív hogy ki számít már nagymellû nõnek, hogy honnan kezdõdik, hogy na ez most nagy...van akinek a 90/C a nagy valaki csak a 100/D-tõl tartja nagynak...nekem 95/C-s mégis tudok hason aludni...szóval, szerintem embere válogatja ki mit tart nagynak...
Mit értesz az "Olyan nagy"?-ra Nekem is nagy mellem van, és én például imádok hason fekve aludni...(95/C) De ott volt Lollo Ferrari aki arról volt híres, hogy neki volt a világ legnagyobb melle(szilikonos)..Õ tuti nem tudott hason aludni.. http://hu.wikipedia.org/wiki/Lolo_Ferrari.
11.12.es vagyok megint.Itt a link mert az elõbbit nem nyitja meg. http://hu.wikipedia.org/wiki/Lolo_Ferrari
nekem 85/D és énis tudok :DDD 17/L
Igazad van. Baromság, nekem is nagy van és tudok, sõt úgy alszok a legjobban.
nekem 95/D-s, de simán tudok hason aludni..sõt, csak úgy szeretek. :)
Szerintem ez nem a mellmérettel függ össze. Fiúk közt is van olyan aki tud hason aludni, de háton nem. (pl én) Ismerek olyat is aki csak háton tud hason azt mondja megfulladna. És mmivel fiúkról van szó nem a mellen mûlik.
Hát pedig igaz! Akinek olyan nagy, az nem tud, mert nem kap levegõt.
Szia! Én csak hason tudok aludni pedig nagy melleim vannak. 75/H. És 19 éves lány vagyok.

Hogyan tudnak a nők 8-10 centis magassarkúban tipegni? Nem fáj? Nem kényelmetlen? Hogyan tudnak benne állni?

Legjobb válasz: Cseppet sem kényelmetlen, a 8 centi nekem kimondottan kényelmes, mert ennél jóval magasabbakat szoktam hordani. Azért egy mászkálós nap után már érzem a lábam, de nem elviselhetetlen. Nekem megéri, mert így sokkal szebb az alakom, nyúlánkabbnak tûnök (ami nem árt, ha egy 160 centit is csak alulról verõ tökmag vagyok), a járásom kecsesebb, és magabiztosabb vagyok.

Cseppet sem kényelmetlen, a 8 centi nekem kimondottan kényelmes, mert ennél jóval magasabbakat szoktam hordani. Azért egy mászkálós nap után már érzem a lábam, de nem elviselhetetlen. Nekem megéri, mert így sokkal szebb az alakom, nyúlánkabbnak tûnök (ami nem árt, ha egy 160 centit is csak alulról verõ tökmag vagyok), a járásom kecsesebb, és magabiztosabb vagyok.
Én nem így járok, mivel tudok közlekedni magassarkúban. Ha te csak a bénákat látod, az a te dolgod, de ezért nem kéne leszólni mindenkit, aki magassarkút visel, mert ez elég nevetséges.
Kecsesebb! :-) Na, hát errõl beszéltem! Közben meg úgy járnak, mint aki lopakodik: térd behajlítva, fenék kidüllesztve (amitõl nagyobbnak is tûnik), és azt hiszik, hogy kecsesek... De azért aranyos. Hiszen nekünk akarnak tetszeni ezzel.
Fáj??? Dehogy fáj, én csak röhögök rajta, egyáltalán nem fáj! OK, tisztában vagyok vele, hogy a nõk TÖBBSÉGE egész jól hordja ezeket a cipõket. De lássátok be, ez NEM FELTÛNÕ, ez a normális. Ami feltûnõ, ha valaki nem tud járni egy ilyen cipõben, és MÉGIS ilyet hord. Na ez az, ami megmarad egy szemlélõben, és egy ilyen kérdésnél EZ az emlékkép jön elõ, és nem az az ezer, aki tudott menni a saját cipõjében. Szóval ezért nem kell engem sajnálni, én jól érzem magam úgy is, ha tudok nevetni valamin, amin mások nem :-D
Hát bizony szerintem elég groteszk látvány, mikor egy csaj egy 10 centis sarkú "cipõben" lépni próbál. Jókat szoktam röhögni, nem csak a látványon, hanem azon is, hogy szemmel láthatóan nagyon kecsesnek képzeli magát, ahogy majdnem hasra esik minden egyes lépésnél. Pedig ha csak 7 centis lenne az a sarok, még egész jól egyensúlyozna a tetején. :-DD
Hát, én sehogy.. :P Nekem fáj a lábam benne, amúgy se a legjobb a térdem és egy magassarkú csak rátesz még egy lapáttal. 10 centist még csak nem is próbáltam, inkább nem kínzom magam fölöslegesen. Amúgy is, szerintem a legtöbb ilyen 8-10 centis magassarkú vagy ormótlan vagy ribancos.
8-10 centivel semmi gond nincs, az a baj, hogy ennél már sokkal magasabbra gyártanak némely cipõt :S Egyébként dehogynem kényelmetlen, és dehogynem fáj, de akkor is gyönyörûek sajnos, én azért hordom õket. 19/L
A kérdező hozzászólása: Akkor minek hordod??
igazából nekem fáj, dörzsöli, nyomja, ha állok fáj ha ülök akkor nem :D És ez már a kis sarkúnál is
A férfiak többségének igenis tetszenek a magassarkús lányok.. attól, hogy neked nem, az a te bajod.Másrészrõl meg nem minden nõ megy idiótán a cipõben, ugyhogy nem kéne álltalánosítani. Férfiként meg nem tudom, hogy mért fáj ez neked.
A kérdező hozzászólása: Igen, talán a groteszk a legjobb szó rá :D Én is csak röhögni tudok rajtuk, csak nem értem, sok kollégám van úgy vele, hogy megbolondul az ilyen lányokért, engem meg annyira hidegen hagy...
"Simán lehet 10 cm-es cipõben menni, csak gyakorlás kérdése" Valóban, gyakorolni kell, hogy ki ne nyújtsa a térdét, mert nem érnek le a lábujjai. :-D
Simán lehet 10 cmes cipõben menni, csak gyakorlás kérdése.És mint minden, ezis egy idõ után fáj.
Szerintem is kb. 8 centinél van a határ, addig simán lehet benne járkálni "cammogó" effektus nélkül, bár nekem pl. ezekben is fájni szokott a lábam, ezért csak alkalmakkor szoktam magassarkúban lenni, amúgy sem vagyok alacsony, szóval bõven megfelel nekem a lapos talpú. 8 centi felett viszont már tényleg csak annak kellene hordani, aki tud is benne járni, elég cink szokott lenni, ahogy a 14-15 évesek próbálnak felnõtt nõként tipegni benne. 20L
Mire szeretnéd használni? Ez fõ szempont a telefon választásnál.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is tökéletes a monte...
Egyébként meg 2 év garancia úgyis van, tehát ha el is romlik akkor cserélik. T-mobile nem is javítja a Blade telókat, hanem beviszed és adnak másikat.
ZTE Blade nem rossz teló. Lehet, hogy sok ilyen telót visznek vissza a szervizbe de pont azért, mert nagyon sokan vesznek ilyet. Nyilván amelyik teló kevésbé fogy abból kevesebb megy a szervizbe.
Persze. Istenitsük a ZTE Blade-t, mert az olyan jó, az olyan szuper, az olyan menyországból való!!! Annyira szar minõségben, hogyha az volna az egyetlen Androidos telefon, akkor hamarabb vennék egy Nokiát! Van, akinek nem kell 1 millió alkalmazás, csak egy könnyen kezelhetõ, használható és minõségi telefont akar!!! És erre a célra a Monte pont megfelel. :P
Számomra az operációs rendszer a fõ szempont és az alapján mind a kettõ szar. A Monte szutyok zárt oprendszeres ilyet csak az vesz aki a kõkorban él. A Nokia 5230-on meg a kötözködõs Symbian rendszer van. Szerintem egy teló akkor ér valamit ha lehet rá normális programokat rakni. Egyiket sem venném meg de ha választani kell akkor 5230. Inkább vennék egy ZTE Blade-t még ha gyengébb is a külsõ minõsége de legalább használható és az Android miatt több ezer program van rá.
MONTE!!!
A kérdező hozzászólása: köszi!
A Monte ez esetben. GPS, WLAN és a jobb kamera miatt. Bár zárt az op. rendszere és nem tudom milyen programmal lehet használni a GPS vevõjét. Nokia 5530 lehetne még alternatíva, abban van WLAN, viszont GPS nincs.
A kérdező hozzászólása: mármint a célnak megfelel

Milyen telcsi van ami annyit tud mint a Nokia 5800 de nem érintőkijelzős? És nem egy vagyon!

Legjobb válasz: Mivel a Nokia majdnem összes telefonján ugyanaz a Symbian rendszer van ezért bármelyik Nokiát is választod a Symbianosok közül ugyanazt kapod. A Nokia E52-t ajánlom. Szépen néz ki, jó az anyaghasználata és a tudása is megfelelõ, a gps gyors és viszonylag pontos (kb. 2-3 métert azért téved) a wifi jeleket jól tartja.

Mivel a Nokia majdnem összes telefonján ugyanaz a Symbian rendszer van ezért bármelyik Nokiát is választod a Symbianosok közül ugyanazt kapod. A Nokia E52-t ajánlom. Szépen néz ki, jó az anyaghasználata és a tudása is megfelelõ, a gps gyors és viszonylag pontos (kb. 2-3 métert azért téved) a wifi jeleket jól tartja.
OVI térkpek???? Nokiára nincs jobb, ha van gyári GPS vevõ benne. Ebben pedig van legalább is én úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi, valóban!!!
minden nõ szereti a sexet. csak nem mindenkivel bújnak ágyba... vagy nem ingyen...
rosszlanyok.hu :D:D:D:D
szexchat.....szexfilmek.net.....szexvideok.info......goldporntube......videa.hu/kategoriak/felnott......egyéb oldalak.

Ki a legjobb doki Szolnokon, akinek a specialitása az, hogy segítsen olyan nőknek, akik nem tudnak vagy csak nehezen tudnak teherbe esni?

Legjobb válasz: melyik dokihoz jártáleddig? azért szeretném tudni mert rengeteg dokit ismerek szolnokon,és tudnák neked segiteni. ird le hogy kihez jársz és segitek,megmondani,hogy jo orvos .e szerintem.

melyik dokihoz jártáleddig? azért szeretném tudni mert rengeteg dokit ismerek szolnokon, és tudnák neked segiteni. ird le hogy kihez jársz és segitek, megmondani, hogy jo orvos .e szerintem.
miota probálkoztok?
én is szolnokon keresgálek orvost. te hova jártál orvoshoz? ismered balogh arturt, és erdõdi zoltánt?
A kérdező hozzászólása: balogh artúrhoz járok de most szeretnék váltani, már 2, 5 éve próbálkozunk. már egyszer sikerül de sajnos 7 hetesen elveszítettem.
sajnálom hogy elvesztetted a babadat.figyelj én balogrol nagyon sok rosszat hallottam. szerintem erdõdi zoltán nagyon jo orvos. arrol viszont csak jot tudok mondani. tudod itt nem azt kell nézni hogy melyik a rendesebb, hanem azt hogy melyik mennyit tud.ha szeretnél bõvebbet tudni erdõdirõl vagy valami egyéb kérdésed van szivesen segitek: imé[email protected]
az elõbbi válaszolo vagyok. de felmehetsz a http://www.babatervezõk.otthona.net és ott is ilyesmi oldal van. tudod ne keseredj el. nagyon sokan vannak akiknek nem megy olyan könnyen a baba és jobbnál jobb dokikat keresnek.Én ha tudok szivesen segitek neked. Minél hamarabbi babásodást kivánok neked, és kivánom hogy az álmaid valora válljanak!!!!!!
szia kicsit késõi válasz vagyis kérdés. de van kedved levelezni? mert én szolnok megyébõl valo vagyok. nemszoloki hanem berényi de szeretnék valakivel levelezni aki szolok megyei és babára várgyik. mi már 17 honapja probálkozunk és ti?irj ha van kedved

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!