Találatok a következő kifejezésre: A nők hogy ha fehér (2 db)

A nők tudják, hogy ha fehér nadrágot vagy szoknyát húznak, átlátszik rajta a bugyijuk?

Legjobb válasz: Lány vagyok és más színû ruháknál is átlátszík de szerintem is CIKI!

Nem minden fehér nadrág látszik át. Ha mégis, nem fehér, hanem testszínû tangát kell alá venni...a fehér is ugyanúgy átlátszik
Lány vagyok és más színû ruháknál is átlátszík de szerintem is CIKI!
Különben nem mindegyik fehér nadrág vagy szoknya olyan átlátszó, hogy látni lehetne a fehérnemût. Amúgy meg hülye kérdés, szerinted nem szoktak tükörbe nézni? Fõleg ott hátul. vki azér nézegeti mer formátlan, és nem elégedett vele, vki meg büszke rá. Persze h tudják, azér nem hülyék
Tudják, azért veszik fel.
igen, tudjak. szerintem nagyon jol nez ki. nyilvan jol kell kivalasztani a bugyit.
tudom, és csak sötét szoknyát, nadrágot hordok, részben ezért is
Ha már fehér ruhát vesz fel valaki, akkor hozzá fehér fehérnemût ( bugyi, melltartó) vegyen fel. De szerintem a legjobb a testszinû fehérnemû. Ez abszolút nem nem látszik át. Olyan mintha nem is lenne rajtunk fehérnemû. Nem vonzza a tekinteteket. Próbáljátok ki!
arra gondoltatok már, ha nemm venne fel a nõ fehér ruhát, akkor nem lenne mirõl beszélni? sokkal inkább megnézi mindenki akkor is ha nem szép, mintha színesbe lenne!
Ha már egyszer fehér a nadrág, akkor fehér legyen az alsónemû is! Nagyon csúnya látvány -mint ahogyan az elõttem szóló is megjegyezte -, a fehér nadrág-színes bugyi párosítás! Ám ha valakinek fehér nadrágja van, mit tegyen? Hát felveszi a fehér bugyit hozzá. Tudja, hogy át fog ütni egy picit a nadrágon, de a kedves kérdezõ mit tenne? Nem venne fel bugyit???
Tudják, sõt... a legdurvább, ha fehér nadrág- színes(ne adj Isten fekete) tanga... ezek a nõk azt gondolják, hoyg szép a fenekük és oda akarják vonzani a tekinteteket.. pedig nagyon kevés olyan van, akinek ez tényleg jól áll.
Naná, hiszen éppen ez a cél.
Tudják, csak el sem tudják képzelni, hogy nagyon sokaknak kifejezetten elõnytelen.
ez érdekes mert az én tesi tanárom 40+/L egyszer fehér farmert vett fel és rikított a tangája :D
valószínûleg te semmit nem tudsz kezdeni vele, vidd el szervízbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!