Találatok a következő kifejezésre: A nők hogy ha (531 db)

Miért hiszik azt a nők, hogy ha kisminkelik magukat akkor máris szépek lesznek?

Legjobb válasz: Egy jól megválasztott smink elõnyös, de nem minden. Nem azt hisszük, hogy szépek leszünk, hanem azt, hogy nélküle nem leszünk annyira szépek.

Egy jól megválasztott smink elõnyös, de nem minden. Nem azt hisszük, hogy szépek leszünk, hanem azt, hogy nélküle nem leszünk annyira szépek.
Csak önbizalmat ad.
Én tudom, hogy se így, se úgy nem vagyok szép :D :D Bár az is igaz, hogy [email protected]ára nem tudok sminkelni :D
Nem hiszem azt h szebb lennék...de ki tudom emelni azt amit szépnek tartom magamon. (pl egy jó kis szemhéjtussal) meg eltüntetheti az apróbb hibákat...plusz sokszor azért sminkelek mert illik egy ruhához. Egy jó smink olyan mint egy finom ékszer.
sminkelni az tud, aki fel tudja mérni mi áll jól neki ráadásul a viszonylag természetes a legjobb, mert nem is okoz nagy csalódást ha lemossa, amúgy nem hiszem, szebb lennék, pontosan tisztában vagyok azzal, hogyan nézek ki N
Mert buták.Smink nélkül ocsmány az a nõ aki erõsen sminkeli magát, a tonnányi festéktõl önbizalma lesz, és azt hiszi, hogy szép, és még van pofájuk csúnyának beállítani azokat a lányokat, akik nem sminkelik magukat.
Mert így van..mindeki szebb sminkben, de már csak azt kéne megérteni, hogy értékesebb BELÜL nem lesz a sminktõl senki sem.
Nem mindenki szebb sminkben, magyar nõk különösen nem :D
foleg mert tobb mint a feluk nem tud sminkelni.de itt ugyis a "termeszetes szepseg" khm.lustaigenytelen.khm

Miért gondolják azt a nők hogy ha egy férfi "rosszul" viselkedik simán tökön rúghatják?

mert szerintem ez egyáltalán nem helyénvaló

Legjobb válasz: mit nevezel " rossz " viselkedésnek?

mit nevezel " rossz " viselkedésnek?
Azért, mert ezek a nõk azt hiszik, hogy nekik mindent szabad. Látod itt is interneten keresztül milyen nagy a szájuk a kis pịcsáknak. De ha a férfi visszaüt, akkor fosnak mert rájönnek, hogy gyengék. Persze ha ezért a férfi megveri õket, akkor meg már rinyálnak. :) Pedig ha a nõ tökön rúgja a férfit, akkor az alapvetõ dolog, hogy ezért a férfi megverje a nõt. Normális férfiak meg is teszik. Csak a pancser papucs férfiak nem verik meg a nõket egy tökönrúgás miatt.
Miért gondolják? Nem tudom:D Igaz, hogy nem szabad lányokat ütni, de amikor tavaly, ok nélkül, csak úgy viccbõl tökön rúgott egy 10.-es k*rva, akkora pofont kapott, hogy fel sem tudott egyedül állni a földrõl:) De aki ilyenkor nem b*ssza pofán a csajt, az szerintem nem normális, egy életre tönkrevághatja a kisagyamat. 18F
hát engem ne taperoljon idegen pasi, már bocsi..
Miért gondolják az a férfiak, hogy nyugodtan taperolhatnak? Naná, hgy ilyen esetben helyénvaló a tökönrúgás. Bár én is inkább a jól irányzott pofont részesítem elõnyben.
Nálunk volt egy nagyon idióta srác, minden ok nélkül zaklatott(nem csak engem ). És volt amikor kaptam tõle csak úgy, (amikor rájött az '5 perc' ) egy pofont. csak lestem, hogy mi van, mi baja van ennek. Annyira felidegesített a hülye viselkedésével, hogy tökön rúgtam. Nem bántam meg mert az tényleg hülye volt szegény. Nem tudom szerintem direkt csinálta. De ami a fontos, hogy még ezek után sem hagyta abba a piszkálódást, pedig soha nem adtam rá én sem meg a többiek sem okot. De már maradtam inkább a klasszikus pofonnál ezek után. Mert amennyi tökön rúgást kapott volna mindazért, amikor rájön az öt perc akkor már rég lesorvadt volna neki a micsodája.:D Úgyhogy megkíméltem:) .
Ha úgy ítéli meg, hogy menekülnie kell...most õszintén, egy idegen leáll tapizni??? Az barátok közt is zaklatás.
Én pofán vágom, az hatásosabb mint a rúgás.
A kérdező hozzászólása: itt a tapizása és enyhe fokú beszólásra gondolok
shanana-nak tisztára igaza van.Behúzok neki egyet és eltörik az orra.De akkor a kézfejem is eltörik xDDD Szóval amúgy ez csak hirtelen reakció.Ha van idõm kigondolni pofán vágom :)

Mért gondolják azt a nők, hogy ha épp nem akarnak szexelni, akkor a párjuk / férjük tuti megcsalja?

Itt is annyi kérdést olvasok, hogy épp nem kívánom a szexet mi legyen. Majdnem mindenki azt válaszolja, hogy meg lehet oldani máshogy is, hisz van keze meg szája és hát tegye is meg, hisz ha nem akkor félre megy és talál valakit. Én nem kívánom a szexet és ezáltal mást sem. Egész nap hányingerem van és örülök, hogy elmennek a napok. Párom tisztában van vele, hogy mi a helyzet nem az első terhességem tudja, hogy mennyire nehezen viselem. Eszébe nem jutna megcsalni, hisz tudja, hogy nem azért nem vagyok vele mert nem szeretnék, hanem mert terhes vagyok. Ha meg akarna csalni, nem csinálna nekem gyereket. Mért kell az összes nőbe belenevelni azt, hogy a pasit MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT KI KELL ELÉGÍTENI?

Legjobb válasz: Mert sok nõ azt gondolja alap esetben is ,h egy férfit csak ezzel,így lehet megtartani,egyébként ezt én sem értem.Nekem is második terhességem,az elsõvel sem volt valami túl nagy kedvem a sexhez...na de utána jobb lett mint elõtte.Most a másodikkal sincs étvágyam,de a párom nem is erõlteti,eszembe nem jutna h ilyenkor és ezért megcsalna.Szerintem ha egy férfi ilyen helyzetben ezért megcsalj a feleségét,soha nem is szerette.

Mert sok nõ azt gondolja alap esetben is , h egy férfit csak ezzel, így lehet megtartani, egyébként ezt én sem értem.Nekem is második terhességem, az elsõvel sem volt valami túl nagy kedvem a sexhez...na de utána jobb lett mint elõtte.Most a másodikkal sincs étvágyam, de a párom nem is erõlteti, eszembe nem jutna h ilyenkor és ezért megcsalna.Szerintem ha egy férfi ilyen helyzetben ezért megcsalj a feleségét, soha nem is szerette.
A férfiak nem úgy mûködnek, mint a nõk. Egy ideig természetesen legyen türelmes és értse meg. Nem kell mindig minden körülmények között kielégíteni, de azért nem kell elintézni egy vállrándítással hogy "bocs, most hónapokig nincs szex, értsd meg és kész". Egy kicsit lehet összebújni, aztán ha nem jön meg a kedved akkor nem szexelni. De hónapokig nem is próbálkozni, nem is törõdni vele szerintem nem fair.
Nézd, attól, hogy a te férjed ilyen, meg te ilyen vagy, más férje meg, meg egy másik nõ meg olyan. Más férje meg jobban igényli, hogy kielégítsék. És ott bizony elõfordul, nem feltétlen a megcsalás, de az igen, hogy a férfi elégedetlen lesz, amitõl meg megromolhat esetleg a jó kapcsolat. Mert feszült lesz tõle. És oké, hogy magának is meg tudja oldani, ha úgy van, de azért nyilván neki is jól esik, ha más csinálja, aki éppen a felesége. Mert hogy a szex attól még, hogy a nõ terhes, attól még igen is testi szükséglet és valakik jobban igénylik. És attól, hogy a te párod nem, attól még más párja igen. Én nõként mondom azt, hogy rám nem volt hatással ebbõl a szempontból a terhesség, bár én is szinte az egészet végighánytam, de vágytam a férjemre és õ is rám. Amúgy meg attól, hogy valakik gyereket vállaltak, nem jelenti azt, hogy akkor az örök kapocs és nem lehet késõbb félrelépni...Mert az a kapcsolat meg is romolhat. És sokszor azért romlik meg, mert a férj el van hanyagolva. És sokszor jogosan. Mert nagyon sok férfi megérti, hogy a baba miatt sok mindent nem lehet, de azért mindent neki sem kell elfogadni. Ami szerintem ésszerû és normális határok közt jól esik a férfinak és meg lehet tenni, akkor miért kéne a nõnek nehezére esnie?
Azért az a kérdés amibõl te kiindulsz ott a kérdezõ logikájával a pl nem csalna meg mert akkor hajléktalan lenne van gondok. Úgy beszél a párjáról mintha valami nyûg lenne számára akit tartani kell, hogy legyen gyerek. A terhesség meg nem betegség.
Mert sötétek. Azt hiszik az egész kapcsolatot, csak a szex tartja fent...és a pasik szinte megállás nélkül csak "arra" gondolnak. Holott egyik gondolat sem igaz. Akit pedig megcsalta..megcsalnak...higgye el, nem csak a kevés szex az oka....
Na pont erre gondoltam amikor a 10. választ írtam: "Én sem úgy tervezem, hogy na akkor hónapokig nem sexelek, de tényleg rosszul vagyok mindentõl. ..... És persze megbeszélem vele, hogy mi a helyzet most velem. " Ott a kulcs: átmeneti dologról van szó és megbeszélted vele. Csak tudod vannak másféle nõk is, akik úgy gondolják, hogy ha náluk van a punci akkor õk diktálnak, és a másiknak kell alkalmazkodni hozzájuk 100%-ban. Én sem egyetlen füttyentésre tárom szét a lábaimat amikor csak a párom akarja akár kívánom akár nem, de ez igyekszem rá is figyelni és ez kölcsönös, és ugyanúgy elõfordulhat, hogy épp én kívánom akkor, amikor õ nem.
Mert az intimitás is fontos, és sok kapcsolat romlott meg azért, mert a két félnek nem egyforma az igénye. Azért nõk is panaszkodtak már itt, hogy többet kívánnak, de a férjük nem akarja és nagyon szenvednek. Nem az a baj, ha valaki gyakran akarja, az sem ha csak havonta egyszer, csak az a lényeg, hogy ez a partnerrel összeegyeztethetõ legyen, mert hosszabb távon ha valaki nem kapja meg azt az intimitást, amire szüksége van, akkor nem lesz boldog. Jó kapcsolatban a felek megértõek, így ha nagyjából egyforma az igényszintjük, akkor azt a kevés alkalmat/átmeneti idõszakot, amikor valamelyiknek nincs épp kedve, akkor megoldhatják. De az már nem normális, ha az egyik fél folyamatosan azt mondja, hogy ha kedvem van csinálom, ha nincs akkor gebedjen meg és alkalmazkodjon hozzám. Ennek kölcsönösnek kell lenni. És egy jó kapcsolatban, ahol a felek figyelnek a másik igényeire, ott nem gond egy kis szünet pl. nõgyógyászati kezelés, terhesség miatt, ha ez átmeneti. Nem arról van szó, hogy a pasit mindig minden körülmény között ki kell elégíteni, a terhesség elején az állandó émelygést én is ismerem és akkoriban nekem sem volt máshoz kedvem, csak a kanapén fekve agonizáljak, de a te férjed tudja, hogy ez átmeneti, utána megint jól elvagytok. Viszont sok nõ van, aki ha terhes lesz akkor ne nyúljanak hozzá, ha megvan a gyerek akkor õ már anya, nem nõ (hallottam ilyen kijelentést is), apuka gyakorlatilag egy spermadonorként van használva, az a feleséget egy percig sem érdekli, hogy a férje szeretne bármit is. Ha pedig félrelép, akkor meg mindennek el van mondva, mert a feleségével is szeretett volna lenni és nem elégítette ki az, hogy a babucika egymáshoz ütögetett két csörgõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen jól megfogalmaztátok és nem egybõl nekem ugrottatok, hogy én milyen naiv vagyok. :)
Nem arra kapják ezeket a válaszokat, ha azt írják, hogy pár hétig (szóval áltmenetileg!) nincs kedvük szexelni. De legtöbb esetben a terhességre hivatkozva hosszú hónapokig megvonják a szexet a párjuktól, nemcsak effektíve a behatolást, hanem az intimitást és az egyásban való feloldódást (orgazmus) is - abban a boldog tudatban, hogy a férjüknek eszébe sem jutna megcsalni õket. Lehet, hogy ez így van addig, amíg normálisan mûködik a kapcsolatuk, de a másik több hónapos elutasítása semilyen indokkal (még veszélyeztetett terhesség esetén sem) marad következmények nélkül. És akkor elég egy nyomolós kolléganõ/szomszéd lány/asszony, és a férfi elkezdi értékelni, hogy van, aki kívánja. A nõ pedig vérig van sértve, hogy a pasi nem azt értékeli, hogy õ az õ gyerekét horda. Ennek a kivédésére megoldás, és ezért tanácsolják a kézzel/szájjal módszert. Nyilván senki nem kockáztat vetélést, és senkinek nem kell hánynia közben. Nyilván van ilyen ember is, meg olyan, kivételek mindig vannak. De sajnos vagy szerencsére, volt szerencsém férfiak között eltölteni néhány évet egyedüli nõként. Nagyon tanulságos volt. :) Egyébként szerintem nemcsak a férfiakat, hanem a nõket is ki kell elégíteni mindig minden körülmények között. Csak õk kevesebbszer igénylik, ha pedig nem történik meg, tovább tûrnek, meg jól belénk nevelték, hogy a nõknek nem fontos a szex, és természetes, ha nincs orgazmus. Pedig nem az.
A kérdező hozzászólása: Igen az a kérdés ihlette az én kérdésemet is. És nem feltétlenül a kérdés miatt, hanem a válaszok miatt. Mikor úgy beszélnek, hogy hiába nem kívánod akkor is csinálni kell mert akkor megcsal. Meg attól, hogy a szexet nem kívánod, még van kezed meg szád. Régebben beszéltem egyik rokonommal, aki még szûz. És Õ érdeklõdött, hogy ilyenkor mi van a szexel. Mondtam neki, hogy hát annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok semmit csinálni. Az volt az elsõ mondta, hogy szegény párom. Én vagyok szarul én nem bírok enni, én vagyok aki megszenved a hányingerrel és sem tudok szexelni és akkor még szegény párom. :) Valahogy úgy vettem ki a szavából, hogy minden nõben ez van benne, hogy bármi van akkor is teljesíteni kell. Csak furcsa volt ez nekem. Nem tudnék csak azért valakivel együtt lenni, hogy juj meg ne csaljon.
A kérdező hozzászólása: Én sem úgy tervezem, hogy na akkor hónapokig nem sexelek, de tényleg rosszul vagyok mindentõl. És szerintem nem én vagyok az egyedüli aki ilyen rosszul viseli a terhességet. És persze megbeszélem vele, hogy mi a helyzet most velem. Tudja nagyon jól, hogy mi miért történik. Eddig még megölelni sem tudtam, mert már hánytam is el magam. És nem vele van a baj, mert a két kicsi gyerekemnél is így van. Nekem a legrosszabb, hogy ennyire nem bírom, de nem tudok mit tenni. És nem hiszem, hogy még azzal is paráztatni kéne, hogy na akkor tuti megcsal.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy csak magamból és a páromból indultam ki. :) Tényleg örülök a válaszoknak, mert mind azt sugallta, hogy csak annyi a probléma, hogy a felek nem beszélnek és nem pedig az, hogy a pasi mint egy nem normális csak a szexre tud gondolni. Köszönöm szépen a válaszokat.
csakis férfi homoszexuális pornót! Az izgat!
Szerintem gyûlölik... De biztos mindjárt kiderül
én szoktam. leszbit ritkán, de melegeket gyakran.
Szerintem is imádhatják nézni a hatalmas g.ci-gejzíreket.
A kérdező hozzászólása: Azt hittem a nõk számára ugyanúgy érdekes a homok pornó, mint néhány férfinak a leszbikus.
Engem jobban izgat a lezbi porno mint a rendes...de a hármasban 1 pasi két csaj azt is szeretem.Idõvel szivesen kiprobálnám mindet
én is szoktam leszbi pornót nézni, mert az néha sokkal gyengédebb, meg érzelmesebb tud lenni, de a meleg pornó taszít. am hetero vagyok 19/L
Én, bár biszex vagyok szinte kizárólag leszbi vagy meleg pornót nézek, azért mert sokkal érzelmesebbek ( mármint amilyen érzelmes lehet egy pornó xD ) 22/L
Én is szoktam, van, hogy izgatóbb, mint a "durr bele" pornók. Ettõl függetlenül nem vonzódom a nõi nemhez, legalábbis nem annyira, hogy kipróbáljak ilyesmit. :D 19L
A kérdező hozzászólása: Így akartam írni: Mi a gond a "rendessel" ?
A kérdező hozzászólása: I baj a rendessel?
Leszbis pornót szoktam idõnként nézni. Ettõl függetlenül én nem vágyom rá, hogy kipróbáljam, de néha szívesebben nézem azt, mint a "rendeset". 20L
A kérdező hozzászólása: A melegség az egy betegség és nem nézem.Lányoknál nem éles a határ valódi leszbikusság és a megjátszás között.
Ha úgy nézel ki mint akit Brumimacianyó szült akkor sehogy.
A kérdező hozzászólása: és ha felteszem azt, nem õ szült?
Úgy, hogy keményebbek vagyunk mint a férfiak. :D Igazából nem tudom, én elhatározom, hogy ilyen leszek, és kész. Aztán persze idõnként "összeomlok", de csak ha senki nem lát. :)
Ha valaki jól néz ki akkor az hosszú farmerban és miniszoknyában is jól néz ki. A kedvesség az meg belülrõl fakad. Az gondolom értelemszerû, hogy mosolygós õszinte vagy. Nem tétovázol h mit akarsz, hogy most piros vagy kék, jujj melyik piros áá mégse legyen kék....jajj mégse menjünk vissza a piros kell

A nők hogyan várhatják el, hogy egy férfinak legyen önbizalma, ha az sosem kap pozitív visszajelzést?

Az univerzális tanács a randizásban sikertelen férfiaknak: "legyen több önbizalmad!" De ugyan honnan lenne neki, ha egy átlag férfi (értsd: nem feltűnően jóképű) alapjáraton semmiféle pozitív megerősítést nem kap a nőktől? És pozitív megerősítés alatt nem a kamut értem ("nincs veled semmi bej" "szerencsés lesz, aki a párod lehet"), hanem az illető "férfi" minőségében való elfogadását.

Legjobb válasz: jo kérdés! na ez az amit egy nõtöl ne kérdezz meg mert erre már nem tud válaszolni,logikája egyiknek sincs,

jo kérdés! na ez az amit egy nõtöl ne kérdezz meg mert erre már nem tud válaszolni, logikája egyiknek sincs,
Ez olyan kérdés, mint a tyúk meg a tojás...
A kérdező hozzászólása: Aki függetleníti magát a valós tapasztalatoktól, azt szokás úgy nevezni, hogy elmeháborodott.
# 14: Ha megtanulnád függetleníteni magad ezektõl a negatív visszajelzésektõl, AKKOR lenne ÖNbizalmad. És hidd el, hogy mûködik!
A kérdező hozzászólása: 12-es: A különbség annyi, hogy jelen esetben minden "nem nyert" próbálkozás esetében (amirõl sokszor az illetõ nem is tehet) az ember kap egy új sebet az egójára. Ugyanis a hangszer nem fintorog, nem nevet ki, ha mellényúlsz, stb.
Teljesen jogos a kérdés, mivel a férfiak leplezetlenül kinyilvánítják a tetszésüket, a nõk meg nem. És ha sokáig nincs barátnõ, az ember már azt sem képes elhinni, hogy egyáltalán tetszene a nõknek.
# 7: De ez a hangszeres példa nagyon jó: ahhoz, hogy sikerélményed legyen, elõször igenis sokat kell gyakorolnod, bukdácsolnod, rengeteget fogsz hamisan játszani, de ha minden sikertelen próbálkozásnál feladod, akkor soha nem jutsz el addig, hogy JÓL játssz, és sikerélményed legyen! Hát ilyen a csajozás is... igenis sok kudarcos próbálkozás is benne van a pakliban!
A nõk is emberek, ezer meg ezer problémával. Jobb esetben pedig több érdeklõdõvel. Nem az õ dolguk, hogy neked önbizalmat varázsoljanak. Érthetõ, ha a negatív tapasztalatok által kevésbé tudsz magadban bízni, de ez sajnos a te dolgod. Ezen neked kell dolgoznod, nem pedig nekik.
Erre csak azt tudom mondani, h majd megtalálod a Neked megfelelõ, normális lányt...addig meg magadnak építheted az önbizalmadat. ez van. énmeg csak köcsög faszikkal találkozom, ha pl az egyetemen segítséget akarok kérni egy témában (ergo nem akarom felszedni :D) már akkor sem tud normálisan/illemtudóan viselkedni, akkor mit várjak? szóval az én önbizalmam nem a bunkóktáborán fog múlni...DE tisztelet a kivételeknek!
A kérdező hozzászólása: Akkor figyelmen kívül hagysz egy rakás srácot, aki valószínûleg érdeklõdik feléd. Amelyik nõ igényes, és nem deformált, az kap figyelmet pasiktól. Csak nem biztos, hogy a felsõ 10%-ból, a maradék meg soknak nem is létezik.
6-os vagyok #7: aha persze... adok magamra és nem vagyok bunkó :) szép is lenne, ha ilyen egyszerû lenne.
A kérdező hozzászólása: 6-os: Mi nem várjuk el. Elég ha adsz magadra, és nem vagy bunkó. 5-ös: Az önbizalom mindig alapul valamin. Pl. ha megtanulsz játszani egy hangszeren, akkor lesz önbizalmad, hogy meg tudsz tanulni egy adott dalt. De ha elõször adják a kezedbe, nem lesz önbizalmad, hogy meg tudod tanulni, mivel még semmi tapasztalatod a hangszerrel, fogalmad sincs, hogy kell belõle elõhozni a megfelelõ hangokat. Ugyanez van az ismerkedésnél is. Önbizalma annak lesz, akinek már összejött valami
A férfiak hogyan várhatják el, hogy egy nõnek legyen önbizalma, ha az sosem kap pozitív visszajelzést? L
Figyelj, benne van a nevében, hogy ÖNbizalom. Magadban kell kialakítani, és nem a visszajelzéseket figyelgetni. Viszont ez egy paradox helyzet, mert ha magadban kialakítod, akkor egyszer csak másoktól is kapod a pozitív visszajelzéseket. Hidd el, ez így mûködik! :)
A kérdező hozzászólása: Én valamennyit valóban, de én az átlagnál jobban is nézek ki. És még így is minimálisat. De nagyon sokáig átlagosan néztem ki (értsd: nem költöttem rengeteg pénzt fodrászra és jó cuccokra), és semennyit nem kaptam.
Kapsz te, csak nem veszed észre!
Jó, akkor hajtogasd csak a magadét! :) Én már rájöttem, hogy ne akarjak MINDENKINEK megfelelni, csak annak, akinek tényleg megfelelek, és azóta rendben van az önbizalmam - és azóta szinte csak pozitív visszajelzéseket kapok! :)

Az miért van, hogy azokat a nőket elítélik, ha közelebbi ismerősükkel összefekszenek néhány alkalomra de ha egy férfi csinálja ugyanezt az nem számít szinte semmit?

Ennyire baj lenne, ha a n? is kiakarja élni a szexuális igényeit/vágyait? Miért csak náluk számít nagyon a szüzesség, vagy az, hogy mennyi pasival feküdtek le?

Legjobb válasz: Férfinak is ugyan olyan szégyne összefeküdnie mindenkivel, mint nõnek. Csak ezt pár alfában vegetáló retardált nem bírja megérteni... Férfiú vagyok...

Férfinak is ugyan olyan szégyne összefeküdnie mindenkivel, mint nõnek. Csak ezt pár alfában vegetáló retardált nem bírja megérteni... Férfiú vagyok...
Mármint a 80%-os ma 21:17.
Én mindkettõt ugyanúgy elítélem. Nem is jönnék össze ilyen fiúval, és amúgy én magam sose létesítenék ilyen kapcsolatot. Csak szerelembõl szeretkezek, másképp nem is látom értelmét, mert nekem pont az benne az élvezet, hogy kiteljesedhet a szerelmünk, nem is vonzódom más férfihoz, csak a szerelmemhez. Emiatt ugyanúgy rossz szemmel nézek az olyan férfiakra, és nõkre is, akik ilyen életet élnek, és nem is értem az indíttatást. 20L
Utolsó, te se olvastad a Bibliát. XD XD XD
ezzel egyetértek. azért van így, mert a feminizmus még nem teljesedett ki. még megvannak a régi normák, valamennyire élnek. és régen a nõknek a szex "kényszer" volt, hogy a férfit boldoggá tegyék, és nagyon sokáig an õk nem merték élvezni a szexet. ez megmaradt még, ilyen gyengített változatban.
még megvannak a régi normák, valamennyire élnek. Micsoda szégyen. Klerikalizmus, ókonzervatívizmus. Reméljük az ilyen gondolkodás eltûnik a föld színérõl.
ezzel egyetértek. azért van így, mert a feminizmus még nem teljesedett ki. még megvannak a régi normák, valamennyire élnek. és régen a nõknek a szex "kényszer" volt, hogy a férfit boldoggá tegyék, és nagyon sokáig an õk nem merték élvezni a szexet. ez megmaradt még, ilyen gyengített változatban. Kedves kérdezõ, tudd meg, hogy a gonosz férfiak okozzák a globális felmelegedést, a japán földrengést és az afrikai éhezést is. Ezek eddig azért nem szûntek meg, mert a feminizmus még nem teljesedett ki.
Nem, egy nõ nem lesz ribanc, attól, hogy szereti a szexet. Attól lesz az, ha állatias módon sok különbözõ férfival szexel érzelmek nélkül. A társadalom pedig azért nem fogadja el a "nõk igényeit" úgymond, mert a nõ feladata szelektálni a férfiak között. Ha ezt nem teszi meg, akkor az egyik legalapvetõbb feladatának nem tesz eleget. Az a nõ pedig, aki azért nem megy bele ilyen kapcsolatba, mert fél, hogy lek*rvázzák, egyszerûen ostoba. Azért ne menjen bele, mert úgy érzi helyesnek. A férfiaknak pedig az kell, hogy legyen mit meghódítani. A meghódítandó, ámde egyben meghódítható nõket keresik/keressük. 26/F
Mert volt a férfi és férfi fél bordájábol lett a nõ! Így a nõ alárendeltje lett a férfinak kit isten elsõnek teremtett! Isten csak azért adta a nõt, hogy örömet okozzon a férfinak, hogy kiélhesse magát, szexeljen stb.
ma 21:29 "A szex egy párkapcsolatban igenis fontos, és ha az nincs meg akkor egy idõ után hiába a nagy kötõdés de elfognak vállni az útjaik. Manapság meg elég ritka olyan párt találni akivel valódi a szerelem." Ok, de ez miben kapcsolódik ahhoz, amirõl most beszélünk. Mellesleg, legalább a "válni" szót tanuld meg helyesen leírni, kérlek.
ma 21:25 :D neked meg mi bajod, nem jutott kakaó?:D maszturbálni köszönöm de ennél sokkal perverzebb dolgokra szoktam. a megfogalmazással van bajod vagy a mondanivalóval? a mondanivalón nem tudok változtatni, az úgy van sajnos. megfogalmazás? esetleg nem érted? fordítok: az emberek olyan k*rva primitívek, hogy még mindig nem tudják felfogni hogy a szex a nõknek is kell. mert régen nem ez votl a szokás, azért. ha neked tradíció kell menj és dugj meg egy szõrös nagyit, õ majd csendben hagyja mozdulatlanul, de fõz utána vacsorát.
Hogy ha egy csávó megdönt sok csajt õ a bika :D de ha egy csaj csinálja ezt akor egy ribanc :D
A kérdező hozzászólása: Nem lenne annyi különbség a férfiak és nõk között sem* javítva* Egy kicsit hosszú lett, nem számítottam rá:D Na mindegy. köszi ha végigolvastad.
A kérdező hozzászólása: "Ok, de ez miben kapcsolódik ahhoz, amirõl most beszélünk. Mellesleg, legalább a "válni" szót tanuld meg helyesen leírni, kérlek." Válaszoltam arra amit te írtál. Úgy kapcsolódik hozzá. Mellesleg, ha már másba nem igazán tudsz belekötni akkor ebbe. LÉnyegtelen, a szó nem kap más értelmet ugyanúgy értelmezhetõ:) . Na az ilyen okostojásokat utálom. Ha össze vissza írnék mondatokat/szavakat abba beleköthetnél, de ebbe... :D Röhej!Na és ez hogy kapcsolódik a témához?:) Sehogy. Részemrõl lezárva.
Nekünk zseniális, professzorunk bebizonyította, hogy nõi agy sokkal kissebb mint férfi agy!
"Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögbõl ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas." -> ->> --> "Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nõk sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák õket.. " Ezért. Figyelj szerintem ez egyértelmû hogy míg lefekszel valakivel, csak azért mert vannak igényeid, az rendben van. De ki [email protected] le mikor privát és csak ti ketten tudtok a dologról. Ha jól belegondolsz ez csak azért van mert irigyek az emberek hogy neked van ilyen valakid, akivel néha jó összebújni és felháborodnak azon mert nekik egy sablonos kapcsolatuk van, vagy az se. Szóval ezen nem kell lovagolni, értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond, de sajnos ebbõl elég kevés van manapság.
Igen drágám, ha egy internetes fórumra írsz, legalább tudj helyesen írni. Vagy már egy ingyenes helyesírás-ellenõrzõre sem telik? :)
ma 21:35: a mostani telefonom is sokkal kisebb mint a 10 évvel ezelõtti ;D najó, csak mert ezt muszáj volt egyébként tényleg nem vagyok férfigyûlölõ :)
Mellesleg, kérdezõ, nem értem, mi pontosan a gondod. Egy szabad országban élünk, egy szabad világban. Ha egy nõ le akar feküdni egy férfival, megteheti. Ha egy férfi véleményt akar formálni egy nõrõl, azt is megteheti. Hol itt a probléma?
A kérdező hozzászólása: " "A szex pedig Isten ajándéka, a nõnek is férfinak is. :D" Én viszont azt sem tudom, mi az az "Isten". Nekem hiába magyarázod. " Akinek nem inge nem veszi magára :) ... A szex egy párkapcsolatban igenis fontos, és ha az nincs meg akkor egy idõ után hiába a nagy kötõdés de elfognak vállni az útjaik. Manapság meg elég ritka olyan párt találni akivel valódi a szerelem.
""Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nõk sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák õket.. "" És mi ezzel a gond? A vélemény szabad, mint ahogyan a párválasztás is. Mint ahogyan az általad áhított világban a szex is szabad. Miért törõdsz te mások véleményével? Nem értelek.
ma 21:16 te is elõbb olvass utána aztán kötözködj. a feminizmus NEM a férfiak utálata. köze nincs hozzá. egyszerûen egy folyamat a nõi szerepkör átalakulásáról, és még nyomokban fellelhetõek a régi normák. ezért van pl hogy a b*zikat jobban elítélik mint a leszbikusokat: mert ez már "kiteljesedett", a nõknek szabad élvezetkeresés, a férfiaknak még nem. köze sincs az egészen a férfiak utálatához.
Jajj b_zmeg, már megint kezdõdik a keresztényellenes liberál-banzáj. Emigrálok...
óóó istenem! már viccelõdni sem lehet vagy mia frász? igen az a 80% os vagyok, okostojás!
Figyelj szerintem ez egyértelmû hogy míg lefekszel valakivel, csak azért mert vannak igényeid, az rendben van. De ki [email protected] le mikor privát és csak ti ketten tudtok a dologról. Ha jól belegondolsz ez csak azért van mert irigyek az emberek hogy neked van ilyen valakid, akivel néha jó összebújni és felháborodnak azon mert nekik egy sablonos kapcsolatuk van, vagy az se. Szóval ezen nem kell lovagolni, értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond, de sajnos ebbõl elég kevés van manapság. Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögbõl ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Szamócával értek egyet "t. Attól lesz az, ha állatias módon sok különbözõ férfival szexel érzelmek nélkül. " Ezzel viszont nem. Mert nem mindenkivel, csak azzal akiben megbízik. Érzelmek nélkül meg biztos nem, mert az alapvetõ érzelmek megvannak hozzá pl a törõdés, vagy hogy felnéz rá. de ez nem egyenlõ a szerelemmel. A szerelem sem más, mint a másik nemhez való vonzódás.A szerelem pedig úgy teljesedik ki, ha a pároddal szeretkezel. De ha nincs meg a szex, vagy teljesen különböznek a szexuális igények a két partner között akkor szépen elvállnak útjaik.Szóval a szerelem sem más, mint nemi érzelmeken alapuló vonzódás.bár lehet lelki is , vagy az igazi! de ez ritkább, hogy valaki valóban megtalálja a magához illõ partnert. A szex pedig Isten ajándéka, a nõnek is férfinak is. :D
A kérdező hozzászólása: "Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögbõl ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas." -> ->> --> "Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nõk sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák õket.. " Ezért.
ma 21:16 te is elõbb olvass utána aztán kötözködj. a feminizmus NEM a férfiak utálata. köze nincs hozzá. egyszerûen egy folyamat a nõi szerepkör átalakulásáról, és még nyomokban fellelhetõek a régi normák. ezért van pl hogy a b*zikat jobban elítélik mint a leszbikusokat: mert ez már "kiteljesedett", a nõknek szabad élvezetkeresés, a férfiaknak még nem. köze sincs az egészen a férfiak utálatához. Én arról nem tehetek, hogy egy ilyen antitradicionális ideológiára maszturbálsz. "Nyomokban fellelhetõk a régi normák". Budapest I. kerület, SZDSZ fõhadiszállás?
A kérdező hozzászólása: "Szóval ezen nem kell lovagolni, értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond, de sajnos ebbõl elég kevés van manapság. " Igen, sajnos így van:/
"A szerelem sem más, mint a másik nemhez való vonzódás." Ha számodra ennyi a szerelem, akkor szerintem még nem voltál szerelmes. "Szóval a szerelem sem más, mint nemi érzelmeken alapuló vonzódás." A szerelem sokkal több ennél. "bár lehet lelki is , vagy az igazi! de ez ritkább, hogy valaki valóban megtalálja a magához illõ partnert." Aki néhány hónap alatt akarja megtalálni az igazit, annál tényleg ritka. "A szex pedig Isten ajándéka, a nõnek is férfinak is. :D" Én viszont azt sem tudom, mi az az "Isten". Nekem hiába magyarázod. 26/F
Meg fogtok kövezni, de felvállalom :D :::::: , , Szerinted mi a királyabb? Ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, vagy ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit...?"

Hogy viszonyulnak a nők ahhoz, ha egy pasi tangát hord?

Legjobb válasz: Vicces.:DHa poánból 1X felveszi jópofa.De ha azt hord kiröhögöm.:D

Vicces.:DHa poánból 1X felveszi jópofa.De ha azt hord kiröhögöm.:D
nem jól.. :) legalábbis szerintem a többségnem nem jön be:)
Én is lány vagyok és szerintem is gusztustalan :S.
Hát én a magam részérõl undorítónak találom, de ízlés dolga.
Attól függ milyen célból hordja!néha felveszi, mondjuk egy forró estére, sztriptízel a csajnak vagy vmi, akkor el tudom képzelni, de elég vicces...semmiképp sem mindennapi viselet!(egy férfinak) /Szmötyi/
szerintem undoritó. A tanga a miénk:P
pfujjj
Ja es mindig eszembe jut egy ismerosom(meleg), egyszer megmutatta hogy mennyire van lebarnulva, tanga volt rajta...Pfujj
Ha van teste hozza akkor o.k., de en pl.nem tudnam a paromat elkepzelni pocakkal es tangaban.
A tanga se ferfin se non nem mutat jol szerintem:)
sztem irtó gázos /K. R./
Nekem jobban bevalt amikor tanga NELKUL SZTRIPTIZELT.
nagyot kacagnék rajta :) :) :)
Én pasi vok és tangát hordok sokkal kényelmesebb mint a fecske vagy a boxer legalábbis nekem ÉS NEM VAGYOK B*ZI VILÁGÉLETEMBEN A LÁNYOKHOZ VONZÓDTAM MOST IS FÉL ÉVES KAPCSOLATOM VAN ÉS A BARÁTNÕM ELFOGADJA EZT SZAL SZTEM NEM GÁZ!!! lehet pontozni!
sztem nagyon sexy:P

Ha azt hazudnám a nőknek, hogy meleg vagyok több esélyem lendne szexre?

Van egy meleg haverom. Nem néz ki jobban, mint én. Sok csaj felajánlja magát, hogy megváltoztatja. Arra gondoltam, hogy hazudok magamról és így szereznék meg több nőt.

Legjobb válasz: Férfiakkal biztos.

Férfiakkal biztos.
Vagy a meleg haverod startolna rád. :)
Hogyne! :D
hát én nem tudom...de azért gondold át hogy megéri-e, mert ha a dolog véletlenül elterjedne akkor azt nagyon benéznéd barátom xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!