Találatok a következő kifejezésre: A nők ha (1644 db)

Egy nudistastrandon tetszik a nőknek, ha megnézik őket a férfiak, ha csak lopva is, de elkönyvelik magukban, hogy jól néz ki az illető nő? A nők véleménye érdekel

Legjobb válasz: Nekem mindig tetszik, ha a férfiak elkönyvelik, hogy jól nézek ki, de speciel a naturizmus nagyon nem errõl szól.

Nekem mindig tetszik, ha a férfiak elkönyvelik, hogy jól nézek ki, de speciel a naturizmus nagyon nem errõl szól.
Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam, mert nem azért megyek oda, hanem a szabadságérzet miatt.
Nekem tetszik ha megneznek akarhol. Nem visszaigazolasra varok pedig, inkabb felizgat. Megis inkabb titokban figyelem a reakcioikat - ha figyelem egyaltalan. Neha nem is erdekel. Ha egy no meztelenre vetkozik nyilvanos helyen akkor tudataban van hogy meg fogjak ot nezni es ez v. nem erdekli/nem zavarja v. tetszik neki. Ferfiak szeretnek nezegetni, ilyen a termeszetuk!
Csak annyit mondanék hogy napszemcsóval semmi sem lehetetlen
Most elhinnéd, ha azt írnám nem? Merthogy tényleg nem érdekel. :)
Még nem voltam nudista strandon, de kifejezetten zavarna, ha nézegetnének.
nem tudom, mert nem voltam még nudista strandon, és nem vagyok nõ
a férfiak nemiszerve szted zsírt termel a fajfentartásért? érdekes gondolat
Aha, és szerinted a terhesség 9 hónapja alatt a nõk kizárólag csak sz..ják a dákót és nem is dugnak??? Ilyen hülye kérdést csak az tehet fel akinek magzat korában a faterja cerkája a fejét homorúra lökdöste. :)
Ezek szerint te majd spermán fogsz élni. xD De ha a puncidon keresztül táplálkozol, akkor beírnak a Guiness rekordok könyvébe, és úgy mutogatnak majd, mint egy sztárt.:) Jahm...és. hujevagy xD
azert megnezem ahogy tolod magadba a pacal poritXD
jó étvágyat! xDDD próbáld a hot-dogot még élvezni is fogod!!!
Te hü..e vagy teljesen ?
Hát elég elképzelhetetlen, hogy te hogyan eszel! A puncidon keresztül??? Ezek szerinte bennem van a hiba O.o?! Mellesleg tuti, hogy lógtál biológia óráról. Amúgy nem, nem lehet elhízni. Egyáltalán tudod mi az a sperma?
Jelentõs része fehérje.
A kérdező hozzászólása: 17 l vagyok, és igenis ha feldugod a kajaat a puncidba az taplalek
Hova nyomod te fel a punciból? Hány éves vagy? Biológiát tanultál? Mi köze az emésztõrendszernek a nemi szervekhez? Akkor most elmondom neked, hogy mi nõk bizony elpazaroljuk a ti drága spermáitokat, és nem hasznosítjuk táplálékként. Fõleg nem punciból.
A kérdező hozzászólása: De ha a puncibol “nyomjuk“fel akkor is taplaleknak számit
amelyiknek nincs pénze kenyérre :D
te most hülye vagy, vagy minket nézel annak? Szerinted melyik terhes nõ él spermán?
Az valszeg fehérje lesz én nem zsír. Attól inkább izmosodnának.

Az internetes társkeresőkön miért sértődnek meg a nők, ha eleve kikötöm, hogy orgazmus nehézségekkel küzdő hölgyekkel nem szeretnék ismerkedni? Ha meg összejövünk és az első szex után lépek, akkor meg kihasználom?

Egy n? teljesen természetesnek veszi, hogy eleve nem találkozik impotens férfiakkal. Részükr?l az is jogos, hogy ha a pasi alkalmatlan az ágyban, akkor nincsen második esély. A férfiaknak miért nincsen meg ez a joguk?

Legjobb válasz: mert ha te impotens vagy, anõ nem lesz megdugva. viszont ha egy nõ orgazmusnehézségekkel küszködik te atótl ugyahúgy kefélhetsz.

mert ha te impotens vagy, anõ nem lesz megdugva. viszont ha egy nõ orgazmusnehézségekkel küszködik te atótl ugyahúgy kefélhetsz.
A kérdező hozzászólása: Hölgyeim és uraim, maximálisan tudnám értékelni, ha valaki a kérdésre válaszolna: a férfiaknak miért nincsen meg ez a joguk???
az orgazmusképtelenség NEM a pasi hibája. agyam eldobom, amikor picsognak a csajok h nem tudja õket a pasijuk kielégíteni. holott van 2 kezünk hölgyeim, és aki tud maszturbálni, az szex közben is el tud élvezni pillanatok alatt. az agáz h sok võ azt hiszi csak a hüvelyi orgazmus a jó, ha csikló ingerlés is van, az , már nem. és fekszenek, és szenvednek, és hibáztaztják a pasit pedig igenis tehetünk jót magunkkal. persze a pasi is izgathatja a csiklót szex közben. de én spec jobban szeretm magamnak, mert tudom szabályozni a dolgokat, a pasimnak meg nem kell ezen görcsölni. és nem azért csinálom így mert a pasim béna, hanem mert így gyorsabb és egyszerûbb, egy 2perces menetben is összejöhet így az orgazmus, simán meg lehet h nem. a kérdezõnek üzenem: én megértem h mit ért azalatt h nem akar orgazmusképtelen nõkkel lefeküdni. mert mint már fentebb írtam, ez a probláma sokszor a nõben van, sok nõ nem ismeri a testét, prûd és nem nyúl magához ez által a pasinak sem mutatja meg mi a jó neki. és sokszor van pszichés probléma. én megértem h olyan nõt szeretne aki felszabadult az ágyban, tudja mit akar, mi a jó neki, és nem apasitól várja a megváltást, fõleg úyg h azt sem tudja neki mi a jó iagzán. lányok a jó szex nem megy varázsütésre.kell az önbizalom, a vállalkozókedv. a férfiak meg ezt szeretik. én legalábbis így értelmezem amit a kérdezõ akar. és h miért akadnak ki a csajok? pont azért amiket eddig írtam én nõ vagyok és én sem szerettem volna olyan párt akivel szexuálisan nem illünk össze
Ha egy nõnek nincs orgazmusa az a pasi hibája. Nekem se volt régen de új barátom kicsit "ügyesebb" az ágyban és minden jól megy. Amúgy meg szerintem a nõ élvezheti orgazmus nélkül is a szexet, legalábbis én anélkül is kívántam és jó volt, de persze azzal a legjobb.
A kérdező hozzászólása: 85%! Fejtsd már ki, mert úgysem tudod.
Én teljesen megértem a problémád. A normálisabb típusba tartozol, akit az is érdekel, hogy a nõ élvezi-e. Engem is lelomboz, ha a partneremnek nem jött össze az orgazmus, nem is lenne kedvem egy olyannal [email protected], aki képtelen rá.
mekkora egy nyomorék [email protected] vagy:D volt már neked nõvel dolgod valaha?
vannak olyan nõk, akiknek soha életükbe nincs orgazmusuk, attól még élvezhetik a szexet és neked szerintem nincs akkora különbség, hogy ettõl függjön egy kapcsolat.Az más kérdés, hogy egy nõnek szakítóok lehet, hogy nem tudod kielégíteni...
A kérdező hozzászólása: "talán mert a társkeresõkön általában komoly kapcsolatot keresnek és nem egy szarabb fajta kufircra vágynak." Hát igen, neked abból, hogy nem akarok úgy szex-et, hogy az a nõnek nem jó, az következik logikusan, hogy csak szex-re megyek. Hát persze, szerinted.
mert a nõk nem olyan egyszerû lények, hogy minden alkalommal el tudjanak élvezni, látszik hogy semmit sem értesz a nõkhöz, csak tárgyként használod õket, de a "selejtesebb" darabok (akik nem tudnak elélvezni) nem kellenek miért nem azt tûzöd ki célul, hogy csak "orgazmus nehézségekkel küzdõ nõkkel" szeretnél ismerkedni, és ha már ilyen nagy legény vagy, akkor te tuti el tudod õket juttatni a csúcsig
talán mert a társkeresõkön általában komoly kapcsolatot keresnek és nem egy szarabb fajta kufircra vágynak.
A kérdező hozzászólása: ??? Jó lenne néhány válasz, mert ezt tényleg nem értem.
A kérdező hozzászólása: Alkalmatlanság alatt, nem kizárólag a fizikai alkalmatlanságot értettem.
A kérdező hozzászólása: Látom senkinek nincsen elképzelése sem, hogy miért nincsen.

Cikinek tartják a nők, ha egy férfi szeret és talán tud is főzni-sütni?

A szilveszteri összejövetelünkön nagyon rosszul esett, hogy a társaságunkban lév? lányok megmosolyogták, hogy én vittem saját készítés? kocsonyát és töltött dagadót. Többen láthatóan nehezen hitték el, hogy tényleg én készítettem ezeket. Amikor pedig elmondtam, hogy én nagyon szeretek f?zni, meg karácsonyra bejglit is sütöttem némi gúnyos megvetést éreztem. Pedig nem vagyok már tinédszer 31 éves vagyok.

Legjobb válasz: szerintem csak irigykednek :) Én nem is tudok ilyeneket készíteni, nem is szeretem õket, de méltányolom, ha valaki szeret és tud is fõzni, ez jó tulajdonság. Én csak azért fõzök, hogy legyen mit enni.

szerintem csak irigykednek :) Én nem is tudok ilyeneket készíteni, nem is szeretem õket, de méltányolom, ha valaki szeret és tud is fõzni, ez jó tulajdonság. Én csak azért fõzök, hogy legyen mit enni.
egyáltalán ne gondold azt hoyg ciki, ez egy nagyon pozitív imponáló dolog ha a férfi házias. Biztos vagyok benne h. náluk a férfi be se teszi a konyhába a lábát. Egyébként nem értem miért kell gúnyolódni ezen.Én biztos el lennék ragadtatva ha egy férfi ismerõsöm ilyen ügyes lenne. 23/l
Az én férjem remekül fõz, sosem tartottam cikinek. Most, hogy betegsége miatt hónapok óta itthon van, õ vállalta magára a mindennapos fõzést is, nekem csak a hétvége marad, nagy segítség.
szerintem ez nagyon jó :D miért lenne ciki? az én apám a pörköltön kívûl semmit nem tud csinálni a konyhában..
A férjem szakács. Szerinted? :) És a nagybátyám is istenieket szokott fõzni, igaz, õ csak hobbi szinten, mert a mindennapos fõzés a feleségére marad, de õ is eredetileg szakácsnak készült.
emberfüggõ van aki imádja az ilyet mivel sok nõ nem szeret fõzni nõ kollégáim azokról áradoznak, akik tudnak és szeretnek fõzni...
Én azért kíváncsi vagyok, hogy a mosolygósak közül, ki az, aki ezt utánad tudná csinálni. Melyik csaj tud fõzni, háztartást vezetni, gondoskodni valakirõl a gúnyoskák közül. Inkább az a ciki ha egy nõ erre nem képes. Ez nagyobb szégyen. Ha olyan tökösnek képzelik egyesek magukat, hogy nem kell férfi a fûnyíráshoz, villanykörte cseréhez akkor nézzék el, hogy egy pasi is tud fõzni pláne ha egyedülálló. A fõzés meg régóta nem tartozik a legnõiesebb munkák közé, amióta világ a világ mindig voltak férfi szakácsok és a sztárszakácsok közt is inkább férfiakat látni. Én azért diplomatikusan megkérdeztem volna, hogy nektek ez menne? Mert ugye nõk vagytok... Egyébként sajnos javarészt igazad van. A rendes embereknek nincs becsületük sok nõnek tényleg a kigyúrt tahónál és a pénznél kezdõdik a férfiasság. Az ilyen spinéket ki kell iktatni a baráti körbõl egy igazi barát díjazta volna az erõfeszítésedet.
én csak olyannal jövök össze aki tud.mivel ha összeköltözünk akkor inkabb a pasi föz nálunk.nem én.
A kérdező hozzászólása: Egy lánynak. Azért én is berúgtam tegnap, mint minden normális férfi. Annyira részeg voltam, hogy az utcán is hasraestem hazafelé. Akkor meg ezen nevetettek azok a lányok.
Ugyan az eszetekbe jut-e, hogy egy férfi miért foghat fakanalat ? Próbáljátok csak sorrendbe rakni azok után, hogy magatokba néztetek!
Férfi miért is fogjon fakanalat? Mert az asszony az legyen házi rabszolga? Pár évig ezt belehet vállalni, de aztán már nem. Legalább egy pörkölt, bundás kenyér, és tea, kávét tudja már elkészíteni. Már ezt is jó!
Miért is fogott a férj fakanalat ? Neeeeeem a verésre gondolok , hanem szerintetek miért!? Segítek : éhes volt, 1. mert mikor összekerültetek talán még a zsíroskenyeret sem tudta megkenni 2. Éhes volt és mivel a zs.kenyér megkenésére sem voltál képes Õ nem akart éhen halni. 3. Talán el sem tudnád képzelni, de azért mert látta, hogy a gyerek/ek mellett dolgozott eleget és besegítel függetlenül attól, hogy Te is dolgoztál./tehát érdek nélkül tette/ És nem utolsósorban szeret és a szeretet jeléül besegít a háztartásba a fõzéssel. Most hirtelenjébe ami motiválhatja a ffi.embert. De ! -tört volna el a kezem mikor a fakanalat megfogtam és megmutattam, hogy nekem az sem osztályidegen.
Úr Isten, kikkel voltál te? Én nem hogy megmosolyogtatónak tartanám, nekem még imponál is. Nem zavar, ha egy pasi nem tud sütni-fõzni, viszont ha tud, hm... :) Nekem ez azt mutatja, hogy talpraesett, nincs elveszve, ha nincs ott egy nõ, aki fogja a kezét, plusz valamennyire igényes arra, hogy mit eszik, mert nem elégszik meg a mûanyag kajákkal (nem azt mondom, idõnként belefér az is, de hogy csak azon éljen valaki, brr). Mondjuk attól agybajt kapok, ha valaki egy teát sem képes elkészíteni, vagy megfõzni egy tojást (láttam már ilyet), ennyire azért ne legyen már életképtelen. Szóval szerintem nem hogy szégyenkezned kéne, hanem büszke lehetsz magadra, a környezetednek meg értékelnie kellene, hogy feltalálod magadat a konyhában. A gúnyos megvetés õket minõsíti.
Rossz társaság, rossz szokások, rossz szívatások. Viszont akinek való a társaság, az a rossz...-on nagyon jókat nevet.
Nálunk a családban minden férfi tud fõzni, a huszonéves fiaim is. A kisebbik pl rendszeresen fõz a barátainak, tegnap is remekelt a menüvel. Nagy tiszteletnek örvend ezzel a tudásával a lányok körében is. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy egy férfias, talpraesett, karakán férfi ragad fakanalat és mellékesen istenien fõz, vagy egy férfiatlan próbál "nõi szerepet" felvenni és azzal kompenzálni a gyengeségét. Az elõbbit istenítik a nõk, az utóbbit nem annyira díjazzák.
"Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a nõk 99'9 %-ának az a valamire való férfi, aki nem vesz a kezébe se fakanalat, se seprût, se vasalót, hanem ha hazamegy szétdobálja a húgyos szaros gatyáját és várja, hogy kiszolgálják. Ellenben legalább 500 000 Ft-ot keres nettóban és menõ kocsija van." Ez pontos leírása a futó kalandnak. Vagy ha mégis komoly kapcsolat lesz az ilyenbõl, 100% hogy szétmennek pár év múlva. Aki már komolyabban gondolja, esetleg egy életen át-ig. Az pont az ellenkezõjét gondolja.
Gratulálok neked! Ügyes vagy. Ennek ellenére lehet, hogy én is megmosolyogtalak volna, de ebben benne lett volna az is, hogy végre valaki, aki értelmes, és megbecsüli a nõi munkát. Inkább jólesõ mosoly lenne. Tõlem egy köszönömöt megérdemeltél volna, hiszen ez egy jó gesztus volt. Lehet, hogy a kocsonyára néztek olyan furán! Aki gúnyosan néz rád, megvetéssel, lehet hogy õk sem tudnak sütni fõzni. Nehogy már többet tudjál náluk, inkább idd le magad, mert õk is ezt csinálják. Így vannak vele. Egy lány.
Mondat javítása: Szerintem csak irígykedtek, és az suhant át a fejükön, hogy nekik is ilyen pasi kéne
Az én férjem szeret és tud is fõzni.Mért venném el tõle, van elég más dolgom.Ezért Õ nem takarít. A fiaim megtanulták, hogy apa fõz, ezért õk is. A menyeim nagyon örülnek neki. Szerintem csak irígykedtek, és az suhant át a fejükön, hogy nekik is pasi kéne
Hozzánk bátran jöhetsz, örömmel fogadlak :) ! Nekem a legnagyobb öröm, amikor 2-3 havonta egyszer a férjem nekilát mákos gubát készíteni, és én ki vagyok seprûzve a konyhából. (Undorodom az ázott dolgoktól, ezért készíti õ.)Ugyanezen okból a fasírt is az õ dolga, és szívesen csinálja, ügyes is. Semmi cikit nem találok ebben. Ezek a lányok késõbb valószínûleg rá fognak döbbenni, hogy milyen jó lenne néha, ha valaki átvenné tõlük a napi fõzés egy részét.
Nem. Legalábbis én nem tartom cikinek, ha egy férfi tud fõzni. Lehet, hogy pont azok a lányok, akik megmosolyogtak nem tudnak fõzni-sütni, és így furcsán érezték magukat, hogy egy pasi meg tud. Szerintem legyél rá büszke hogy tudsz fõzni. Legalább nem leszel másokra utalva. Meg a párodat meg tudod vele lepni :) Inkább az elõnyeit nézd!
Szerintem ez egyáltalán nem megvetendõ, én inkább a csajt vetem meg, és a helyedben kihívtam volna egy fõzõ mérkõzésre ;)
akkor az összes szakács munkája ciki? Miért tartanák a nõk cikinek, ez hülyeség
Az az igaz és követendõ, amit a 7/7-be írtál. Ezt várják el a nõk és nem a fakanalas férfit. viszont ha van pénz, farok és utána fõzõl is akkor vagy király ! Hidd el minden nõnek ez a vágya. Soha ne ismertem volna meg õket !
A kérdező hozzászólása: Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a nõk 99'9 %-ának az a valamire való férfi, aki nem vesz a kezébe se fakanalat, se seprût, se vasalót, hanem ha hazamegy szétdobálja a húgyos szaros gatyáját és várja, hogy kiszolgálják. Ellenben legalább 500 000 Ft-ot keres nettóban és menõ kocsija van.
25/26 Bár lehet, hogy igazad van, de Te nagyon "uncsi" lehetsz vagy szociálisan teljesen érzéketlen. Neked ugyan többek között mi lehet a téma - talán körömépítés ?

Miért akadnak ki ezen állandóan a nők ha felhozom?

Normális szexuális életet élek, általában rövidek a kapcsolataim, így elég sok n?vel volt már dolgom. Viszont általában olyan n?ket keresek, akiknek hosszú haja van, mert haj fétisem van. Imádom a hajszexet, nagyon jo érzés mikor a hajába dugom a farkam, elvétve volt is aki megengedte,még olyan is akadt akinek bele is élvezhettem, de a n?k 95%-a miért nincs benne a játékban ha tudja hogy ez a vágyam? Szerintem nem egy olyan egetrenget? kérés..

Legjobb válasz: Hát õszintén szólva, nincs az az ellenszolgáltatás, amivel úgy érezném, hogy egálban vagyunk. Meg szex után nem szeretném, ha az elsõ dolgom lenne lezavarni egy röpke 3 órás hajmosási procedúrát...

Hát õszintén szólva, nincs az az ellenszolgáltatás, amivel úgy érezném, hogy egálban vagyunk. Meg szex után nem szeretném, ha az elsõ dolgom lenne lezavarni egy röpke 3 órás hajmosási procedúrát...
nem sok ember, fõleg lány örül, ha összekenik a haját...én speckó nem szívesen futkoznék olyan hajjal, ami tele van g.civel vagy nedvekkel a farkáról
Azért akadnak ki mert hajjal nem lehet szexelni. És elég buta érzés lehet amint valaki tulajdonképpen a hajas fejbõrödnek ütögeti a [email protected]át, te meg ott ülsz és semmit sem tudsz hozzászólni a témához, mert még az élvezetet sem tudod eljátszani, hiszen nincs mire. Bocs de körberöhögnélek, mert úgy nézhetsz ki mint egy lámpaoszlopot vizelõ kutya.
Hallod nem tudom eleg erdekes fetised van ami azt illeti :D lehet szokatlan nekik... En pl imadom ha a baratnom ki bilincsel es meg eroszakol ez pl nem mind 1 iknek tetszett de a mostani baratnom is imadja ha ki bilincselem szoval keress meg a haj fetised melle valami mast is szerintem :) udv es sok sikert 24 F
Mert tartózkodnak tõle, vagy nem vonzza õket ez a dolog ...! :/ Speciel engem sem ... A szexben minden mehet, ami mindkét félnek jó és örömet okoz! Ha egy csaj nem engedi meg, az pont ezért van, ne csodálkozz! 19/L
Én nem örülnék annak, ha a hajamba élveznél. Te mit szólnál ahhoz, ha mondjuk most fejezted be azt a polcod összerakását az ágyad felett, sokat szenvedtél vele és valaki hirtelen összefirkálná (valami lemosható festékkel, mert a sperma tudom, hogy kimosható -.-)? :D Mi a hajunkkal kínlódunk - meg kell mosni, megszárítani, beszárítani, kiegyenesítni, begöndöríteni stb
- Koszos lesz a haja - Furának érzi Engem esetleg az vonzana, hogy a hajamat rácsavarjam, azzal szorítsam meg. :P De nálam meg az van, hogy szeretem, ha hosszabb, dús haja van egy srácnak, és szex közben, hogyismondjam...húzhatom, hajánál fogva nyomhatom a fejét ide-oda. :P Bár ez nem ua. :)
Semmi gond, lehet félreérthetõ voltam:D http://forum.sanomabp.hu/forumkep/16/152366/409/12269495/1.jpg ez a szexhinta :D
Már rákerestem. Köszi, elég izginek tûnik. Talán valahogy beépítjük a repertoárba. :D
Egy jó kapcsolatban napi-kétnapi igényem van a szexre. Hajat pedig nem akarok naponta mosni és kész.
Szabadalmaztasd mint sampont és akkor az egész világ a te fütykosodet fogja isteníteni.
Kérdezõ: a szex jó vele egyáltalán? Az a heti egy alkalom? Nem magyarázta el, hogy miért csak annyi? Õ élvezi? :)
Bocs ez a kérdés nem ide akart jönni. :D
A kérdező hozzászólása: nem probléma :DD
"De futball meccset is szoktak nézni engedni, és azt sem élvezik általában :) " Ez azért más, nekem sincs vele bajom, fõleg, hogy õ is hagy olvasni, meg kikapcsolódni (tehát szerencsére nem jön oda folyton és "zavar" meg mindenben, amit egyedül csinálok:) Mondjuk én a focit magam is szeretem, sõt, a focizó srácokat is, sok a csinos köztük, formás a fenekük.:) Gólörömnél meg aranyosak:D
Paróka nem jó? Ránézésre olyan, mint a haj. A helyedben megbeszélném a Hölggyel, hátha azt hagyná, még ha nem is élvezné, mert hát mit élvezzen abban? De futball meccset is szoktak nézni engedni, és azt sem élvezik általában :) Ha ezt engedné, akkor vegyél Neki egyet erre a célra, egy "fétisparókát", olyant, amelyik neked tetszik, és Neki is legalább egyet saját célra, ha szeretné, egy olyant, amelyik Neki tetszik. De az Övéit ne kend össze, csak a "fétisparókát" :) És utána te tisztítsd!
Ja értem! A szexhinta egy eszköz. Én sok eszközt használok, de ez valahogy elkerülte a figyelmem eddig- talán mert nálam általában maga a férfi a "szexhinta". :D
Ja, bocs 15-ös, félreértettelek akkor, abban az "oda veri" dologban. :P
Rövid kapcsolat, sok nö = egy-két dugás, azután páá. Miért menne bele olyanba ami neki nem jo? Az, hogy "viszonzod mással" nem jelenti a jo szexet. Az ilyen kivánságokkal tényleg jobb ha hivatásosokat keresel fel.
A kérdező hozzászólása: de attól hogy õ ezt nem élvezi, mert persze hogy nem én mással ugyanugy tudom neki viszonozni az örömöt. sztem ennyit megtehetünk egymásért.
"En pl imadom ha a baratnom ki bilincsel es meg eroszakol ez pl nem mind 1 iknek tetszett" Te jóféle vagy. :D
4.-es vagyok. Engem is csak azóta izgat egy picikét, mióta valami femdom-hentai-animében láttam, hogy a domina csaj a magától mozgó hajával kötözi meg és szorongatja a pasik farkát. :P Mondjuk az én hajam úgyse mozogna. :/
Már megint te? Nem te voltál az, aki belinkelt ilyen videókat múltkor. Miért nem hirdetsz egy szex randi oldalon, ott találsz biztos olyan csajt, akit érdekelne, miért itt zaklatod a népet?
Mert más vonz benneteket. Nálam pl. jöhet durva szex, bilincs, szembekötés, szexhinta, anál, szexjátékok, ruhák, oda veri a testemen ahova akarja, de... hát az ilyen haj, láb, egyéb fétisek nem vonzanak. Nem szexi, nem imponáló. Ennyi. Semmi izgatót nem találok abban, ha a hajamba élveznek, fõleg hogy festett a hajam, utána meg moshatom, hogy duplán kopjon a színe meg még mit nem... Szerntem téged sem izgatna különösebben kérdezõ ha a barátnõd a saját testnedveit szeretné a hajadra kenni. Ugye?
Utolsó válaszoló: én imádom a fiúk szép haját, de sajnos egyszer hozzád hasonlót fogtam ki. Szeretek durván bánni velük, szex közben, egy kis szado-mazo, vibrizni õket, csapkodni, karmolni, harapni, fejükre ülni, pórázon vezetni- de gyengéim a szépfiúk. És imádom a hajukat húzni-nyomni, markolni-tépni. Na, ennek csodás haja volt, és nagyon érzékeny volt rá. Hozzá se lehetett "úgy" érni, majd megõrültem. :/ Bár az enyém nem olyan hajfétis, mivel nem a hajával akartam szexelni. :D
12: A szexhinta, amikor lóg a fiú kötözve a mennyezetrõl, és úgy ülsz rá? Én így ismerem. Viszont azt nem értem, hogy ha téged oda csap, és úgy a falhoz ahogy akar, akkor a hajadnál fogva miért nem engeded mondjuk? Vagy a hajadba élvezni? Mindegy lenne az már akkor, nem?
ÕÕõõ a szexhintába tévedés ne essék, nõk is ülhetnek, sõt szerintem úgy gyakoribb (a nõ ül/fekszik, a férfi elõtte áll). Nem mondtam, hogy falhoz is csaphat, viszont felõlem odaélvez, ahova csak akar a testemen (ezt takarta az "oda veri, ahova akarja") - arcra is elõfordult már, én kértem - de a hajamat hagyjuk békén. Miért? Mert ragad, macerás kimosni (mint már említettem nem is szeretem feleslegesen mosni a festett hajam, mivel vörös, könnyen ereszti a színét). Ha pedig kimostam, száríthatom be, hogy megint normálisan álljon. Magyarán - egy jó kis hajbaélvezés, aztán meg nekem egy órás hajmosás-beszárítás tortúra biztos nem hiányzik a nap végére. A pasinak nyilván mindegy, mert utána nem neki kell vacakolni vele, így valóban "apróságnak" tûnik. A legtöbb nõ viszont szerintem allergiás arra, ha valami a hajába megy, a fent említett okokból.
Nagyon nehezen lehet kimosni belõle, volt úgy véletlenül ráment a barátnõm hosszú hajára, kínlódottt vele szegény..
Hajba élvezni???Ki az a pihent agyu aki ezt kitalálta!? :-D Édes istenem :-D Gyerek eszed van, de nagyon... Úgy kiröhögnélek basszus, de kár hogy nem találkozunk, bemutatnálak jó pár lánynak, akik szintén jót nevetnének rajtad.
Ahány órájuk van aznap az iskolában! Ha dolgoznak akkor 8at
Én nem nézek minden nap, de ha nézek, akkor kb. 2 órát. Persze van hogy többet, van hogy kevesebbet, van hogy többször, van hogy kevesebbszer. :D
A kor lemaradt: 18/L
A kérdező hozzászólása: köszi! ...és csak nézed, vagy önkizel is?
önkizel... ez az, amit qrvára utálok. talán maszturbálsz...
Hát én furcsa de lszbit nézek :$ és áltlában 5 perc :D

Gáz a nőknek, ha nem vagyok bunyóhím?

eddig mindent békésen sikerült elintéznem bármilyen téren

Legjobb válasz: hát nemtudom,velem ge..tek,nemhagytam magam akkor még énvoltam az elmebeteg,persze ha hagytam magam,akkorse voltam jó.

hát nemtudom, velem ge..tek, nemhagytam magam akkor még énvoltam az elmebeteg, persze ha hagytam magam, akkorse voltam jó.
Ha verekszel agressziv állat vagy. Ha megbeszéled a dolgot puhány leszel és nem állsz ki érte. Légy önmagad az a lényeg.
Na figy mindig probáld meg nyugottan megoldani de ha már neked jön akkor se verd szét hanem fogd le ugy hogy ne tudjon mozogni vagy ilyesmi én például még régebben a fatertol tanultam kravmagát és tudok pár fogást aimvel kétszer nagyobb embereket is letok fogni.
Békés akkor vagy, ha tudnál verekedni, de inkább nem verekszel. Ha ez nincs, akkor punci vagy, az pedig GÁZ.
utolso vok Nem mer megutni*
a lenyeg, soha ne hadd magad. Ne keresd a balhet, de ha nem v hibas alj ki az igazadert. Ha no ugyrol van szo, csak lazan ne stesszelj, lazan rendezd le. A legtobb ilyen csavo aki felvag a nok elott, nem mer meguni, csak a szajuk jar. Meglok, logd vissza s pofazzal egyfojtaba. Rajon a csavo h nem felsz tolle, s 90%os esetbe meg se mer utni. Tapasztalat. De ne te kezd a kotodest soha. 17f
dehogy gáz. egy ilyen férfi mellett békésebb az élet.
Lelõtték a poénomat ... Te is ellenségem lettél??:P Amúgy tény mi tény hogy aki odamegy hozzád hogy beléd kössön akkor annak nem tudsz nagyon magyarázni. 70/30 az esélye hogy kidumálod magad még ha nagy dumás vagy is. Hiszen ha belegondolsz már úgy megy oda ozzád a másik fél hogy tudja mit akar miért indult el feléd. Esetleg ha nem akarsz verekedni , pszichológiai hadviseléssel is indíthatsz... néha az is beválik.. Pl mondod a krapeknek hogy pont õt kerested.. , Na ezen meg fog lepõdni. :D Mert hogy a haverjaid szét akarják csapni a fejét. Erre pislogni fog.. Ha tovább értetlenkedik meg beszólsz neki keményen és elõveszed a telódat és megkéred türelmét hogy várjon már míg felhívsz valakit. utána már mindegy... Ha azt kérdi hogy a jardokat hívod e csak nevesd ki... Ezzel tutira elskerázik az összes értetlenkedõ köccs..
Helló, próbáld békésen intézni a dolgokat de ha elfajul (pl anyudat szidják, téged szidnak stb.) akkor illik leosztani egy-két salátát. Ha a csaj megharagszik rád, az önbecsülésed akkor sem sérül.
Hát nem tudom , nekem ilyen problémáim nincsenek én szimplán lelövöm az ellenségeimet. :P Ha Ha Ha.
A kettõ között. Ha belétek kötnek, kapj elõ egy pisztolyt és lõdd agyon õket. Nem verekedtél, de mégis kiálltál magadért.
A kisebb rosz az, ha önmagad vagy, a jó probléma megoldó, megbeszélõ képességeddel, de azért tanulj meg verekedni és járj gyúrni. Lesznek olyan esetek amikor az elõbbi nem segit.
inkább a bunyós, mert ha egy csajjal sétálsz belétek kötnek jobbaz ha megvered minthogy megerõszakolja a barátnõdet
A kérdező hozzászólása: Most akkor melyiknek jobb lenni? Melyik a legkisebb rossz?
nem kell bubnyózni, a léleknek adott maflás jobban és tovább fáj. Persze ezt a képességet nem a konditeremben se nem a diszkóban osztják.

Mit akarnak tőlem a nők ha kapcsolatot nem?

Sose tudok kifogni egy olyan lányt se aki tényleg szeretne/szerelmes lenne belém.. pedig van h ők nyomulnak, ha nem keresem őket, ők keresnek, mindig várják h beszélgessek velük, tök jól érzik magukat velem, stb.. Sokat törődök velük, és ezt érzik is, várják, ha csak 1 napot is kihagyok, jönnek h mi van velem, de mégse akarnak komolyabban semmit :S Mi lehet velem a gond?

Legjobb válasz: Lábtörlõ

Lábtörlõ
Egyutt erzek. :/ ugyan ez a helyzet itt is (csak en lany vagyok) pocsek dolog ez. Ha egyszer ra josz miert van ird majd meg :) egyebkent hany eves vagy?
Én láttam már olyan pasit, aki nagyon jóképû volt és sorban álltak nála a nõk, de ha valamelyik elment hozzá (akár a hálószobájába), akkor képes volt (a srác) egész éjjel, megállás nélkül magáról mesélni. Szegény csak direkt azért ment át a pasihoz, hogy végre legyen szex, de az a srác is csak várt valamire. Mármint, hogy jöjjön benne "az" az érzés, de nem jött, mert ez egy elmeháborodott volt. 1., tisztázd magadban, hogy akarsz-e valamit a nõktõl? és azt, hogy mi hoz lázba? (Lehet, hogy egy pasi?) 2., tisztázd velük, hogy mit akarsz tõlük? ha semmit, csak haverkodni, akkor ne csodálkozz, ha szûz nõk vesznek körül, akik szintén csak beszélgetõ partnert keresnek 3., lehet, hogy olyan srác vagy, aki soha nem lesz tüzes temperamentumú (próbálj meg kiemelkedni valamiben. Tanulj: orvosnak vagy valami olyannak, ami mellett kész haszon, ha nincs nõd / családod)! 4., Tarts be egy szabályt: csupán 20%-ban beszélj Te, 80%-ban hagyd a nõt beszélni! 5., Lehetsz önzetlen is: ha az a szegény lány, annyira akarja: elégítsd ki! Ehhez le sem kell venned a nadrágodat sem. (Nem kell, hogy Te kívánd õt, elég, ha õ jól érzi magát.) Ez önkéntes munka felsõfokon. és utána hidd el: mindegyik csak Veled akar majd maradni örökre. (Mármint, ha ügyes vagy.)
A kérdező hozzászólása: Am meg én azt szeretném ha nem tovább lépne a következõ jelentkezõvel hanem kitartó lenne mellettem és várná h mikor lépek.. h hozzon õ is kis áldozatot.. Az általad leírt megoldásokból nem nagyon alakul ki hosszú tartós szerelem sajnos :/
A kérdező hozzászólása: De minek csókoljam meg akkor ha még totál nem érzek iránta semmit? Nincs értelme, én am se vagyok ilyen érzelgõs tipus h jól esne egy csók, az már csak azzal esik jól akit szeretek :)
Akkor megint csak, de szûkebb értelemben beszélve ezzel sem mondok sok újat: A nõket még az elsõ randin meg kell csókolni. Gondolj bele, annyi a jelentkezõ a helyedre, hogy ha nem jutsz közel hozzá minél hamarabb, akkor kb. el is felejt téged, mert jön valaki más, egy jobb. Az elsõ randin megcsókolni. Ez nem egy hatalmas kritérium, próbáld ki te is. Ne sajnálkozz hogy mi a baj most veled, hanem ha látod mi az, akkor változtass rajta hogy sikeres legyél, ne pedig keseregj és csinálj úgy mintha tehetetlen lennél (miközben nem vagy az, csak radikális változtatásokra szorulsz).
A kérdező hozzászólása: Ilyen értelemben nem vagyok kedveskedõ meg rendes, szerintem pont az optimális. Kedves pedig csak azzal vagyok aki viszonozza is, többieket totál lesz.rom.. De ezek a lányok totál kedvesek velem, meg szeretnek is velem lenni, nagyjából mindig jönnek velem ha hívom õket, de ezen kívül nem lehet velük tovább lépni... Jó azt nem mondom h nem kell türelem hozzám, semmit se szeretek elkapkodni, de nem értem minek kellene lesmárolnom az elsõ talin v szexelni velük pár hét után... Mert ilyenbõl akadt jópár, de nekem olyan kell akit elõször meg lehet szeretni és utánna jövünk össze, nem pedig fordítva. De sajnos nekik meg nem kellek, késõbb sem akarnak semmit amikor már én igen :/
Jó, akkor ne változtass magadon. Legalább a többi fiúnak annál kevesebb vetélytársa lesz. Nekik annál több nõ jut majd. Gimnazista koromban jó nagy papucs voltam, de szerencsére sikerült megváltoznom. Vittem egy lány táskáját is, beszélgettem, kedveskedtem velük, meghallgattam õket. Udvarias, nyámnyila, stb. Megsúgom, egy darab pina nem jött össze így. Részben külsõ hatások által (legjobb barát tanácsa, legjobb barát apjának tanácsa, nagypapai tanács; csajozós oldalak felfedezése a neten) viszont sikerült megváltoznom. Már pár hét, egy-két hónap után látható volt a változás, de gyökerestül is sikerült teljesen más emberré válnom szûk 1 év alatt. Pont az a lényeg hogy rájöjj, változtatnod kell magadon mert ez így nem állapot. Biztos jó dolog azt gondolni hogy nem veled van a baj, hanem a világgal, de attól hogy ezt gondolod még nem lesz több nõd (én is ebbe a hibába estem, hogy ezt gondoltam.) Szóval változtasd meg a gondolkodásmódod alapjaiban, ha elégedetlen vagy a mostani helyzettel. Ha elégedett vagy (azzal hogy egy nõ sem akar kapcsolatot tõled), akkor maradj olyan amilyen vagy.
A kérdező hozzászólása: Én ilyen vagyok, és ezen nem fogok változtatni, csak hihetetlen h senkinek nem kellek így.. V is van akinek igen, csak velük meg én nem érzem jól magam, úgymeg megint semmi értelme. :/
1-2 tömören leírta. Ha ennyire keresnek (ismeretlenül is), akkor valószínûleg a külsõddel nincs baj, csak belsõre nem találnak alkalmasnak téged kapcsolatra. Ahogy mondtam, az elsõ két válaszoló röviden elmondta miért. Sokat törõdsz velük. Hiba! Tanulj és sajátíts el férfias tulajdonságokat és gondolkodásmódot. Nézd meg mit csinálnak máshogy és mit csinálnak jól azok, akik veled ellentétben puncikban fürdenek. Nézd meg mit csinálnak és tanuld el tõlük.
Szexelsz velük?
Havernak néznek.
A kérdező hozzászólása: Emmácska: Lehet h velem is ez a helyzet, nem rosszak a meglátásaid :) 1. Simán lehet h igaz. 2. Ez is így van, de minek akarjak bármit is egy vadidegentõl? Nem értem miért kell rögtön 2 perc után kijelenteni h én bizony ezt meg ezt akarom majd tõled a késõbbiekben.. Egyébként próbáltam a haverkodást is, az azért nem lett jó mert õ teljesen úgy állt hozzá és késõbb se akart többet amikor én már beleszerettem. A kapcsolatot akarom majd verzió pedig rögtön befuccsolt mert olyan erõszakosan nyomult utánna az illetõ h elment a kedvem az egésztõl. (Mért nem csókolom már meg, miért nem szeretem még, stb.. kérdések.) 3. Inkább romantikus alkat vagyok, de csak azzal akit már szeretek és ez nem 5 perc alatt alakul ki és nem is 2 hét alatt.. lehet 2 hónap is. 4. Tudni kell rólam h napokat végig tudok beszélni, emiatt még sose volt rám panasz, elég jó sztorikat szoktam mesélni, soha senki nem mondta még h unatkozott volna. Azért hagyom õket is szóhoz jutni, ez általában kimerül egy nevetésben vagy esetleg õ is elmesél egy történetet. De azért kipróbáltam h mi lenne ha nem nagyon szólalnék meg (nehezen ment :D), a következõk történtek: - Hatalmas csönd. - Lány: " Mesélj vmit" 5. Lusta vagyok, a szexet ne nálam keressék :D 12- es válaszoló: Köszi :) Nemhiszem h rá jövök, bár a lelkem mélyén biztos vagyok benne h miért csak nem merem még magamnak se bevallani, mindenesetre ezt dobta az élet , így hát elfogadom :D

Bejön a nőknek, ha egy férfinek van tartása és nem adja oda könnyen magát?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ, ez elég szûzlányos felfogás, hogy "nem adom oda magam".

Kedves kérdezõ, ez elég szûzlányos felfogás, hogy "nem adom oda magam".
Változik a világ! Valahogy minden megfordul. A fiú õrzi a szüzességét, a lány meg letámadja. Jövõre már ki sem szabad menni a fiúknak egyedül az utcára, mert esetleg megerõszakolják a lányok. Azért ez már beteges.
Van egy bizonyos célközönség akiknek igen, egyébként nincs jelentõsége.
Igen, ez is egy apró momentum ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen a szürke átlag közül.
ha nem viszi túlzásba a tartózkodást, akkor nem baj. mondjuk vár egy hónapot, akááár kettõt, jó. de ha a végtelenségig húzza-nyúzza ezt a szüzeskedést, elmegy a kedvem és úgy fogom érezni hogy nem tetszek eléggé, nem halad semerre a kapcsolat. ha két ember között olyan erõs a vibrálás, a szenvedély, csak kínzás az egész. azt nem tudom elképzelni, hogy se ölelés, se csók ne legyen. az már túl testvéries, fõleg akkor, ha már régóta ismerik egymást a felek (ha épp ismerkednek, akkor 1 hónapig még nem baj).
a tartás mindenképp, az viszont zavarna hogyha "könyörögnöm" kéne egy férfinak hogy feküdjön le velem mivel nálam a ilyen csak akkor jöhet szóba hogyha vannak benne érzelmek
A kérdező hozzászólása: ivilicious És akkor érzed magad nõnek, hogy ha szexet akarsz egy pasitól, akkor az a pasi adja oda magát?
nekem speciel csak is az ilyenek.
A kérdező hozzászólása: 2-es Igen érzelembõl szexel, illetve, ha rámászik egy ribizli, akkor nemet mond
van, olyan, akinek igen. nekem nem. nõnek akarom magam érezni.
"Van tartása" igen. "em adja oda könnyen magát" ezen mit értesz pontosan? Ha azt jelenti, hogy csak érzelembõl, akkor nekem az is bejön. A párom is ilyen.
Nekem nagyon bejön!!! Szerintem egy igazi férfia az ilyen 28N
mert büdös.
OFF Furcsa amúgy, hogy pont a fingás mekkora nagy illetlenség, ha valaki elfingja magát mindenki csúnyán néz rá. Ellenben ha valaki bagózik, hiába több tíz-száz köbméter levegõt tesz tönkre, az teljesen természetes, senki nem szól érte. Nem, nem megoldás, ha valaki a bagósok által elfogadott szinten "nem bunkó", azaz nem fújja a pofámba a füstöt. Hiába áll méterekkel odébb, attól még a levegõ büdös lesz, a szél fújja mindenfelé, és az egész ember büdösen jelenik meg mindenhol. Rájuk mégsem néz csúnyán senki. Pedig ez lényegében környezetszennyezés, mások egészségének károsítása... ON
Mert te szeretnéd, ugye, ha megkapnád tõle ugyanazt...
21.03 Örülök, hogy ez a legnagyobb problémád. Kívánom, hogy legyenek nagyobbak is. Idióta.
14ES úgy látom az urad megmutatta mi az. semmi baj, sok nõ átesik ezen:) enged meg, h én is egy jelzõt használjak rád, ha már megtiszteltél ezzel! panelproletár
21:28: Sajnos nem ez a legnagyobb problémám. Viszont akárhogy nézem, az, hogy a r*hadt szomszéd miatt passzív dohányos vagyok a saját lakásomban, meglehetõsen rontja az életminõségem!
A puki természetes dolog, nem fogom visszatartani ha párommal vagyok és õ sem. Emberek vagyunk. Mondjuk, nem durrantunk direkt egymás orra alá!:)
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy ennyi embernek felkeltette az érdeklõdését e kérdésem!Az sem mindegy, hogy zárt térben, vagy a szabadban történik az eset..Pl a párom kiakad, amikor tolok egy maszlagosat függetlenül a helyszíntõl.Haverokkal ha fingik valaki, jókat kacagunk.(régebben egy kultusz alakult ki a videótékában)A haverom párja csak ennyit mondott múltkor egy ilyen eset után: jobb már kicsim? (pedig az aztán rotyogós volt!)A fing szerves anyagok (ételek) bomlásából keletkezõ metán gáz.Mint tudjuk a metán üvegházhatást fokozó gáz, ami környezetszennyezõ.
Nagyon kis resze metan a fingodnak.
Tudom adsz egy negatívot, de akkor is ideírom bunkó vagy a legaljából!
A kérdező hozzászólása: #20/20 Ne magadból indulj ki szerintem, minden ember más!Az, hogy te nem érted a viccet, nagyon sajnálatos dolog...
holland kemence??? kíváncsi vagyok itt hány háziasszony ismeri?? nálunk sem tudta az asszony mi ez....aztán megismert még pár dolgot:)
sztem vicces egy egy pukit elengedni az asszony elõtt, jó nézni ahogy mérgelõdik :)
Miért, te szeretsz büdösben lenni??
Hát nem is tudom…
Dehogynem szeretik..sõõt páran igénylik is! Jézusom..:D
Ha valaki véletlenül elfingja magát azzal nincs baj.Elõfordulnak "balesetek". De ha szándékosan provokálva fingik mindig a nõ orra alá, az a tiszteletlenség, bunkósság a nõ felé.. Na ezt nem szeretik a nõk. Ha bunkót akarnak akik mindig finganak vagy ne adj isten a szoba közepére sza*nának akkor inkább örökbe fogad egy csimpánz majmot.. Az legalább aranyos, és nem szándékosan csinálja..
Micsoda kérdés... :D
Tényleg nem értem mit képzelnek ezek a nõk magukról...
Amúgy igazából nemcsak a nõk felé bunkóság, hanem férfiak felé is. Mindkét fél részérõl.Szerintem.
Ez egy jó kérdés, fordítsd is meg. A férfiak miért nem szeretik, ha mi nõk az orrul alá pukkantunk?
most komolyan tud valaki direkt fingani? mert akkor az valami betegség jele lehet az ember nem odaszellent hanem fingik ha kell ezt vissza lehet tartani, de súlyos bélrendszeri problémákhoz vezet tanácsom hogy fingjon mindenki amikor kell neki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!