Találatok a következő kifejezésre: A nők elvileg (21 db)

Velem is volt ugyan ez, szintén Nokia telefonom van, de egy idõ után magától vissza állt....
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Elvileg minden férfi egyforma, akkor a nők mért válogatnak?

arra lennék kíváncsi hogy a n?k szerint minden férfi egyforma,akkor minek válogatnak köztük? tudom hogy manapság a küls?re jobban mennek. vagy csak a viselkedésük egy forma,arra gondolnak?(bocs az általánosításért)

Legjobb válasz: Én nem gondolom azt,hogy minden férfi egyforma...

Én nem gondolom azt, hogy minden férfi egyforma...
Úgy látom hogy azoknak egyforma minden férfi akik képtelenek magukon változtatni... Õk ugyanazokat fogják mindig bevonzani maguknak, és ugyanazokat veszik észre.
Viselkedésre "mind egyforma", õk meg külsõre válogatnak. Pont ez utóbbi miatt találnak egyformákat.
hát ami kéznél van...
lopott szöveg nem áll jól xD
Ezt kiábrándult frissen szakított nõk szokták mondani.
"a nõk szerint minden férfi egyforma" az alaptézised hibás, innentõl nem lehet a következtetés sem logikailag helyes. azt, hogy minden férfi egyforma, legfeljebb az általánosítás hibájába esõ nõtársaim gondolják.
honnan veszed hogy egyformák? ha így lenne nem lenne ennyi válás meg szakítás, ez marhaság
"minden férfi egyforma " ez nalunk egy ugymondt szohasznalat inkabb mondtas vayg mi akar lenni..mind1 lenyeg az h valamivel fel kell viditani a baratnonket ha szakit vele a pasija... gondolom mostmar ertesz valamit ebbol...egyebken nem hinnem h minden ferfi egyforma

Most halottam hogy elvileg a nőknek egy jó sex után még a járásuk is megváltozik. Ez igaz?

Csak kiváncsi vagyok, err?l még nem halottam

Legjobb válasz: Kérdezd meg Bochiékat! :D

Kérdezd meg Bochiékat! :D
Mint ahogy a te járásod is megváltozik ha örülsz valaminek. Vagy épp szomorkodsz. Elõbbi esetben könnyedebben jársz, utóbbiban pedig fejet lógatva, vállakat leeresztve és lassabban.
A kérdező hozzászólása: :DDDDD már nem vagyok othhon.
Jahjah volt mar aki kerekesszekbe is kerult
Hát elõfordul, igen. Pl ha nagyon jól jönnek ki a dolgok és kiteszek magamért, volt, hogy a barátnõm alig bírt kimászni az ágyból, úgy remegett a lába percekig; akkor pl eléggé megváltozott a járása :p. Ha belegondolsz, a járást segítõ szervek között megy végbe egy elég intenzív igénybevétel, ennek simán lehet folyománya, hogy nem tud a lány úgy járni, ahogy szokott...
sose hidd el azt ami úgy kezdõdik a rádióban: norvég kutatók felmérése alapján...... britt tudósok megfigyelése szerint...... kanadai orvoscsoport rájött...... ezek a blikkbe kerülnek ahová nem jutott gyilkolós cikk meg reklám sem, se bulvár. Gyorsan kitalálnak eggyet mint ez: jászladányi fizikuscsoport kikisérletezte hogy a kátyúk száma a föutcában összefüggésen van a falu csapolányainak mellméretével. ugyanis a ahol a nagy cicis lányok mérik a sört ott hagyagabbul készül az aszfalt a felajzott munkások miatt. egy C kosaras mell esetén 5 kátyu lehet 10 méteren belül.....

Nokia N900 as telefon hogy tudok magyar nyelvet rá tenni mert a készüléken elvileg kell működni kéne a magyar nyelvnek, ami hiányzik belőle ehez új op rendszert kéne rá tenni vagy valami hibája ez a linux rendszernek?

a telefonnak magának semmi baja csak ez az 1 kis hibája van,ha lenne rajta magyarítás,tudnám kezelni csak új nekem ez a linux rendszer,mert pc-n sem találkoztam vele

Legjobb válasz: Nem kell uj rendszer,csak egy kiegeszites , keress meg privatban este elkuldom.

Nem kell uj rendszer, csak egy kiegeszites , keress meg privatban este elkuldom.

Miért nem tudok a fényképezős, elvileg képüzenetet is küldeni tudó Samsung telefonomról Nokiára képet küldeni, ill. Nokiától képet fogadni? Sem fotót, sem egyéb képet.

Legjobb válasz: valamelyik telefonban nem jók lehetnek az mms beállítások a telenor honlapján van olyan hogy a beállításokat elküldik sms-ben

valamelyik telefonban nem jók lehetnek az mms beállítások a telenor honlapján van olyan hogy a beállításokat elküldik sms-ben

A Nokia 5800 elvileg megjeleníti a flash tartalmat. Én kiakartam próbálni haveromén egy flash játékot neten, de csak a flash player ikonját rakta ki. Meg lehet csinálni, hogy elindítsa?

Azért kérdezem, mert nem tudom eldönteni, hogy Ipod touch-t vegyek vagy 5800-t.

Legjobb válasz: Neten lévõ flash tartalmakat nem jelenít meg, csak, ha lemented. Az alkalmazások között lévõ Flash player kezel sfw (vagy valami ilyesmi) kiterjesztést. Nem rossz telefon egyébként, de ezt egyelõre sajnos nem tudod megoldani (érdemes lenne megpróbálni Opera Mini böngészõvel, az lehet,hogy kezelné rajta).

Neten lévõ flash tartalmakat nem jelenít meg, csak, ha lemented. Az alkalmazások között lévõ Flash player kezel sfw (vagy valami ilyesmi) kiterjesztést. Nem rossz telefon egyébként, de ezt egyelõre sajnos nem tudod megoldani (érdemes lenne megpróbálni Opera Mini böngészõvel, az lehet, hogy kezelné rajta).
Mert nem 95% az a 95%
Konkrétan ugyan ez a kérdés fel lett már téve nemrég. Amúgy az okok a következõk: Anyuka elkezd szoptatni, de - rossz technika, nincs senki aki tanácsot adjon, ezért tápszert is ad, így szépen elapad a teje - egész nap lót fut, enni sincs ideje, így elapad a tej - rossz anyagi körülmények, így vissza kell mennie dolgozni, gyerek a nagyinál vagy bölcsiben, kapja a tápszert - sajnos betegség miatt is elapadhat a tej (így jártam én, gyomorinfluenzát kaptam, így nem szoptathattam a betegség alatt, de már a második napon el is apadt a tejem) - és még számos oka lehet (van aki azért nem szoptat, mert fontosabb neki a cigi, haverok, stb. de az ilyen nem való anyának)
Az elõttem szóló nagyon jól összefoglalta az okokat, és ma már szerencsére a legtöbb kórház is baba és mama barát és mindent megtesznek azért, hogy sikeres legyen a szoptatás. Most votlam fent a leendõ szülészetemen megkérdezni, hogy van-e valami extra kívánságuk a babával kapcsolatban(peli, ruha stb.)és akkor az egyik nõvérke mondta, hogy a babás nõvérek mindenben nagyon kézségesek, megtanítanak hogy kell helyesen kézzel fejni, vagy a babát gondozni, és a szoptatás mikéntjét is megmutatják.Próbálnak meghitt, nyugodt környezetet teremteni a babák és a mamák köré. De a kórházak javuló hozzáállása sokat jelent, mert látszik, hogy egyre több anyuka szoptat.Ugynakkor, én úgy vagyok vele, hogy ha sok tejem lesz, akkor keresek olyan anyukát, akinek nincs, és próbálok az õ csecsemõjének is tejet adni, mert szerintem az anyatej az egyik legfontosabb táplálék az ember életében, és ezt nem lehet semmivel sem pótolni igazán.
Nekünk sokan javasolták a tápszert: Amikor hazajöttünk születés után azt modták a kórházi dolgozók tápszerezzem, mert nem bír ki ahárom órát, erre a gyrekorvos: akkor szoptassa olyan sûrûn ahányszor éhes. És hízott. Amikor megmûtötték 5 hetesen, akkor 5 napig nem ehetett. Mivel nappal végig kezemben volt így akkor nem tudtam fejni, éjszaka mikor nem mehettem be hozzá, akkor sírva fejtem kézzel mindkét sajgó mellemet. Ott is azt modták a kórházi nõvérkék (másik, nem ahol szültem), hogy ne erõlködjem, tápszerrel könnyebb. de megpróbáltuk, és most 3 és fél hónaposan csak anyatejes és a cumisüveget nem is ismeri. Csak kitartás kérdése az egész! Nem a stressz, nem a környezet, csak TE határozod meg, hogy szoptatsz vagy sem!
Stresszes világ. Vidd be a munkahelyedre, egyetemre, hivatalba, akárhova, ahova el kell menned - aztán kapd le ott a melltartód a többiek elõtt. Nem az a gond, ha érdeklõdik: a legsötétebb középkorban is természetes volt, ha a nõk nyilvánosan szoptatták a gyereküket - sõt: a férfiak ELISMERÕEN nézték õket. Tartást, tekintélyt adott. A gond az, ha ezért erkölcstelennek tart téged, vagy a wc-be küld ki, ami különösen alkalmas hely egy kisbabának, enni. Teljesítménykényszer. Sok nõ eleve a Riskához méri magát, és fél, hogy nem lesz 25 L teje. Márpedig, ha fél is, akkor valóban nem sok lesz... Sokan nem képesek megérteni azt sem, hogy a gyereknek nem kell naponta egy kilót híznia. Így lehet jól megalapozni a "kis gömböc" típust - ami aztán egyenes úton fejlõdik a "nagy kövér <cenzúrázva>" típus felé. Gyors világ. Sok nõ nem szórakozik napi x óra szoptatással. A tápszer megvan 2 perc alatt. Felkelni is macerás 2-3 óránként. A tápszert a (bármilyen rokon) is odaadja - de az anya mellére, míg õ alszik, nem fogja senki odatenni a babát. Sokan nem tudják kivárni azt sem, amíg megjön a tej. Az ápolók biztos, hogy nem fognak erre várni - fõleg, ha a kezükben már ott is van a cumisüveg. A baba meg nem hülye: ha valahonnan dõl a tej, nem fog visszaszokni oda, ahol neki kell szívnia, és még úgy is lassabban jön.
95%, a ki fizikailag képes rá. Aztán jön a sok tévhit, meg a rokonok okos tanácsai, és máris ott tart az anyuka, hogy nem elég a tej, mire bepánikol, pótolni kezd, és vége.
Ja és azokat, akik tényleg jó tanácsokat adnak, szoptatási fanatikusnak tartják. Pl http://www.lll.hu , bár azt nem tudom, nem azok mondják-e ezt, akiknek nem sikerült szoptatni... én mondjuk a ligának köszönhetem, hogy mindhárom gyerekemet 1 éves koráig szoptattam.
A kérdező hozzászólása: Az LLL nagyon jó, így van, ezért nem értem. Van itt egy lány, aki minden olyan választ ami az LLLbõl van lenulláz. Szívesen beszélgetnék vele. Írjon nekem privit:)

Lanyok azt mondjatok hogy a humorerzek a legfontosabb. Nekem nagyon jo elvileg a humorerzekem megsem szeretnek a nok. Ez hogy lehet? (nem vagyok csuf)

Legjobb válasz: 1. rossz helyen keresgélsz 2. himsoviniszta vagy 3. bunkó vagy 4. nem is olyan jó a humorérzéked, mint ahogy azt te hiszed sok oka lehet...

1. rossz helyen keresgélsz 2. himsoviniszta vagy 3. bunkó vagy 4. nem is olyan jó a humorérzéked, mint ahogy azt te hiszed sok oka lehet...
Mert az sem minden. Meg a humornak is több változata van, és van ami mondjuk egyeseknek nem esik le vagy eleve nem vicces.
Lehet, hogy ez a legfontosabb néhányuknak(bár kétlem, hogy pont ez lenne), de attól az még önmagában nem lesz elég semmire, maximum jó társaság leszel, mint barát.
Lehet hogy fontos a humorérzék de az sosem minden .. attól mert van homorérzéked attol még lehet csomo más olyan tulajdonságod amivel eltaszitod a csajokat esetleg nem is probálkozol igazán stb
A sógorom sem csúf, bár nem is szép, és azt hiszi remek a humora. Falra mászom tõle. Mégis van barátnõje. De ettõl még nem tudom a megoldást a problémádra. Sok pasi van, akinek hasonló gondja van.
Tudod, egy fecske nem csinál nyarat.

30/F vagyok, és a legtöbb nő meglepődik azon, hogy milyen sokáig bírom velük az ágyban. Elvileg ez elterjedt kellene, hogy legyen, hisz a nők általában igénylik a hosszú, finom szeretkezéseket. Vagy a rohanó világunkban mégsem?

Legjobb válasz: Fogadj meg egy jótanácsot az idõsebbtõl, kedves kérdezõ: Ne hidd el, ha egy nõ dícsér az ágyban! Akkor dícsérnek, ha hátsó szándékuk van (pl hosszú távon meg akarnak tartani) Ha egy nõ kielégül, akkor nem beszél a szexrõl, hanem az oldalára fordul és elalszik

Fogadj meg egy jótanácsot az idõsebbtõl, kedves kérdezõ: Ne hidd el, ha egy nõ dícsér az ágyban! Akkor dícsérnek, ha hátsó szándékuk van (pl hosszú távon meg akarnak tartani) Ha egy nõ kielégül, akkor nem beszél a szexrõl, hanem az oldalára fordul és elalszik
Most oklevelet vársz vagy mi, hogy ekkora nagy kujon vagy?
engedd meg h elsõ ként gratuláljak......veregesd meg a válladat helyettem is......
A kérdező hozzászólása: Legújabb innovációm, hogy orgazmus közben a pumpáló izmot megfeszítve tartom, így az orgazmus nem jár lemerüléssel. Minimális pumpálás még elõfordul , de megmarad az aktivitás.
Én évtizedekig gyakoroltam a szeretkezés elnyújtásának technikáját, mert meg voltam (vagyok) gyõzõdve róla, hogy a hosszú szeretkezés nem csak a lányoknak jó, hanem a férfi orgazmusa (és közben a szex kiélvezése)is sokkal jobb, több, ha sokáig tart. Partnerfüggõ is, hogy mennyi ideig tart egy szeretkezés. nekem 2-3 óra közötti idõre sikerült nyújtanom különbözõ technikákkal. Elsõsorban azzal, hogy amikor már közeledik az orgazmus, abbahagyom és nyalással folytatom egy darabig, majd újra kezdem. Való igaz, hogy ezért a nõk legtöbbje nagyon hálás, de számomra egyáltalán nem nehéz, vagy áldozat ezt megtenni, hiszen tapasztaltam, hogy ezután viszont az az orgazmus, mit így élek át olyan robbanásszerûen nagy élmény, amit egy gyors numera után soha nem lehet érezni. Aki még nem próbálta, próbálja ki, megéri! Higgyetek egy öreg, tapasztalt rókának!
Nana Granulátum, ezzel azért vitatkoznék. Talán inkább pasiknál tapasztalható ez...ja, és nehogy egyszer Ti pedig megdicsérjetek minket!
Szeretném hosszan. De szeretem röviden is. Ha nem uncsi a forgatókönyv az órákig tartó menetben, akkor nagyon jó tud lenni. 39N
Meddig bírod?Én általában Másfél, 2 óra és már azon is meg vannak lepõdve.Egyébként pedig a mai világban, mikor tele van minden félhomi, féllangyi hülye gyerekekkel akiknek még a kukackájuk :D sem áll fel teljesen ne csodálkozz ha elszoknak a minõségi szextõl a nõk.:)
A kérdező hozzászólása: Kérlek, írjátok meg azt is, hogy milyen nemûek vagytok, esetleg kort is. Pl. az utolsó válaszoló.
idõnként jó az órákon át tartó szeretkezés de én jobban szeretem a gyors, durvát
A kérdező hozzászólása: Ok, jogosan kaptam meg a cinkeket az öndicséretért, és adtam is rá + jelet. :) Akkor tõletek azt kérdezném, hogy ti tudjátok-e ezt valamennyire szabályozni, vagy törekedtetek-e rá? Olyanok is vannak, akik nem bírják sokáig, de elsülnek 6-szor egy éjjel. Én meg ezt nem tudom megcsinálni... Jöhetnek a konstruktív hozzászólások!
A legtöbben sajnos úgy vannak vele, hogy "hú, végre nõt szereztem, nem kell rejszolnom, tök jó...", de az, hogy normálisan kielégítsék a partnerüket, az már túl nagy feladat számukra. :D
meddig bírod ?
nem szeretem túl hosszan, zavar, hogy a pasi még nem élvezett el. én meg beindulok arra, ha elmegy a pasi

Miért várják el manapság a férfiak (tisztelet a kivételnek, ami sajnos nagyon kevés) hogy a nők kezdeményezzenek? Elvileg a férfi az erősebb nem, és ez az ő feladatuk, ők az 'úr a háznál', akkor ebben is vegyék ki a szerepüket!

Én az a típus vagyok, aki elvárja a férfitól, hogy ő kezdeményezzen és legyen annyira bátor hogy akár egy szórakozóhelyen vagy bárhol máshol ő tegye meg az első lépést!

Legjobb válasz: Mert ha a nõ választja a férfit, az nem mond nemet(kicsi az esélye), ellenben ha a férfi kezdeményez sok kudarcon át vezet az út az igaziig.

Mert ha a nõ választja a férfit, az nem mond nemet(kicsi az esélye), ellenben ha a férfi kezdeményez sok kudarcon át vezet az út az igaziig.
hülyeség:) a férfi is csak akkor kezdemény, ha a nõ már megtette az elsõ lépést JA és a mai nõkért rohadtúl nem éri meg fáradozni, úgyis jönnek úgyis mennek.
Ne szólj semmit, fel vagy szedve! Elvárás? Ha õ ezt várja, te meg azt, hogy õ lépjen, akkor nem lesz semmi. Aztán valamelyikõtök megunja, vagy jön egy harmadik, aki nem ismeri a szabályokat, csak megismerkedik azzal aki érdekli.
Én szívesen kezdeményezek, de könyörgöm, adjatok néhány érthetõ jelet.. Egy olyan nõhöz, aki nem mutat felém érdeklõdést sose fogok odamenni. Másrészt van némi félelem a bunkó visszautasítástól.
Én rá szoktam mosolyogni arra aki tetszik, ha nem jön oda akkor ennyi, de általában ilyenkor ha viszonzott a dolog odajönnek. Azért a lányok közt is van az a véglet, pl egy barátnõm aki kb rá se néz a srácra aki tetszik neki mert érte meg kell küzdeni...hát nem nagyon küzdenek és nem a pasik a hibásak ilyen esetben sztem.
Persze, mert ha te vagy a férfi, akkor te is égesd meg magad, te gyalogolj végig az aknamezõn, meg te is menj be elõszõr az oroszlánketrecbe megdögleni. MErt hát te vagy a férfi, és ezért inkább te is bassz rá nemigaz? Még ilyen köcsög hozzáállást. Köcsög hozzáállás, köcsög nõktõl szeretettel! Wáo, le vagyok nyûgözve. Annyi ész nincs, hogy felfogná a kérdezõ, HOGY: mindig az baszik rá érzelmileg, lelkileg, aki leszólít, mert az van az elutasított poziciójában. AKit leszólítanak az gyakorlatilag képtelen pofára esni. Vagy legalábbis minimális az esélye, mert akit leszólítottak, az már érzi, hogy a leszólító félnek tetszik, szüksége lenne a társaságára, ezáltal nyeregben érzi magát. EZ ám a keleti kényelem.... Talán úgy volna jó, ha mindkét fél tenne valamit. Mivel ennyire nagyurak lettek a párválasztásban a nõk, akkor talán aki tetszik nekik, ahhoz közeledhetnének kifejezetten. Mire gondolok? Odamész hozzá, beszélgetést kezdeményezel, érdeklõdést mutatsz iránta. Ezzel még nem mondod ki konkrétan, hogy hello pali , jössz baszóra? Nem kell ez. Nem kell nyomulni. CSak elég , ha érdeklõdsz iránta, pár kedves mondat, beszélgetésbe elegyedsz. Ennyi..Ettõl még nem lesz bajotok. De a szemezõs szarozás nem elég. Az gyér, kutya nem érti, hogy mit is akar jelenteni valójában a bámészkodás. Ettõl még nem leszel ribanz. Ez a bátorság dolog meg olyan, hogy nem biztos hogy ér annyit... Csak gondolj a frontvonal legelején mászkáló marha katonákra, elsõként lövik ementálivá õket, de BÁTRAK voltak, hogy elsõnek pusztuljanak meg. Aztán vágják be õket a tömegsírba, és kutyát nem érdekelnek. A bátorság nem mindig kifizetõdõ. Fõleg ha egy életre lelki roncsot csinálhat belõled egykét parasz pina. Mert olyanok akadgatnak a dekoratív nõstények között jószerivel. Sose tudhatod, hogy mikor fogsz ki egy patkányt. Orosz rulett sztáyl. Ez nem mindenkinek kell. Egy patkány féle nõnél még a magány is jobb! érdemes vigyázni.
A kérdező hozzászólása: 4-es: nagyon tanulságos a sztori tényleg, de ez a baj hogy egy ilyen eset miatt az összes többi normális lány is le van minõsítve sajnos :( és egyre nehezebben bízok meg én is bárkiben 1-1 csalódás után!
Kedves kérdezõ Értem az építõ jellegû kritikád, csak 30 felett kissé nehéz. ... Azt hiszem össze kéne szedni magunk.
Ha lennének egyértelmû jelek és nyitottak volnátok, továbbá nem élnétek vissza ezzel, akkor lenne kezdeményezés is!
Csak halkan jegyezném meg, hogy mindig a nõ kezdeményez...sose a férfi...a lány adja a "jeleket" komolyságtól függõen x ideg( flörtöl, néz, kedves, érezteti mindenhogyan, hogy jó vagyok nála)aztán pedig én kezdeményezek konkrétan! Na most ha egy lánynál azt veszem észre, hogy nem ad semmilyen jelet akkor így járt..ha pedig jeleket küldözget de hamar feladja és nem flörtöl velem sokáig( akár hetek, hónapok) akkor szintén így járt! Mindig van olyan lány aki kitartóan küldözgeti a jeleit felém és azoknál a lányoknál mindig kezdeményezek is..lehet ez is lutri persze, mert késõbb kiderülhet, hogy még sem vagyok szimpatikus vagy akármi, de ha jelek megvannak és kelõ ideig akkor általában a férfiak kezdeményeznek!
A férfi kezdeményezés addig mûködött, amíg a nõk félénkek, önbizalomhiányosak voltak.Ez esetben a nõ értékelt bármi nemû közeledést. Manapság már beképzeltek, magas lovon ülnek (természetesen a semmire fel), így a szerepek és a feladatkörök is változnak.
Ugyanabba a "típusba" tartozom, mint te kedves kérdezõ, viszont párszor már én is kezdeményeztem az elmúlt pár évben, tehát teljesen attól sem zárkozom el, viszont azok a kezdeményezések teljes kudarccal végzõdtek, mert azoknak a férfiaknak én, mint nõ, nem jöttem be, csak, mint barát. Ezért fogadtam meg, hogy többet nem kezdeményezek, mert az amúgy is kevés önbizalmamat ezek a kudarcok csak még jobban lerombolták. Azért teszem hozzá, hogy vannak még kezdeményezõ férfiak is, tehát nem mindegyik várja el azt, hogy a nõk tegyék meg az elsõ lépést, úgyhogy kedves kérdezõ légy türelmes és hidd el, akkor rád talál majd a számodra is igazi férfi. 31N
Mert ha egy lánynak nem tetszik a srác, akkor az híába udvarol, kezdeményez ugyis kikosarazza. Viszont a jópasikat meg ugyis ti szeditek fel.
Talán azért , mert annyit hisztiztetek az egyenjogúság miatt. Egyenlõ fizetést, jogokat, elbánást akartok. Nos, ahogy Aladdin mondta Jaffarnak a mese végén: "Azzal más is együtt jár!" Bizony. Itt az egyenjogúság ideje, lehet örülni. És tessék randira hívni a pasast (!)
A pasik kényelmesek, a kínálat meg nagy.
én vagyok az úr a háznál.
Ti magamfajta srácok, meg NE sértõdjetek meg azon ami ránk igaz, mert én se tettem " Szeretetéhes, de korrekt - Sok nyámnyila pali nem találja a helyét ebben a szeretetmentes világban, ezért kaptok tõlük munkát. Szeretetéhes, próbálkozós - Rengeteg hímet nevelt az anyja, és ez látszik is a balfékségükön, ezért kaptok tõlük munkát. "

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!