Találatok a következő kifejezésre: A nők az anál szexet (2 db)

Most a harminc-harmincöt feletti nők tényleg ennyivel jobban szeretik az anal szexet?

Hetero és bi haverjaim is mesélik, képesek rá a n?k, hogy csak mindig hátulról csinálják velük (jó el?játék egyéb mellett után. ) Hogy is van ez és mennyire gyakori?

Legjobb válasz: Igen! B.n. N/76

Igen! B.n. N/76
Ez így van. Érettebb korosztály csintalanabb..:) 30/F
Az én környezetemben élõk inkább elszörnyülködve nézik az análnak ezt a térhódítását...de persze kérdéses, hogy a hálószobában mi történik, és utána mit mondanak róla...
A kérdező hozzászólása: ma 09:32-as Jól mondod. Álszentség. Az az ember üvölt a legjobban akinek ég a háza. ;)
hát ja ... a férfiak sok mindenbe belekényszerítik a nõket ... fõleg ha otthon van egypár gyerekkel és nincs saját keresete

A nők élvezik az anál szexet?

A pornós ribancok elég jól megjátszák, de az eddigi vélemények alapján kevesekenek jön be.

Legjobb válasz: én sokáig nem szerettem... fájt... meg óckodtam tõle... mi van ha gyuvis..ilyesmi a mostani párom ..még az elején..pár aktus után elkezdte simogatni nyalogatni... elsõre persze jött a rossz reflex...de fe voltam húzva... tartott már vagy fél/egy órája az egész... szal elkedte... és gondoltam mi bajom lehet... csak kényezteti... majd szólok ha vm rossz... megbíztam benne... addig sem okozott csalódást;).... és már csak arra eszméltem h bennem van és nagyon élvezem.... no persze nem siette el... szépen lassan...figyelve rám... azóta is csináljuk..és imádom... de a rossz reflex még mindig elõjön...h ezt elvileg nem szeretem meg nem jó...de ezt egyre gyorsabban felejtem el..... sosem hittem volna szerintem a lényeg a bizalom és h ne kapkodjatok.... no meg h ne ezzel kezdjen... kell elé egy orgazmus...bármilyen is az

én sokáig nem szerettem... fájt... meg óckodtam tõle... mi van ha gyuvis..ilyesmi a mostani párom ..még az elején..pár aktus után elkezdte simogatni nyalogatni... elsõre persze jött a rossz reflex...de fe voltam húzva... tartott már vagy fél/egy órája az egész... szal elkedte... és gondoltam mi bajom lehet... csak kényezteti... majd szólok ha vm rossz... megbíztam benne... addig sem okozott csalódást;).... és már csak arra eszméltem h bennem van és nagyon élvezem.... no persze nem siette el... szépen lassan...figyelve rám... azóta is csináljuk..és imádom... de a rossz reflex még mindig elõjön...h ezt elvileg nem szeretem meg nem jó...de ezt egyre gyorsabban felejtem el..... sosem hittem volna szerintem a lényeg a bizalom és h ne kapkodjatok.... no meg h ne ezzel kezdjen... kell elé egy orgazmus...bármilyen is az
Õket azért fizetik, hogy megjátszák. Én próbáltam, de nekem egyszer elég is volt. Azt mondják ha fáj vagy kellemetlen nem szabad erõltetni, én nem is erõltetem, sõt...
Én imádom ha a férjem jól megdug ott is megminden hol.Az anált élvezem ha jól felizgat..Nagyon jó akkorát élvezek közben isteni.
Nálunk bejön az anál. Én szeretem, és élvezem is. Csak ritkán van rá alkalom.
Szerintem nem élvezik a nõk, ha mégis az ritka.Én magam is óckodom tõle."Az" ott nem arra való, nem az a funkciója.Komoly bajok lehetnek belõle, nem fognak úgy zárni egy idõ után a végbélzáró izmok, épp ezért fõként a melegeknél pelenkát kell hordaniuk a sok anál szex miatt.(Sztem így a "pornós ribancok" is rákényszerülnek a pelusra)
Nekem nem jött be. Semmit sem érzek ott. És másnap olyan fura kakilni, nem hiszem hogy jó dolog sülhet ki belõle hosszú távon. Lehet hámsérülés is ami elfertõzõdhet. Hallottam már olyat hogy furunkulust kellett a dokinak kivágni és a pasi még ezek után is kérte a párjától az análszexet. Elmehettek a jó büdös francba az análotokkal együtt, basszátok a pornós ribancokat seggbe!!! Azért kapják a zsozsót hogy élvezetet mutassanak, ti meg még be is veszitek. Ha majd az lesz minden pornófilmben hogy a pasi lehugyozza a csajt szex után, majd jön a hülye kérés otthon is az asszonykától: hagy hugyozzalak le, azt ha nem tetszik sok nõnek, ugyanígy fel lehet itt tenni a kérdést, vajon élvezik-e! Tudod mit? Kérd meg a barátnõdet, dugjon fel egy nagy répát neked és meglátod milyen érzés!
Azt élvezik a legjobban, mikor abbahagyják nekik. Te élvezed ha székrekedésed van, és kinyomsz egy jó keményet, amitõl majd szétszakad a végbeled?
undorító szerintem... el nem tudnám viselni.. a párom mindig azt mondja, hogy majd legalább egyszer had próbálja meg, de én nem akarom... szerintem minden pasi vegyen meg mûpéniszt, jól rakja meg magát vele, aztán utána kívánjon bármit is, ha enki az tetszett
Normál esetben nem tudják, hogy milyen az, mert csak a melegek vagy a látens melegek csinálják az anál szexet. A pornó filmekben is általában meleg fickók a fõszereplõk, azért van annyi anál (nézd meg a fejüket, süt róluk a melegség)
Jézus.. mennyi álprûd ribi..
Szerintem a ha a pasid odafigyel rád, nem csak a saját kielégülésével van elfoglalva, akkor jó lehet.Csak kell vagy gumi, vagy beöntés, mert rámehet a pasi farka a felrtõzésre!
Ha valaki sokat csinálja, ellazulnak az izmok ..és bekakilás lesz a vége.. mármint nem egybõl..XD
sziasztok nem teljesen értem a hölgy társaim ilyen mértékû felháborodását a témával kapcsolatban.... ha nem akarod nem szereted nem kell... az pedig nem a pornósok hibája ha a pasid nem érti azt a szót h NEM nem arra való? a SZÁD igen?? székrekedés? hát igen ha a pasi nem tudja h nedvesség nélkül nem megy..... máshol sem, ugye.... pornótól eredeztetitek: már a káma sutrában is írnak róla... de még egyszer ha nem jó nem kell erõltetni.. akinek meg jó csinálja... pasik: ha egy nõ azt mondja nem az azt jelente h NEM...akár anál akár orál...akármi NEMNEMNEM!!!
Kérdezõnek: megkérded egy hasonszûrõ haverodat, oszt\' az jól megrak, így közvetlen benyomásod D. lesz a dologról.
Ez a bekakilásos, ellazul az izom, pelenka stb. szöveg annyira hülyeség, nem tudom hol terjesztik. Anál sex már az ókori görögöknél elterjedt volt. Aki a fent említetteket állítja, dobjon már be valami linket erõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!